- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #44.721
Aventin silikon göğüs uçları var,ben 2. Günden sonra onu kullanarak emzirdim ve dr garmastan pomad dşye bir krem önerdi 2 günde geçti çok şükürArkadaşlar sol göğsüm acayip yara.Hani ayağınıza ayakkabı vurur ya derisi kalkar kıpkırmızı et olur aynen öyle...Bir hafta sağdım toparlanır diye bugün emxirdim yine et gibi kıpkırmızı.Neler denedim olmadı.Kantoran yağından tutun eczanedeki tüm kremler yok toparlanmıyor nevyapacağımı bilemiyorum.Öneridi olan varımı?
Gülmeye başladı bi kaç gündür. Önceden sadece refleks olarak yapiyordu ama şimdi ben konuşunca yüzüme gülüyorKızlar Slm benim 50 günlük bebeğim var ama daha gülümsemiyor 37 haftalık doğdu sizin bebişler ne zaman güldü tedirgin olmaya başlıyorum artık
Kaç günlük sizinki bide kaçıncı haftada doğduGülmeye başladı bi kaç gündür. Önceden sadece refleks olarak yapiyordu ama şimdi ben konuşunca yüzüme gülüyor
39 günlük ve 39. haftada doğdu.Kaç günlük sizinki bide kaçıncı haftada doğdu
Sıcak su torbası koyuyor musun canımCanım aslında çıkartıyor gazını ama biZim kız çok gazlı karnının içi gürüldüyor resmen
Genel anestezi sonrası uyanmak ve emzirme süresi uzuyor,ilk doğumumda spinal 2. De epidural oldum,kesinlikle epidural öneririmGünaydın hayırlı olsun bebisleriniz darısı biz bekleyenlerin başına. Sizlere bi soru solmak istiyorum sezeryanla doğum yapmak istiyorum ama epidural spiral ve genel anestezi hangisini önerirsiniz. Genel anestezi de felaket bi ağrıyla uyanıyorsun diye duydum ameliyathaneden çıkarken ağrı kesici vurmuyorlar mi acaba ? Birde bende panik atak var sizce spinal veya epidural yapabilir miyim ?
Göz takibi yapiyor mu canim bnde o konuda tedirginim bakmiyo bana ekimi takip etmiyorKızlar Slm benim 50 günlük bebeğim var ama daha gülümsemiyor 37 haftalık doğdu sizin bebişler ne zaman güldü tedirgin olmaya başlıyorum artık
Canım sıcak havlu katıyorumSıcak su torbası koyuyor musun canım
Komposto iciyorum ama korkuyorum tuvalete gitmeye pazartesi asi canım kilo boy gelişimi merak ediyorum CIS dek doğduğunu anlıyorum ama gece uykumuz yokBende ayni sikintilari yasiyorum kanizlik cok zorluyo asi yaptirmiyomusunuz cuma gunu
Yok canım yapmıyor benimkinde ben erken doğmasına bağlıyorum seninki kaç haftalık doğduGöz takibi yapiyor mu canim bnde o konuda tedirginim bakmiyo bana ekimi takip etmiyor
Benim minnoş da bazen baya sıcak geliyo bana ama kaka yapmak icin kendini zorladığı zamanlar da olduğu için hiç ateşine bakmadım.Enfeksiyon çıkmadıysa korkma canım inşallah sorun yoktur.Bende kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum resmen çöktüm yavrucuklar saglıklı sıhhatli olsunlar da elbet rahatladığımız günler gelicekKızlar merhaba bugun rutin kontrol için çocuk doktoruna gittik. Zaten sabahtan bı huzursuzdu yavrum emmek istemiyordu ağlıyordu. Hastaneye vardık baktım bi sıcaklık var. Doktor ateşini ölçtü 37.4 çıktıdoktor ateşi şuan tehlikeli değil ama kana bakalım dedi crp değerine.
