- 27 Aralık 2015
- 316
- 547
- 53
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #22.481
Benim erkek belli oldu cok once eklenmeyi unuttuk heralde@aeengineer @maknemakin @kedikedi84 [USER=847821]@Ahsen2015 @pamukefe M munevverfurkan @Zeynep3406 @reoc
Kızlar aranızda hala bebeğinin cinsiyeti belli olmayan var mıtablo da bilginiz yokta.. [/USER]
@kedikedi84
Rabbim acısını azalsın inşallah canım unuttursun diyeceğim ama insan unutmuyor. Orda seni bekleyecek inşallah inanıyorum ben .kızcen sana mutlulukları getirsin
Sağolun kızlar Allah razı olsun. Rabbim meleklerimize sağlıkla kavusabilmeyi nasip etsin inşallahAllahım sabır versin evladın büyüğü küçüğü olurmu hic onun acısını yaşayan bilir rabbim bunu sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin insallah cnm
Aa öyle mi orası aklıma gelmemişti tamam canım teşekkür ederim bakayım oraya daBen ikeadan almıştım çok memnun kaldım tavsiye ederim
tokluk mu 145 canım75 lik içtim 145 çıktı . Ebem normal dedi . Çok şükür bunuda atlattık . Yarında kan sonuçlarımı alacam oda güzel cıkar inşallah
Darısı seker yüklemesi yaptıracak arkadaslara inşallah onlarda güzel sonuclar alırlar .
Açtım canım aç karna Şekerli sodayi ictim 1 saat sonra gel dediler o zaman parmaktan baktılar hemen soylediler . Bir daha gelecek miyim dedim yok dediler .tokluk mu 145 canım
açlık yüksek nasıl normal dediler tokluğa neden bakmıyorlar o nasıl birşey kafam durduAçtım canım aç karna Şekerli sodayi ictim 1 saat sonra gel dediler o zaman parmaktan baktılar hemen soylediler . Bir daha gelecek miyim dedim yok dediler .
Aaa bide içmeden koldan kan aldilar . O geneldi heral ordada bakacaklar mi bilmiyorum
benim olmuyor canım ara ara bel ağrısı dışındaKizlar sizdede karnin alt kisminda adet agrisi gibi agri oluyormu
Canım hayretle okudum yazdıklarını.. Bence doktorunu çok acil değiştirmelisin, gerçekten şok oldum! Para için yapıyorlar işlerini, insani yönleri sıfırsa at çöpe gitsin o doktoru. Kaldıki bir gebe ile nasıl konuşması gerektiğini bilmeyen bir doktora güvenme bile, zaten her anımız tedirgin geçiyor kalkmış iyice moralini bozmuş.Bugün randevum var diye günlerce beekliyorum sabırsızla bebeğimi görecem diye .Buğün ağlayarak geldim eve kadar hala ağlıyorum .
yazmıstım randevum var diye doktora gittim ayrıntılı utrasona gittim sonuclarını verdim ama sorularım cevapsız kaldı dedim . ne sorusu dedi . Aradım kalp ekosu cekiyor musunuz diye evet dediler cekmediler yetersizmiş makineleri dedim. selvik uzunluğunu ve çentiklenmeyi sordum cevap vermeyi unuttular heral dedim . Orada yazıyor mu dedim bilmiyorum .
^^ Sen çentik ne biliyor musun^^ dedievet sağ sol tarafta oluyormus tansiyon sorunu olup olmadığı öğreniliyormus benimde 17 . haftamda tansiyonum cııktı inmemişti onun için endişeliyim dedim ^^ çentik anlattı artık önceden gebelik zehirlenmesi yaşayan bebek ölümü olan kişilere bakılıyor , alttan bakılıyor hem tahmin ediliyor sadece olacak mı olmayacak mı tam bilinmiyor ki .Yok kalp ekosu için özel doktoru lazım önceeden kalp hastası olup bebeğini kaybetmiş kişileri yönlendiriyorum ben hem öğrensen ne olacak önlemi yok ki şu kapıdan çıkılp ölmeyeceğimiz ne malum .
Nerden duyuyon ögreniyon bunları dedigruplrdan dedim herksin ögreniliyor söyleniliyor benim niye söylenmedi diyorum . Sen bırak o grupları ne kadar kötü öyküler var oralarda diyor .
