- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 37
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #15.401
Çok defa bu konu hakkında yazdığın için mesajlarında söyledimCanım sen nerden çıkardın ki bu kadar taktığımı ben konuştuklarıma soranlara durumu söylüyorum sadece. Çevremde baskı falan olamaz aa buda erkek olsaydı diyenlerede agzının payını veriyorum zaten çok şükür onu bana veren Rabbime . Tabiki insan olmayanı istiyor bide 12de bi tahmin yapıldığı için acaba yanılmışmıdır kuşkusu var sadece içimde burda erken ögrenen herkeste olduğu gibi.
Topikte ne diyalog geçiyorsa ona göre konuşuyorum bak arkadaş sormuş sanadamı kız dediler diye bende evet öyle dediler 12de hayırlısı olsun hakkımızda dedim. Sanki ben kız çocuğu asla istemiyormuşum çok sıkıntıdaymışım okadar kafama takıyormuşumki bebek etkilenecekmiş gibi kurgulamışsın o yüZden. Bebeğimin sağlıgını onun iyi olması her zaman herşeyden önemli ve her insan oğlu gibi tabiki ne yoksa onu istiyor insan gönlünde. Burda 2kızı veya 2.oglu olanların hepsi değişirmi acaba erken ogrendik diye umutlular bende onlardanım ama asla kendimi kız diye üzüp bebeğime haksızlık etmem o benim canım kanım evladım ne olursa kabulum.Çok defa bu konu hakkında yazdığın için mesajlarında söyledim
takmıyorsan sıkıntı yok rahat ol
Arkadaşım uzatmana gerek yok yazdıklarına dön bak iki mesajdan biri cinsiyetTopikte ne diyalog geçiyorsa ona göre konuşuyorum bak arkadaş sormuş sanadamı kız dediler diye bende evet öyle dediler 12de hayırlısı olsun hakkımızda dedim. Sanki ben kız çocuğu asla istemiyormuşum çok sıkıntıdaymışım okadar kafama takıyormuşumki bebek etkilenecekmiş gibi kurgulamışsın o yüZden. Bebeğimin sağlıgını onun iyi olması her zaman herşeyden önemli ve her insan oğlu gibi tabiki ne yoksa onu istiyor insan gönlünde. Burda 2kızı veya 2.oglu olanların hepsi değişirmi acaba erken ogrendik diye umutlular bende onlardanım ama asla kendimi kız diye üzüp bebeğime haksızlık etmem o benim canım kanım evladım ne olursa kabulum.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, hiç belli olmaz ilkinden sonra ikinci de gelir :) çok iyi anlıyorum seni kuzenim 10 yıl uğraştı aşılama tüp bebek vs ama olmadı. Son tüp bebek denemesinde oldu. Çok sevindik bir çocuğu oldu diye bir kız. Aradan 2 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldı ve oğlu oldu. Allah büyük:)Merhaba hayırlı kandiller
Uzun zaman bebek isteyip tüp bebekle hamile kalıp düşük yaptığında yanmış yıkılmış bir kadınım. Ne kadar şükretsem dua etsem bilemiyorum ki allahım bize bir tek ilaç kullanmadan bu bebisi bugüne kadar bize nasip etti inşallah sağlıkla kucağıma alıp büyütmek de nasip olur. Hamilelerin duası kabul olur ya arkadaşlar herkese dua ederken bu akşam lütfen bebek isteyip de doktor doktor dolaşan onca iğne ilaç içinde umudunu kaybetmeyen arkadaşlarımız için de dua edelim olur mu ? Belki siz ister istemez hamile kalmış olabilirsiniz ne mutlu ama ben biliyorum nasıl zor bir duygu olduğunu o yüzden hep dua ediyorum allahım isteyip de kavusamayanlara da evlat ver diye . Sizden de rica ediyorum.
