- 6 Mart 2018
- 75
- 69
- 3
- 39
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #15.421
Çok güzel anlatmışsın canım aynen her kelimene katılıyorum..insanız sonuçta erkekde istiyoruz kızda ve sonuçta Rabbimden istiyoruz hazinesi geniş neden olmasın die.Arkadaşlar hepimiz hamileyiz neden birbirinizi kırıyosunuz bakın bende şöyle bişey diyim insan elbet farklı cinsiyet ister öyle yada böyle benim şuan oğlum olcak ilk bebeğim hayırlı sağlıklı olsun ama 2 ciye erkek deseler inanın üzülürüm diye düşünüyorum rabbimin gücüne gitmesin sağlıklı olsunlarda tabi insan farklı ister bunun tartışmasını yapmanıza gerek yok bence evlat meyve dir insan ikisinide tatmak ister. Ve inanın bizim türklerin zihin yapısı hala çok eskide kalmış cidden kızmış dediğinde üzülen insanlar var evet yanlış bişey ama bu bi gerçek kendi cinsiyeti kadın ama biri kıza hamile kalınca aa kızmı ee sen nesin mübarek sinir oluyorum ama böyle bu durum bizde burda dertleşiyoruz neden stres yapıyosunuz yada neden sadece ikinciyi erkek isteyenlere bu tepki ilk çocuğu erkek olup 2 ye kız isteyenlere hiç tepki gelmiyo dikkatimi çektide demekki sizde yapıyosunz ister istemez umarım açık olmuştur
Bunu defalarca yazdım bende Allah kerümdir isteyene istediğini verir aksini söylemedimÇok güzel anlatmışsın canım aynen her kelimene katılıyorum..insanız sonuçta erkekde istiyoruz kızda ve sonuçta Rabbimden istiyoruz hazinesi geniş neden olmasın die.
2 ciyi erkek isteyenlere cidden büyük bi tepki oluyo ama 2 ciyi koz isteyenlere hiç bişey demiyolar ve sinirleniyorum farkında olmadan ayrım yapıyorlar aslında üzüldüm cidden okuyunca rabbim her iki evladıda tattırsın inşallah her kadına biz aciziz dua ederiz rabbim kabul ederse yüceliğindendir etmezse hayırlısı buymuş demektir.Çok güzel anlatmışsın canım aynen her kelimene katılıyorum..insanız sonuçta erkekde istiyoruz kızda ve sonuçta Rabbimden istiyoruz hazinesi geniş neden olmasın die.
Öyle bir durum dikkatimi çekmedi yani tepki verildiğini görmedim bizim sayfada2 ciyi erkek isteyenlere cidden büyük bi tepki oluyo ama 2 ciyi koz isteyenlere hiç bişey demiyolar ve sinirleniyorum farkında olmadan ayrım yapıyorlar aslında üzüldüm cidden okuyunca rabbim her iki evladıda tattırsın inşallah her kadına biz aciziz dua ederiz rabbim kabul ederse yüceliğindendir etmezse hayırlısı buymuş demektir.
Geçen gün eczaneye sordum. 1 tanesi 165 tlydi. İnternette 2 li satılıyor bu fiyata dedim. En son 2 li kampanyayı 3 yıl önce yaptı lierac. Taa o zaman alıyorlar stokluyorlar sonra da satıyorlar dedi. Be derece doğrudur bilmiyorum canım ama tarihi falan geçmiş olmasın o ürünlerin hakkaten. Tabi belki de uydurdu kadın bilmiyorumArkadaslar bilginiz olsun gittigidiyorda lierac catlak kremi indirimli 2li 200ml 159 tl almak isteyen arkadaslar baksin derim ben siparis verdim satıcı guvenilirligi %98 ucretsiz kargo
Ben orkide’yi yıllar öncesi başka topiktende tanıyorum hiç kırıcı tavrınıda görmedim. Üzülme stres yapma diye tesellide bulunmak istedi ama yanlış anlaşıldı. Herkesin gönlünden geçen bişey elbet var. Allah bağışlasın bi kızım var dünyalara değişmem,çok istedim bi kızım daha olsun ama allah erkek nasip etti.. allah biliyor içim bi değişik oldu ama tek istediğim sağlıkla doğup hayırlı evlat olması. Kız erkek ne farkeder hepsi evlat.. gönlünden geçeni söylemek gayet normal ama takıntıda yapmamak lazım orkide sadece bunu demek istedi.Öyle bir durum dikkatimi çekmedi yani tepki verildiğini görmedim bizim sayfada
Hatta bırda iki kız isteyen oldu ysmdfn piranha
İstemek biz kullar için ilginç bi durum mesele milletin yüzünden üzÜlüp bebeğini strese sokmaktı ama baya kaydı mesele
Bn gördüm canım isimleri aklımda değil ama oğlu olup 2 ciyi ısrarla kız isteyenlere hiç bişey denilmedi. Mesela demediniz ki niye kız istiyosun hayırlısını iste falan. bilmiyorum ya rabbim herkezin evladını sağlıklı hayırlı kucağına almayı nasip etsin hepimiz hamileyiz stresliyiz burda dertleşiyoruz bitek. onların konu görülmedi sanırım onlarada denilseydi konu uzardı yani bu evlattır sağlıklı olsunda önemli değil insan ister yahu 2 ciyi farklı ne gerek var stres yapmaya bide herkez neden bi kişiye yüklendi belkide arkadaş bilmeden o kadar yazdı şuan üzülmüştür kırmayalım birbirimizi diyorum canım sanada kötü bişey demedim yani canımmÖyle bir durum dikkatimi çekmedi yani tepki verildiğini görmedim bizim sayfada
Hatta bırda iki kız isteyen oldu ysmdfn piranha
İstemek biz kullar için ilginç bi durum mesele milletin yüzünden üzÜlüp bebeğini strese sokmaktı ama baya kaydı mesele
Aynen böyle dostumBen orkide’yi yıllar öncesi başka topiktende tanıyorum hiç kırıcı tavrınıda görmedim. Üzülme stres yapma diye tesellide bulunmak istedi ama yanlış anlaşıldı. Herkesin gönlünden geçen bişey elbet var. Allah bağışlasın bi kızım var dünyalara değişmem,çok istedim bi kızım daha olsun ama allah erkek nasip etti.. allah biliyor içim bi değişik oldu ama tek istediğim sağlıkla doğup hayırlı evlat olması. Kız erkek ne farkeder hepsi evlat.. gönlünden geçeni söylemek gayet normal ama takıntıda yapmamak lazım orkide sadece bunu demek istedi.
