2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bende dün bilgisayarda word'e bebeğe ve bana alınacaklar listesi yaptım aldıkça tik atıcam yanına. İnternette blogları okudum baya oralardan derledim :)

Bende dün bilgisayarda word'e bebeğe ve bana alınacaklar listesi yaptım aldıkça tik atıcam yanına. İnternette blogları okudum baya oralardan derledim :)

Ben daha almaya başlamadım ama liste bulunmalı bence. Ben büyük kalemler için excel hazırladım, beşiktir, ana kucağıdır mama sandalyesidir... değişik fiyatlarla iyi markaları araştırıp 3 - 4 alternatif buldum ,Listeyi tamamlayıp eşime-babama atacağım koordineli olarak satın almayı gerçekleştirsinler

Oy oy sen daha kapsamlı ilerleyeceksin demek bizde fiyat ve ürün araştırmasını eşim yapıyor ben sadece alınacakları söylüyorum

Oy oy sen daha kapsamlı ilerleyeceksin demek bizde fiyat ve ürün araştırmasını eşim yapıyor ben sadece alınacakları söylüyorum

Maalesef kontrol manyağıyım ben galiba Bizimkiler de alıştı, benim istemediğim bir şeyi alıp fırça yiyeceklerine böyle emrivaki almayı tercih ediyorlar Gerçi ben onların işini kolaylaştırıyorum daha ne istiyorlar, bir ödemesi kalıyor

Günaydın kızlar şu an yeni evimde yeni yatağındayım, çocuklar eltimde kaldı eşimin yeğeni okula götürdü ben de keyif yapıyorum dün taşındık şükür çok ayakta kaldım in çık burda yoruldum baya yardımcım Mutfağı yerleştirdi, yatak odası akşam geldi o kuruldu silindi sadece yatağı yaptı annem birazdan ben dolap içlerine gireceğim oğluma da arabalı oda aldım o cumartesi gelecek, kuzımınkimide dün çöpe attık ona da artık babası yapacak bi güzellik şimdilik böyle akşam sahilde yürüyelim dedik En son adım atamıyordum 12gibi yattım şimdi iyiyim eşim saunayı açtı girdi ben girememenin siniri içinde yatakta oturuyorum

güle güle oturun hayırlı uğurlu gelsin inş..

Siz bayağı lüks bir eve taşındınız galiba hayırlı olsun kuzum güle güle oturun inşallahh

Valla ilk çocuk ne alıcam ne yapıcam bilmiyorum youtube dan bebek alışveriş videoları izledi paylaşmışlar kıyafet pek yok ama araç gereç emzirme ürünleri emzik falan. Daha listede yapmadım erken dedim annem 7. aydan önce birşey alma diyor ama aceleye getirmek istemiyorum bir daha ki kontrolden sonra yavaşça başlarım da evde de koymaya yer yok.Çok güzel indirimlere denk geliyorum internette ama alamıyorum. Anneannemiz de alacak baya birşey. İstanbul'a gidicem gecelik falan oradan bakıcam izine ayrılınca

günaydın kandiliniz mübarek olsun kızlar...koltuklarda sızmışız dün gece 03.30 da uyandım eşimide uyandırdım yatağa geçtik o uyumaya devam etti ama ben 5 i geçiyordu uyuyamamıştım işe geldim uykum var bugün 15.30 da kontrolüm var ama karnım gergin ve ağrılı..tuhaf bir gerilim ağrısı var karnım iki büklüm nedense..bugünlerde olabilir mi bu bilmiyorum Allah'tan kontrol günü...birde erkek yeğenim beni gördü cuma günü 5.5 yaşında aa halaa karnında bebek mi var senin dedi :) bende onu da nereden çıkardın diyip geçiştirdim :) annem dahil ben hala kimseye söylemedim :) ertesi gün yalnız yakaladım neden öyle sordun dedim (akşamüstü karnım çok çıkıyor şişiyor nedense) büyümüştü karnın dedi...peki kız mı erkek mi olsun sence ne olur dedim erkek dedi :) bende erkek hissettim hep 12.haftada kıza benziyor denmişti bugün belki daha net belli olur :) inş sağlıkla hayırla doğar miniğimiz..ahh birde hareketlerini hissetsem de orada iyi olduğunu bilsem hergün

Benim bariz çıktı canım yuvarlak bir karnım var tabii daha ince ve saran şeyler giydiğimde dışarıdan belli oluıyor daha çok evde ev kıyafetleriyle belli oluyor ama çok zayıfım ya onsan sanırım kıyafetlerden belli olması iyice 5 ay sonunu bulur

Canım hayırlı uğurlu olsun taşınmışsınız ya gerisi olur yavaş yavaş keyfini çıkar. Ohh saunada varmış ne güzel doğumda sonra acısını çıkarırsın canım

Hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz. Mutlulukla sağlıkla oturun inşallah. Dikkat et ev taşımak baya zor yorma kendini. Sahilde yürümek çok güzel olmalı deniz havası ohh çok güzel

14. Haftada rahmin yumruk kadar ve bebeğinde 100 küsür gram olduğu gerçeğini unutmazsak bi avuçtan ötesi yağdır,ödemdir vs vs :)

güle güle oturun hayırlı uğurlu gelsin inş..

Siz bayağı lüks bir eve taşındınız galiba hayırlı olsun kuzum güle güle oturun inşallahh

Canım hayırlı uğurlu olsun taşınmışsınız ya gerisi olur yavaş yavaş keyfini çıkar. Ohh saunada varmış ne güzel doğumda sonra acısını çıkarırsın canım
Hepinize teşekkür ederim alıştığım semtten biraz uzaklaştım endişelerle oldu ama neyseki iyi bi ev çıktı karşımızada mutluyum sahil ve teknemiz adım mesafesi 2dk, manzaram var ev büyük ve keyifli yapılmış daha iyileri sizlerin olsun dilerim sauna keyfinide bi dr uma danışayım diyorum

Canım siz daha söylemedinizmi kimseye annene bile :). Çocuklar anlıyor hissediyor annem daha hamile olduğunu bilmiyorken küçük yeğeni karnında senin bebek var hemde kız demiş benim kızkardeşim doğdu

Canım indirimlerde buldukça al bişiler. Banada bebek doğmadan beşiği girmez eve hiç bir eşyası girmez falan dediler ama allaha emanet bebeklerimiz ne diyeyim.

Günaydınlar bir şey merak ediyorum . forumu okurken farkettim : doktoru başta kıza benzetip ilerleyen haftalarda erkek çıkan bebekler olmuş en az 4, 5 tane Peki doktoru başta erkeğe benzetip kız çıkan bebiş oldu mu hiç merak ettiiim .

Canım siz daha söylemedinizmi kimseye annene bile :). Çocuklar anlıyor hissediyor annem daha hamile olduğunu bilmiyorken küçük yeğeni karnında senin bebek var hemde kız demiş benim kızkardeşim doğdu
canım ilkinin acısını ne unutabildik ne atlatabildik o yüzden bu sefer hareketlenene kadar anneme bile söylemek istemedim..18-20.haftalarda anneme söylerim 20 den sonra detyalı usg sonrası zaten artık belli olmaya başlar iş yerindekilere vs diye düşündüm..öylece de alıştık idare ediyorum kimselere belli etmeden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…