2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizlar 4 den beri dogru duzgun uyumuyo bebegim karni gurulduyo surekli ve hemen uyanip mizmizlaniyo.üsümesin diye elektrikli soba aciyoz 1 haftadr fln .
Bu guruldama nedn.olajilir
Gaz yapıyor o guruldamayi. Emzirdikten sonra gazını hemen çıkarsan bile bi kısım yine bagirsaklara iniyor o da oyle atamayinca guruldama yapıyor

Evet arkadaslar bugun 40 imiz cikiyor ama benim kanamam hala devam ediyor koyu kirmizi sekilde.sanirim hic bitmeyecek umidi kestim artik ben

Aynı benim kizimda öyle olduğu gibi sut tgeri çıkıyor bugün Dr kontrolü var bakalım ne diyecek

Kizlar 4 den beri dogru duzgun uyumuyo bebegim karni gurulduyo surekli ve hemen uyanip mizmizlaniyo.üsümesin diye elektrikli soba aciyoz 1 haftadr fln .
Bu guruldama nedn.olajilir
Aynı benim kizimda çok huzursuz karnı gurul gurul meme veriyorum daha çok bağırıyor ne yapacağımı sasirdim

Aldik canim ama orda uyumuyo sevmedi galiba kac kere denedim haklisin canim emmedigi icin sagarak veriyorum ama sutum kesilcek dye korkuyorum bi yandam sagmak bi yandan onu oyalamaj zor oluyor acikcak dye korkuyorum yanumda kimsede yok yardim edecek

Yok hiç hissetmiyor bile hatta idrarı pişiriyor hemen iyileşiyor demişti Dr bize
Bizde yaptırcax sünnet ama benim oğlan altını açtın mı feryat figan ağlıyor.Uykysunda bile açamıyoruz.O yüzden nasıl dayanacak çok ağlar diye aklımda şüphe var.Sizin nasıl oldu?

Bişm ufaklıkta 1900 doğdu 44 cm bir ay küvezde kaldı orda hiç kilo almadı 2 aylık kontrolünde 53 cm kilosuda 3700
Ayni canim benimde orda hic kilo almasi düştü hatta eve getirince kilo almaya basladi kac saatte bi emziryosuj canim 3 4 saatte anca acikiyor benimki cok uzun mu sure sence

Bizde yaptırcax sünnet ama benim oğlan altını açtın mı feryat figan ağlıyor.Uykysunda bile açamıyoruz.O yüzden nasıl dayanacak çok ağlar diye aklımda şüphe var.Sizin nasıl oldu?
Hastaneden eve çıktık salondaki orta sehpanın üzerinde oldu ilk başta ağladı Dr dedi ki ayaklarını tuttuğunuz için rahatsız oldu yoksa canı acimiyordur dedi ağzına emziğini verdik sonra işlem bitti çok skr gayet rahattık ama 50 günlükken kasik fitigi ameliyatı oldu yavrum bilsem narkoz alacağını o zman yaptirirdim ama ne bilelim ameliyat falan olacağıni

Kızlar biz yarın tam 1 aylık olacağız ama benim kızım emzik almıyor yattığı yerde durmuyor pusette ana kucağında durmuyior kucak istiyor çene istiyor od azor oluyor bana insan çocuğu uyanacak diye korkar mı nasıl oyalacagimi sasiriryorm uyanikken

Slm arkadaşlar,kuzımın gönek kordonu 4. Gün düşmüştü,dr muz kendiliğinden kuruyup düşmemiş biraz erken dedi,alkollü bezle silip gazlı bez koyun dedi,dün 14 günlük olduk hafif kanama başladı göbeğinde
Böyle biley yaşayan var mı acaba?

Ayni canim benimde orda hic kilo almasi düştü hatta eve getirince kilo almaya basladi kac saatte bi emziryosuj canim 3 4 saatte anca acikiyor benimki cok uzun mu sure sence
İlk zamanlar 3-4 saatti şimdi nadir o kadar beklemesi genelde 2 saatte bir acıkıyor emzirdikten sonra günde 3-4 kezde mama veriyorum çünkü sütüm çok değil doymuyor sanırım ağlamaya devam ediyor mama verince susuyor

Bende mama vermeye başladım ancak memenin arkasından mı veriyorsun?süt mama tadı karışmıyor mu?sütü bi acıkınca sonra mama bi acıkınca versen yani ben öyle yapmayı düşünüyor müyorum bakalıkm

Geçmiş olsun canım,sanırım siz evde yaptırdınız sünneti?Bacaklarını ve kollarını tuttunuz yani işte bebek daha ağlatmaya gerek var mı bilmiyorum kıyamıyorum bi taraftan sağlık açısından iyi diyor doktorlar ama bilemiyorum

Sıkıntı olmaz canım. Bize doktor kendisi önce emzirin sonra mamayı verin demişti. Süt doymasına yetmiyordu çünkü.

Çocuk doktoruyla görüşmemde bana emzirdikten sonra mama vermemi söyledi zaten memedeyken tam doymuyor anladığım kadarıyla huysuz oluyor ağlıyor mamayı içtikten sonra sakinleşiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…