Yok ben tamam deyip kapatmak istedim ama baya tepkili mesajlar aldım benim genel düşüncem ikiside istenebilir Allah'ın nimeti ama hayırlı sağlıklı olmasıydı düşüncemde değişen bişey yokBn gördüm canım isimleri aklımda değil ama oğlu olup 2 ciyi ısrarla kız isteyenlere hiç bişey denilmedi. Mesela demediniz ki niye kız istiyosun hayırlısını iste falan. bilmiyorum ya rabbim herkezin evladını sağlıklı hayırlı kucağına almayı nasip etsin hepimiz hamileyiz stresliyiz burda dertleşiyoruz bitek. onların konu görülmedi sanırım onlarada denilseydi konu uzardı yani bu evlattır sağlıklı olsunda önemli değil insan ister yahu 2 ciyi farklı ne gerek var stres yapmaya bide herkez neden bi kişiye yüklendi belkide arkadaş bilmeden o kadar yazdı şuan üzülmüştür kırmayalım birbirimizi diyorum canım sanada kötü bişey demedim yani canımm
Siz orkideyi tanıyorsunuzda ,orkide nerden o hanfendinin üzülüp taktığını stres yaptığını tanımadan söyleyebiliyo.yanlış.bende o arkadaşı tanıyorum ve ona bunların denildiğini görünce çok şaşırdım.Bebeğini strese koymamasını istediniz ama bence siz gereksiz kelimelerinizle stres yaptınız...Aynen böyle dostum
Canım zaten kızı erkeği yok, ne verirse hayırlısını versin dedim başta :) erkekler içinde genelleme yaptım zaten mutlaka ki istisnalar vardır. İlk gebeliğim ve hep kızım olsun isterdim ilk çocuğumun. Ama şuan tek istediğim onun sağlıklı olması kız ya da erkek olması çok da önemli değil :)Kızı olmayanlar ölsün mü :))))))Dua et lütfen karnımdaki yavru hayırlı bir kız evlat olsun.Siz böyle yazınca üzülüyorum. Bir oğlum var elhamdülillah 1000tane kıza tırnağını ddğişmem.Evet kız evlat hayırlı evlat ama olmayınca olmuyor:))))
Sizden daha uzun süredir ikisinide tanıdığım şüphesiz. Diğer arkadaşa zaten bişey demedim,mevzu orkidenin yanlış anlaşılmasıydı mesajımda. Diğer arkadaşın mesaj içeriklerine dikkat etmediğim için bişeyde diyemedim. Uzatılacak konu yok,uzatmak istiyorsanızda başka yoldan devam edin lütfen benimle değil.Siz orkideyi tanıyorsunuzda ,orkide nerden o hanfendinin üzülüp taktığını stres yaptığını tanımadan söyleyebiliyo.yanlış.bende o arkadaşı tanıyorum ve ona bunların denildiğini görünce çok şaşırdım.Bebeğini strese koymamasını istediniz ama bence siz gereksiz kelimelerinizle stres yaptınız...
Ben orkideye yazacaktım direk o mesajı alıntı yapmışım.sizlik bişey yok zaten kusura bakmayınSizden daha uzun süredir ikisinide tanıdığım şüphesiz. Diğer arkadaşa zaten bişey demedim,mevzu orkidenin yanlış anlaşılmasıydı mesajımda. Diğer arkadaşın mesaj içeriklerine dikkat etmediğim için bişeyde diyemedim. Uzatılacak konu yok,uzatmak istiyorsanızda başka yoldan devam edin lütfen benimle değil.
Arkadaşım bak ben kızım olsum istiyorum cinsiyeti öğrenemedim ama geçen otistik sayfalara denk geldim çok endişeli anneler vardı geçmişteki bi kaç mesaj da çok üzüldüğünü kv falan lafları vardı baya takıyor gibi geldi takmıyorum desi ok dedim ama meseleyi uzattı ayrıca ysmdfn arkadaş için kötü demedi ki neden bu kadar ani bi tepki veriyorsunuz yani takamdığına ikna oldum iyi gecelerSiz orkideyi tanıyorsunuzda ,orkide nerden o hanfendinin üzülüp taktığını stres yaptığını tanımadan söyleyebiliyo.yanlış.bende o arkadaşı tanıyorum ve ona bunların denildiğini görünce çok şaşırdım.Bebeğini strese koymamasını istediniz ama bence siz gereksiz kelimelerinizle stres yaptınız...
Orkideyi tanıyorum diye mesaj yazan benim,mesaj içeriğine istinaden yazdım zaten. Neyse bence konu çok gereksiz. Kimsenin kimseye art niyeti yok,uzatmayada gerek yok.Ben orkideye yazacaktım direk o mesajı alıntı yapmışım.sizlik bişey yok zaten kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?