2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Günaydın kuzum :) amiin inşaAllahh

Ama burda birbirimizi kırmak gereksiz aslında hepimizin deşarj olacağı bir platformdayız sakin olabilsek daha sevimli olur :) ben

Bazen çok hassaslaşabiliyoruz. Üzülme bende diğer arkadaşımızda üzülmesin sonuçta fikirler konuşulur kimi onaylar kimi onaylamaz önemli olan senin ne hissettiğin. Benim 1 oğlum var Rabbim uzun ömürler versin bu bebeğimin kız olmasını çok istedim mesela toplumun görüşü ile alakalı değil ilk bebeğim kız olsaydı bunu da erkek isterdim muhtemelen. Ama herşeyin başı elbette sağlıklı hayırlı bir evlat olması.
Gereksiz konulara aşırı tepki gösterdiğimiz zamanlarımız oluyor olacak hamileyiz biz :) en iyi birbirimizi anlarız

Aynen öyle canım hayırlısı olsun herşeyin

Arkadaşım çok güzel aciklamissin bende böyle düşünüyorum. Çocuklarımızı geleceğe hazirlamaliyiz ama onların geleceği. . Bizim her şeyine karistigimiz yada bize baksınlar diye değil.

Günaydınn kızlar.

Salı günü kan vermiştim, sanıyorum 3lü test, trimester down tarama testi diyor. Doktorum ne olur ne olmaz dedi, istedi. Sabah çıkmış, daha doktorumla konuşmadım ama, raporda düzeltilmiş Mom AFP (0,86) nöral tüp kusurları için düşük risk grubundadır yazıyor. Sorun yok inşallah diye düşünüp üstünde durmuyorum, inşalah öyledir

Kızlaar mışıl mışıl uyuyabiliyormusunuz ya ben bin kere dönüyorum yatakta hep bir rüyalar görüyorum

Ben şu sol tarafa yatma olayı yüzünden sürekli uyanıyorum. Hep sağıma yatmaya alışığım (burnumun kemiği sağa doğru eğik o yüzden yastıkla gerdiriyorum daha rahat nefes alıyorum) ama okudum ki en sağlıklı pozisyon sol tarafa yatmakmış. Eşim de saçma sapan şeyler okuyunca, zaten burun tıkanıklığından bir türlü uyuyamıyorum, gece boyunca da sürekli uyanıyorum kendimi sağ tarafa yatarken buluyorum. En son aşkı memnu gibi yastık koydum adamla arama, yastık tam sırtımda kalıyor dönemeyeyim diye.

Çok şükür canım Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin. Tüm testlerden de sağlıklı bir şekilde çıkalım.

Amanın kızlar ne olmuş buralar
KKda ben başka konu başlıklarına girince içim kararıyor milletin tartışmasından, 2018 Eylül annelerine bakayım da içim açılsın diye geçiriyorum içimden. Ciddiyim bu soyledigimde. Yazarken iste bazen böyle oluyor, mimiksiz olduğu içini ses tonu duymadığımız için. Konuşuyor olsak, ortada büyük bir sorun olmaz ooo bu mevzu çoktan geçer giderdi.
Ihtiyacımız olan birbirimizin anlayışı, empatisi, deneyimlerimizden öğrenmek. Kaç aydır da gayet güzel beceriyoruz. Inşallah küsüp gitmezsiniz, ben ikinizin de mesajlarını takip ediyorum Orkidee0238 ve Svgnnn .

Zaten hormonların çoştuğu bir dönemde çok çok hassasız birazda anlayışa ve empatiye ihtiyacımız var okadar canıım:)

Zaten hormonların çoştuğu bir dönemde çok çok hassasız birazda anlayışa ve empatiye ihtiyacımız var okadar canıım:)
Sen yine yazmaya paylaşmaya içini dökmeye devam et canım benim, ben adım kadar eminim yazının duygusuzlugundan böyle anlaşmazlık oldu aranızda.

Son düzenleme:
Küsecek bir duru. Yok arkadaş fazla alındı benim bana üzülüyor gibi gelmişti öyle değilmiş Allah yokunu açık etsin sonuçta yazı dili anlaşılmıyor mesele kız yada erkek istemek değil milleti takıp strese girmekti öyle değilmiş mesele kapandı
sonuçta herkes fikrini açıklıyor kimsede inat etmiyor ısrarla mesele uzamasa dedim ama uzadı ben burda hiç bu zamana kadar tatsız bi olay yaşamadım kk da bu nedenle gececbenim içinde hiç hoş geçmedi neyse herkes kusura bakmasın
Böyle vbir şey olsun istemezdim

Ben takıntı yapmıyorum zaten canım sizi kendime çok yakın görüp fazla paylaştım galiba burda sende dahil bi gönlünden geçen var sorduklarında diyordun kızım olsun istiyorum diye çünkü insanız ve içimizde isteklerimiz mutlaka var ilk çocuğu olanların bile gönlünden geçen vardır benim 2.çocugumu farklı istemem neden bu kadar büyütüldü sanki kızım olsun istemiyormuşum gibi bu konuşmalar.bende her zaman dedim ilk önce hayırlı sağlıklı ve gönlümüzdeki olsun diye buradaki herkese. Ne yazıkki belkide gönlümdeki erkek oldugu için bu kadar yanlış anlaşıldım. Bir oğlum olsaydı emin olabilirsiniz şuan erkek istediğimden 10000 kat daha çok isterdim 2.nin kız olmasını. Tekrar diyorum herşeyin hayırlısı Allah herkesin gönlüne göre versin

Uyuyamıyorumm. Devamlı uyanıyorum birde hep uzun ve karışık rüyalar gördüğüm için dinlenmiş şekilde uyanamıyorum. Beynim yorgun oluyor sabahları.
Valla aynı ben dinlenemiyorum hiç bu hep devammı edecek gebelik boyunca acaba
Bende yüz üstü yatmak istiyorum yatıyorum sonra geri sola dönüyorum oda olmuyor sağa sönüyorum noluyor vücuduma anlamadım sürekli dönüyorum eşim bile uyanıyor bu duruma artık

Hakkını helal et cnaım eğer benden yana varsa helal olsun belki ben yanlış anladım belki sen farkında olmadan o tepkiyi verdin şaşırdım okuyunca beklemiyoedum senden böyle bi çıkış herneyse anlamış oldum ki demekki beni sadece sen değil çoğu kişi yanlış anlamış kendimi doğru yansıtamıyorum anlaşılan o yüzden burda artık sizinle bişeyleri paylaşmak yerine sadece sorunlarınıza ortak olucam Allaha emanet ol :* Orkidee0238

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…