- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #15.481
Doktor bana dedi ki, ilk 3 ay bulantılar hormonlardan, 16 haftadan sonrakiler bebiş mideyi sıkıştırdğı için, mide asidinin yukarı cikmasindan. Eğer çok rahatsız olursan rennie kullan dedi.Kızlar 3 ay ne mide bulantısı ne başka bişey yaşamadım 4.aya girdim sürekli hafif hafif midem bulanıyo şimdilerde
Böyle bir durumda olan var mı? Demir şurubu balık hapına falan da başladım bu ay o mu etkiledi anlamadım
Urun aciklamasini okudum canim orjinal urun ve kullanim süresi kapagi acikdiktan sonra 6 ay gecerli o muhtemelen sana ordan alman icin soylemistir madame10da bile satıldı tanesi 84tlydiGeçen gün eczaneye sordum. 1 tanesi 165 tlydi. İnternette 2 li satılıyor bu fiyata dedim. En son 2 li kampanyayı 3 yıl önce yaptı lierac. Taa o zaman alıyorlar stokluyorlar sonra da satıyorlar dedi. Be derece doğrudur bilmiyorum canım ama tarihi falan geçmiş olmasın o ürünlerin hakkaten. Tabi belki de uydurdu kadın bilmiyorum
Az mı yesek acaba bende aynı durumdayımKızlar ben 3 haftadır her cuma tartiliyorum, benim kilolar her hafta bir bir artıyoraz mı yesem acaba???
Güzel anneler günaydın. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Böyle yanlış anlamalar çok normal hormonlarınız çok farklı durumda şuan. Benim bazen kocamı dövesim bile geliyor
Unutmazsam yarın soracağım yazarım burayada.Saç boyatma konusunu doktorunuza sordunuzmu ben normalde hiç boyatmayacaktım ama okadar çok beyazlarım belli oluyorki rahatsız oluyorum
Ben de bunu soracaktım. Hiç uyuyamiyorum geceleri en az 10 kez uyaniyorum ve tekrar dalamiyorum. Bi yerde okumustum emzirmeye kalkacagimiz için surekli hormonlar vücudu simdiden hazirliyormus yoksa dogumdan sonra çok zorlanirmis vücut yaziyordu. Tamam kabul ama çalışıyorum oğlum var bölük porcuk uykuyla yaşamak cok zorlamaya basladi. Var mi bir tavsiyesi olan?Kızlaar mışıl mışıl uyuyabiliyormusunuz ya ben bin kere dönüyorum yatakta hep bir rüyalar görüyorum
Ben boyattım ama kendi saç rengime. Eskiden sarılar vardı altlarda komple tek renk yapıyorum artık. Yıkadıkça altlar açılıyor. Saçlarım 2-3 parmak çıkmıştı,kendi orjinal yerine yani dibind boyayı hiç değdirmeden sadece alt kısımları boyadılar. Organik boya kullandılar ve kuaförün bahçede saç yapmak için oluşturduğu alan var :) kokuyada maruz kalmadım böylelikle.Saç boyatma konusunu doktorunuza sordunuzmu ben normalde hiç boyatmayacaktım ama okadar çok beyazlarım belli oluyorki rahatsız oluyorum
Helal olsun hayırlı günlerHakkını helal et cnaım eğer benden yana varsa helal olsun belki ben yanlış anladım belki sen farkında olmadan o tepkiyi verdin şaşırdım okuyunca beklemiyoedum senden böyle bi çıkış herneyse anlamış oldum ki demekki beni sadece sen değil çoğu kişi yanlış anlamış kendimi doğru yansıtamıyorum anlaşılan o yüzden burda artık sizinle bişeyleri paylaşmak yerine sadece sorunlarınıza ortak olucam Allaha emanet ol :*Orkidee0238
Canım yazabilirsen çok iyi olacak bunun için doktoru aramak istemiyorumUnutmazsam yarın soracağım yazarım burayada.
