2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım şikayet et bence nebiçim doktor bu ya okudukça bana sinir bastı

Prof erdinç Ertürk idi canın muayene ücreti çok diye bıraktım en son çekirge devlete gitmiştim bir kere de mutlu güneş ti sanırım adı
Erdinç Bey iyi bir doktormuş gerçekten ama muayene ücreti, tahlil derken 2-3 yıl önce arkadaşım 600-700 TL veriyordu.
Senindemi kasikta bebisin cnm idrar torbanami baski yapiyor ben gibi)bol bol wcdemisin sende?
Bazen kasıkta bazen göbek deliğinin hemen altında bazen de karnımın yan tarafında hissediyorum. Daha çok kasıkta ama. Tuvalete gece 2 saatte bir gidiyorum. Gündüz işteysem 2 saatte bir evdeysem daha sık ...

Gece vardiyaları bitmek bilmedi. Kızıma hamileyken ne güzel uyurdum ama bu hamilelikte her gece uykusuzum.
Bu akşam egzersiz yaptım ama vajinada hafif sızı hissettim. Aslında hafif egzersizler ama acaba bu bile zorluyor mu diye düşünmeye başladım. En iyisi yürüyüş sanırım.

Hadi insaAllah canm benim Rabbim yar ve yardımcınız olsun insaAllah tez zamanda kavuşursunuz seni anliyorym tek basina olmak herseyi kendin halletmek o kadar ki . Dikkat et kendine klozete otur dusu felan kisa sürede al oturak kullan vücudunu fazla zorlama en kisa yere bile dolmusla git canm Rabbim mükafatını verir insaAllah

Canm bende tiroid ilaci kullaniyorum aylik olcturuyorum degerlerimi. Her olcume gderken sabah ac karnina ve ilaci icmeden gidiyorum

Kizlar bi tek ben mi boyle depresyon modunda yasiyorum
Sinir oluyorum ve vicdan azabi cekiyorum bebegimi uzdugm icin. Köy okulunda calisiyorum hergun 40 km git 40 km gel yapiyorum hamileligm boyle gecti artik biktim yoruldum bi de ayrica kendini idareci sanan mudur ve mudur yardmcisi musveddeleriyle ugrasiyorum. Isimden sogudum okuldaki kmsenin yuzunu de gormek istemiyorum. Mudur ilk donemin sonundan beri benimle ugrasiyor. 15 tatilm bile onun yuzunden aglamakla stresle gecti o okulu istemiyorum artik diye. Bebegimin hakkina girip beni surekli boyle uzdukleri icin Allah bildigi gibi yapsin. Pdrciyim okulda. Ben de ram muduru ile konustum ram muduru de ramdakileri sube mudurunu alip ziyaretmis gibi okula geldi. Oda sorunum vardi(calisma alani yetersiz hic bisey yapamiyorum okulda. Bana oda verilecekken onalr kendi odalarini ayirdilar. Sonra sus payi olsun diye mudur ben sizle odami paylasirim dedi. Sonrada ben odayi pis birakmisim bahanesiyle benn okulda olmadigm gun esyalarimi odadan cikarmia bana sormadan konusmadan. Konusmaya calisinca tersliyor kendi geliyor biseyleri bahane edip herseyime laf ediyor bide savunma yaz diye ustume kagit atiyor hadsiz) dun ram ve sube muduru geldi halledilmeye calisildi. Tabi suan idareciler bana cok kinli tum duzenleri bozulmus oldu. Dun herhangi bisey demediler bana ama bugun bi atak bekliyorum yoldaym okula gdiyorum. Yine sinirli stresli bigun gecirip eve gidip esimin de basini agritcam galiba oyle hissediyorum. Ama beni hamile halimle bu durumlara dusurup bebegimi bile uzdukleri icin Allaha havale ediyorum bebegimi uzdugum icin cok vcdan azabi cekiyorum ama kendime de hakim olamiyorum

direnç ile gelişmiyor nasıl yani canım. bebekte gelişim zor mu oluıyor.

Üzüldüm canım inşlah başka bir okula yollarlar ne emek verip oraya gelmişsindir işe isteksiz gitmek gibi zor bişey Yok bide hamileyken

maşallah iyi yiyorsun canım.
bazı kişiler doğuma girerken bile mıde bulantısı kusma yaşarmış. var çevremde boyle kişiler.
bulantı cok zor. inşallah geçer.
o kadar yemek yemeye kılo alma durumun nasıl

Allah yardimcin olsun seni çook iyi anliyorum ben de öğretmenim.son 3 yıl en kotu yillarimi benzer bir okulda gecirdim ve nihayetinde bu senenin basinda il içi hakkimi kullanip baska mahalledeki okula geçtim.bu sene hatirladim öğretmen olduğumu.mutlu huzurlu gidiyorum okuluma istekli giriyorum sınifima.sana tavsiyem imkanin varsa görevlendirme yap merkeze.olmuyorsa da sen de müdürü mobbing yapmakla suçla ki anlattiklarindan anlaşiliyor ve böyle devam ederse gerekli mercilere mobbing yapiliyor diye sikayet edecegim de.ya da bimere yaşadiklarini anlat ve bu durumun senin meslegini yapmani olumsuz etkiledigini de gerekirse baska okula bile gecersin

Aynen canım, maalesef ki midem çok bulanıyor.. Sürekli ekmek ile meyve ile bastırıyorum.. 8 kilo almışım.. Evde olsam çok daha fazla olurdu galiba..

randevun kaçta canım.? benim 10:30.

randevu veren o zamana kadar aç dayanabilecek misin dedi.? bilmem ki

ve 3 kez kan alınacak dedi.
Ben daha randevu almadım da arkadaşlar yazışınca kahvaltı olayını merak ettim.. Oo kadar saat aç duramam ben yaa.. Sana da saati neden 10.30 olarak verdiler ki? Sabah ilk almaları gerekirdi bence.. Erken gitsen almazlar mı acaba? Dayanamam deseydin keşke

Keske gecebilsem canim keske.. ben sozlesmeli atamayim es durumu da yapamiyoruz 4 yildan once tayin de yok bu yil 2.yilim. gecen yil mudurume gorevlendirme istesem sizemi yazi vermem gerekiyor diye sordum. Dediki hocam aklinda oyle bisey varsa unut milli egitimde kim varsa konusurum her turlu onunu keserm okulda tek rehberlikcisin hic biyere gondermem dedi. Zaten kendide buraya torpille gelmis birisi ve burali. Kimi kime sikayet edeyim ki. Zaten mobbinge giriyor bakalim suan sessizlik var okulda. Insallah ben de birgun ogretmen oldugumu hissederim..

Canım sen öğrendiğin bilgileri Burda paylaş iyiymiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…