2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım pap a değerin kacti? Benim de düşük ama doktorum birşey demedi bu konuda napmamiz gerekiyor acaba

Canım beta hcg için mi pup için mi dedi bilmiyorum ama 1 in altındaymış 0.50 mi ne dedi.ekrandan gördü diğer doktorun girdiklerinden o 1 'in üstü olması daha iyi dedi.ama bu tek başına bir veri değil dedi sadece risk olabilir anlamında ama rahim ağzı boyunu ölçtü sorun yok rahim ağzımda açılmada yok kapalı dedi bebek iyi suyu iyi şu an bir sıkıntı bulgu yok dedi zaten coraspin kullanıyorum o önemli dedi falan ama dr üzerinde durmadıysa seninde ultrason muayenen de iyi görmüştür ondan canım

Kızlar gün içinde 3 saatlik yürüyüş risklimi sizce? Hergün 3 saat mutlaka yürüyorum dinlene dinlene.Acaba zarar mı?

Kızlar iyi akşamlar ayrıntılı ultrasona giren arkadaşlar acaba ultrason için doktor alttan mı bakıyo yoksa üstten mi oluyo ayrıntılı ultrason

Pap a dır cnm. Benimde dusuk çıkınca internetten baktım derken doğum falan yazıyordu. Doktorum perinatoloji uzmanı birşey demedi bu konuda ben de ustelemedim. Şimdi sen de yazınca tirstim biraz. Ben de ecopirin iciyorum, açılma uzunluk vs hepsini olcuyor her seferinde doktorum. İnşallah vaktinden önce gelmez kuzularimiz.

Bu arada kızlar doktorum bana ayrıntılı yaptı, her gelişinde organ gelişimini takip edicem dedi. Hicbir sorun görmedi çok şükür. Bir daha çikolata yemeden gel çok yaramaz bu oglan dedi

İyi akşamlar arkadaşlar. Dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı bebeğimin kalbinde kist görüldü. Bugün fetal eko çekildik yarın genetiğe gideceğim. Bir çok riskten bahsedildi, sizden ricam bizim için dua edermisiniz, hamilelerin duası kabul olurmuş. Bebeğimi zamanında sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım.
Umarım hepinizin ayrıntı ultrasonları sorunsuz geçer, benim gibi üzülmezsiniz. Dünden beri daha yeni kendime geliyorum.

İnş bi sıkıntı çıkmaz genetiğe gitmeden üzme kendini benimde bunda yanlış bi ölçümde genetiğe gittim risk etmek istemediler hiç birşey çıkmadı belki öyle birşeydir

Canım çok geçmiş olsun inşallah sıkıntısız geçer bir sorun çıkmaz, sağlıkla kucağına alırsın yavrunu. Dualarım seninle. Allah şifa versin

Bazen bebeklerde kist görülüuo beyinde falan çok okuyorum burdada zamanla kayboluyomuş inşallah senin minik bebeğininkide zamanla kaybolur canımm rabbim şifa versin inşallah hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz rabbim şifa versin inşallah

İnş bi sıkıntı çıkmaz genetiğe gitmeden üzme kendini benimde bunda yanlış bi ölçümde genetiğe gittim risk etmek istemediler hiç birşey çıkmadı belki öyle birşeydir
İnşallah canım ama kalbimiz başlı başına risk tek umudum genetik testlerin temiz çıkması, bebeğim bir de bunun için savaş vermesin

Kızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz ?
vinelac kullanıyorum canım

geçmiş olsun canım

Kızlar iyi akşamlar ayrıntılı ultrasona giren arkadaşlar acaba ultrason için doktor alttan mı bakıyo yoksa üstten mi oluyo ayrıntılı ultrason
henüz ayrıntılı yaptırmadım ama kızımda yaptırdığımda normal karından baktılar

canım moralini bozma bi çaresi mutlaka vardır.
dualarımdasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…