2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Çok güzel anlatmışsın canım aynen her kelimene katılıyorum..insanız sonuçta erkekde istiyoruz kızda ve sonuçta Rabbimden istiyoruz hazinesi geniş neden olmasın die.

Ben arkadaşımız üzülmüş takıyor çok diye takama hayırlısı sağlıklı olması hayırlı olması dedim hamilelikte stres bebeği etkiler dedim takmıyorum desi ok dedim ama uzadı mesele Yoksa ben de kız ayrımcılığı yapılmasomada erkeğede karşıyım Bende evimizin beşinci kızıyım benden sonrası erkek ama annem benden çok razı arkadaş üzülüyor gibi geldi teselli etmek istedim tartışma oluşturmak isteyen bi yapım yoktur burdan gelende yapıcı yazmak isterim

Çok güzel anlatmışsın canım aynen her kelimene katılıyorum..insanız sonuçta erkekde istiyoruz kızda ve sonuçta Rabbimden istiyoruz hazinesi geniş neden olmasın die.
Bunu defalarca yazdım bende Allah kerümdir isteyene istediğini verir aksini söylemedim
sadece niyetim boşuna stres yapma demekti ama baya yanlış anşaşıldı

2 ciyi erkek isteyenlere cidden büyük bi tepki oluyo ama 2 ciyi koz isteyenlere hiç bişey demiyolar ve sinirleniyorum farkında olmadan ayrım yapıyorlar aslında üzüldüm cidden okuyunca rabbim her iki evladıda tattırsın inşallah her kadına biz aciziz dua ederiz rabbim kabul ederse yüceliğindendir etmezse hayırlısı buymuş demektir.

Öyle bir durum dikkatimi çekmedi yani tepki verildiğini görmedim bizim sayfada
Hatta bırda iki kız isteyen oldu ysmdfn piranha
İstemek biz kullar için ilginç bi durum mesele milletin yüzünden üzÜlüp bebeğini strese sokmaktı ama baya kaydı mesele

Arkadaslar bilginiz olsun gittigidiyorda lierac catlak kremi indirimli 2li 200ml 159 tl almak isteyen arkadaslar baksin derim ben siparis verdim satıcı guvenilirligi %98 ucretsiz kargo
Geçen gün eczaneye sordum. 1 tanesi 165 tlydi. İnternette 2 li satılıyor bu fiyata dedim. En son 2 li kampanyayı 3 yıl önce yaptı lierac. Taa o zaman alıyorlar stokluyorlar sonra da satıyorlar dedi. Be derece doğrudur bilmiyorum canım ama tarihi falan geçmiş olmasın o ürünlerin hakkaten. Tabi belki de uydurdu kadın bilmiyorum

Sizde arkadaşın üzülüp taktığından emin olsaydınızda sonra yorum yapsaydınız daha güzel olurdu.hamilelikte insan daha kırılgan oluyo belki sizin yorumunuz dahada kırmıştır bilemem.

Ben orkide’yi yıllar öncesi başka topiktende tanıyorum hiç kırıcı tavrınıda görmedim. Üzülme stres yapma diye tesellide bulunmak istedi ama yanlış anlaşıldı. Herkesin gönlünden geçen bişey elbet var. Allah bağışlasın bi kızım var dünyalara değişmem,çok istedim bi kızım daha olsun ama allah erkek nasip etti.. allah biliyor içim bi değişik oldu ama tek istediğim sağlıkla doğup hayırlı evlat olması. Kız erkek ne farkeder hepsi evlat.. gönlünden geçeni söylemek gayet normal ama takıntıda yapmamak lazım orkide sadece bunu demek istedi.

