2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bu arada bugün kontrol vardı. 39 günlük oğlum 4475gr olmus 3300 gr doğmuştu gelişimi iyi dedi doktor. Bi de ateş düşürücü ilaç ve fitil yazdirdim bi sonraki aşıda çıkabilir elimde bulunsun diye.

Aventin silikon göğüs uçları var,ben 2. Günden sonra onu kullanarak emzirdim ve dr garmastan pomad dşye bir krem önerdi 2 günde geçti çok şükür

Kızlar Slm benim 50 günlük bebeğim var ama daha gülümsemiyor 37 haftalık doğdu sizin bebişler ne zaman güldü tedirgin olmaya başlıyorum artık

Kızlar Slm benim 50 günlük bebeğim var ama daha gülümsemiyor 37 haftalık doğdu sizin bebişler ne zaman güldü tedirgin olmaya başlıyorum artık
Gülmeye başladı bi kaç gündür. Önceden sadece refleks olarak yapiyordu ama şimdi ben konuşunca yüzüme gülüyor

Genel anestezi sonrası uyanmak ve emzirme süresi uzuyor,ilk doğumumda spinal 2. De epidural oldum,kesinlikle epidural öneririm

Göz takibi yapiyor mu canim bnde o konuda tedirginim bakmiyo bana ekimi takip etmiyor

Kızlar merhaba bugun rutin kontrol için çocuk doktoruna gittik. Zaten sabahtan bı huzursuzdu yavrum emmek istemiyordu ağlıyordu. Hastaneye vardık baktım bi sıcaklık var. Doktor ateşini ölçtü 37.4 çıktı doktor ateşi şuan tehlikeli değil ama kana bakalım dedi crp değerine.
Kan almaya gittik yavrum kan alınırken ağlamaktan katıldı morardi nasıl kötü oldum anlatamam, çığlık çığlığa kaldım
Neyse ki kanda bir enfeksiyon çıkmadı şimdi ateş takibi yapıyorum inşallah yukselmez.
Hastanedeki doktor ve hemşireler bana seni hiç iyi gormedik dediler sanırım fiziksen ve ruhen çok yiprandim.

Benim minnoş da bazen baya sıcak geliyo bana ama kaka yapmak icin kendini zorladığı zamanlar da olduğu için hiç ateşine bakmadım.Enfeksiyon çıkmadıysa korkma canım inşallah sorun yoktur.Bende kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum resmen çöktüm yavrucuklar saglıklı sıhhatli olsunlar da elbet rahatladığımız günler gelicek

Aa çok güzel aslında. Önce uyuşturup sonra uyuttsalar. Peki bel ağrısı kaldı mı sizde çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum

Genel anestezi sonrası uyanmak ve emzirme süresi uzuyor,ilk doğumumda spinal 2. De epidural oldum,kesinlikle epidural öneririm
Aralarında ki farkı çok fazla bilmiyorum aslında okuyorum ama çok fazla anlamıyorum nedir aralarındaki fark ?

Reactions: DBK
normal aslında vücut doğumdanyeni çıktı yorgun üstüne bide süt üretip uykusuz kalıyor
kan ilacı ve multi vitamin alabilirsi
bebeğin düzeni oturunca daha iyi hissedersin

ben de dün gece çok az uyudum benimkinin gece ıykusu çok az gündüz nispeten daha iyi
zaten gün içinde hareket etmez korkuturdu
gecede tekmelerden uyumazdım
tam gaz devam
gaz demişken:) gazı çok var karnı gurulduyor
çıkarttığı halde hala ağlıyor

Ben de hiç dayanamıyorum ağlamasına. Hep eşimle gitmeye çalışıyorum o yüzden böyle durumlarda yanında o oluyor kızımın. Bugün de aşıda öyle çığlıklar attı kii ilk defa bu kadar ağladı yavrum.
Aa çok güzel aslında. Önce uyuşturup sonra uyuttsalar. Peki bel ağrısı kaldı mı sizde çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum
Bir kişi başımın yanında hazırda bekliyordu eğer gerekirse uyutmak içinmiş. Ben saf gibi konuşturup dikkatimi dağıtıyor sanıyordum.
Bebeği gösterdiler hazırlamak için onu çıkardıktan sonra uyutmuşlar. Spinal ve epiduralde bu çok güzel doğar doğmaz bebeğini görüp ilk yarım saatte emzirmeye başlayabiliyoruz. Katıla katıla ağlayan bebek anne ile temas edince susuyor hemen.
Bel ya da baş ağrısı yaşamadım ben sonrasında ama bunlar da kişiden kişiye göre değişiyormuş sanırım.

Kızlar bizde bugün kırkımızı uçurduk.Okunmuş pirinçli suyla banyomuzu yaptık.Sizlerde de var mı pirinçli suyla banyo yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…