- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #13.501
Canim 1 haftadır dalından kopan domates ve salatalık istiyor burnumda kokularıNe güzel gerçekten çok şanslısınız:) çocuklarınız çok şanslı özellikle serbestçe büyüyebilecekleri yerlerde oturuyorlar.
İmrendim vallahi, dök eline birazcık tuz git iki biber i tuza bana bana ye sonra domates varsa salatalık iki dal da maydonoz namnsmnamm
Ayy maşallah kızlar,Risk bu değilmi :). Bende sarı saçlarımla bir resim atayım okuldaki bilgisayarda sadece gelinlikli resimlerimden buldum ama bir zamanlar saçları sarı ve uzun olan biriydim :))
Maşallah çok güzel gelin olmuşsun:) 2013 gelini misin?Risk bu değilmi :). Bende sarı saçlarımla bir resim atayım okuldaki bilgisayarda sadece gelinlikli resimlerimden buldum ama bir zamanlar saçları sarı ve uzun olan biriydim :))
Yok canım daha yeni gelinim ben 2016 geliniyim :) gelecek ay 2 yıl oluyorMaşallah çok güzel gelin olmuşsun:) 2013 gelini misin?
Oy oy bir de o var değil mi “dalından kopan domates” “mevsiminde bilmem ne” Allahtan zaman çabuk geçiyor da yiyeceğiz bir kaç aya tüm bunları:)Canim 1 haftadır dalından kopan domates ve salatalık istiyor burnumda kokuları
Oy daha yeni Allah mutlu mesut 20 yıllar nasip etsin:)Yok canım daha yeni gelinim ben 2016 geliniyim :) gelecek ay 2 yıl oluyor
aminn hepimize nasip etsin canım huzurlu evlilikler. 2013'temi evlendiniz canım siz. Gelinlikler hep aynı sanki ya yıllar geçsede küçük değişiklikler oluyorOy daha yeni Allah mutlu mesut 20 yıllar nasip etsin:)
Gelinliklerimiz çok brnziyor 3013 de de modaydı prenses model fransız daltel. Gerçi her zaman moda ve çok gzeller :)
Ben de ya kv dem Eker her yaz çok lezzetli oluyorCanim 1 haftadır dalından kopan domates ve salatalık istiyor burnumda kokuları
Çok güzel olmuşsun maşallahaminn hepimize nasip etsin canım huzurlu evlilikler. 2013'temi evlendiniz canım siz. Gelinlikler hep aynı sanki ya yıllar geçsede küçük değişiklikler oluyor
canım bende de geçen hafta başladı daha önce herşey yolundaydıkızlar ben cinsiyeti geçtim 11 haftalık oldum hala kanama alanı var çok canım sıkkın bebek iyi gayet ama yine de tedirgin oluyorum nerdeyse 3 aylık olacak niye geçmiyor
progestanı ağızdan mı alıyorsun canım?ben de aynı durumdayım, 12. Haftadayım, bugün gittim aktif kanama yok ama kanama alanı var hala, dikkat etmem gerekiyor, progestana da devam. Cinsiyet önemli değil, sağlıklı olsun yavrum, gecmiş olsun size de
fitil olarak progestan mı verdiCnm benimde senin gibi bebek iyi herşey normal ama kanama alanım hala duriyor ve tedirginim fitil verdi bu sefer inşallah birdahakine kontrole duzelir
canım sen niye canını sıkıyorsun böyle dengesizler için? kız evladı çok değerli benim için. bir kızım var ve inan 5,5 yaşında olmasına rağmen o kadar düşünceli ki. önemnli olan cinsiyet değil hayırlı evlat olması.babamın kuzeninin 5 kızı var.adamı yıllarca oğlu olmuyor diye biçok kişi eleştirmiş ama şimdi eleştirenler bin pişman. çünkü o kızlar o adamı da annesini de el üstünde tutuyorlar. yıllarca oğlu olupta adama laf edenler ise rezil durumda çünkü evlatları hayırsızKızlar. Cumartesi günü 12+2 haftada doktor bebegin kız oldugunu söyledi. Bugün gorev yaptigim okuldaki ogretmen arkadasim bana bir erkek doguramadin deyip güldü. Bir kızım var. Bu ikinci hamileligim. Inanilmaz zoruma gitti. Okulda tüm gun agladim durdum bu lafa. Kızım olacagi icin mutluyum. Kızıma bir kızkardeş olacak ne mutlu cok şükür. Ama bu laf inanılmaz zoruma gitti. Ozur diledi ama özrü kabahatinden beterdi....
