2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İlk olarak baby&me denedim ben olmadı molfix'e döndüm çok iyi geldi.ilk kızımda da sürekli molfix kullanmıştım.

Elbette ki inşaAllah benim bebeğim ve diğer tüm bebekler çocuklar iyi olacak Rabbim dermansız dert sifasiz hastalık vermesin. Hiç bir takibi aksatmayacagim.
Aynen cnm rabbim verdiyse şifasını da verdi elbet,tabiki üzüleceksin ,bşrde lığusasın şimdi,ama gerçekten toparlan ve tedaviye bak erkenden teşhis edilmiş,gene diyorım,çoook fazla bebekte var ve çook fazlası kendiliğinden düzelio,

Evet bende küçükken yapılmasının daha iyi olduğunu biliyorum inşallah hem çabuk iyleşir hemde idrar yollarında ki sıkıntı çözülür
İnanılmaz iyi iyileşiyor,bak bemde oğluma yeni doğan yaptırdım,iyileşince mevlüdü birde en yakın çevremizde yemekli bir eğlence yaptık,bir pstanede çok da güsel oldı bitti gitti,mikrop kapmıo büyük çocuklar elbet istisnaları vardır,elletmio pansumana izin vermio ,sen bunları yaşamican,bu bebek idrarı bilmem ne içeriuor demişti bize doktor,hemencecik bir kaç güne geçio.

Mamamı veriyosun cnm anne sütümü bnmkisi hiç kilo almıo(
Anne sutu veriyorum canim daha yeni yeni gunde 1 kere mama veriyorum ams hergun degil doktor bisey demedinkinkilo almamasina kac günlük peki once cok almiyo sonra iyi alıyor canim bozma moralini

Yok canım geri kalmaz ben kiloya çok bi takılmıyorum nasıl olsa alacaklar boyu güzel uzasın kilo çok bi sorun değil
Insalkah canim o kucuk halini gorunce ben biraz tskiyorum kilo boy olayini rabbum saglik versin önemli olsn o hsklisin aslında cok sagol canim

Mamamı veriryorsn cnm anne sütü mü
Anne sütü canım zar zor da olsa emziriyorum oğlum hep emmek istiyor 1 saat versem emer. Emzirmeyi sevemedim birtürlü. Ama zorluyorum kendimi ilk kızımı emzirmedim meme ucu yarası yüzünden biberona alıştı şuan cok pişmanım. Bunda da öyle olmak istemyrm

Canım emzirmeden önce göğsünü üstünle ıslat yara oluşumunu engellersin

E Elasu canım benim kızım da doğduğu günden beri kusuyor maalesef sürekli üst degismekten bıktım. Doktor gelişimini engellemiyorsa normal dedi öyle ki süt kesiğini geçti artık bildiğimiz emdigi sutu dışarı çıkartıyor. Sizin doktorunuz ne dedi bu konuda kusmasi için.

Kizlar 4 den beri dogru duzgun uyumuyo bebegim karni gurulduyo surekli ve hemen uyanip mizmizlaniyo.üsümesin diye elektrikli soba aciyoz 1 haftadr fln .
Bu guruldama nedn.olajilir

Benimkide oyle canim surekli hepsini ciksroyor motilium ve gaviscon toz verdi onlari kyllaniyoruz azaldi baya cok reflusu vsr bide sut ürünlerine alerjidi olabilir dedi sit uturunu hic bisey yemiyorum cok zor oluyor tabi

Cnm hiç korkmayın benim büyük kızımda öyleydi emzçdiğinin fazlasını çıkarırdı kıyafet yetiştirmezdim artık bi de şubat ayında doğmuştu düşünün yani üşütmesin diye elimden geleni yapıyordum her çocuk farklı aynı benim doktorumda öyle demişti gelişiyorsa sıkıntı YÖK yani

Kizlar 4 den beri dogru duzgun uyumuyo bebegim karni gurulduyo surekli ve hemen uyanip mizmizlaniyo.üsümesin diye elektrikli soba aciyoz 1 haftadr fln .
Cnm gaZ var ondandır benim kızımda bugün sabaha kadar inledi yavrum kendini sıkmaktan kıpkırmızı oldu bende uyumadım sabaha kadar korkuyorum çok kendini kasarsa fıtık olurlarmış

Benimkide oyle canim surekli hepsini ciksroyor motilium ve gaviscon toz verdi onlari kyllaniyoruz azaldi baya cok reflusu vsr bide sut ürünlerine alerjidi olabilir dedi sit uturunu hic bisey yemiyorum cok zor oluyor tabi
Canım reflu yatağı varmış ondan aldın mı senin kuzun erken doğum oldu hiç kilosuna takma yeter ki sağlığı yerinde olsun. Bak benim kuzumun kalbi delik kalp kaçakçığı gelişmemiş kusuyor nefes alırken zorlanıyor bir ayagı hafif içe dönük. Var yani oluyor her bebekte canım üzülme o da toparlar kendini inşaAllah.

Ah ah biz de aynıydık canım uyumuyor du saat 3.5 4 ten sonra karnı tok altı temiz gazını da çıkartıyor ama uyumuyordu aynı şekilde karnı gurul gurul sesler geliyordu. Önce ki gün baya ağladı karın ağrısı vardı ben de bebek ve çocuklar için olan küçük su torbası koydum karnına 3 saat deliksiz uyudu. Uyandığında keyfi yerine gelmişti.

Canım alıştım artık kusmasına da şu üst değiştirme çok sıkıntı kısa program da yıkıyorum hemen asıyorum ama hava serin çok geç kuruyorlar bu kusma olayı ne zaman biter acaba.

Canım alıştım artık kusmasına da şu üst değiştirme çok sıkıntı kısa program da yıkıyorum hemen asıyorum ama hava serin çok geç kuruyorlar bu kusma olayı ne zaman biter acaba.
Cnm benim kızımda 6 Aydan sonra azalmıştı ama ek gıdaya geçince kayınvalidem yemek yesin bitirsin diye çok zorladı o yüzden her yemekten sonra kusmaya başladı aradan zaman geçince baktım çocuk sürekli yemeklerden sonra kusuyor dedim artık yemeğiyle ben ilgilenecek o zaman kayınvalidemle yaşıyorduk sonra kusması azaldı ama şimdi 12 yaşına girecek hala her ağladığında kusar kalıcı oldu yanı o yüzden ek gıdaya geçince de hiç zorlama benden sana tavsiye

Tamm canım dikkat edeceğim inşaAllah senin kızında bir an önce atlatır kusmayı.

1. Bu guruldama nedn.olajilir
  1. Bence aç olabilir benim oğluşumun da karnı guruldadığı zamanlarda çok aç oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…