2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Öyle canım hepimiz öyle değilmiyiz bebeğimizi göreceğimiz günü sayıyoruz heyecanla bekliyoruz ama ben buğün o odadan cıkıp gitmek istedim . bide bebeğim benim bu gittiğim doktora gittiğimde hep uyurdu hiç hareket etmeezdi o kadar sallamasına ragmen meyve suları , çikolataalr yememe ragmen hiç hareket etmemişti . Dün geceden beri ^Bebeğim bak yarın anne baba seni görmeye gelecez uyuma tamam mı diye konusup durdum ^sıramı beklerken ^Annem biz geldik uyumuyon dimi aferin benim oğluma ^diye konustum .Eşime dedim hareket ediyor diye . Eşimde kontrol zamanında doktora dedi hareket ediyor mu suan diye evet hareketli dedi . bebeğim hiç sevmiyordu doktoru cinsiyetinide acıp göstermedi harekette etmedi hiç ona diyorum . Devlete ne zman gitsem taklalar atıyordu hatta orda direk göstermişti cinsiyetini . ama bu doktora hiç hareket etmemişti.

Ne kadar saçmalamış doktor. Tabiiki özel ilgi bekleyeceksin sorular soracaksın. Senin içini rahatlatması gerekirken laf sokuyor. Kadın doktorların hepsi değil ama çoğu böyle işte...

ilgi hiç beklemedim o doktordan sorularıma insanca cevap verseydi yeterdi canım nasip değilmiş artık .
Biz hamile bayanları kadın doğumcular anlamıyacaksa zaten kimsenin anlamasını beklememek lazım her durumlarrımızı ,duygularımızı, hormon değişiklerimizi ve yaşadıklarımızı biliyorlar sonuçta
sen onu sikayet et ne terbiyesiz bi dr mus!

Cok sukur dedigim gibi bazi insanlarin vucudu kolay kilo alip dogum icin genisliyomus ozellikle bacak kalca falan insallah aldigimiz kilolari jet hiziyla veririz
Edicem canım beni yada herhangi hamile bir bayanı üzüp ağatmaya hakkı yok .

Arkadaşlar su gibi akıntıniz oluyor mu hala? Az önce iç camasirimi geçip pijamami ıslatacak kadar çok oldu bı anda. Bebeğin suyu değildir di mi? Bebeğin suyu fazlaydı iki gün önce.

Arkadaşlar su gibi akıntıniz oluyor mu hala? Az önce iç camasirimi geçip pijamami ıslatacak kadar çok oldu bı anda. Bebeğin suyu değildir di mi? Bebeğin suyu fazlaydı iki gün önce.
Bi ağrı ya da şancı gibi bir şey var mı bebeğin suyu oldunu zannetmiyorum bir yemek kaşığı kadar mi şu geldi

Allahım sabır versin evladın büyüğü küçüğü olurmu hic onun acısını yaşayan bilir rabbim bunu sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin insallah cnm

kızlar

bebek odası belli olanlar.. civilde taç uyku seti indirimde ben çok begendim ama ne tarz bir beşik alacağım belli değil o yüzden karar veremedim..269 dan 179 a düşmüş

Bi ağrı ya da şancı gibi bir şey var mı bebeğin suyu oldunu zannetmiyorum bir yemek kaşığı kadar mi şu geldi
Yemek kaşığından daha fazla geldi. Bende ara ara oluyor da ilk defa bu kadar çok geldi endişelendim biraz. Hafif bir ağrım var ama psikolojik de olabilir. Yarın doktora gidicem bunu sormaya

Senindemi kasikta bebisin cnm idrar torbanami baski yapiyor ben gibi)bol bol wcdemisin sende?

Benım hep oluyor enfeksiyon için ilaç kullanıyorsan daha da cok oluyor

Devlet Hastanesi'ne gitmeni tavsiye ederim canım. Çok iyi doktorlar var artık ve sistem değişti eskisi gibi burnu havada doktorlar pek nadir. Ben hangi doktora gittiysem memnun kaldım.

kızlar

bebek odası belli olanlar.. civilde taç uyku seti indirimde ben çok begendim ama ne tarz bir beşik alacağım belli değil o yüzden karar veremedim..269 dan 179 a düşmüş
Sağol canım söylediğin için uyku setlerini takipteyim.
Ama ben yorganiyla yorgan kılıfı ayrı olsun istiyorum kılıfı yıkanabilsin diye. Bu model de dahil birçok marka ve modelde kılıf ayrı değil malesef yorganla bir. Öyle de zor olur her kirlendiginde yorgani yıkamak zaten çabuk kirlenir kusar eder.. Bir de çarşafınin eni kısa 80 cm çok dar yani benim besigin ölçüleri zaten 80x130.
Siz de dikkat edin derim alırken kılıfı ayrı olan modelleri. Yani tercihinize bağlı tabi. Şu ana kadar sadece pierre cardinde gördüm ayrı olan o da 349 liradan aşağı düşmüyor mübarek. İndirim falan olursa birbirimize haber verelim burdan iyi oluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…