- 28 Ocak 2018
- 152
- 179
- 33
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #15.301
Canım işte 12. Haftada bende erkek diye tahmin aldım. Çıkıntı var gibi erkeğe benziyor dendi. Bende emin olamıyorum. Ondan araştırdım ama evet 12. Haftada falan erkek denilip kıza dönen çok okudum :) çünkü ilk başlarda kızlarda da biraz çıkıntı olabiliyormuş yada kordonu falan karıştırıyorlarmış:)
kıza benzetti bir dahada göremedim dedi 2 gün üst üstte gittim göstermedi bi daha. ay başında başka bi doktora gidicem bakalım o ne dicek. galiba ayrıntılıya kadar emin olamayacağım.Peki şuan kız olduğu netleşti mi senin canımBana da 11 + 3 te ben sorunca erkek olduğunu ima etmişti ama bir sonraki gelişinde net söyliycm demişti . Benim doktorum da garantici . Ben de merak ediyorum bir sonraki gidişim 2 3 hafta sonra falan heralde, 16. Haftasında
kıza benzetti bir dahada göremedim dedi 2 gün üst üstte gittim göstermedi bi daha. ay başında başka bi doktora gidicem bakalım o ne dicek. galiba ayrıntılıya kadar emin olamayacağım.
12. haftada benzettim falan demedi direk erkek pipi görüyorum dedi
30 mart yada 2 nisanda gidicem cnm.Nisanın kaçında kontrol merakla bekliycm ben de bakalım kız mı erkek mi çıkçk .
Tahmini 11+3 te aldım bir daha ki kontrolümde 15+6 olmuş olucak inşallah :)Anladım canımAllahım hayırlısını nasip etsin herkesin gönlüne göre versin inş . Başta sağlık tabi ama insan merak ediyor işte . Sen de mi 16. Haftalarda gitçksin gerçi hamileliğin 7. Aylarına kadar cinsiyetini göstermeyen bebekler bile varmış
Kızlar o 7. Aya kadar görmeyenleri anlamıyorum 20. Hafta ayrıntılı ultrasonda organlara bakılıyor orda kızın rahimi falan görünür zaten,eskiden yokmus benm annemde beni dogumda öğrenmiş normal ultrasonda göstermemişim ama simdi öyle degilTahmini 11+3 te aldım bir daha ki kontrolümde 15+6 olmuş olucak inşallah :)
Evet varmış öyle bebeklerde bizimkiler nazlı çıkmaz inşallah :)
Evet doğru ben o açıdan düşünmemiştim hiç :)Kızlar o 7. Aya kadar görmeyenleri anlamıyorum 20. Hafta ayrıntılı ultrasonda organlara bakılıyor orda kızın rahimi falan görünür zaten,eskiden yokmus benm annemde beni dogumda öğrenmiş normal ultrasonda göstermemişim ama simdi öyle degil
Aynen öyle valla,bende artk doguma girmeden ultrason bakmıs tekrar doktor o zaman kız demiş:)) biz dayanamayız ya ben 12. Haftada sordum suan dikkatim hic orda değil dedi ense kalınlıgı bakıyordu,16. Haftaya insallah:) sana hic tahminde bulunmadımıEvet doğru ben o açıdan düşünmemiştim hiç :)
Eskiden zormuş devlet hastaneleri görseler bile söylemiyorlarmış. Annem anlatır hep cinsiyetimi sordu diye azarlamış doktor biz sağlığına bakıyoruz sen neyin derdindesin diye.
