- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 83
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #22.501
canım önce şekerli su içmeden kan alıp sonra içtikten sonra mı alıyorlar75 lik içtim 145 çıktı . Ebem normal dedi . Çok şükür bunuda atlattık . Yarında kan sonuçlarımı alacam oda güzel cıkar inşallah
Darısı seker yüklemesi yaptıracak arkadaslara inşallah onlarda güzel sonuclar alırlar .
Ben hiç olmadım :)Kizlae ben daha tetanoz olmadim ilkini 7 mart yazmislar gec mi kaldm acabs
canım bilmiyorum kiaçlık yüksek nasıl normal dediler tokluğa neden bakmıyorlar o nasıl birşey kafam durdu
Bende öyle yaptılar canım önce kanımı aldılar 4 tüp rutin kontrol için aldılar ama şeker içinde aldılar mı bilmiyorum . Sonra şekerli sodayı içip bir saat sonra parmaktan baktılar sonucu hemen söylediler.canım önce şekerli su içmeden kan alıp sonra içtikten sonra mı alıyorlar
İdrar testi ve şeker yüklemesi benim talipli olduğum sağlık ocagindo da yok.sanirim her yerde yok
Kizlae ben daha tetanoz olmadim ilkini 7 mart yazmislar gec mi kaldm acabs
o aldıkları 4 tüpte şeker de var akş diye dikkat et görürsün yere göre değişiyor demek referans aralığı bana da doktorum açlık 100 altı toklu 140 geçmeyecek diyordu hep ondan dedim normalde hamile olmasan kesin derim çok yüksek açlık şekerin diye ama bilemedim kafanı da karıştırmak istemem doktorun ne diyorsa o doğrudur.canım bilmiyorum kiönce 4 tüp kan aldılar oda genel bakılıyor ya ondada şekere bakılacaksa bilmiyorum .Kan verdikten sonra eczaneye gittim aldım içtim ebe bir saat sonra gel dedi.Birşey yemiyecem dimi diye ben sordum hatta Evet yemeyeceksin dedi . Bir saat sonra gittim parmaktan baktılar 145 dedilr gittim ebeye 145 diye oda bilgayarından deger araığına baktı. Hatta eşim yüksek dedi .Ebede 50 lik değil 75lik içti ama ona göre deger aralığı normal dedi . Bu konuda bilgimde yok buradan öğrendiğim kadarla biliyorum ondan tekrar gelecekmiyimdiye sordum yok dedi . Normal cıktı yüksek cıksaydı hastaneye 100 lik için gönderecektim dedi . Bende geldim eve eksik mi oldu ki olmazsa yarın kan tahlili sonuclarımı almaya gidince sonuclarda şekere baktıar mı neden tok cagırmadılar sorayım.
Bende öyle yaptılar canım önce kanımı aldılar 4 tüp rutin kontrol için aldılar ama şeker içinde aldılar mı bilmiyorum . Sonra şekerli sodayı içip bir saat sonra parmaktan baktılar sonucu hemen söylediler.
bende de çıktı canım ayrıntılıda, doktorun ne dedi sana benim ki iki taraflı bir deEvet direnc kan akimini yavaslattigi icin bebege oksijen ve beslenmesi icin giden kan miktari azaliyor bu da bebegin gelisimini engelliyormus
Tamam canım dikkat ederimde soracam da inşallah uyardıgın için çok teşekkür ederim .o aldıkları 4 tüpte şeker de var akş diye dikkat et görürsün yere göre değişiyor demek referans aralığı bana da doktorum açlık 100 altı toklu 140 geçmeyecek diyordu hep ondan dedim normalde hamile olmasan kesin derim çok yüksek açlık şekerin diye ama bilemedim kafanı da karıştırmak istemem doktorun ne diyorsa o doğrudur.
Devlet Hastanesi'ne gitmeni tavsiye ederim canım. Çok iyi doktorlar var artık ve sistem değişti eskisi gibi burnu havada doktorlar pek nadir. Ben hangi doktora gittiysem memnun kaldım.
Sağol canım söylediğin için uyku setlerini takipteyim.
