2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
aynı beni anlatmışsın
benim oğlumda inatlaşmaya ve hıröınlaşmaya başladı sabrımı çok zorluyor bebekten ziyade onunla ilgilenmeya çalışıuoruz
oyun falan oynayınca beraber bileyler yapımca daha sakinleşiyor
ihmal etmemek lazım

Çok zormus iki çocuk cnim oğlum da küçük 3 olacak sürekli ilgi istiyor kızım uyumuyor gece sabahlioruz gündüz oglumdan uyuyamiyorum en çok uykusuzluk beni yoruyor zombi gibi oldum artik eşim destek oluyor sağolsun ama ben de çok yoruluyorum bazen bağırıyorum sonra üzülüyorum geçecek sabir diyorum

Evet gerçekten çok zormus :/ ben de bazen kızıyorum sonra dudaklarını büzüp boynunu büküyor geliyor yanıma anne seni çok seviyorum özür dilerim diyor vicdan azabı çekiyorum hem lohusalık hem uykusuzluk küçük kızımın gaz sancıları büyük kızımın isyanları beni çileden çıkardı çok üzülüyorum gece beynimde sürekli muhasebe yapıyorum kendimi hatalı görüyorum asla kizmayacagim diyorum ertesi gün yine aynı kısır döngü içindeyim. Kafama huni takip gezeceğim yakındır yani :/

Canım ben eskisi kadar aktif değilim oyun konusunda ama eşim boşluğu dolduruyor elinden geldiğince ilgili oyun oynuyor gezdiriyor ama bizim ki her geçen gün isyan levellere atlıyor

60 cc kac satte cikti canim ysni 2 saatte mi 3 saatte mi emziyorsunuz memede kac dakika duruyo benimki 5 dakika sonra uyuyo o yuzdeb sagip veriyorum 3 saatte bi 60 ile 90 arasi iciyor

Kızlar günaydın.... sütüm normalde var ama dün bulgur pilavı yedim resmen akıyor sütü olmayan arkadaşlara duyurulur hemen pilav yapın şimdiden afiyet olsun
Gunaydin :) bulgur pilavı ben de de süt yaptı canım ama o gün bebeğim çok huysuzdu ben de acaba bulgur mu rahatsız etti dedim daha yemedim. Senin bebeğin de huysuzlandi mi canım o na göre tekrar yiyeceğim :)

Gunaydin :) bulgur pilavı ben de de süt yaptı canım ama o gün bebeğim çok huysuzdu ben de acaba bulgur mu rahatsız etti dedim daha yemedim. Senin bebeğin de huysuzlandi mi canım o na göre tekrar yiyeceğim :)
Cnm benim bebeğim hep huysuz her zaman gazı var internetten baktım gazla ilgili çok bişey yazmıyor eğer bebekleri rahatsız ederse pilavı yedikten sonra c vitamini yiyin diyor dengeliyormuş limon filan ben yemedim zaten benim kızın hep gazı var ben anasonla kimyonu çay yapıp içtim sende kimyon yiyebilirsin bi kere daha dene bakalım belki o zaman öylesine huysuzdu... ama bi tanıdığım Doğum yapınca bulgur pilavını fazla yapıp dolaba katmıştı gidip gelip pilav yiyordu yani

Bizim oglan da cok seviyo kardesini ama biz sevince kiskaniyor ya gozumun icine bakiyo yada beni de sevin diyo.

Canım ben eskisi kadar aktif değilim oyun konusunda ama eşim boşluğu dolduruyor elinden geldiğince ilgili oyun oynuyor gezdiriyor ama bizim ki her geçen gün isyan levellere atlıyor
Benim eşim de anne gibi inan uyumuyor uediriyor banyo yaptırıyor isi az olunca büroya götürüyor ama benden ilgi bekliyor anne diye sarılıyor kardeşine zarar verecek diye sakiniyorum bana kızıyor inatlasiyor zor canım ya sağlık olsun buyuyecekler de sabir istiyor yas farkı küçük olunca daha zormus yipraniyor anne beni uykszluk mahvediyor inşallah 40 dan sonra düzelir kızım bir umut bekliyorum

Ben de aynı canım 40 ı çıkınca rahatlarsın diyorlar bir umut bekliyorum 15 günüm kaldı 40 çıkmasına sanki zaman geçmiyor.

Eşim de üzülüyor dedi anneni çağır yardım etsin annem ben yaşlandım yorgunum hastayım diye bahane üretiyor bana oysa ki evde neredeyse hiç iş yaptırmıyorum. Arada bir bi pilav çorba yapıyor ben küçüğü emzirirken büyüğün çişi filan gelirse wc ye götürüyor. Yine de ben kalmayayım demeye getirdi eşim bıraktı çarşamba günü evine daha ne gelen var ne giden annemin varlığı yeterdi bana ama zorla da kimseye gel diyemem :/

Canım insan destek bekliyor hsklisin benim de annem haftada bir geliyor yemek ev idi yapıp gidiyor kaynanamla da benim aram iyi değil hep mesafeliyiz o da oğluna bakıyor bazen gönderiyorum ama uzaklassin istemiyorum bizden annemi evi özledim diyormuş bana da günler geçmiyor ya çok bunaldim evde biz daha 23 günlüğüz

Cnm biraz hava almaya dışarı çıksanız gerçekten çok iyi gelir

Kızlar bebeğim 1 aylık arada öksürüyo çok korkuyorum ilerliycek diye üstünü açmasın diye gece çok dikkat ediyorum ne yapmalıyım bilemedim

O ney canım ilk kez duydum
Canım 2 ayda yapılıyor 2 ta da 3 doz şeklinde devlet karşılamıyor özelden alıp yaptırıyorsun zehirli ishal içi yapılıyor benim doktorum ister yaptır ister yaptırma dedi arada kaldım o yüzden bende araştıran var mı diye sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…