2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
O arkadaşa da iyi kapak olur :)

Bende özellikle sordum ama simdi değişenleri görünce iyiki söylememiş diyorum zaman cook cabuk geçiyor nasılsa 6 nisan randevum cinsiyeti söylerim dedi inşallah gösterir benimki :)
Bana da hiç geçmiyor zaman 9 nisan da benimde randevumm gün sayıyorum hergün şu kadar gün kaldı , bu kadar diye :)

Ah canım tüylerim diken diken oldu Rabbim okadar büyük ki onun hikmetine sual olmaz ol der ve olur. Bu mübarek günde dualarıma senide katıcam inşallah gönlüne göre olur senin durumunı yaşıyorum ve çok iyi anlıyorum Allaha emanet ol 2hafta sonra bekliyorum haberini kuzum :**

Ben kızımı 20. Haftada ogrenebildim okadar inatçıydı ki çatlardı bizi

Merhaba kızlar bugün 9+5 olduk bebişimin cinsiyet tahminini yapabilecek var mo acaba:)

Eklentiler

• ACD1D233-4925-4C87-903D-63A2FBAF9D62.webp
    24 KB · Görüntüleme: 61
Amniyosentez yaptırmayacakmısın? 35 yaş üstü zorunlu diye biliyorum.

Canimm çoook tesekkur ederimm. Senin de mi bir kızın var. Doktor kız mı dedi bu bebise cnm. Hayirlisini dile canimmm hepp hayirlisini .

Canimm çoook tesekkur ederimm. Senin de mi bir kızın var. Doktor kız mı dedi bu bebise cnm. Hayirlisini dile canimmm hepp hayirlisini .
O arkadaşına çok sinir oldum. Patavatsız konuşmuş arkadaşlığını kesmişsindir umarım canım öyle dinleyen hayatımda olmasın daha iyi.. Allah'ın verdiğine öyle demek nedir ya Allah hidayet versin. Sana da sağlıklı evlat versin gönlüne göre inşallah.

Evet kuzum bi kızım var radyolog 12+2de kıza benziyo kız bu dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah :)
Ya sen niye bu kadar taktın bu meseleye
çok mu ciddi baskılar etrafında
Kendini bu kadar strese sokma kk da otistik çocuklu annelerin grubunu okudum biraz çok şükrettim küçücükbir adım için ne kadar uğraşıyorlar
bende kız istiyorum öncelikle ama nasip tabi
Millet diyorsa sallama ya stres sıkıntı bebeğe daha zarar hayırlısı olsun sağlıklı olsun de takmamaya çalış

Evet kuzum bi kızım var radyolog 12+2de kıza benziyo kız bu dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah :)
Benim 12. Haftada gittigim doktor da hem kadin doğumdoktoru hem radyologdu ama 12+2 de kiz dedi. Bugün 14+2 de erkek desi baska bir dr. Hayırlısı tabiiki cnm. Ama cok uyuz oldum 2 haftadır bebegin kiz oldugunu duyan teselli veriyor sanki başımıza kötü bisey gelmis gibi. Insanin zoruna gidiyor.

O öğretmen cahilse ölsün lütfen :) Rabbim duymuş sesini o dengesize de ders olsun hayırlısı olsun öncelikle sağlıklı sıhatli sonra erkek olsun inş

Amin cnn insallah. Küçük bir okulda ogretmenim.ve rehber ogretmenim. Surekli ic ice ve yüzyüze olmak zorundayiz. Artık umursamiyorum. Yüzüne gülüyorum napim.

O öğretmen cahilse ölsün lütfen :) Rabbim duymuş sesini o dengesize de ders olsun hayırlısı olsun öncelikle sağlıklı sıhatli sonra erkek olsun inş
Aminn insallah cnm cok saol. Bugün okula gitmeyip hastaneye gittigim için biliyorlardı muayene oldugumu. Sordular watsap grubundan dr ne dedi diye. Erkek dedi dedim. Bu ogretmen arkadas yazmis sen yine de alisveris yapma. Belli olmaz 16 haftadan once yazmis herkes hayirlisi olsun yazarken..bana manidar geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…