2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Sıkıntılı insan çok takma sen kafana Rabbim en hayırlısını versin evladın kızı erkeği yok heleki anne için ama gel gör ki mahallesi baskısı da var ne yazıkki bizim bi arkadaş 4 erkek kardeşlermiş babası hep annesine bi kız doğuramadın seni boşayacağım dermiş sanki elinde yazık kadının :)

Kandiliniz mübarek olsun kizlar bebek hareketlerini hisseden var mi ben hala bişey hissedemiyorum çok merak ediyorum bian önce hissetmek istiyorum
Ilk bebekse 20 civarinda hissedersiniz benim 2.gebelik. Henüz ben de hissetmiyorum.ama 2. Gebelikte 17 gibi hissedilir diyorlar. Bilemiyorum.

Diyemedin mi cinsiyeti kadınlar belirlemiyor erkekler belirliyor... ne gerzek insanlar var ya

Fetal el doppleri kullanan var mı hanımlar kalp atışı almaya başladınız mı benim doktorum ısrarla alma diyor ama alıcam sanırım çok heves ettimsiz ne düşünüyosunuz
? Bu ara o kadar pimpiriklendim ki hamilelil belirtilerim gitti diye. Normalde 31 martta kendi doktorumdan randevum vardı şimdi 1 haffa öncsine de başka doktordan randevu aldım 2 gün sonra görünücem neler dicek bakalım

Her gitmemde doktor kısa da olsa kalp atışlarını dinliyor benim

Her gitmemde doktor kısa da olsa kalp atışlarını dinliyor benim

Tabi herkesin kontrolünde illaki bakıyolardır doktorlar ama evde kendim de dinlemek istiyorum el dopplerleri baya işe yarıyor youtube ve instagramdan gördüğüm kadarıyla... almış olan var mı acaba aramızda

Aynı durum ya kızımız oluyor dediğim herkes olsun ya hayırlısı falan diyor teselli etmeye çalışıyor ikinciye inşallah erkek diyor ya bi durun gidin başımdan

Kandiliniz mübarek olsun kizlar bebek hareketlerini hisseden var mi ben hala bişey hissedemiyorum çok merak ediyorum bian önce hissetmek istiyorum
Ben bence hissediyorum tecrübeli annelerdende onay aldım :) böyle sırt üstü yattığımda falan akşam saatleri pıt pıt minnacık atıyor bir taraf sertleşiyor

Sen onlara de ki herhalde siz doğduğunuzda annenizi böyle teselli etmişler de
Ayy sinir şeyler bunlar tr de var ya cahil insanlar

Canım sen nerden çıkardın ki bu kadar taktığımı ben konuştuklarıma soranlara durumu söylüyorum sadece. Çevremde baskı falan olamaz aa buda erkek olsaydı diyenlerede agzının payını veriyorum zaten çok şükür onu bana veren Rabbime . Tabiki insan olmayanı istiyor bide 12de bi tahmin yapıldığı için acaba yanılmışmıdır kuşkusu var sadece içimde burda erken ögrenen herkeste olduğu gibi.

Ne güzel bnde hissetmek istiyorum ya bnm de sol taraf sert ama o pit pit kalp atışı gbi iki tarafta da oluyo anlayamadım ne olduğunu

Hayırlı kandiller cnm,ben de oğlumda 20. Haftada hissetmiştim,ilk gebeliğinse daha vakti vardır,2. Lerde daha erken oluyor diyenler var bekliyoruz hayırlısıyla inş

Hayırlı kandiller cnm,ben de oğlumda 20. Haftada hissetmiştim,ilk gebeliğinse daha vakti vardır,2. Lerde daha erken oluyor diyenler var bekliyoruz hayırlısıyla inş
İlk canım o yüzden daha çok meral ediyorum sabırsızlanıyorum artık :)

Malesef yaşadığımız ülkede yıllardır süre gelen bir algı. Bizde 3 kız kardeşiz ben anneme söyleyenlerede gıcık oluyordum tepki veriyordum şimdi aynısını banada diyince çok kızıyorum çocukları olsun diye yıllarca didinen insanlar var Rabbim bize vermiş te cinsiyete burun kıvırma da nedir. Bu erkek çocuk düşkünlüğünden nefret ediyorum.kızımı 100tane erkeğe değişmem eşimde öyle düşünüyor çok şükür

Iyi aksamlar kizlar. Kandiliniz mubarek olsun. Nasilsiniz neler yapiyirsunuz. Valla ben bu hafta full gezdim. Kizim gozunden alerji olmus rapor aldik 3 gun okula gitmiyor o da benle beraber gezmelerde

Allah ım ne verirse hayırlısını versin önce. 2 kızım var dünyalara değişmem ikinci çocuğumda dua ettim nolur bu da kız olsun diye annemde ve eşim de dahil olmak üzere herkes bi hayal kırıklığı yaşadı ama bu benim umrumda bile olmadı. Allah da biliyo ya hep cok sevmisimdir kiz cocuklarini. Kız çocukları daha hayırlı oluyo çünkü ailesine daha düşkün daha vefalı. Üçüncü çocuğuma hamileyim bi kez bile içinden erkek olsun düşüncesi geçmedi hep hayırlısını istedim Rabbim erkek nasip etti. Kim ne derse desin hiç umrumuzda bile olmasın hayat sizin evlat sizin. Bi insanın tadabilecegi en kutsal duygu evlattır. Kokusunu içime çektiğim ilk an dedim ki ben kimseyi sevmemişim bu güne kadar. Annem babam kardeşlerin eşim evet hepsi kıymetli tabiki ama evlatlarımla kiyaslayamam bile. Allah önce isteyen ve bakabilecek herkese sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar nasip etsin. Sonra da gönlünüzden geçeni inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…