- 14 Temmuz 2017
- 946
- 414
- 103
- 35
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #47.161
Cok tesekkur ederim dogumumda normalmis hep normalmis dogumdan sonra dusmus 2gun agladim cok moralim bozuldu tesekkur ederim bi sure bunlari yiyimCanım benim 5 yaşındaki kızımda da aynı sorunu yaşadık plt si 30 cıktı kan tahlilinde.bacakları morariyordu.yurtdışındaydim bunun icin tr ye geldim cocuk hematoloji bölümüne gittim cok şükür Allah a kendiliğinden artti. Canım sana tavsiyem bol bol yeşil mercimek çorbası iç ve tuzsuz antepfistigi ye mutlaka yap bunu farkı göreceksin ayrica bol bol c vitamini al. Ayrıca gebelikte plt düşüyor biliyorsun veya kullandığın bir ilacin yan etkisi olabilir. Yesil mercimek corbasini mutlaka ic
Kızlar kızım beni 4 saatte 1 5 dk emiyor ve kabız zor tuvalet yapıyor maalesef ben müdahale ediyorum çok huysuzlandı artık strese giriyorum2 aylik olana kadar hem gaz hem kakasini çok güzel yapıyordu ne olduysa 2 ay ı bitti 3 den gün almaya başlayınca oldu.
2 ay kontrolümüz de 6250 grm civarıydı bugün tekrar götürdüm hem kabızlık için hem de kilo kontrolü için 6960 grm olmuş kilosu iyi dedi doktor ama kabızlık için sadece zeytinyağı ver dedi ise yarar mı acaba
Geçmiş olsun,tam hastalık mevsimi acil şifalar diliyorumKızlar kızık sabjtan beri 10dk uyudu kalktı hep boyle karni agriyor sanrim çok yeşil ve sulu kaka yaptı 2 3 kez rezene verdim kendinde içtim öğlende ıhlamur verdim ilik suyla öksürük inşallah artmaz ya çok üzgünüm canım kızım küçücük daha
Alışılmışın dışına öıkmayı sevmşyorlar ama hep yalnız oluncada ona alışıyorlarKızlar iyi akşamlar ya ben anladım benim kızım kalabalığı hiç sevmiyor 2 gündür anneme gidiyorum ablamlar ve yeğenlerim filan var benim kızım ağlamaktan artık gözleri şişiyor biraz önce de çok kötü ağlıyordu dayanamadım eve geldim emdi ve hemen uyudu....çok fenalar var ya bebişlerrrrrr
Aslında yalnızlığa alıştırmadım sürekli gezmeye filan gidiyorum önceleri gazdan durmuyor sanıyordum ama bugün anladım ki kalabalığı sevmiyor benim minnakAlışılmışın dışına öıkmayı sevmşyorlar ama hep yalnız oluncada ona alışıyorlar
Bende bugün oğlumun ark ın doğum gününe gittik kuzım yarım saatçik uyudu hep kucak hep ayakta
Ahh ahh bendede ayni sknti benimkide baska eve gittikmi basiyor yaygarayi.ve susturmak mumkun olmuyo catlayana kdr agliyo sonunda biZde apar topar eve gelmek zorunda kaliyoruz.Aslında yalnızlığa alıştırmadım sürekli gezmeye filan gidiyorum önceleri gazdan durmuyor sanıyordum ama bugün anladım ki kalabalığı sevmiyor benim minnak
Aynen bugün bizde öyle olduk cnm hemen eve geldik mışıl mışıl uyuyor şimdiAhh ahh bendede ayni sknti benimkide baska eve gittikmi basiyor yaygarayi.ve susturmak mumkun olmuyo catlayana kdr agliyo sonunda biZde apar topar eve gelmek zorunda kaliyoruz.
Eve gelince gulucukler saciyo birde
Cnm uyanmadan hemen emzirsen karnı tok olunca uyanmaz belkiKizim 3 saattir falan uyuyor gece canimi okuyacak sanirim :))) birazdan ben yatmadan melegim uyanir kesin.uyusun diye gozune bakacagim birsure sonra :)))
Bilemedimki nasil yapsam kipirdanip duruyo :)Cnm uyanmadan hemen emzirsen karnı tok olunca uyanmaz belki
Benim oglumda aksine kalabalığı seviyor gittiği yerde rahat duruyor yada uyuyorKızlar iyi akşamlar ya ben anladım benim kızım kalabalığı hiç sevmiyor 2 gündür anneme gidiyorum ablamlar ve yeğenlerim filan var benim kızım ağlamaktan artık gözleri şişiyor biraz önce de çok kötü ağlıyordu dayanamadım eve geldim emdi ve hemen uyudu....çok fenalar var ya bebişlerrrrrr
gerçekten mi ya yemeklere koysam olur mu yoksa direkt mi yemeliyimBebeği kabız olan arkadaşlar emziriyorsaniz tereyağı yeyin bakın nasıl patır patır yapiyo
Kızlar iyi akşamlar ya ben anladım benim kızım kalabalığı hiç sevmiyor 2 gündür anneme gidiyorum ablamlar ve yeğenlerim filan var benim kızım ağlamaktan artık gözleri şişiyor biraz önce de çok kötü ağlıyordu dayanamadım eve geldim emdi ve hemen uyudu....çok fenalar var ya bebişlerrrrrr
Beterin beteri var diyorsun yaniMerhaba kızlar
bir çocuk iki çocuk ewt zor ben ne yapayım 3 çocuk
Kızım 1. Sınıfa gidiyor oğlan 3.5 yaşında kış evdeyiz cani sıkılıyor
Minikte 70 günlük gazlı ve inek sütü alerjisi var ağlayan bir bebek
Sevgileri yetiyor sabirla bakılıyor
Damlanın adı ne acaba bende bi deniyim bende mecburen mama verenlerdenim oğlum memeyi bırakıcak diye korkuyorumBol su iciyorum humana still tea aldirdim esime onu ictim bugun bi damla varmis onu aldirdim hic faydasi olmuyo boyle azaldigina gore bitecek yakinda sanirim sık emzir olur diyo herkes ama cocukta bos memeyi az emiyi bakiyo sut gelmiyo debelenmeye basliyo napim yapacak biseyim kalmiyo cok uzuluyorum bazen mama verdigim icin
Canim.ben agustos annesiyim öyle bi bakinirken senin yazdigini okudum .benimde baslarda sutum azdi ve az oldugu icin kizim.emmek istemiyordu o emmeyince sutum iyice azalmaya basladi mama takviyesiyle 1bucuk ay gecti ama sonra kizim biberon almamaya basladi..baktim olacak gibi degil durum daha da kotulesiyor sütüm arttirmak icin bissuru sey denedim.ben kendi yaptiklarimi yazayimBilemedimki nasil yapsam kipirdanip duruyo :)
Sut konusu benm canmi skyor ya bugun oglen saat 1 de emzirdim kizimi sonra saat 3 oldu bi sağayim dedim 30 ml kdr sut cikti 2 gogsumden elimle.
Sutum cok azalmis geceleri emziriyorum ama doyuyomu bilmiyom dolmuyo hic goguslerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?