2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Cok tesekkur ederim dogumumda normalmis hep normalmis dogumdan sonra dusmus 2gun agladim cok moralim bozuldu tesekkur ederim bi sure bunlari yiyim

Ayni sorun bizdede oldu canim 2 aylik olduktan sonra kabiz oldu. Hatta bu gün 5 gun olmustu şükür yapti. Dr biogaia damla verdi gaz icin.kaka icinse kulak pamuguyla uyarirsin dedi.

Kızlar kızık sabjtan beri 10dk uyudu kalktı hep boyle karni agriyor sanrim çok yeşil ve sulu kaka yaptı 2 3 kez rezene verdim kendinde içtim öğlende ıhlamur verdim ilik suyla öksürük inşallah artmaz ya çok üzgünüm canım kızım küçücük daha

Kızlar iyi akşamlar ya ben anladım benim kızım kalabalığı hiç sevmiyor 2 gündür anneme gidiyorum ablamlar ve yeğenlerim filan var benim kızım ağlamaktan artık gözleri şişiyor biraz önce de çok kötü ağlıyordu dayanamadım eve geldim emdi ve hemen uyudu....çok fenalar var ya bebişlerrrrrr

Geçmiş olsun,tam hastalık mevsimi acil şifalar diliyorum

Alışılmışın dışına öıkmayı sevmşyorlar ama hep yalnız oluncada ona alışıyorlar
Bende bugün oğlumun ark ın doğum gününe gittik kuzım yarım saatçik uyudu hep kucak hep ayakta

Alışılmışın dışına öıkmayı sevmşyorlar ama hep yalnız oluncada ona alışıyorlar
Bende bugün oğlumun ark ın doğum gününe gittik kuzım yarım saatçik uyudu hep kucak hep ayakta
Aslında yalnızlığa alıştırmadım sürekli gezmeye filan gidiyorum önceleri gazdan durmuyor sanıyordum ama bugün anladım ki kalabalığı sevmiyor benim minnak

Aslında yalnızlığa alıştırmadım sürekli gezmeye filan gidiyorum önceleri gazdan durmuyor sanıyordum ama bugün anladım ki kalabalığı sevmiyor benim minnak
Ahh ahh bendede ayni sknti benimkide baska eve gittikmi basiyor yaygarayi.ve susturmak mumkun olmuyo catlayana kdr agliyo sonunda biZde apar topar eve gelmek zorunda kaliyoruz.
Eve gelince gulucukler saciyo birde

Ahh ahh bendede ayni sknti benimkide baska eve gittikmi basiyor yaygarayi.ve susturmak mumkun olmuyo catlayana kdr agliyo sonunda biZde apar topar eve gelmek zorunda kaliyoruz.
Eve gelince gulucukler saciyo birde
Aynen bugün bizde öyle olduk cnm hemen eve geldik mışıl mışıl uyuyor şimdi

Cnm uyanmadan hemen emzirsen karnı tok olunca uyanmaz belki
Bilemedimki nasil yapsam kipirdanip duruyo :)
Sut konusu benm canmi skyor ya bugun oglen saat 1 de emzirdim kizimi sonra saat 3 oldu bi sağayim dedim 30 ml kdr sut cikti 2 gogsumden elimle.
Sutum cok azalmis geceleri emziriyorum ama doyuyomu bilmiyom dolmuyo hic goguslerim

Bol su iciyorum humana still tea aldirdim esime onu ictim bugun bi damla varmis onu aldirdim hic faydasi olmuyo boyle azaldigina gore bitecek yakinda sanirim sık emzir olur diyo herkes ama cocukta bos memeyi az emiyi bakiyo sut gelmiyo debelenmeye basliyo napim yapacak biseyim kalmiyo cok uzuluyorum bazen mama verdigim icin

Benim oglumda aksine kalabalığı seviyor gittiği yerde rahat duruyor yada uyuyor
Evde zaten kalabaligiz
Ben eşim kayinvalide var
Arada ablam ve annem de geliyor
Alişti yani

Benim büyük kız bebekken mekan değilde insan çok secerdi . Kayınpederimin yüzünü görmesin sesini bile duysa basardı yaygarayi

Beterin beteri var diyorsun yani
Allah hepimize yardım etsin
İki gündür misafir var
Yarımda kahvaltıya var üst üste geldi çünkü başka ortak gün ayarlayamadık yabancı arkadaşlarımızla
Dünde Türk arkadaşları çağırdım son dakika işim var deyip gelmeyenler yüzünden sinir oldum
İnsan önceden haber verir değil mi o kadar hazırlık yaptım İki çocukla
Millet bi mesaj yazmaya üşeniyor
Bizim millet saygıyı ne zaman öğrenecek
Bi program olur Türkler hep geç kalır
söz verir durmaz ...
Velhasıl sinir oldum
en iyisi ben yabancılarla takılayım :)
yarım erken kalkacağım inş oğlum gece iyi uyur dinlenirim
Sabah kahvaltıdan sonra misafirlerle gezmeye gideceğiz birde
Ay dinlenmek istirem:))

Damlanın adı ne acaba bende bi deniyim bende mecburen mama verenlerdenim oğlum memeyi bırakıcak diye korkuyorum

Canim.ben agustos annesiyim öyle bi bakinirken senin yazdigini okudum .benimde baslarda sutum azdi ve az oldugu icin kizim.emmek istemiyordu o emmeyince sutum iyice azalmaya basladi mama takviyesiyle 1bucuk ay gecti ama sonra kizim biberon almamaya basladi..baktim olacak gibi degil durum daha da kotulesiyor sütüm arttirmak icin bissuru sey denedim.ben kendi yaptiklarimi yazayim
Oncelikle uyku ve 4 litreye yakin su
Yemeklerine ozen goster proteinli seyler ye et tavuk gibi
Kuru üzüm
Kuru dut
Kuru incir
Balkabaği
Bunlari surekli yiyordum yada kaynatip.suyunu iciyordum
Helva susam tahin
Krema
Findik ve ceviz de sütün daha yagli olmasini sagliyor.
Birde 2 saati gecmeden emzirmeyi dene .emmiyorsa kesinlikle sagman lazim .
Emzirirken su icmeyi dene süt kanallarinin acilmasina yardim ediyor.
Benim.yaptiklarim bunlar cok sukur simdi sut konusunda sikintimiz yok insallah seninde sutun artar canim

Gamze020 gögüslerin dolmuyorsa bebisin iyi emiyor gosgsunu tam bosaltiyor olabilir bez sayisini takip et emdikten sonra mutlu huzurlu mu oluyor eger oyleyse sikinti olmayabilir.
Birde hicbir zaman sütüm yok deme bu is birazda psikolojik ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…