Kan almaya gittik yavrum kan alınırken ağlamaktan katıldı morardi nasıl kötü oldum anlatamam, çığlık çığlığa kaldım
Neyse ki kanda bir enfeksiyon çıkmadı şimdi ateş takibi yapıyorum inşallah yukselmez.
Hastanedeki doktor ve hemşireler bana seni hiç iyi gormedik dediler sanırım fiziksen ve ruhen çok yiprandim.
Aa çok güzel aslında. Önce uyuşturup sonra uyuttsalar. Peki bel ağrısı kaldı mı sizde çok heyecanlıyım ve çok korkuyorumGünaydın. Spinal sezaryen oldum ben. Genel anestesinin sonrası daha zor geçiyormuş galiba. Spinal çok rahattı ama kendi açımdan. Panik atak konusunu mutlaka doktorunuz ile görüşün ama ciddi bşr durum. Ben hep ya uyuşmaz ise diye korkuyordum bu korkumu ameliyat başlamadan önce de paylaştım ordaki doktorlar iledokunmaları hissediyorsun spinalde ama ağrı hissedilmiyor. Başladığını bile anlamadan kızımı çıkarmışlardı. 15 dakikada bitti geçti sanıyordum ama 40 dakika kadar sürmüş. Bir ara uyutmuşlar galiba beni farkına bile varamadım.
Bu bebekler niye bu kadar gazlı oluyor ya. Anneme anlatıyorum ben sizde gaz çıkardığımı bile bilmem diyor. Masaj yapmaya çalış canım sakin olduğu zamanlarda. Rahatlatıyor biraz ama tamamen geçmiyor. Bizim de gazlı bebeğimiz ne yapsak o gaz var. Bugün doktor da birkaç ay böyle gider dedi.
Aralarında ki farkı çok fazla bilmiyorum aslında okuyorum ama çok fazla anlamıyorum nedir aralarındaki fark ?Genel anestezi sonrası uyanmak ve emzirme süresi uzuyor,ilk doğumumda spinal 2. De epidural oldum,kesinlikle epidural öneririm
normal aslında vücut doğumdanyeni çıktı yorgun üstüne bide süt üretip uykusuz kalıyorKızlar merhaba bugun rutin kontrol için çocuk doktoruna gittik. Zaten sabahtan bı huzursuzdu yavrum emmek istemiyordu ağlıyordu. Hastaneye vardık baktım bi sıcaklık var. Doktor ateşini ölçtü 37.4 çıktıdoktor ateşi şuan tehlikeli değil ama kana bakalım dedi crp değerine.
Kan almaya gittik yavrum kan alınırken ağlamaktan katıldı morardi nasıl kötü oldum anlatamam, çığlık çığlığa kaldım
Neyse ki kanda bir enfeksiyon çıkmadı şimdi ateş takibi yapıyorum inşallah yukselmez.
Hastanedeki doktor ve hemşireler bana seni hiç iyi gormedik dediler sanırım fiziksen ve ruhen çok yiprandim.
Ben de hiç dayanamıyorum ağlamasına. Hep eşimle gitmeye çalışıyorum o yüzden böyle durumlarda yanında o oluyor kızımın. Bugün de aşıda öyle çığlıklar attı kii ilk defa bu kadar ağladı yavrum.Kızlar merhaba bugun rutin kontrol için çocuk doktoruna gittik. Zaten sabahtan bı huzursuzdu yavrum emmek istemiyordu ağlıyordu. Hastaneye vardık baktım bi sıcaklık var. Doktor ateşini ölçtü 37.4 çıktıdoktor ateşi şuan tehlikeli değil ama kana bakalım dedi crp değerine.
Bir kişi başımın yanında hazırda bekliyordu eğer gerekirse uyutmak içinmiş. Ben saf gibi konuşturup dikkatimi dağıtıyor sanıyordum.Aa çok güzel aslında. Önce uyuşturup sonra uyuttsalar. Peki bel ağrısı kaldı mı sizde çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?