Şimdi bizler 16. Haftayı bile zor bekliyoruz :)
Canm o karıstırmalar genelde erken tahminlerde oluyo kızdada erkektede cıkıntı oldugu icin o dönem,ama dr kordonla karıstırmaz heralde bu haftalarda kordon baya büyük cünkü:))Yazılmalarınızı okuyorum kızlar inşallah değişmez zira bende alışveriş vs herşeye başladım doktorum %100 dedi ama bazen bende düşünmüyo değilim bu karıştırma olayını yahu neyini karıştırıyorlar acaba bana resmini de çekti verdi gerçi ama bazen hala acabamı diyorum
Yok canm banada baktılar gecen gün hamilelikte denge cok değiştgi icin kontrol ediyolar sanrımKızlar merhaba.Tüp bebek doktorum benden hemoglobin,glikoz falan istemiş bunlar normalde isteniyo mu.Ben şeker hastası deilim.Bugün hemoglobin için kan alan hemşire sen şeker hastamısın diye sordu.Kafam baya karıştı.
13+4 söyledi canım işte ondan bi karamsarlık var bana pipisini de çekip verdi ben bi kaç kere eminmisin diyince inşallah değişmez ya bide bişey sorcam benim bebeğim ters duruyo biraz yaramaz cinsiyetide o yüzden çabuk gördük zaten ters durduğunda kordonda aşağı doğru inmezmi bide bunu düşündüm gerçiCanm o karıstırmalar genelde erken tahminlerde oluyo kızdada erkektede cıkıntı oldugu icin o dönem,ama dr kordonla karıstırmaz heralde bu haftalarda kordon baya büyük cünkü:))
Tamam canım korktum bi anda saol cevabın içinYok canm banada baktılar gecen gün hamilelikte denge cok değiştgi icin kontrol ediyolar sanrım
Ahh canım ben alışverişe başladım bile bana kesin dedi bende senin gibi bi kaç kere sordum doktora kesin dedi inşallah değişmezKizlar erkek dimi degismez eltime de erkek dmeislerdi kiz dogurdu doktorada 3 kez baktirdim ama sacma sapan kocakari dedikodulari yuzunden icime kurt dustu birde size sorayim dedim ufaktan alisverise baslayacaktim hevesimi kirdilar
11+3 te çıkıntı var gibi erkeğe benziyor dedi. Ama kesinolmadığı için ben 16. Haftayı bekliyorum sabırsızlıkla. Çünkü erken dönemde kızda da hafif çıkıntı oluyor ve karıştırıyorlar diye biliyorum :)Aynen öyle valla,bende artk doguma girmeden ultrason bakmıs tekrar doktor o zaman kız demiş:)) biz dayanamayız ya ben 12. Haftada sordum suan dikkatim hic orda değil dedi ense kalınlıgı bakıyordu,16. Haftaya insallah:) sana hic tahminde bulunmadımı
Ins dedigin gibi olur canmAhh canım ben alışverişe başladım bile bana kesin dedi bende senin gibi bi kaç kere sordum doktora kesin dedi inşallah değişmez
bu haftalarda sürekli hissedilmiyor ama bence sıkıntı yoktur meraklanma dün gün boyunca hiç hissetmedim hissetmek için uzandım çikolata falan yedim yine hissetmedim neyse dedim geece yattığımda çok net hissediliyordu şükür çektim arada hissetmemek henüz normalDünden beri bebek hareketlerini hissetmiyorum . Şu sıralar hissediyordum . Belki 2. Hamileligim olduğundan erken hissetmeye başladım
Tereddüt etmeye başladım yaa. Sağlık ocağında kalp atışına bakarlar mı acaba . Kayinvalidemlerdeyim hastane çok uzak
canım geçenlerde bizim bir tanıdıkta cinsiyetini bilmiyorum falan dedi eğer anne devlet hastanesine falan gidiyorsa ve ultrasonları kötüyse göremiyorlar galiba bizimkisi açık açık net görünüyordu. dediğin gibi organ taramasında bütün organları görünüyor.Kızlar o 7. Aya kadar görmeyenleri anlamıyorum 20. Hafta ayrıntılı ultrasonda organlara bakılıyor orda kızın rahimi falan görünür zaten,eskiden yokmus benm annemde beni dogumda öğrenmiş normal ultrasonda göstermemişim ama simdi öyle degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?