- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #22.461
Seminer bitti 3 oturumdu :) korunma yontemleri normak dogum sezeryan dogum. Bebegin bakımı hakkında bilgiler verdi o kadar :)Canım sen öğrendiğin bilgileri Burda paylaş iyiymiş :)
Ben ikeadan almıştım çok memnun kaldım tavsiye ederimSağol canım söylediğin için uyku setlerini takipteyim.
Ama ben yorganiyla yorgan kılıfı ayrı olsun istiyorum kılıfı yıkanabilsin diye. Bu model de dahil birçok marka ve modelde kılıf ayrı değil malesef yorganla bir. Öyle de zor olur her kirlendiginde yorgani yıkamak zaten çabuk kirlenir kusar eder.. Bir de çarşafınin eni kısa 80 cm çok dar yani benim besigin ölçüleri zaten 80x130.
Siz de dikkat edin derim alırken kılıfı ayrı olan modelleri. Yani tercihinize bağlı tabi. Şu ana kadar sadece pierre cardinde gördüm ayrı olan o da 349 liradan aşağı düşmüyor mübarek. İndirim falan olursa birbirimize haber verelim burdan iyi oluyor.
Medstar Topçularda Ünal Yirmibeş. Devlette kime gidiyorsunuz? Dayım devlette doktor 1 kere gittim doğru düzgün ilgilenmedi kadın doğumcu bende bir daha gitmedim.Ben devlet Hastanesi'ne gidiyorum özele çok nadir sizin kim
yok canım 400 tl muayene idi tahlilleri de uludağ üniversitesinde yaptırıyordu geçen sene nisandan beri hamileliğimin 2 3 ayına kadar da gittim ona böyle yüksek rakamlar vermedim hiç muayene dışındaErdinç Bey iyi bir doktormuş gerçekten ama muayene ücreti, tahlil derken 2-3 yıl önce arkadaşım 600-700 TL veriyordu.
Bazen kasıkta bazen göbek deliğinin hemen altında bazen de karnımın yan tarafında hissediyorum. Daha çok kasıkta ama. Tuvalete gece 2 saatte bir gidiyorum. Gündüz işteysem 2 saatte bir evdeysem daha sık ...
evet canım hem insulin hem hap kullanıyorumCnm sen insulin felan kullaniyo musun
Keske gecebilsem canim keske.. ben sozlesmeli atamayim es durumu da yapamiyoruz 4 yildan once tayin de yok bu yil 2.yilim. gecen yil mudurume gorevlendirme istesem sizemi yazi vermem gerekiyor diye sordum. Dediki hocam aklinda oyle bisey varsa unut milli egitimde kim varsa konusurum her turlu onunu keserm okulda tek rehberlikcisin hic biyere gondermem dedi. Zaten kendide buraya torpille gelmis birisi ve burali. Kimi kime sikayet edeyim ki. Zaten mobbinge giriyor bakalim suan sessizlik var okulda. Insallah ben de birgun ogretmen oldugumu hissederim..
Evet direnc kan akimini yavaslattigi icin bebege oksijen ve beslenmesi icin giden kan miktari azaliyor bu da bebegin gelisimini engelliyormusdirenç ile gelişmiyor nasıl yani canım. bebekte gelişim zor mu oluıyor.
Kuaformu yonlendiriyor cnim iyi bari..peki nezamanda bir gdiosun cnm sen agdaya?
