- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #15.781
Canim ben hem gemliğe hemde bursadaki doktoruma gidiyorum.Gemlikte oturduğum için 2 hafta da bir veya acil bişey olursa hemen gemlikteki doktora gidiyorum.Bursadaki acıbademe de ayda 1 gidiyorum doğuma kadar ikisinede devam edicemGemlik te acıbadem mi gittiniz geneldebende gemlikteyim ama bursaya gdyrm kliniğe
Ayyy çok uğraştı doktor da bizimki çok rahat çıktı :) bu arada seninle doğum tarihlerimiz aynı gibi, benim de tahmini doğum 19 eylülBEnim bebeğimin duruşunda da benzer bir şeyler var hep zeka testi öncesi ense kalınlığı ve burun kemiğine bakabilmesi için üç defa muayene olmaya gitmem gerekti. Bir türlü doktorun istediği pozisyonda bulamadık bebeği
Pazartesi 15 olacak tam :) teşekkür ederimmm. Aminhayırlı olsun tatlım kızçendarısı başıma inşallah....Tam olarak kaç haftalıksın
Poğaça bile yiyemiyorum üzerine sürülen yumurtanın kokusunu alıp tiksiniyorum. Bana dert olan şey hamilelik şekeri vs çıkma korkusu bir de bebek in tüketilmesi gereken birçok şeyi yiyemiyorum. Balık ve süt ürünleri özellikle nerdeyse hiç yiyemedim. En son vitamin takviyesi yazacaktı ama kilo almaya meyilli olduğum için vazgeçti doktor iştahı çok arttırır dedi. ( normalde de fazla kilom vardı gebelikten önce) bu hafta kan ilacına ve balık ile ilgili ilaca başlıyorumBende aynıyım sabah sadece poğaça öğlen tost akşam ekmek arası peynir falan bi haftadır biraz daha iyiyim en azından öğle yemeği yiyebiliyorum. D vitamini ve kansızlık çıktı ama ilaç kullanmak zorundayım.
18 eylül çıkıyoe benim de sata göre :)Ayyy çok uğraştı doktor da bizimki çok rahat çıktı :) bu arada seninle doğum tarihlerimiz aynı gibi, benim de tahmini doğum 19 eylül
Hadi ya ben dünden beri panik oldum canım ya. İnşallah dedikleri gibidir. Biraz araştırdım zaten bir çok kişide varmış ya düzelmiş bu durum yada devam ettiyse bile istirahat ederek doğum etmişler.Canım ben şimdi yine başka doktora geldim kanamayı ona bağlamadı damardan filan sızmıştır dedi eşi aşağıdaymış deyince bu haftalarda buna bakılmaz söylenmez diyor daha 14-15 haftalık küçük bir bebek 20. Haftadan sonra önem kazanır o zaman bakılır durum devam ediyorsa konuşulur dedi bunu sıkıntı yapma dedi
Hadi ya ben dünden beri panik oldum canım ya. İnşallah dedikleri gibidir. Biraz araştırdım zaten bir çok kişide varmış ya düzelmiş bu durum yada devam ettiyse bile istirahat ederek doğum etmişler.
Merhaba canım evet aydınlıyım. Benim de asıl doktorum denizlide yunus aydın. Burada dediğin gibi acil durumlar için doktorum var Liva hastanesinde elif pelin özün özbay.. ama şuan kendisi doğum iznine ayrılmış onun yerine aynı liva da Kadriye uğurluya gidiyorum canım. Tavsiye ederim. Elif hanım gelince ona geçicem yineCanım merhaba.
Forumda bir mesajına rastladım. Aydındaymışsın.
Ben de aydındayım ama burda doktor bulamadım denizlide Prof var Nazan Başak Yıldırım ona gidiyorum. Aydın'da bildiğin iyi bir dr var mı? Acil durumlar için.
Merhaba canım evet aydınlıyım. Benim de asıl doktorum denizlide yunus aydın. Burada dediğin gibi acil durumlar için doktorum var Liva hastanesinde elif pelin özün özbay.. ama şuan kendisi doğum iznine ayrılmış onun yerine aynı liva da Kadriye uğurluya gidiyorum canım. Tavsiye ederim. Elif hanım gelince ona geçicem yine
Rica ederim canım. Ama şöyle de birşey var herkesin memnun kaldığı Dr farklıdır inş memnun kalırsın sende canım.Kadriye hanim, leylant hanim, cenk bey bunları internetten arastırmiştim ama gidip memnun olanlardan bilgi almak daha faydalı diye düşünüyorum. Elif hanım aklımda artık teşekür ederim cnm.
Anladım dikkat etmek lazım o zaman çünkü son haftalarda engel olunamayan bi kilo artışı oluyor sağlıkla gelsin kuzucuklar inşAslında tam tersi olmuş durumda bende üç dört kilo kadar almışım. Bulantılarım açken oluyor onu bastırmak için de sık sık bir şeyler atıştırdım. Doktorum fazla olduğunu söyledi.
Sanki şimdiye kadar kızdı ama erkek çoğınluğa döndü gibi bakalım bize %100 erkek dendi gözlerimizle de gördük ama Rabbim bilir tabiKızlar bu sene kesinlikle kız senesi ama bu eylüldekilere ne oldu da erkek patlaması oldu anlamış değilim:) Gerçi dönenler olacak daha netleşmemiş olanlar var..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin
Teşekkür ederim canım.Anladım dikkat etmek lazım o zaman çünkü son haftalarda engel olunamayan bi kilo artışı oluyor sağlıkla gelsin kuzucuklar inş
Aynen bende hep acıbadem hemde bursa gdyrmCanim ben hem gemliğe hemde bursadaki doktoruma gidiyorum.Gemlikte oturduğum için 2 hafta da bir veya acil bişey olursa hemen gemlikteki doktora gidiyorum.Bursadaki acıbademe de ayda 1 gidiyorum doğuma kadar ikisinede devam edicem
Hamile pantolonuda denedim canim ama tayt daha rahat geldi tabi daha gobek olmadigi icin biraz düsüyo ama pantolon giymicm sanirim zatn yaz a denk geldi tayt giderm jep. Ibternettn aldim ben n 11 denC
anım nereden aldın nasıl bir model ve kaç kg sun boy kaç? Yani hamile pantalonundan daha mı kullanışlı acaba diye sordum
Yazın sıcakta tayt giyemem ben genelde elbise giyerdim bakalım hamilelikte nasıl olacak birde işe gitmek var tabiiHamile pantolonuda denedim canim ama tayt daha rahat geldi tabi daha gobek olmadigi icin biraz düsüyo ama pantolon giymicm sanirim zatn yaz a denk geldi tayt giderm jep. Ibternettn aldim ben n 11 den
Nuba göre kız ama benim oğlan da nuba göre kızdı ama meğer erkekmişKizlar bana bi yorum yapar misiniz? Cin takvimi ,ramzi teorisi,bende bi takvin var o,karbonat testi,kara lahana testi hep ayni seyi soyluyor ama dr emin olmamakla birlikte tam tersini soyledi..sizce ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?