- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #15.441
Amin canim hayirlisi bekliyoruz bakalim bende sasirdim normalde ileriki haftalarda veriyo oyle uc boyutlu gibi resimAy üstteki nasıl net bir fotoğraf:) doktor ne dedi cinsiyetine, bana da erkek gibi geldi. Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah
Canim ben tam 12 haftada gittim goremedi sanirim bir hafta sonra felan belli olurMerhabalar ben de kısmetse ekim annesi olacağım topiğinize cinsiyet tahminlerinizi ne zaman almaya başladınız diye sormak için gelmiştim aslında sabri laçin ismini görünce hemen yazayım dedim ben de çorumda sabri laçine gidiyorum birçok arkadaşım onda doğum yapmıştı ilkinde sinan özere gittim şimdiki hamilelikte de sabri beye ve cidden çok fark varmış. Gidecekler varsa çorumda olup kesinlikle tavsiye ediyorum ben de. Evet asıl konumuza gelecek olursak arkadaşlar ekim anneleri olarak cinsiyet tahmini almamız için daha erken biliyorum ama sizler ne zaman almaya başladınız acaba?
Goremedi cinsiyetini bidaki ay dedi ama gecmiyo gunler hemen gecsede bebisimizi gorsek ozleniyorlar Rabbim kimsenin elini bos birakmasin insallah saglikli sihhattli dogsunlarAmin canim hayirlisi bekliyoruz bakalim bende sasirdim normalde ileriki haftalarda veriyo oyle uc boyutlu gibi resim
50 den 10.000 e kadar normal diye biliyorum canim dusuk olmasin onemli olan o derim ben yinede sor bi doktoruna bir haftaya kalp atisini dinlemeye gittigindeBeta hcg degerim 10755 cikti doktor 5 haftalik tek kese dedi sizce neden bu kadar yuksek
Benimde tam tersi baskı yapıyorlar kız olsun diye kV ve gorumce ilk dogumumda da aynısını yaptılar bunda da aynısını yapıyorlar.gorumcenin yaşı büyük bekar Allahım tez zamanda evlensede kendi coluk çocuğa karissa da ana kız benden uzak olsalar. çok bunaliyorum cooookkk.Sıkıntılı insan çok takma sen kafana Rabbim en hayırlısını versin evladın kızı erkeği yok heleki anne için ama gel gör ki mahallesi baskısı da var ne yazıkki bizim bi arkadaş 4 erkek kardeşlermiş babası hep annesine bi kız doğuramadın seni boşayacağım dermiş sanki elinde yazık kadının :)
Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun. Bebeğin iyidir o içerde korumada. Ama senin canın çok acimis Kıyamam ya.Gunaydin kızlar. Evet millet hamileligimi duydukça nazarda başladı gerçekten. Dün banyoda bir düştüm. Resmen altimdaki oturak kaydı. Popomun üstüne cuk. Canım çok acıdı. Başladım ağlamaya. Bebisime bir şey olur diye çok korktum. Şimdi öyle yatıyorum korkudan
O benim canım kanım neden üzüleyim ki arkadaş sanki ben üzülüp bebeğimide üzüyormuşum çok takıntı yapmışım gibi sert bir dille yazmış alındım ve kırıldımBende simdiSvgnnn arkadasimizin mesajlarini okudum ama cinsiyet konusunda bi takıntı yaptığını mesajlarında goremedim doğrusu.kendisini de bu topikte tanıdım cok sevecen ve bu tip mevzuları takacak biri gibi degil bence.bi yalnış anlasilma oldu galiba.bende sandim ki cinsiyet icin üzülüyorlar falan cok takıntı olmus falan sandim.hic oyle degilmis.
