- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #15.321
benim doktorumda %100 dedi hazırlıklara başlayabilirsini dedi değişmez dedi valla bende alışverişe başladım. inşallah değişmez artıkYazılmalarınızı okuyorum kızlar inşallah değişmez zira bende alışveriş vs herşeye başladım doktorum %100 dedi ama bazen bende düşünmüyo değilim bu karıştırma olayını yahu neyini karıştırıyorlar acaba bana resmini de çekti verdi gerçi ama bazen hala acabamı diyorum
İnşallah canım yaa doktor pipiyle kordonu karıştırmaz umarım yani aslında benziyo dememiş ikimizede kesin demiş yani kesin diyecek kadar net gördükü diyo dimi canım valla ben pek alışveriş yapmadım da annem maşallah herşeyi yapmış erkek içinbenim doktorumda %100 dedi hazırlıklara başlayabilirsini dedi değişmez dedi valla bende alışverişe başladım. inşallah değişmez artık
eşim video çekti durup durup baktım 3-4 kere bacak arası gözüküyor bizede gösterdi ve çok net konuştu. bir kere bakılsa belki kordonla karıştırabilir ama defalarca pipi şeklinde gözünüyor. hayırlısı Allahtanİnşallah canım yaa doktor pipiyle kordonu karıştırmaz umarım yani aslında benziyo dememiş ikimizede kesin demiş yani kesin diyecek kadar net gördükü diyo dimi canım valla ben pek alışveriş yapmadım da annem maşallah herşeyi yapmış erkek için
Valla video çekmedikte benimki ters duruyo du bacaklarını açmıştı doktor hemende pipisini gösterdi dedi sonra erkek mi dedim eminmisiniz falan dedim kız hissediyodum açıkcası rüyamda falan da hep kız görüyodum baya inceledi sonra renkli ultrasonda baktı falan erkek ya bu dedi kesin zaten şimdi ters duruyo benim bebeğim kordon aşağı doğru durur sanırım bak en iyisi atayım nasıl durduğunueşim video çekti durup durup baktım 3-4 kere bacak arası gözüküyor bizede gösterdi ve çok net konuştu. bir kere bakılsa belki kordonla karıştırabilir ama defalarca pipi şeklinde gözünüyor. hayırlısı Allahtan
Bana doktorum yüksek ihtimal erkeğe benziyo dedi ama kesin diemem dedi.siz neye benzettiniz hanımlar. 12+2 haftalığımbenim doktorumda %100 dedi hazırlıklara başlayabilirsini dedi değişmez dedi valla bende alışverişe başladım. inşallah değişmez artık
Duruşu gerçekten erkek bebek gibi hayırlısıyla gelsin dünyaya inşBana doktorum yüksek ihtimal erkeğe benziyo dedi ama kesin diemem dedi.siz neye benzettiniz hanımlar. 12+2 haftalığım
İnşallahh öyledir.Mğbarek kandil günü herkesin gönlünden geçen olsun inşallahDuruşu gerçekten erkek bebek gibi hayırlısıyla gelsin dünyaya inş
Bende atayım oğluşumun resmini :) annem görememişti de oku onun için yapmıştım :)Valla video çekmedikte benimki ters duruyo du bacaklarını açmıştı doktor hemende pipisini gösterdi dedi sonra erkek mi dedim eminmisiniz falan dedim kız hissediyodum açıkcası rüyamda falan da hep kız görüyodum baya inceledi sonra renkli ultrasonda baktı falan erkek ya bu dedi kesin zaten şimdi ters duruyo benim bebeğim kordon aşağı doğru durur sanırım bak en iyisi atayım nasıl durduğunu
Kordon değil seninki de benimkide tam pipi bakBöyle ters duruyo hatta burda biraz daha düz duruyo öyle durmayı seviyomuş dönemedi hiçç
bu arada benimki de o gittiğimizde ters duruyordu kafa aşağıda popo ayaklar yukarıda nasıl rahat ediyorsa artık :)Böyle ters duruyo hatta burda biraz daha düz duruyo öyle durmayı seviyomuş dönemedi hiçç
Yani bunlar pipi bence baya baya belli dimi yaniBende atayım oğluşumun resmini :) annem görememişti de oku onun için yapmıştım :)
Ayy canım inan 1 saat uğraştık ensesiyle burun kemiğini görmek için ama çok inatçı paşam dönmedi yarım saat uğraştık sonra yine dönemeyin ce doktor yarım saat dinlen gel dedi yine gittim yine ters burda en son yorulup yavaş yavaş indiği an 1 saat sonunda anca ensemizi ve burnumuzu boyumuzu ölçebildik. Hatta doktor 2 tane renkli ultrason verdi ters durduğu için çevirip verdi çok güldüm yaa çok yaramaz olcaklar işimz zorbu arada benimki de o gittiğimizde ters duruyordu kafa aşağıda popo ayaklar yukarıda nasıl rahat ediyorsa artık :)
Canim doktorlar çok erken tahmin yaptılar adı üstünde tahmin. . Burdan okuyorum 10. Hafta da cinsiyet soyluyormus yok kıza benziyor yok erkeğe benziyor başka ihtimal mi var ya kız ya erkek :))Yazılmalarınızı okuyorum kızlar inşallah değişmez zira bende alışveriş vs herşeye başladım doktorum %100 dedi ama bazen bende düşünmüyo değilim bu karıştırma olayını yahu neyini karıştırıyorlar acaba bana resmini de çekti verdi gerçi ama bazen hala acabamı diyorum
Benimde 2. Hamileligim ama hiç hissetmedim daha hareketlerini acababu haftalarda sürekli hissedilmiyor ama bence sıkıntı yoktur meraklanma dün gün boyunca hiç hissetmedim hissetmek için uzandım çikolata falan yedim yine hissetmedim neyse dedim geece yattığımda çok net hissediliyordu şükür çektim arada hissetmemek henüz normal
Hiç önemli değil tabi canım da işte benim benzetme yapmadı doktorum %100 dedi ondan başladım alışverişe değişmez umarım doktorumu çok seviyorum inşallah yanılmamıştırCanim doktorlar çok erken tahmin yaptılar adı üstünde tahmin. . Burdan okuyorum 10. Hafta da cinsiyet soyluyormus yok kıza benziyor yok erkeğe benziyor başka ihtimal mi var ya kız ya erkek :))
16. Haftadan itibaren söylenenler doğru.
Ben eski doktorum uzak olduğu için doktorumu degistirmek zorunda kaldım eski doktorum kesinlikle 16. Haftadan önce söylemedi.
Bu doktorumda 11+6 da tahmin yapmak istedi ben kabul etmedim bekleyelim dedim.
Bu cumartesi kontrolum var bakalım ne çıkacak bizimki :)
Allah sağlıklı evlat versin kız erkek hiç önemli değil.
Pıtırcık yeri rahat demekki kendi kendine oyun oynuyor annesiBöyle ters duruyo hatta burda biraz daha düz duruyo öyle durmayı seviyomuş dönemedi hiçç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?