2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Oralara hep gitmişimdir, çarşıya çok yakın oturuyorlar, parkın ordalar :) yazın mutlaka uğrarım canım :)
Abbasağa parkı mı:) benim mekan oralar 2sene önceye kadar evimde ordaydı Çarşı da sonra bi kavga kıyamet eşimle bi sabah evi yükledim taşındım kiraya şimdi ki evime orayı da 2.gün kiraya verdim:)) geldi ki ne ev ne aile toz olmuş tabi sonrasında barıştık ama olsun çok çılgın bi hareketti

Bizim daha okul derdimiz yok ama evi alacağımız semt belli,göndereceğimiz okullarda hep o semtte :) arabayla 5 dk olur okul heralde :) bendr bu haftasonu gaza gelip ev işine odaklanayım..

Evet cnm abbasağa parkı :) oluyor işte öyle şeyler evlilikte, bak 3. geliyor sana, hep mutlu olun :)

Günaydın kızlaaar. Ben doymuyorum doymuyorum. İnanın her acıktığımda hep yesem baya kilo alırdım tutuyorum kendimi bir de iki gündür gündüzleri açım ama canım yemek istemiyor. Akşam dışarıda kfc yedim eve geldim tatlı yedim 350 ml muzl ballı süt içtim çerez yedim yatarken 500 gr fazlaydım tabi sabah düşmüştü yiyip yatnca bir de o kadar tatlı şeyler biraz kıpırdar mı diye baktım ama birşeyler olur gibi olsa da anlamlandıramadım. Bir de diyorum ki ah anne sen yedin bir sürü şeyi şimdi uyuyacaksın ben napıcam gece gece halaya mı durucam diyordur çocuk dedim gülüyorum bir yandan

Ayy deme valla aynen öyle. Benim ilk çocuğum olcak inşallah o yüzden iyi olur 4 duvar arasında bunalmaz çocuk atarım toprağa yuvarlansın

Sİze laf yetiştireceğim diye marketten çıktım arabada oturmuş size yazıyorum ay hadi ben kaçtım eve bebişimfe pıt pıt attı bak şimdi cılız bacaklarını yediğim
Hadi bir risk de benden:) minik kızımla ben:) ama öldü kasım ayında
British mi o ne tatlısınız ikinizde benim de kedim aynısından:)
Bizim daha okul derdimiz yok ama evi alacağımız semt belli,göndereceğimiz okullarda hep o semtte :) arabayla 5 dk olur okul heralde :) bendr bu haftasonu gaza gelip ev işine odaklanayım..
Nerden bakıyorsunuz? Ay daha kim İstanbul kim değil oturtamadım
Evet cnm abbasağa parkı :) oluyor işte öyle şeyler evlilikte, bak 3. geliyor sana, hep mutlu olun :)
Aynen canım bazen sarsıntılar iyi geliyor daha sağlamlaşıyor temel

British cnm, yine almayı düşünüyoruz bakalım:)

Ben eski İstanbulluyum canım:) artık Bursa’dayım. Bademliden bakıyoruz bakalım. Göndermeyi düşündüğümü okullarda hep oralarda allah kısmet ederse o açıdan iyi.. 2 çocuk yatılı bakıcı falan derken büyük ev farz oldu..

valla deli çılgın kadınsın vesselam :) ama 10 numara hareket eminim haketmiştir bu aralar benimde öyle bi deliresim var!

Ben senin gönlünden geçeni bildiğimden kız gbi hissedemiyorum bana erkek gibi geliyor kısmet bakalım hakkında hayırlısı canım @Svgnnn
keşke herkes senin gibi olsa canımmm....benimde bi kızım var kendi kardeşlerim bile gülerek bana kız gibi geliyo dediler.bu konuda ben mi çok hassasım..yani bunu üzüldüklerini belli ederek söyleseler anlarım. ama bu şekilde olunca çok alındım çookkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…