Allah gonlune gore versin sevgicim:)
Canım burada herkes yaşadığını düşüncelerini paylaşmakta özgür. Sonuçta herkesin kendi düşüncesi. Sen de buraya istediğini yazabilirsin, düşüncelerine katılan olur katılmayan olur ama bunu dediğin gibi yumuşak bir dille söylemek en güzeli. Zaten hassas bir dönemdeyiz hepimiz. Özel hayatlarımızda kimin ne yaşadığını bilemeyiz. Belki burda içini döküp rahatlıyor insanlar. O yüzden düşüncelerini paylaşmakta sakınca görme :)İnsanlar buraya sorunlarını paylaşmak dertlerini yazmak tecrübelerini paylaşmak için giriyor. Çevremde bi kaç cahil insanda erkek hastalığı var ve ben kızım olacak dediğimde aaa üzülme olsun hayırlısı gibi teselli vermeye çalıştıklarında neden bu ayrımcılık diye canın sıkıldı ve burda sizinle paylaştım. Hiç bir zaman kızım olacağı için üzülmedim! Üzülmem! 2.kez anne olanlar daha iyi bilir evlat okadar ayrı bişey ki bu sevgi cinsiyetle asla kıyaslanamaz. Orkide bana ilk başta yazdığı mesajda resmen gereksiz yere sert çıkmış zaten okuyan herkes bunu anlayabilir.
‘’’Ya sen niye bu kadar taktın bu meseleye
çok mu ciddi baskılar etrafında
Kendini bu kadar strese sokma kk da otistik çocuklu annelerin grubunu okudum biraz çok şükrettim küçücükbir adım için ne kadar uğraşıyorlar
bende kız istiyorum öncelikle ama nasip tabi
Millet diyorsa sallama ya stres sıkıntı bebeğe daha zarar hayırlısı olsun sağlıklı olsun de takmamaya çalış’’’’
Diğer mesajlarıda okudum şimdi, gerçekten 2.kızı isteyen 2.oglu olsun isteyen veya oglu olup 2.yi kız isteyen çok arkadaşımız var demekki sadece ben dikkat çekmişim ki başka söyleyen yokmuş.. Kv min söylediklerini paylaşmıştım sizinle. Dün biriside yazmış ki kv nin söykediklerini erkek çocuk istediğini söyledin. Ben o olayı sizinle paylaştım o cahilliği!
Verende Alanda Allahtır ilk çocuğum 9 ay olmadı olmucak korkusunu öyle iyi biliyorumki bu bebeğim ummadığım anda geldi ve ben Rabbime nasıl şükretmem ama bende insanım tabi ki olmayanı diliyorum ama sadece diliyorum ve bunu sizlerle paylaşmam yanlışmış demekki. Mesajları okudumda gerçekten başkalarıda takıntı yaptığımı düşünmüş çok üzüldüm . Sizinle paylaşmış olmak takıntı yapmış olduğum anlamına gelmez eğer orkide o mesajı bana öyle değilde ‘canım sen üzülme çevrede böyle insanlar var hayırlısını dile Allah gönlüne göre versin ‘ yazsaydı kavga aramıyorum neden tepki vereyim hepinizle dost oldum ama yazı da bir sitem var resmen sanki erkek istiyorum kızımı istemiyorum çok takıyorum onu üzüyorum gibi yazıp bana sitem ediyor bilmiyorum ben öyle anladım daha fazla uzatmayacağım Allah inşaAllah herkesin gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hiç kimseyle bi derdim yok Ve bundan sonra düşüncelerimi paylaşacağım en son yer burası:)
Zaten onun için üye oldum buraya bazen annemize bile söyleyemediğimiz şeyleri burada paylaşıyoruz ama gördüğüm tepkiler benim tam bir takıntılı yapmış paylaşmamın bi anlamı yok yanlış anlaşılmış gerçekten çok üzüldüm canım ne düşünüyorsam yazıyordum çünkü biliyordum ki benim gibi olanda var beni anlayanda. Onlar hala var ama çoğunlukla yanlış anlaşılmışım herşeyin hayırlısı teşekkür ederim cevabın için kuzumCanım burada herkes yaşadığını düşüncelerini paylaşmakta özgür. Sonuçta herkesin kendi düşüncesi. Sen de buraya istediğini yazabilirsin, düşüncelerine katılan olur katılmayan olur ama bunu dediğin gibi yumuşak bir dille söylemek en güzeli. Zaten hassas bir dönemdeyiz hepimiz. Özel hayatlarımızda kimin ne yaşadığını bilemeyiz. Belki burda içini döküp rahatlıyor insanlar. O yüzden düşüncelerini paylaşmakta sakınca görme :)