Benimde beyazlarim çok
Araştırıcam canım ama bencede hormonlar yüzünden böyleyiz. Galiba alışmak lazım veya ılık duş alıp uyumak iyi olabilir belkiBen de bunu soracaktım. Hiç uyuyamiyorum geceleri en az 10 kez uyaniyorum ve tekrar dalamiyorum. Bi yerde okumustum emzirmeye kalkacagimiz için surekli hormonlar vücudu simdiden hazirliyormus yoksa dogumdan sonra çok zorlanirmis vücut yaziyordu. Tamam kabul ama çalışıyorum oğlum var bölük porcuk uykuyla yaşamak cok zorlamaya basladi. Var mi bir tavsiyesi olan?
Senin gayet güzel olmuş ya. Keşke bende dibine benzer bir renge boyatsaydım hoş boyatsamda beyazlarım feci halde beni sinir eden beyazlarBen boyattım ama kendi saç rengime. Eskiden sarılar vardı altlarda komple tek renk yapıyorum artık. Yıkadıkça altlar açılıyor. Saçlarım 2-3 parmak çıkmıştı,kendi orjinal yerine yani dibind boyayı hiç değdirmeden sadece alt kısımları boyadılar. Organik boya kullandılar ve kuaförün bahçede saç yapmak için oluşturduğu alan var :) kokuyada maruz kalmadım böylelikle.
Şuan bu yazdıklarını gerçekten hayretle okuyorum baktım eskilere seninle konuşmuşuz. Kimse bu kadar değişir mi diye sormuyor diyorsun ben hergün değişirmi diyemi soruyorum Allahım gerçekten çıldıracağım bukadar yanlış nasıl anlaşılabildim bilmiyorum ben eski mesajlarada bakıyorum 12.haftada tahmin yapılıp değişti diyenler okadar çok ki o yüzden sormuşumdur ama dediğin gibi herkesten çok değil gördükçe yazıyorum mevzu geçerse denl gelirsem. Her dakika bunu yazıyormuşum sanki bebeğimi istemiyormuşum gibi konuşuyorsun! Benimde ilk dileğim sağlıklı ve hayırlı olması insan sonrada olmayanı gönlünden geçeni istiyor benim oglum olsaydı bunuda kız istiyor olsaydım bu tepkileri görmeyecektim eminim bu yazdıkların çok ama çok kırıcı ben bu zamana kadar hiç kimseye böyle cevap vermedim vermemde herkes farklı bi hayat yaşıyor o an yazılana göre kendimi onun yerine koyuyorum ama benim yazdıklarım sizleri rahatsız etmiş üstüne üstlük bana içten içe bayagı tepki almışsın. Orkideyle benim aramda olan bir konu başta bana yazdığı mesajın sana yazıldıgını düşündüğünde ne tepki verirdin insan ister istemez kendini savunma acıklama gereği duyuyor uzatmak değildir bu anlıyormusun lütfen birdaha bana hiç bi şekilde yorum yapma gerçekten ben senden böyle bi çıkış beklemiyordum her insan gibi isteklerim olabilir bu asla takıntı değil herkesi yakın görüp herkesle konuştum herşey yanlış anlaşılmış!!Arkadaş gözüne çarpanı söylemiş neden fevri çıkıyorsun ki.tamam peki dedi ama uzattın ve evet hiç benim için farketmez çevremi söyledim demeyin cinsiyet topiklerinde de rast geldim burada da sürekli değişir mi diye sordun hem de kaç kere moralinin bozulduğunu da söyledin erkek olmayacaksa yine doğuracağını falan filan tabii ki herkes farklu cinsiyet ister ama arkadaşa sanki hiç öyle bir durum yok gibi cevap veriyorsun ama var kimse bu kadar değişir mi diye sormuyor. biraz takıntı olmuş arkadaşta inatla inkar edince daha önceki yazdıklarını alıntılamış zatem ilk başta neden kırıldın anlamadım kız uzatmayalım dedikçe üstüne gittin hayırlısı olsun
Geçen gün eczaneye sordum. 1 tanesi 165 tlydi. İnternette 2 li satılıyor bu fiyata dedim. En son 2 li kampanyayı 3 yıl önce yaptı lierac. Taa o zaman alıyorlar stokluyorlar sonra da satıyorlar dedi. Be derece doğrudur bilmiyorum canım ama tarihi falan geçmiş olmasın o ürünlerin hakkaten. Tabi belki de uydurdu kadın bilmiyorum
İnsanlar buraya sorunlarını paylaşmak dertlerini yazmak tecrübelerini paylaşmak için giriyor. Çevremde bi kaç cahil insanda erkek hastalığı var ve ben kızım olacak dediğimde aaa üzülme olsun hayırlısı gibi teselli vermeye çalıştıklarında neden bu ayrımcılık diye canın sıkıldı ve burda sizinle paylaştım. Hiç bir zaman kızım olacağı için üzülmedim! Üzülmem! 2.kez anne olanlar daha iyi bilir evlat okadar ayrı bişey ki bu sevgi cinsiyetle asla kıyaslanamaz. Orkide bana ilk başta yazdığı mesajda resmen gereksiz yere sert çıkmış zaten okuyan herkes bunu anlayabilir.