Bn gördüm canım isimleri aklımda değil ama oğlu olup 2 ciyi ısrarla kız isteyenlere hiç bişey denilmedi. Mesela demediniz ki niye kız istiyosun hayırlısını iste falan. bilmiyorum ya rabbim herkezin evladını sağlıklı hayırlı kucağına almayı nasip etsin hepimiz hamileyiz stresliyiz burda dertleşiyoruz bitek. onların konu görülmedi sanırım onlarada denilseydi konu uzardı yani bu evlattır sağlıklı olsunda önemli değil insan ister yahu 2 ciyi farklı ne gerek var stres yapmaya bide herkez neden bi kişiye yüklendi belkide arkadaş bilmeden o kadar yazdı şuan üzülmüştür kırmayalım birbirimizi diyorum canım sanada kötü bişey demedim yani canımm

Aynen böyle dostum

Yok ben tamam deyip kapatmak istedim ama baya tepkili mesajlar aldım benim genel düşüncem ikiside istenebilir Allah'ın nimeti ama hayırlı sağlıklı olmasıydı düşüncemde değişen bişey yok

Aynen böyle dostum
Siz orkideyi tanıyorsunuzda ,orkide nerden o hanfendinin üzülüp taktığını stres yaptığını tanımadan söyleyebiliyo.yanlış.bende o arkadaşı tanıyorum ve ona bunların denildiğini görünce çok şaşırdım.Bebeğini strese koymamasını istediniz ama bence siz gereksiz kelimelerinizle stres yaptınız...

Canım zaten kızı erkeği yok, ne verirse hayırlısını versin dedim başta :) erkekler içinde genelleme yaptım zaten mutlaka ki istisnalar vardır. İlk gebeliğim ve hep kızım olsun isterdim ilk çocuğumun. Ama şuan tek istediğim onun sağlıklı olması kız ya da erkek olması çok da önemli değil :)

Sizden daha uzun süredir ikisinide tanıdığım şüphesiz. Diğer arkadaşa zaten bişey demedim,mevzu orkidenin yanlış anlaşılmasıydı mesajımda. Diğer arkadaşın mesaj içeriklerine dikkat etmediğim için bişeyde diyemedim. Uzatılacak konu yok,uzatmak istiyorsanızda başka yoldan devam edin lütfen benimle değil.

Kızlar yatmadan bir bakiyim dedim gerçekten hiç gerek yok ki kırmaya kırılmaya. Herkesi anlamak lazım erkek isteyenleri de anlıyorum kız isteyenleri anladığım kadar . 3 günlük dünya boşverin herşeyi mis gibi bir gecedeyiz. Allah hepimize ve isteyen bekleyen herkese hayırlı sağlıklı huzurlu evlatlar nasip etsin. Zaten herşey sadece bizim isteğimizle olmuyor :)))

Ben orkideye yazacaktım direk o mesajı alıntı yapmışım.sizlik bişey yok zaten kusura bakmayın

Cinsiyet her çevrede farklı. Bizde kızlar kıymetlidir. Erkek çocuğu olana heh al bakalım sana gözüyle bakılıyor Benim de Rabbim nasip ederse bi oğlum olacak. Soranlara erkek dediğimde belki değişir 16 olsun da 20 olsun da falan diyorlar Komiğime gidiyor sadece. Allah cc kararından sual olunur mu hiç? Koca koca kadınlar biz mi öğreticez yani bunu da.. takmayın sallayın 10 tane erkek evlat doğurun yahut 10 tane kız evlat. Her anne iki evladı da tatmak ister. Lakin hayır bildiklerimizde şer, şer bildiklerimizde hayır vardır. Cinsiyetle alakalı üzülmeyin arkadaşlar kendinizi telkin edin. Allah'ım vatana millete hayırlı, anne babasını, dinini bilen evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin. Kızmış erkekmiş farketmez

Arkadaşım bak ben kızım olsum istiyorum cinsiyeti öğrenemedim ama geçen otistik sayfalara denk geldim çok endişeli anneler vardı geçmişteki bi kaç mesaj da çok üzüldüğünü kv falan lafları vardı baya takıyor gibi geldi takmıyorum desi ok dedim ama meseleyi uzattı ayrıca ysmdfn arkadaş için kötü demedi ki neden bu kadar ani bi tepki veriyorsunuz yani takamdığına ikna oldum iyi geceler

Erkek istersin oğlun olur ama belki hayırsız çıkar bilemezsin. Ya da tam tersi kızın olsun istersin olur ve belki o hayırsız çıkar. Yine bilemezsin. Klişe bi laf belki ama ne olursa olsun hayırlısı olsun. Kız ya da erkek bir noktaya kadar biz anne babaların elinde şekilleniyor sonrası çevre. Önce iyi bir anne baba olmayı nasip etsin allah, sonra da iyi insanlarla karşılaşmalarını nasip etsin yavrularımızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…