2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ne kadar veroyosun mamsyi kac ml canim ac mi kaliyor dye endişe ediyorum bide sürekli agkiyo yada kisa süreli uyuyo o yuzden yemek yapıpta yiyemiyorum siz nasıl yapıyorsunuz yeneyincede sutum azaldı moralim cok bozuk

Kızlar bebekten firsat bulup ksrninizi doyirabiliyormusunuz bana fursat vermiyo yemeyincede sutum azaldı zaten sagarak veriyorum bide sutumi sagdim sicak kalmasi icin ne yapmaliyim uyanikken sagmam imkansuz cok agliyor şaştım iyce lütfen bi yardim edin

buz dolabında 3 gün saklanabiliyor alt gözde. Vereceğin zaman da süt kabını sıcak suyun içine oturtup ılıtabilirsin. Biz mama içtiği zaman sağıp gün içinde veriyorduk bu şekilde yapıp.Eşim yardımcı oldu hep bana yalnız kalmadım nerdeyse kızımla hiç. O işe başlayınca göreceğim nasıl olacak kendi yeme içmem.

Canım sen keşke farklı bir doktora daha muayene olsan inşallah bir sıkıntı yoktur
3 doktor bakti ayri ayri canim.dogum yaptiran doktor tekrar kurtaj dedi pihtilardan dolayi.tup bebek doktorum eger pihtilari atamassan histereskopi ile temizleriz kurtaj taraftari degilim dedi ilac verdi.baska bi doktor da suan icin kurtajlik bi durum yok kan pihtilari olabilir normal dedi

benimki de 17 günlük hala kuru kan pıhtıları atıyor dk banyo öncesi bebe yağı ve kulak çöpüyle temizle dedi

benimki de 17 günlük hala kuru kan pıhtıları atıyor dk banyo öncesi bebe yağı ve kulak çöpüyle temizle dedi
Aynen kuru kan şeklinde,çok akıntı varsa gelin demiş dr muz,sürekli kanamıyor kanayınca kurumuş ama endişelendim bende,azaldı mı peki sizin,bu şekilde geçermiymiş?

Ne kadar veroyosun mamsyi kac ml canim ac mi kaliyor dye endişe ediyorum bide sürekli agkiyo yada kisa süreli uyuyo o yuzden yemek yapıpta yiyemiyorum siz nasıl yapıyorsunuz yeneyincede sutum azaldı moralim cok bozuk
Valla aynen beslenme düzenli değil yorgun ve uykusuzum canım çocuk doktoru sütümü sağdırdı 60 cc çıktı iki göğüsten ne iyi ne kötü dedi günde dört kez 60 cc mama ver emzirme sonrası dedi başka bir çocuk doktoruda ölçü vermedi içebildiği kadar içsin dedi zaten bebeğimde o civarda içiyor 60-75 arası

Ben sadece emzirirsem çok kısa sürede uyanıyor mama verip karnını tam doyurunca 2-3 saat uyuyor

Birde doktorumuz kıymalı yumurta bulgur soğan ve malt içeceklerden içmemi önerdi e bebekte 2 al 1 öde kampanyasından promalt içecek aldım inşallah etki eder tahin helvasıda iyi süt yapıyor

Birde doktorumuz kıymalı yumurta bulgur soğan ve malt içeceklerden içmemi önerdi e bebekte 2 al 1 öde kampanyasından promalt içecek aldım inşallah etki eder tahin helvasıda iyi süt yapıyor
Bulgur yiyeceksen icine mutlaka kimyon at yoksa bebege anında gaz yapar

Aynen kuru kan şeklinde,çok akıntı varsa gelin demiş dr muz,sürekli kanamıyor kanayınca kurumuş ama endişelendim bende,azaldı mı peki sizin,bu şekilde geçermiymiş?
azalır ya da artar demedi sadece normal dedi ben sildikçe ertesi gün gene lurumuş halde geliyor acaba hiç dokunmasam mı diyoru

azalır ya da artar demedi sadece normal dedi ben sildikçe ertesi gün gene lurumuş halde geliyor acaba hiç dokunmasam mı diyoru
Canım benim kızımın da göbeği kanıyor du yoğun değildi ama hem kuruyordu alttan da taze kan geliyordu. 14 günlükken gittiğimiz de söyledim doktor yaktı orayı.

Hiç anlamadım cnm yetersşz mi sütğm die korkuyrm
Canım bak sana bir tarif vereceğim.

7 8 tane gün kurusu kayısı
7 8 tane ramazan hurması
1 avuç kuru üzüm (Ben şeker kullanmadım bu meyveler bol şekerli olduğu için tadını bayıyor yine de sen bilirsin :) kullanacaksan da şekeri çok az at içine )

Bunu 1.5 lt su da kaynat iyice özü çıksın sonra altını kapat ılık olunca çekirdeklerini çıkart. Blendirdan geçir ve hergün istediğin kadar iç. İnanılmaz derecede süt yapıyor. Bir de bulabiliyorsan kızılcık bul onun da şerbeti çok güzel süt yapıyor.

Sana tavsiyem sütüm yok deme kesinlikle o bile etkiliyor. Bol bol su iç strese girme ben sürekli bu dediğim serbetleri yapıyorum sütüm oldukça arttı.

Ya kızlar ben artık delireceğim büyük kızım grip oldu 3 gündür maalesef eşim de bugün grip oldu küçük kızım da tıkandı çok huzursuz bugün artık bunalıma girdim ya sanki herşey üstüme geliyor

2 çocuklu lar büyük çocuğunuz nasıl kardeşine. Benim buyuk kızım çok seviyor o benim bebeğim diyor çok şükür bir zarar vermedi ama benim canımı çok yakıyor asla sözümü dinlemiyor sürekli bana asi geliyor karşı laflar söylüyor bunun üstesinden nasıl gelebilirim.

Geçmiş olsun oncelikle. Büyük çocuğun yaşına bağlı benim kızım 5.5 yaşında bebeğin bezini mendilini getirir arada bir sever ama bu kadar büyük olmasına rağmen illa ki kıskançlık oluyor ayni şekilde kardeşine karşı degil de bize karşı daha asabi oldu sanki biraz terslenmeleri başladı zamanla düzene oturur diye düşünüyorum onun yanında pek fazla sevmiyorum bebeği. Umarım kısa zamanda alışırlar onlar için de zor :)

Canım benim kızım da 3 yas 2 aylik kardeşine aşırı düşkün çok güzel seviyor. 2 yas sendromu bile bu kadar zor değil di.

ben de sizinle aynı durumdayım. bana da başta temizleyelim dediler kanamam durmuyordu bir gün hiç. serumla durdurdular. sonra metiler diye bi hap kullandım. çok büyük pıhtılar geldi. hap bitti hala devam ediyor kanama ne olacak bakalım. sinir bozucu bir durum

Sen yinede pihtilari atmissin canim benden cok minik minik kan pihtilari geldi oda sanirim daha iceride var kanama bitmedigine gore . Artik tahris oldum ped koymaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…