Ama ben yorganiyla yorgan kılıfı ayrı olsun istiyorum kılıfı yıkanabilsin diye. Bu model de dahil birçok marka ve modelde kılıf ayrı değil malesef yorganla bir. Öyle de zor olur her kirlendiginde yorgani yıkamak zaten çabuk kirlenir kusar eder.. Bir de çarşafınin eni kısa 80 cm çok dar yani benim besigin ölçüleri zaten 80x130.
Siz de dikkat edin derim alırken kılıfı ayrı olan modelleri. Yani tercihinize bağlı tabi. Şu ana kadar sadece pierre cardinde gördüm ayrı olan o da 349 liradan aşağı düşmüyor mübarek. İndirim falan olursa birbirimize haber verelim burdan iyi oluyor.
Medstar Topçularda Ünal Yirmibeş. Devlette kime gidiyorsunuz? Dayım devlette doktor 1 kere gittim doğru düzgün ilgilenmedi kadın doğumcu bende bir daha gitmedim.
bende de çıktı canım ayrıntılıda, doktorun ne dedi sana benim ki iki taraflı bir de
Beninde bu aralar sik oluyor bel agrimda arada oluyo korkuyo insanbenim olmuyor canım ara ara bel ağrısı dışında
Canm baktm hatta 22 mart yaziyo . Evet 22 martra asi yazmis bide 24 nisanBen 2.yi 14 martta olacağım. Size 7 marta randevu mu verdi sağlık ocağı.
Benimde oluyor bu aralar bazen asagida bazen yukarida agri oluyor bi sure sora geciyor sora tekrar oluyorKızlar bugün acayip bel ağrısı çekiyorum sırtıma vuruyor ağrısı ilk kez böyle bir ağrı yaşıyorum kemiklerim ayrılıyor resmen
Ne güzel açıklamış canım bakalım benim ki ne diyecek cuma günü gidicemEvet canım onlarda benim gözüm ama şimdi indirime bile girse alamam.. Çünkü ne alacağım belli değil. Henüz odayı düşünmedim kendi odama beşik alacağım diye.. Birde montessori yatak alabilirim diye onun için özel bile yaptırabilirim yani..
canım başka doktora git bence.. Ben hem devlete hem özele gidiyorum. devletteki doktorum özelden daha iyi ilgileniyor.. Sistemde hasta başına 12 dk veriyorlar ben her gittiğimde 35-40 dk hem bakıyor hem açıklıyor.. O kadar tatlı ki.. Devlette doktorlara para verilir mi bilemiyorum ama eğer öyle bişey yapılabilse ona özel para dökerdim yani..
ay canım bana çentik demeyin.. Kafayı yedim artık.. damarlardan anlıyorum artık var mı yok mu diye bildiğin doktor gibi oldum o bakarken görünce zaten diyorum yesem şu damarımı
Bugünkü gittiğim doktorum iyi biri gibi hiç beklemeden girdim memnun kaldım güzel açıkladı.. preeklampsi üzerine araştırma yapan ekibi bile varmış.. sol taraf iyi sağ tarafta çentik var akım kaybı yok dedi.. Ayrıca fizyolozik olarak 28. haftaya kadar bu durum olabilitesi varmış.. Bana 28 den sonra sanki doğum yapacakmışsın gibi seni hazırlicaz dedi.. Bebeğin gelişimi için eğer olucaksan bile 35 i geçirmeye çalışacağız dedi..
Valla bugün ki ağrım hiç geçmiyor inanılmaz bişey akşama kadar geçmezse acile gidicem artıkBenimde oluyor bu aralar bazen asagida bazen yukarida agri oluyor bi sure sora geciyor sora tekrar oluyor
Bencede zaten burda kanı da devlet hastanesi ne gönderiyorlar şeker yuklyükleyapip onu da gönderebilirler idrar da aynı şekilde yapmamaları sacmaAynen şeker yüklemesi de yok dediler. Yani ne saçma gayet büyük bir muhitin sağlık ocağı bir de sözde. Bu tarz şeylerin yapılabiliyor olması lazımş
Korkma takma kafana şuan ara ara mesela sanki böbreğim ağrıyo gibi geliyor belki yanlış oturma pozisyonundan çünkü hep boşta kalıyor slaç tarzı duruyorum o yüzden sırtım belim heryerim ağrıyor çok takmamak lazım bence tadını çıkar hamileliğinBeninde bu aralar sik oluyor bel agrimda arada oluyo korkuyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?