2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hiç önemli değil tabi canım da işte benim benzetme yapmadı doktorum %100 dedi ondan başladım alışverişe değişmez umarım doktorumu çok seviyorum inşallah yanılmamıştır
Faturalarını sakla canım degistirirsin insan minik minik eşyaları gördükçe ozeniyor haklısın.
Allah içini dolu etsin Güle güle kullansın oglusun

Senin içinde hayırlı olsun canım cumartesi yaz buradan da :)
Yazarım canım mutlaka. Özledim hem sqbirsizlaniyorum görmek için.
Oğlum uyuyunca bile özlüyorum, bu minnosumu ayda bir görmek zor gelecek sanırım anayim ben Çok şükür Rabbime.
Allah isteyen herkese nasip etsin.

Benimde 2. Hamileligim ama hiç hissetmedim daha hareketlerini acaba Karnım çok büyük olduğu için mi
İç karnın geniş olabilir yada göbüşü olanlarda çok hissetmiyormuş galiba benim karnım top gibi çıktı artık dışardan da belli oluyor büyük değil ama çok dik valla baya baya hissediyorum.

Endişelenme cnm herşey yolundadır inş
Sağlık ocağı 20 haftadan itibaren dinleyebilir kalp atışlarını

kız bişe olmaz biz cok inceliyoruzda ondan,o sıvının içinde yüzüyo sürekli daha cok küçük bişecik olmaz Allahın izniyle,değişmez bence ya artık

aynen canm hepsini inceliyorlar sonucta,e rahim falanda olusmus oluyor zaten

evet canm cıkıntının acısına göre yorum yapıyorlar ama kesn olmuyo taibii bana yorum yapmadı 11+6 da su an iki cinsiyette görüntü olarak cok yakın birbirine dedi

Okuduklarımdan şunu anlıyorum kızlar, 12. Haftada söylenen cinsiyete kesin gözüyle bakmamak lazım. En doğru tahmin 16.haftadan sonra söylenen sanırım :)

evet canm cıkıntının acısına göre yorum yapıyorlar ama kesn olmuyo taibii bana yorum yapmadı 11+6 da su an iki cinsiyette görüntü olarak cok yakın birbirine dedi
En doğrusu aslında keşke benimki de söylemeseydi netleşmeden. Ben cinsiyeti önüzdeki ay öğrenirim heralde deyince şak diye erkeğe benziyor dedi. Tahminde bulunayım mı deseydi kesinlikle hayır derdim. Böyle daha bi ikilemde kalıyor insan.

aynen keşke bana da tahmin etmeseydi hiç net değil kafamda sürekli ikilemdeyim

aynen keşke bana da tahmin etmeseydi hiç net değil kafamda sürekli ikilemdeyim
Ben birde sürekli cinsiyetle ilgili rüyalar görüyorum. Dün rüyamda eşim bana beyaz bir muhabbet kuşu almış, hayvanın bile ceresine bakıyordum dişimi erkek mi diye
Mesela dua edip yatıyorum pembe çiçekler görüyorum. Yine dua edip yatıyorum kız bebek görüyorum falann. Ay öğrensekte rahatlasak :)

Bende özellikle sordum ama simdi değişenleri görünce iyiki söylememiş diyorum zaman cook cabuk geçiyor nasılsa 6 nisan randevum cinsiyeti söylerim dedi inşallah gösterir benimki :)

Kızlar beni hatirlayaniniz vardir belki. 12. Haftamda dr.kız demişti. Okuldaki ogretmen arkadasim da bir oğlan doguramadin deyip gulmustu bana. Bugün baska bir dr .a gittim 2 haftadan sonra. Bu dr. da %80 erkek dedi. 2 hafta sonra cinsiyet icin yeniden gidicem 16.haftamda. Hayirlisini diliyorum sadece

aynen öyle canım sağlıklı olsunlar da biraz daha sabrederiz ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…