Ayy keşke ben de yüzebilsem. Aslında bu mevsimde hamileliği geçirmek iyi oldu. Beni çok fazla sıcak basıyor sizleri bilmiyorum ama. Yaz olsa nasıl katlanırdım bilmiyorum. Ama yaz olsa bebişimizle denize girerdik bee. Ben küçücük bir ilçede yaşıyorum. Havuz vs de yok. Ay çok özendim
Kizlar bi tek ben mi boyle depresyon modunda yasiyorum
Sinir oluyorum ve vicdan azabi cekiyorum bebegimi uzdugm icin. Köy okulunda calisiyorum hergun 40 km git 40 km gel yapiyorum hamileligm boyle gecti artik biktim yoruldumbi de ayrica kendini idareci sanan mudur ve mudur yardmcisi musveddeleriyle ugrasiyorum. Isimden sogudum okuldaki kmsenin yuzunu de gormek istemiyorum. Mudur ilk donemin sonundan beri benimle ugrasiyor. 15 tatilm bile onun yuzunden aglamakla stresle gecti o okulu istemiyorum artik diye. Bebegimin hakkina girip beni surekli boyle uzdukleri icin Allah bildigi gibi yapsin. Pdrciyim okulda. Ben de ram muduru ile konustum ram muduru de ramdakileri sube mudurunu alip ziyaretmis gibi okula geldi. Oda sorunum vardi(calisma alani yetersiz hic bisey yapamiyorum okulda. Bana oda verilecekken onalr kendi odalarini ayirdilar. Sonra sus payi olsun diye mudur ben sizle odami paylasirim dedi. Sonrada ben odayi pis birakmisim bahanesiyle benn okulda olmadigm gun esyalarimi odadan cikarmia bana sormadan konusmadan. Konusmaya calisinca tersliyor kendi geliyor biseyleri bahane edip herseyime laf ediyor bide savunma yaz diye ustume kagit atiyor hadsiz) dun ram ve sube muduru geldi halledilmeye calisildi. Tabi suan idareciler bana cok kinli tum duzenleri bozulmus oldu. Dun herhangi bisey demediler bana ama bugun bi atak bekliyorum yoldaym okula gdiyorum. Yine sinirli stresli bigun gecirip eve gidip esimin de basini agritcam galiba oyle hissediyorum. Ama beni hamile halimle bu durumlara dusurup bebegimi bile uzdukleri icin Allaha havale ediyorum bebegimi uzdugum icin cok vcdan azabi cekiyorum ama kendime de hakim olamiyorum
anlaadım canım. o zaman doktor ne dedi ise onu yap inşallah bebeğin sağlıkla sana gelecekEvet direnc kan akimini yavaslattigi icin bebege oksijen ve beslenmesi icin giden kan miktari azaliyor bu da bebegin gelisimini engelliyormus
yine iyisin canım ben de 8 kılo civari aldım. midem hiç bulanmadığı halde.Aynen canım, maalesef ki midem çok bulanıyor.. Sürekli ekmek ile meyve ile bastırıyorum.. 8 kilo almışım.. Evde olsam çok daha fazla olurdu galiba..
Ben daha randevu almadım da arkadaşlar yazışınca kahvaltı olayını merak ettim.. Oo kadar saat aç duramam ben yaa.. Sana da saati neden 10.30 olarak verdiler ki? Sabah ilk almaları gerekirdi bence.. Erken gitsen almazlar mı acaba? Dayanamam deseydin keşke
canım muayene + 75 gr şeker yüklemesi + antitoxoplazma testler için 344 tl ödedim başka testlerde istemişti geçen hafta sağlık ocağında yaptırdığım tam kan tahlili+ idrar tahlili vardı onların sonucu olunca diğer testleri istemedi. sen de gitmeden sağlık ocağında tam kan + idrar testi yaptırıp öyle gidebilirsin yoksa o testleri de isteyebilir gittiğinde. şeker yüklemesi için 10-12 saat aç kalman gerekiyor 2.kanı verene kadar ne su ne yemek yemiyorsun
bu arada gittiğimde doğum ne zaman olur diye sordum bi aksilik olmazsa 1 haziranda olur dedi :) sen sezeryan mı olacaksın yoksa normal doğum mu istiyorsun öncelikle? benim ilk doğum sezeryan mecbur 2. de öyle olacak
Anladım canım, geçen haftalarda sağlık ocağına gittiğimde biz idrar testi yapmıyoruz dediler, hatta dr.a söyle yaptır hastanede kontrol edilsin dedi. Sağlık ocağından, sağlık ocağına değişiyor mu bu sistem anlamadım. Olmadı kanları yaptırır giderim en kötü. O zaman aç gideyim ne olur ne olmaz yaptırır banada büyük ihtimal şeker testi.
ayda bir kez gidiyordum; sonra epilasyona başlamıştım epilasyondan sonra ağda önerilmiyor bu yüzden sadece tıraş yapabiliyordum ama şimdi zorlanıyorum son 3 ay mecbur yine ağdaya gidicem
Valla ilk doğumum olduğu için normal istiyorum eğer herşey yolunda giderse, şuanlık bir problem yok. Benim tahmini doğum tarihim 10 haziran gözüküyor ama Yaren Hanım da Mustafa Bey de bebek bir hafta önde dedi ondan dolayı daha erken olucak heralde benim ki de :) Bekleyip göreceğiz hayırlısıyla :)
Günaydın
Sağlık ocagindan geliyorum . Kan tahlili olsuk , aşımızi olduk . Sekerli gazozumuzu da ictikbekliyoruz bakalım tekrar gidecem . Insallah güzel cikar sonuclarda
Evet canim 2. Dozumuzu olduk 3. Doz 6 ay sonraymis. 2. Dozla 3 yillik korumamiz olmus .3.Aşımizida olursak da 5 yıllık korumamiz olacakmış.Gunaydin cnim.2.doz tetanozu mu oldun?bende olucam 26subatta.seker yuklemesi mi oldun cnm?eczaneden mi aldin gazozu onlarmi verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?