Canım bol bol dua et nazar çok ciddi bir konu. Sen dua et gerisini allaha bırak inşallah birşeyde olmamıştır bebişine ağlama stres yapmaGunaydin kızlar. Evet millet hamileligimi duydukça nazarda başladı gerçekten. Dün banyoda bir düştüm. Resmen altimdaki oturak kaydı. Popomun üstüne cuk. Canım çok acıdı. Başladım ağlamaya. Bebisime bir şey olur diye çok korktum. Şimdi öyle yatıyorum korkudan
Canım dün yaşananları henüz okuyabildim. Mesaj yazmak konuşmaktan çok farklı bir kere duygu yok burada herkes yanlış anlayabiliyor yazılanları aranızda biraz tatsız bir olay olmuş ama bence sen daraldığında sıkıldığında yaz buraya bazen insanın yakınlarına bile anlatamayacağı şeyler oluyor.İnsanlar buraya sorunlarını paylaşmak dertlerini yazmak tecrübelerini paylaşmak için giriyor. Çevremde bi kaç cahil insanda erkek hastalığı var ve ben kızım olacak dediğimde aaa üzülme olsun hayırlısı gibi teselli vermeye çalıştıklarında neden bu ayrımcılık diye canın sıkıldı ve burda sizinle paylaştım. Hiç bir zaman kızım olacağı için üzülmedim! Üzülmem! 2.kez anne olanlar daha iyi bilir evlat okadar ayrı bişey ki bu sevgi cinsiyetle asla kıyaslanamaz. Orkide bana ilk başta yazdığı mesajda resmen gereksiz yere sert çıkmış zaten okuyan herkes bunu anlayabilir.
‘’’Ya sen niye bu kadar taktın bu meseleye
çok mu ciddi baskılar etrafında
Kendini bu kadar strese sokma kk da otistik çocuklu annelerin grubunu okudum biraz çok şükrettim küçücükbir adım için ne kadar uğraşıyorlar
bende kız istiyorum öncelikle ama nasip tabi
Millet diyorsa sallama ya stres sıkıntı bebeğe daha zarar hayırlısı olsun sağlıklı olsun de takmamaya çalış’’’’
Diğer mesajlarıda okudum şimdi, gerçekten 2.kızı isteyen 2.oglu olsun isteyen veya oglu olup 2.yi kız isteyen çok arkadaşımız var demekki sadece ben dikkat çekmişim ki başka söyleyen yokmuş.. Kv min söylediklerini paylaşmıştım sizinle. Dün biriside yazmış ki kv nin söykediklerini erkek çocuk istediğini söyledin. Ben o olayı sizinle paylaştım o cahilliği!
Verende Alanda Allahtır ilk çocuğum 9 ay olmadı olmucak korkusunu öyle iyi biliyorumki bu bebeğim ummadığım anda geldi ve ben Rabbime nasıl şükretmem ama bende insanım tabi ki olmayanı diliyorum ama sadece diliyorum ve bunu sizlerle paylaşmam yanlışmış demekki. Mesajları okudumda gerçekten başkalarıda takıntı yaptığımı düşünmüş çok üzüldüm . Sizinle paylaşmış olmak takıntı yapmış olduğum anlamına gelmez eğer orkide o mesajı bana öyle değilde ‘canım sen üzülme çevrede böyle insanlar var hayırlısını dile Allah gönlüne göre versin ‘ yazsaydı kavga aramıyorum neden tepki vereyim hepinizle dost oldum ama yazı da bir sitem var resmen sanki erkek istiyorum kızımı istemiyorum çok takıyorum onu üzüyorum gibi yazıp bana sitem ediyor bilmiyorum ben öyle anladım daha fazla uzatmayacağım Allah inşaAllah herkesin gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hiç kimseyle bi derdim yok Ve bundan sonra düşüncelerimi paylaşacağım en son yer burası:)
Belki ben yanlış anladım belki o farkında olmadan o tepkiyi verdi bilmiyorum ama ben burda kimseye öyle bi tepki vermedim kendimi karşımdakinin durumuna koyup öyle cevap verdim herkese sadece üzüldüm amacım tartışma yaratmakta değildiCanım bol bol dua et nazar çok ciddi bir konu. Sen dua et gerisini allaha bırak inşallah birşeyde olmamıştır bebişine ağlama stres yapma
Canım dün yaşananları henüz okuyabildim. Mesaj yazmak konuşmaktan çok farklı bir kere duygu yok burada herkes yanlış anlayabiliyor yazılanları aranızda biraz tatsız bir olay olmuş ama bence sen daraldığında sıkıldığında yaz buraya bazen insanın yakınlarına bile anlatamayacağı şeyler oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?