2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Günaydın kızlar başka bölümdeki bir tartışmadan dolayı banlıydım gelemedim neyse nasılsınız iyisiniz inşallah ben çok iyi değilim gripten dolayı bişey yiyemiyordum ancak geçti yiyorum derken baş ağrım tuttu dün bu sabahta çok feci.Dün akşam küçük tansiyon 4.5 çıktı çok düşük.Dengesiz besleniyorum biraz 1 haftayı geçti süt içmiyorum sebze yemiyorum bebek beslenmiyor diye üzülüyorum gelişmiyor gibi geliyor bir düzene koyucam bakalım

Günaydın kızlar..
Ne güzel bir topic olmuş bu böyle beni de aranıza alın
Ben de tüp bebekle aralıkta hamile kalanlardanım..inşallah eylülde bebeğimi kucağıma alacağım
İlk 3 ay kanamalar hep crp yüksekliği ateş yüksekliği ve 5 kutu antibiyotikle çok sıkıntılı geçti..
İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız..
Ben dün cinsiyeti öğrendim..çoğunuzun gibi erkek geliyor

Günaydın kızlar :) çok güzel bir gün, anneciğim geliyor yanıma :)
Ohh ne güzel annen iyi bakar sana artık bende 13 gündür annemin yanındayım yemek yapma derdi falan yok rahat oluyo insan 1 hafta sonra dönücem evime tadını çıkarıyorum son aylarda gidip gelemiycez malesef

O zaman aramıza hoşgeldin sevgili anne adayı:)

Hoşgeldin arkadaşım çok geçmiş oksun merak ettim seni baktım acı gerçeği gördüm
Neyse aramızdasın
Çok geçmiş oksun merak etme o bücürükler çok iyi besleniyor bizden sen kendine üzül senin depolar gidiyor etme inş
Tez zamanda iyileşirsin Eskişehir'e selamlar

Ohh ne güzel annen iyi bakar sana artık bende 13 gündür annemin yanındayım yemek yapma derdi falan yok rahat oluyo insan 1 hafta sonra dönücem evime tadını çıkarıyorum son aylarda gidip gelemiycez malesef

Şimdi annesi olan var olmayan var
Gurbette olan var
annemi özledim
ne güzel bol bol sevgi depolayın annelerden Doğumdan sonra insan annesini daha iyi anlıyor
Daha hasssaslslıyor anneye karşı
Benimde çok şükür burda gerçekten akrabadan ötearkadaşlarım var Türk konşularım
Bişey olsa koşar gelirler ilk bebeğimde o kadar çok yardım ettilerki sağolsunlar hiç gurbet hissetmiyor insan buralı yerli arkadaşlarım da çok iyiler gerçi
Bu arada Avrupa'da saatler geri alındı fark bire indi çok iyi oldu
Benden böyle herkese iyi pazarlar

Ay besleniyordur inşallah karnım büyümüyor iki haftadır gibi geliyor. Havalardan heralde kapalı soğuk dünde baya rüzgar vardı ben bere falan takmadan eşimle çarşıya gittim salona mobilya bakmaya o hava vurdu galiba beni. Mağazaları gez merdiven in çık belimde koptu. Sinüzit azdı sanırım kahvaltı yaptım da ilaç aldım mecburen

Çok ayakta durmak yürümek yapıyor hastalıktan kilo verdin ya karnın ondan büyümüyor gelmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…