2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Rabbim acısını azalsın inşallah canım unuttursun diyeceğim ama insan unutmuyor. Orda seni bekleyecek inşallah inanıyorum ben .kızcen sana mutlulukları getirsin

Allahım sabır versin evladın büyüğü küçüğü olurmu hic onun acısını yaşayan bilir rabbim bunu sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin insallah cnm
Sağolun kızlar Allah razı olsun. Rabbim meleklerimize sağlıkla kavusabilmeyi nasip etsin inşallah

açlık yüksek nasıl normal dediler tokluğa neden bakmıyorlar o nasıl birşey kafam durdu

Canım hayretle okudum yazdıklarını.. Bence doktorunu çok acil değiştirmelisin, gerçekten şok oldum! Para için yapıyorlar işlerini, insani yönleri sıfırsa at çöpe gitsin o doktoru. Kaldıki bir gebe ile nasıl konuşması gerektiğini bilmeyen bir doktora güvenme bile, zaten her anımız tedirgin geçiyor kalkmış iyice moralini bozmuş.

İdrar testi ve şeker yüklemesi benim talipli olduğum sağlık ocagindo da yok.sanirim her yerde yok

ikimizin beklenen doğum tarihi aynıymış :) ilk doğumu ben 40+6 da yapmıştım gelmeyince mecbur sezeryana aldılar.. umarım sen normal yapabilirsin.
Ay gerçekten öyleymiş dikkat etmemiştim :) Bakalım bizim ki gelecek mi,erkek bebekler geç gelir derler ama. Yaren hanımda normal doğum destekçisimi bekler mi bilmiyorum hiç.

Bende anlamadım, hemşire öyle demişti aşı olurken.

benim de kız fakat hep aşağıda tekmeler şuan atıyor mesela günde 3 öğün sabah öğlen bide akşamları pıt pıt atıyor hep alttan hiç daha farklı yerden hissetmedim

Beniimde hep aşagıdan vuruyo dayanamadım dokt.sordum ddim hep ordan tekme yıyıyorum :) dedi tekme degil kafa atıyo meğer kafası aşagıdaymış

benim de kız fakat hep aşağıda tekmeler şuan atıyor mesela günde 3 öğün sabah öğlen bide akşamları pıt pıt atıyor hep alttan hiç daha farklı yerden hissetmedim
Ben de aşağıda hissediyorum hala göbek hizama gelemedi daha zilli ama kuvvetlendi baya, pıt pıt lar geçti yerini Belli hareketler aldı

Sonucun nasil ckti cnim peki iyidir ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…