Bu arada doktorum kızım olacağını söyledi bin şükür ben hiç erkek ya da kızım olsun diye dua etmedim hep hayırlı sağlıklı evlat istedim Bu erkek sevdalısı es dost akrabayi anlamıyorum. Hele de bunu bir kadın diyince hiç hiç anlamıyorum allah akıl fikir versin demekten başka birşey gelmiyor aklıma ve de kusura bakmasınlar ama çok gülüyorum ))) erkek kardeşim yok 1 ablam var dünyayı verseler tırnağına degismem. Hiç erkek kardeş eksikliği hissetmedim allah da ikimize öyle güzel eşler verdi ki anne babamıza erkek evlat oldular. Allah herkese kız erkekden evvel hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sonra tabi ki gönlümüz e göre versin. Bir cinsiyet diğerinden üstün olamaz
Amin hepimize sağlıkla kucağımiza alıp keyifle büyütmeyi nasip etsin. Ne güzel dimi 10 yıl sonra minik mucizeler. Inşallah bekleyen isteyen herkese nasip etsin allahım inşallah.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, hiç belli olmaz ilkinden sonra ikinci de gelir :) çok iyi anlıyorum seni kuzenim 10 yıl uğraştı aşılama tüp bebek vs ama olmadı. Son tüp bebek denemesinde oldu. Çok sevindik bir çocuğu oldu diye bir kız. Aradan 2 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldı ve oğlu oldu. Allah büyük:)
Prdon ben doktordan bahsediyorsunuz sandım duymadım hiç el dopplerini bi araştırayım :)Tabi herkesin kontrolünde illaki bakıyolardır doktorlar ama evde kendim de dinlemek istiyorum el dopplerleri baya işe yarıyor youtube ve instagramdan gördüğüm kadarıyla... almış olan var mı acaba aramızda
Cnm rabbim saglikla kucagina da almayi nasip eder insallah senin adina cok mutlu oldjm rabbim isteyen herkese nasip eder insallahMerhaba hayırlı kandiller
Uzun zaman bebek isteyip tüp bebekle hamile kalıp düşük yaptığında yanmış yıkılmış bir kadınım. Ne kadar şükretsem dua etsem bilemiyorum ki allahım bize bir tek ilaç kullanmadan bu bebisi bugüne kadar bize nasip etti inşallah sağlıkla kucağıma alıp büyütmek de nasip olur. Hamilelerin duası kabul olur ya arkadaşlar herkese dua ederken bu akşam lütfen bebek isteyip de doktor doktor dolaşan onca iğne ilaç içinde umudunu kaybetmeyen arkadaşlarımız için de dua edelim olur mu ? Belki siz ister istemez hamile kalmış olabilirsiniz ne mutlu ama ben biliyorum nasıl zor bir duygu olduğunu o yüzden hep dua ediyorum allahım isteyip de kavusamayanlara da evlat ver diye . Sizden de rica ediyorum.
Bu arada doktorum kızım olacağını söyledi bin şükür ben hiç erkek ya da kızım olsun diye dua etmedim hep hayırlı sağlıklı evlat istedim Bu erkek sevdalısı es dost akrabayi anlamıyorum. Hele de bunu bir kadın diyince hiç hiç anlamıyorum allah akıl fikir versin demekten başka birşey gelmiyor aklıma ve de kusura bakmasınlar ama çok gülüyorum ))) erkek kardeşim yok 1 ablam var dünyayı verseler tırnağına degismem. Hiç erkek kardeş eksikliği hissetmedim allah da ikimize öyle güzel eşler verdi ki anne babamıza erkek evlat oldular. Allah herkese kız erkekden evvel hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sonra tabi ki gönlümüz e göre versin. Bir cinsiyet diğerinden üstün olamaz
Sen yazdığın mesaja dön bi bak kırıcı konuştuğunun ve ne kasdettiğinin farkındamısın. Bu topikte zaten konuşulan 3mesajdan 2si cinsiyet. Herkes değişirmi modunda mesajları bi oku bakalım:) Seninle daha fazla diyologa girip yormucam kendimi hayırlı gecelerArkadaşım uzatmana gerek yok yazdıklarına dön bak iki mesajdan biri cinsiyet