Neyse muayeneye geçti . Servik uzunluğu ne o zamn dedim . Ne yapacaz kısaysa çekip uzatacakmıyız dedişimdi ben herşeye bakıp , soruları cevaplayıp iyi doktor olduğumu kanıtlamam mı lazım . Yaparım kafanı allac pamuğuna cevirip yollarım seni dedi.
Eşime ^^^ALLAH sabır versin^^^ dedi^Annelik bu dedim merak ediyorsun endişeleniyorsun^ dedim .SEN ANNE DEĞİLSİN ANNE ADAYISIN daha doğur ondan sonra gör ben iki tane doğurdum dedi
bebeğim hareket ediyordu hareketlerini hissediyordum o an ama bebeğime bakamadım bile üzüntüden
Ben giyinirken eşim ayrıntılıdan önce Denizlide kadın doğumcuya gitmiştim omega3, magnezyum ve ecopirin vermişti. Onları gösterdi .SEN iyice ÖZEL hasta olmuşsun dedi .(bu doktorda özel hastanede )yani dedim özel hastane sonucta . Bu ilacları vermem ben doğal al herşeyi dedi . Ecopirinde önceden verilir şimdi niye verdiyse kullan artık basladıysan neyse ddi .Eşimde tansiyonu cıkmasın diye verdi ddi. Tansiyon için kilo versin almasın ddi .
Aaayyyyyy kızlar daha neler neler ya cıktım arabaya bi geldim başladım ağlamaya hala duramıyom ya .Bide birşey olmazsa bir ay sonra gel diyor yaNEDen gidiyorum ki hiçbirseyin önlemi yok bebeğin hasta doğacaksa olur diyorsa hiçbirseye bakmıyorsa niye çagırıyor doguma gel desin hatta evde doğuram ben .
Azarlamadık yerim kalmadı ya para verip gidiyorum azarlanmak için vermiyorum ben bebeğimi görmeye bilgi almaya gidiyorum . Bir daha yüzünü görmek bile istemiyorum bu kadardı sabrım.
Benim de çok alttan vuruyor ayaklar aşağıda diye düşünüyorumAcaba erkek cocuk kasiktami duruyor?daha fazla
benim de kız fakat hep aşağıda tekmeler şuan atıyor mesela günde 3 öğünBenim de çok alttan vuruyor ayaklar aşağıda diye düşünüyorum
İdrar testi ve şeker yüklemesi benim talipli olduğum sağlık ocagindo da yok.sanirim her yerde yoksağlık ocağına gittiğimde ben söylemeden doktor rutin olarak yaptı bunları hatta kanında özel olarak bakılmasını istediğin bir şey var mı dedi D vitaminini söylemiştim.. hayret doğrusu idrar testi neden olmasınki en basit testlerden biri
Ay gerçekten öyleymiş dikkat etmemiştim :) Bakalım bizim ki gelecek mi,erkek bebekler geç gelir derler ama. Yaren hanımda normal doğum destekçisimi bekler mi bilmiyorum hiç.ikimizin beklenen doğum tarihi aynıymış :) ilk doğumu ben 40+6 da yapmıştım gelmeyince mecbur sezeryana aldılar.. umarım sen normal yapabilirsin.
sağlık ocağına gittiğimde ben söylemeden doktor rutin olarak yaptı bunları hatta kanında özel olarak bakılmasını istediğin bir şey var mı dedi D vitaminini söylemiştim.. hayret doğrusu idrar testi neden olmasınki en basit testlerden biri
benim de kız fakat hep aşağıda tekmeler şuan atıyor mesela günde 3 öğünsabah öğlen bide akşamları pıt pıt atıyor hep alttan hiç daha farklı yerden hissetmedim
Ben de aşağıda hissediyorum hala göbek hizama gelemedi daha zillibenim de kız fakat hep aşağıda tekmeler şuan atıyor mesela günde 3 öğünsabah öğlen bide akşamları pıt pıt atıyor hep alttan hiç daha farklı yerden hissetmedim
Evet canim 2. Dozumuzu olduk 3. Doz 6 ay sonraymis. 2. Dozla 3 yillik korumamiz olmus .3.Aşımizida olursak da 5 yıllık korumamiz olacakmış.
Şeker yuklemeside oldum. Saglik ocaginda ebe sekerli su yapiyoruz biz ama istersen eczaneden şekerli gazoz var alabilirsin içimi daha rahat dedi. Ben eczaneden aldim canim
Benim de çok alttan vuruyor ayaklar aşağıda diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?