dr da nub nötr o yüzden %60-70 kız dedi ama ben neden erkek hissediyorumBebeğinin kız olduğunu düşünüyorum canım:)görüntü tahmini gelmiyor aklıma sabah sabah yaratıcı düşünemiyorum
günaydıınngünaydın bu arada herkese
Bizde yaza düşünüyorduk ama bu evi kaçırmak istemedik.. okula 15km çocuklar yarım saat erken kalkacak sadece ona üzülüyorumHadi gözünaydın. Biz daha karar bile veremedik.. yaza ancak taşınırım ben :)
Beşiktaş Balık pazarında canım gelirsen bi gün görüşelim:) balık ve şalgam ısmarlarım sanaCanım hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde oturun inşallah :) restorant beşiktaşta nerde, çok sık giderim beşiktaşa, abim oturuyor. Aynı zamanda tekirdağlıyım da :)
Ayyy bak canı çektiNe güzel gerçekten çok şanslısınız:) çocuklarınız çok şanslı özellikle serbestçe büyüyebilecekleri yerlerde oturuyorlar.
İmrendim vallahi, dök eline birazcık tuz git iki biber i tuza bana bana ye sonra domates varsa salatalık iki dal da maydonoz namnsmnamm
Afet afeeeetttRisk bu değilmi :). Bende sarı saçlarımla bir resim atayım okuldaki bilgisayarda sadece gelinlikli resimlerimden buldum ama bir zamanlar saçları sarı ve uzun olan biriydim :))
Ankara'nın Gölbaşı ilçesine bağlı bir köy adı Emirler. İyi olmuştur tabi insan 4 duvar arasında bunalıyor illa ki. Benim eşim çok çalışkan bir adamdır boş oturmayı hiç sevmez o yüzden aklı köyde :) hele bir de boğazına düşkün gözlemeye yufka ekmeğe bitiyor. Annesi her köye gittiğimizde yapmaktan helak olduKöy neresi? Çocuklara gösterdik bugün bayıldılar ikiside odasını seçti alt katta bir odayı da oyun odası olarak tasarladılar bile:) bizde bahçede mangal yerini belirledik ev birde deniz manzaralı huzuru bulduk hepimiz resmen inşallah doğru tercihtir dükkandan biraz uzaklaşıyoruz fakat iyi olur inşallah
Benimde biliyor musun domates salatalık yeşil soğan tuzlu tuzlu ekmek yanında da ayyyy nerden açtık konuyuCanim 1 haftadır dalından kopan domates ve salatalık istiyor burnumda kokuları
Oralara hep gitmişimdir, çarşıya çok yakın oturuyorlar, parkın ordalar :) yazın mutlaka uğrarım canım :)Bizde yaza düşünüyorduk ama bu evi kaçırmak istemedik.. okula 15km çocuklar yarım saat erken kalkacak sadece ona üzülüyorum
Beşiktaş Balık pazarında canım gelirsen bi gün görüşelim:) balık ve şalgam ısmarlarım sanabiz de şarköydeyiz:) eşimin halasına ziyarete gitmiştik çaprazındaki bahçeli eve bakakaldık, aldık döndük oralı olduk bizde
Ayyy bak canı çektiyaz gelsin gel ye kız dola dola ekmeğe kütür kütür:) Evet canım bizde çocuklar için herşeyi düşünüyoruz orda çok rahat olacağız küçük birde teknemiz var bizim orda tek kamaralı Kireçburnu marina ona yürüyerek 2dk evden:) artık havalarda güzel okul dönüşü direk denize gireriz biraz açılıp çok heveslendik hepimiz inşallah son anda bi aksilik çıkmaz
Afet afeeeetttsarı ol bence yine değilsen şu an
Gönlünüze göre olur inşallah canım doğal hayat bi başka ya biz geçtiğimiz yaz ilk yazlık senemizdi bunu çok iyi anladık çocukların bi sürü arkadaşı oldu, denizde bahçede sokakta beraber oynadılar bizdeyediler, komşuda yediler, çok güzeldi çocukluğumu hatırladım mahalle hayatımı artık öyle kötü bi devirdeyiz ki çocuklarımız kapının önüne hangimiz yalnız çıkarabiliyoruzAnkara'nın Gölbaşı ilçesine bağlı bir köy adı Emirler. İyi olmuştur tabi insan 4 duvar arasında bunalıyor illa ki. Benim eşim çok çalışkan bir adamdır boş oturmayı hiç sevmez o yüzden aklı köyde :) hele bir de boğazına düşkün gözlemeye yufka ekmeğe bitiyor. Annesi her köye gittiğimizde yapmaktan helak olduneresi olursa olsun huzur olsun yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?