tamam öyle değil dedin tamam dedim
Takmadım dedin tamam dedim ama şimdi buma Niye bu kadar taktın ki uzatıyorsun
Amiin canım hayırlı sağlıklı olsunlar canları sağ olsunda her evladın yeri ap ayrıAllah ım ne verirse hayırlısını versin önce. 2 kızım var dünyalara değişmem ikinci çocuğumda dua ettim nolur bu da kız olsun diye annemde ve eşim de dahil olmak üzere herkes bi hayal kırıklığı yaşadı ama bu benim umrumda bile olmadı. Allah da biliyo ya hep cok sevmisimdir kiz cocuklarini. Kız çocukları daha hayırlı oluyo çünkü ailesine daha düşkün daha vefalı. Üçüncü çocuğuma hamileyim bi kez bile içinden erkek olsun düşüncesi geçmedi hep hayırlısını istedim Rabbim erkek nasip etti. Kim ne derse desin hiç umrumuzda bile olmasın hayat sizin evlat sizin. Bi insanın tadabilecegi en kutsal duygu evlattır. Kokusunu içime çektiğim ilk an dedim ki ben kimseyi sevmemişim bu güne kadar. Annem babam kardeşlerin eşim evet hepsi kıymetli tabiki ama evlatlarımla kiyaslayamam bile. Allah önce isteyen ve bakabilecek herkese sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar nasip etsin. Sonra da gönlünüzden geçeni inşallah.
Amin canım inşallah allahım her isteyene nasip etsin en kısa zamanda inşallah.Cnm rabbim saglikla kucagina da almayi nasip eder insallah senin adina cok mutlu oldjm rabbim isteyen herkese nasip eder insallah
Niyetim kıröak falan değildi eski mesajlar baktım sizin yazdığınız aşağıya ekliyorum ciddi ciddi takıyorsunuz geldi tamam takmıyorsanız ok benim için sorum yokSen yazdığın mesaja dön bi bak kırıcı konuştuğunun ve ne kasdettiğinin farkındamısın. Bu topikte zaten konuşulan 3mesajdan 2si cinsiyet. Herkes değişirmi modunda mesajları bi oku bakalım:) Seninle daha fazla diyologa girip yormucam kendimi hayırlı geceler
20 haftadan önce zor, ıkıncı gebelıklerde belki bıraz daha erken olabılır. Onun dışındakiler gaz canım.Kandiliniz mübarek olsun kizlar bebek hareketlerini hisseden var mi ben hala bişey hissedemiyorum çok merak ediyorum bian önce hissetmek istiyorum
Fetal el doppleri kullanan var mı hanımlar kalp atışı almaya başladınız mı benim doktorum ısrarla alma diyor ama alıcam sanırım çok heves ettimsiz ne düşünüyosunuz
? Bu ara o kadar pimpiriklendim ki hamilelil belirtilerim gitti diye. Normalde 31 martta kendi doktorumdan randevum vardı şimdi 1 haffa öncsine de başka doktordan randevu aldım 2 gün sonra görünücem neler dicek bakalım
Kızı olmayanlar ölsün mü :))))))Dua et lütfen karnımdaki yavru hayırlı bir kız evlat olsun.Siz böyle yazınca üzülüyorum. Bir oğlum var elhamdülillah 1000tane kıza tırnağını ddğişmem.Evet kız evlat hayırlı evlat ama olmayınca olmuyor:))))Şu cinsiyet ayrımcılığı yapanları anlamıyorum. Allah ne verirse hayırlısını versin. Kızı erkeği yok. Ama şu da bi gerçek ki kız çocukları ailesine daha düşkün, bana göre yani. Erkekler bi yaştan sonra kendi hayatında yol alıyor bir de evlenmişse :) ama kız öyle değil. Annemi günde 3-4 kez ararım, açtığında da kızımdan başka kim arıycak der. Abim de arar düşkündür ama iş hayatı evlilik hayatı derken benim kadar aramaz. Kız başka :)
Sen yazdığın mesaja dön bi bak kırıcı konuştuğunun ve ne kasdettiğinin farkındamısın. Bu topikte zaten konuşulan 3mesajdan 2si cinsiyet. Herkes değişirmi modunda mesajları bi oku bakalım:) Seninle daha fazla diyologa girip yormucam kendimi hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?