2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Orkidee0238 ve Svgnnn kızlar ikinizinde mesajlarını okuyorum hergün bence küçük bir yanlış anlaşılma olmuş şuan hepimiz hassas donemdeyiz sadece hamilelik değil aile sorunları olanlar sağlık sorunları olanlar var bunlarda daha da artıyor hassasligimizi.
Bizlerde merhamet sevgi duygusu olduğu için anneyiz biz kırgınlık olmasın hic.
Seviliyorsunuz tüm annişler

Kızlar 3 ay ne mide bulantısı ne başka bişey yaşamadım 4.aya girdim sürekli hafif hafif midem bulanıyo şimdilerde
Böyle bir durumda olan var mı? Demir şurubu balık hapına falan da başladım bu ay o mu etkiledi anlamadım

Doktor bana dedi ki, ilk 3 ay bulantılar hormonlardan, 16 haftadan sonrakiler bebiş mideyi sıkıştırdğı için, mide asidinin yukarı cikmasindan. Eğer çok rahatsız olursan rennie kullan dedi.

Urun aciklamasini okudum canim orjinal urun ve kullanim süresi kapagi acikdiktan sonra 6 ay gecerli o muhtemelen sana ordan alman icin soylemistir madame10da bile satıldı tanesi 84tlydi

Kızlaar mışıl mışıl uyuyabiliyormusunuz ya ben bin kere dönüyorum yatakta hep bir rüyalar görüyorum
Ben de bunu soracaktım. Hiç uyuyamiyorum geceleri en az 10 kez uyaniyorum ve tekrar dalamiyorum. Bi yerde okumustum emzirmeye kalkacagimiz için surekli hormonlar vücudu simdiden hazirliyormus yoksa dogumdan sonra çok zorlanirmis vücut yaziyordu. Tamam kabul ama çalışıyorum oğlum var bölük porcuk uykuyla yaşamak cok zorlamaya basladi. Var mi bir tavsiyesi olan?

Saç boyatma konusunu doktorunuza sordunuzmu ben normalde hiç boyatmayacaktım ama okadar çok beyazlarım belli oluyorki rahatsız oluyorum
Ben boyattım ama kendi saç rengime. Eskiden sarılar vardı altlarda komple tek renk yapıyorum artık. Yıkadıkça altlar açılıyor. Saçlarım 2-3 parmak çıkmıştı,kendi orjinal yerine yani dibind boyayı hiç değdirmeden sadece alt kısımları boyadılar. Organik boya kullandılar ve kuaförün bahçede saç yapmak için oluşturduğu alan var :) kokuyada maruz kalmadım böylelikle.

Helal olsun hayırlı günler

Araştırıcam canım ama bencede hormonlar yüzünden böyleyiz. Galiba alışmak lazım veya ılık duş alıp uyumak iyi olabilir belki

Senin gayet güzel olmuş ya. Keşke bende dibine benzer bir renge boyatsaydım hoş boyatsamda beyazlarım feci halde beni sinir eden beyazlar ((

Şuan bu yazdıklarını gerçekten hayretle okuyorum baktım eskilere seninle konuşmuşuz. Kimse bu kadar değişir mi diye sormuyor diyorsun ben hergün değişirmi diyemi soruyorum Allahım gerçekten çıldıracağım bukadar yanlış nasıl anlaşılabildim bilmiyorum ben eski mesajlarada bakıyorum 12.haftada tahmin yapılıp değişti diyenler okadar çok ki o yüzden sormuşumdur ama dediğin gibi herkesten çok değil gördükçe yazıyorum mevzu geçerse denl gelirsem. Her dakika bunu yazıyormuşum sanki bebeğimi istemiyormuşum gibi konuşuyorsun! Benimde ilk dileğim sağlıklı ve hayırlı olması insan sonrada olmayanı gönlünden geçeni istiyor benim oglum olsaydı bunuda kız istiyor olsaydım bu tepkileri görmeyecektim eminim bu yazdıkların çok ama çok kırıcı ben bu zamana kadar hiç kimseye böyle cevap vermedim vermemde herkes farklı bi hayat yaşıyor o an yazılana göre kendimi onun yerine koyuyorum ama benim yazdıklarım sizleri rahatsız etmiş üstüne üstlük bana içten içe bayagı tepki almışsın. Orkideyle benim aramda olan bir konu başta bana yazdığı mesajın sana yazıldıgını düşündüğünde ne tepki verirdin insan ister istemez kendini savunma acıklama gereği duyuyor uzatmak değildir bu anlıyormusun lütfen birdaha bana hiç bi şekilde yorum yapma gerçekten ben senden böyle bi çıkış beklemiyordum her insan gibi isteklerim olabilir bu asla takıntı değil herkesi yakın görüp herkesle konuştum herşey yanlış anlaşılmış!!

ben de ikili aldım. eczaneler satış yapabilmek için uyduruyorlar. yıllardır tekli satıldığı gibi ikili de satılır her yerde. tarihinde falan sıkıntı yok. orjinal tertemiz ürünler. merak etmeyin içiniz rahat olsun kızlar. ben recete.com dan almıştım. kozmetik alışverişlerimi buradan yapıyorum zaman zaman. tester çok gönderiyorlar.

Canım bak bi yanlış anlaşılma olmuş belli ki sen tawrından ödün verme biz her konuda birbirimize destek olmak için burdayız, nasıl erkek denip kız olsun değişir inşallah diye bekleyen bi kaç arkadaşımız warsa kız denmiş olup erkek isteyen ve değişmesini aklından geçirenlerin olması da o kadar normal ve doğal kimi iki kız istiyor kimi de iki oğlu olsun ister neden aynı bakılmıyor, yada değişik oldun ister ki sen de değişik içinden geçirmişsin ben seni anlıyorum sakın kırgınlık yapıp duygularını içine atma dilediğin herşeyi paylaş burda yine

Saç boyatma konusunu doktorunuza sordunuzmu ben normalde hiç boyatmayacaktım ama okadar çok beyazlarım belli oluyorki rahatsız oluyorum
3. aydan sonra bitkisel olarak boyatabilirsin diye biliyorum. Bende mayısta fotoğraf çekimi için uçlarına ombre attırabilirim. Tabiki en doğru cevabı doktorundan alabilirsin benim doktorum müsade etti ama boya kokusuna fazla maruz kalmamak şartı ile dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…