‘’’Ya sen niye bu kadar taktın bu meseleye
çok mu ciddi baskılar etrafında
Kendini bu kadar strese sokma kk da otistik çocuklu annelerin grubunu okudum biraz çok şükrettim küçücükbir adım için ne kadar uğraşıyorlar
bende kız istiyorum öncelikle ama nasip tabi
Millet diyorsa sallama ya stres sıkıntı bebeğe daha zarar hayırlısı olsun sağlıklı olsun de takmamaya çalış’’’’
Diğer mesajlarıda okudum şimdi, gerçekten 2.kızı isteyen 2.oglu olsun isteyen veya oglu olup 2.yi kız isteyen çok arkadaşımız var demekki sadece ben dikkat çekmişim ki başka söyleyen yokmuş.. Kv min söylediklerini paylaşmıştım sizinle. Dün biriside yazmış ki kv nin söykediklerini erkek çocuk istediğini söyledin. Ben o olayı sizinle paylaştım o cahilliği!
Verende Alanda Allahtır ilk çocuğum 9 ay olmadı olmucak korkusunu öyle iyi biliyorumki bu bebeğim ummadığım anda geldi ve ben Rabbime nasıl şükretmem ama bende insanım tabi ki olmayanı diliyorum ama sadece diliyorum ve bunu sizlerle paylaşmam yanlışmış demekki. Mesajları okudumda gerçekten başkalarıda takıntı yaptığımı düşünmüş çok üzüldüm . Sizinle paylaşmış olmak takıntı yapmış olduğum anlamına gelmez eğer orkide o mesajı bana öyle değilde ‘canım sen üzülme çevrede böyle insanlar var hayırlısını dile Allah gönlüne göre versin ‘ yazsaydı kavga aramıyorum neden tepki vereyim hepinizle dost oldum ama yazı da bir sitem var resmen sanki erkek istiyorum kızımı istemiyorum çok takıyorum onu üzüyorum gibi yazıp bana sitem ediyor bilmiyorum ben öyle anladım daha fazla uzatmayacağım Allah inşaAllah herkesin gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hiç kimseyle bi derdim yok Ve bundan sonra düşüncelerimi paylaşacağım en son yer burası:)
3. aydan sonra bitkisel olarak boyatabilirsin diye biliyorum. Bende mayısta fotoğraf çekimi için uçlarına ombre attırabilirim. Tabiki en doğru cevabı doktorundan alabilirsin benim doktorum müsade etti ama boya kokusuna fazla maruz kalmamak şartı ile dediSaç boyatma konusunu doktorunuza sordunuzmu ben normalde hiç boyatmayacaktım ama okadar çok beyazlarım belli oluyorki rahatsız oluyorum
aaaa aynı ben. sürekli saçma sapan rüyalar görüyorum. bir o yana bir bu yana dönüyorum bütün gece.Kızlaar mışıl mışıl uyuyabiliyormusunuz ya ben bin kere dönüyorum yatakta hep bir rüyalar görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?