2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben ikeadan almıştım çok memnun kaldım tavsiye ederim

yok canım 400 tl muayene idi tahlilleri de uludağ üniversitesinde yaptırıyordu geçen sene nisandan beri hamileliğimin 2 3 ayına kadar da gittim ona böyle yüksek rakamlar vermedim hiç muayene dışında

Cnm sozleşmeli de olsan senin şikayet hakkin var bimere sikayet edebilirsin .ya da görmezden gel dogum oncesi 8 hafta dogum iznini kullan.sonrasinda da eger alabiliyorsan yıllik ücretsiz izin al( tabi ekonomik sıkintin yoksa).ya da dogum sonrasi rapor alirsin canini sıktıginda.

yaz için tatile çok rahat gidebiliriz 2.aydan sonra ben ilk oğlumda 4 aylıkken gittim çok rahat oluyor biraz daha sakin yerler olursa özellikle harika geçiyor. Cundada bebeği plajda hamakta uyutup yan taraftakilere rica etmiştik onlar göz kulak oldular biz eşimle denize girdik kalabalık olmadığından çok rahat göz hapsinde kalabiliyor aklında bulunsun

canım ya üzme kendini; zaten doğum izninden sonra baya bir süre görmeyeceksin kafana takma okul değiştirme şansınız olmuyor mu çok bilmiyorum bu konuları ama doğumdan sonra işe başlayınca da sana sorun çıkarmasınlar.

Günaydın
Sağlık ocagindan geliyorum . Kan tahlili olsuk , aşımızi olduk . Sekerli gazozumuzu da ictik bekliyoruz bakalım tekrar gidecem . Insallah güzel cikar sonuclarda

yine iyisin canım ben de 8 kılo civari aldım. midem hiç bulanmadığı halde.
sekreter kız 10.30a randevu var dedi sadece. hemşire ile konuş . doktor şeker yüklemesi yapacaksa erken gel dedi.
hemşire de doktor bilir yapılıp yapılmayacağını ben bilmem dio

Anladım canım, geçen haftalarda sağlık ocağına gittiğimde biz idrar testi yapmıyoruz dediler, hatta dr.a söyle yaptır hastanede kontrol edilsin dedi. Sağlık ocağından, sağlık ocağına değişiyor mu bu sistem anlamadım. Olmadı kanları yaptırır giderim en kötü. O zaman aç gideyim ne olur ne olmaz yaptırır banada büyük ihtimal şeker testi.

bu arada gittiğimde doğum ne zaman olur diye sordum bi aksilik olmazsa 1 haziranda olur dedi :) sen sezeryan mı olacaksın yoksa normal doğum mu istiyorsun öncelikle? benim ilk doğum sezeryan mecbur 2. de öyle olacak

Valla ilk doğumum olduğu için normal istiyorum eğer herşey yolunda giderse, şuanlık bir problem yok. Benim tahmini doğum tarihim 10 haziran gözüküyor ama Yaren Hanım da Mustafa Bey de bebek bir hafta önde dedi ondan dolayı daha erken olucak heralde benim ki de :) Bekleyip göreceğiz hayırlısıyla :)

sağlık ocağına gittiğimde ben söylemeden doktor rutin olarak yaptı bunları hatta kanında özel olarak bakılmasını istediğin bir şey var mı dedi D vitaminini söylemiştim.. hayret doğrusu idrar testi neden olmasınki en basit testlerden biri

ikimizin beklenen doğum tarihi aynıymış :) ilk doğumu ben 40+6 da yapmıştım gelmeyince mecbur sezeryana aldılar.. umarım sen normal yapabilirsin.

Günaydın
Sağlık ocagindan geliyorum . Kan tahlili olsuk , aşımızi olduk . Sekerli gazozumuzu da ictik bekliyoruz bakalım tekrar gidecem . Insallah güzel cikar sonuclarda

Gunaydin cnim.2.doz tetanozu mu oldun?bende olucam 26subatta.seker yuklemesi mi oldun cnm?eczaneden mi aldin gazozu onlarmi verdi

Gunaydin cnim.2.doz tetanozu mu oldun?bende olucam 26subatta.seker yuklemesi mi oldun cnm?eczaneden mi aldin gazozu onlarmi verdi
Evet canim 2. Dozumuzu olduk 3. Doz 6 ay sonraymis. 2. Dozla 3 yillik korumamiz olmus .3.Aşımizida olursak da 5 yıllık korumamiz olacakmış.
Şeker yuklemeside oldum. Saglik ocaginda ebe sekerli su yapiyoruz biz ama istersen eczaneden şekerli gazoz var alabilirsin içimi daha rahat dedi. Ben eczaneden aldim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…