2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Eğer pipiyi görerek söylemişse değişmiyor ama kordonu pipi sanmışsa sonrasında kız diyebilir tabi

Çok zor olmalı canım senide anlıyorum. Ailen için şöyle güzel olacak hemen doğacak bebiş bizimkiler dayanamıyor daha 5 ay var diyip duruyorlar biz öğrenir öğrenmez demiştim adamlar 3 aydır biliyor yani buda iyi bişi değil

evet oda güzelmiş

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN KIZLAR
Tüm dualarımız kabul olsun inşallah
Hayırlı olsun canım benim.Musmutlu çok güzel günlerin olsun sevdiklerinle

Ben biraz fazla araştırdım bu konuyu :) Eğer pipi net şekilde görülmüşse değişmiyorda ama erken haftalarda çıkıntı görülüp erkeğe benzetilmişse değişen çok var :)

Evet MinikPiranha ya prof erkek demiş kendi doktoru 10 gümn sonra kız demiş

Bizde daha ailelere söylemedik arkadaşlardan sadce iki kişi biliyor. Bira daha ilerlesin inşallah söyleriz sağlıklı sıhhatli hayırlı olsunlarda.

Canım çok teşekkür ederim gonlumuzden geçen oldu çok şükür :)) sende inşallah bir an önce ogrenirsn :))

bennn canım 12. haftada direk erkek dedi.15+3 de başka doktora gittim kıza benzettim dedi

Merhaba canım benim bebeğim 10+5 ken erkek e benziyo dedi doktorum 12 de kesinleşti erkek sen de öğrenebilirsin yani. Sağlıkla huzurla kucağına al inşallah.
İnşallah rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin çok teşekkür ederim cevap için

Ben öğrenir öğrenmez yakın aile bireylerime söyledim anne baba kardeş kaynana kayınbaba görümce falan zaten tedavi ile oldu ve tedaviyi de bildikleri için bizimle gün sayıyorlardı. Bide en yakın arkadaşlarım biliyordu. 3. Aydan sonra da soranlara görenlere duyanlara söylüyorum. Ama sosyal medya hesaplarımdan herhangi bir bebekle ilgili paylaşım yapmadım. Yakınlarımızda beni gören göbüşü farkedenlere söylüyorum. Rabbime emanet olsunlar inş

Bende sosyal medyada hiç birşey paylaşmadım. Öğrenmesini istemediğim arkadaşlarım var ve kimin ne durumda olduğunu bilmediğimden böyle nispet yapıyor gibide anlaşılsın istemiyorum

Ben biraz fazla araştırdım bu konuyu :) Eğer pipi net şekilde görülmüşse değişmiyorda ama erken haftalarda çıkıntı görülüp erkeğe benzetilmişse değişen çok var :)

12. Hafta içerisinde erkek demişse mesela değişebilir mi sonrasında. ben ekstra araştırmadım ama kızdan erkeğe dönen çok rastladım tesadüfi, ama erkek deyip sonrasında kızmış diyen hatırlayamadım bizim grupta var mı diye bir soriym dedim

Dünden beri bebek hareketlerini hissetmiyorum . Şu sıralar hissediyordum . Belki 2. Hamileligim olduğundan erken hissetmeye başladım

Tereddüt etmeye başladım yaa. Sağlık ocağında kalp atışına bakarlar mı acaba . Kayinvalidemlerdeyim hastane çok uzak

bennn canım 12. haftada direk erkek dedi.15+3 de başka doktora gittim kıza benzettim dedi

Peki şuan kız olduğu netleşti mi senin canım Bana da 11 + 3 te ben sorunca erkek olduğunu ima etmişti ama bir sonraki gelişinde net söyliycm demişti . Benim doktorum da garantici . Ben de merak ediyorum bir sonraki gidişim 2 3 hafta sonra falan heralde, 16. Haftasında

Canım işte 12. Haftada bende erkek diye tahmin aldım. Çıkıntı var gibi erkeğe benziyor dendi. Bende emin olamıyorum. Ondan araştırdım ama evet 12. Haftada falan erkek denilip kıza dönen çok okudum :) çünkü ilk başlarda kızlarda da biraz çıkıntı olabiliyormuş yada kordonu falan karıştırıyorlarmış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…