- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #22.621
bugün itibari ile oğlumun hareketlerini dışarıdan kazaktan görebildim çok net :) nsl bi tekme yediysem korktum resmen canım acıdı :)
Gebelik zehirlenmesi tansiyondan olur canım beslenmene dikkat edersen hamur işi şekerli tuzlu vs çok kilo almazsan tansiyon sorunun olmaz bence.dikkat et kilona inşallah.yüksek şekerden iri bebek oluyor diye biliyorumyok canım zaten vardı bende şeker hastalığı ama bu aralar sabahları aç karnına çok çıkıyor korkuyorum valla kardeşimde sorun yaşadı hamileliğinde onda gebelik zehirlenmesi oldu 32.haftada doğum yaptı tansiyon çıktı böbrek yetmezliği falan çıktı ve neredeyse 1,5 ay hastane de yattı aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum valla
Öyle deme bak kardeşim şuan nakil bekliyor %16 çalışıyor böbrekleri herşeyde bir hayır vardır ama benim kardeşimi bu hale Dr getirdi dayadılar kıza serumu kör bile yaptılar görmüyorsun sen dediler en son bağırdı ben aptalmıyım kör olup olmadığımı bilmeyeyim dedi baş ağrısı başlayınca artık kardeşimde sezeryana aldılar kötü günlerdi atlattı ama şimdi de bu çıktı inşallah bunu da atlatacak rabbim evladına bağışlayacak inşallah sabah akşam hep dua ediyorum
canım aynı şeyler bende de oldu..Damar bulamıyorlardı.. nereyi açsalar su fışkırıyordu.. Kan bulamadıkları için kasıklarımdaki arterlere ne iğneler soktular bulana kadar.. Tüm vücudum öyle şişmişti ki hiçbirşey olmuyordu.. Giydiklerimin her tarafını kesip öyle oldurmuştuk vücuduma ama Allaha şükür böbrekler sınırdayken kurtardılar bişey olmadı ama keşke oğlum yaşasaydı böbrek falan umrumda olmazdı
Babylicious kuuzmm öyle deme .Bak bende nakilliyim.böbreklerin gitseydi sen oğluna hiç bakamazdın.Bende hem bebeğimi hem böbreğimi kaybettim ilk hamilelğimde.Böbrekler neredeyse en önemli organımız.Rabbim hayırlıısnı böyle
uygun görmüş . hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah bebeklerimizi.
Kız bu kv hepsimi aynı olur sen hiç sıkma canını ailenden biri gelicek olursa ona getirt inadına onu kullanKızlar hamileliktenmi bilmiyorum sınır hastası olup çıkıcam heralde
Bahsetmiştim burda hatırlayanlarınız varsa beşik almayacağız kardeşimin beşiği var demiştimm. Bugün kv memleketten geliyorlar eşime dedim gelirken söyle de arabanın bagajına beşiği de atsınlar annemlere uğrayıp. Eşim tamm ben söylerim dedi. Aramış kv demişki o beşik burda kalsin memlekete geldikce yatar. Siz bastan alırsınız. Bizim salakta tamm demiş. Buraya kadar okuduğunuz da herşey normal ama ben geçen ay sepet beşik gösterdim eşime bu ne dedi zaten birsürü masraf var bunu alamayız hem bu katlanmaz memleke götüremeyiz dedi hele bi para durumumuza bakalim alamayiz dedi. neler neler söyledi. Bende dedim ki tamm o zaman kardesimin besigini getirelim madem bu kadar sıkışıksın almayız dedim. Tamm dedi. Ama heves ettim o beşiğe de içimde kaldı olsun dedim birsürü masraf var çocuk için. Üstüne gitmeyim dedim kabul ettim ilk çocuğumuz olmasına rağmen. Ama annesi siz başka beşik alın o burda dursun diye tek bir cümle kurdu diye tamm dedi ben de hani alamazdin ben heves ettim yok dedin de simdi niye boyle diyosun dedim diye benimle tartıştı ya. Hayır ben isteyince para yokta anan diyincemi para var.
Yok yani sen nerden biliyosun biz alabilir miyiz alamazmiyiz ya da başka planımız mi var oraya başka alın lafa bak çok biliyorsun babaane olarak sen al hasbam
Kız bu kv hepsimi aynı olur sen hiç sıkma canını ailenden biri gelicek olursa ona getirt inadına onu kullan
Bende dün buna benzer bişey yaşadım kv ile benim görümce 1 ay sonra doğuracak onunkide kız dediki gidip bebeğe alışveriş yapalım tamam dedim bende gittik 7-8 parça bişey beğendi dediki bunları sana alıyorum dedim benim doğuma daha çok var biz diğer bebeğe alalım sonra bana alırız bu muhabbet yarım saat sürdü ben alma diyorum o alıcam diyor tamam dedim bi tane elbise beğendi onu alayım bu yeter dedim yok sana alıcam dedi kasaya gitti aldı kızının eltisi mağazada müdür o çok almış o yüzden bişeye ihtiyacı yokmuş anne sakın bişey alma demiş oda ben sadece hastane çıkışı zibinlar felan alıcam ona dedi bende artik tamam o zaman dedim sonra alis veriş bitti çıkarken bana aldiklarinida kızına aldiklarinida aynı poşete koydu kızım bunlara baksın içinden beğendiklerini alsın beğenmedikleri sana kalır demezmı allahım neye uğradığını şaşırdım bi sinir oldum yarım saat alma diye dil döktüm aldı sonrada kızı içinden secicekmis beğendiklerini alicakmis geriside bana kalicakmis eşime anlattım oda bana kiziyor sen bunu bana niye anlatıyorsun annem sana almis alsaydin hem benim annem cok saftir asla icinde kotuluk yoktur yine sen yanlis anlamissindir kadin iyi niyetinden yapmistir diye iyide aldida vermedikı yine haklıyken haksız duruma düştüm o yüzden korkulur bu kayinvalidelerden ben onu bilir onu soylerim
Yarın gidicem bakalım yazarım burdan ilk defa yan alacakYan nasil alacak ki cnim :))))aynen bende goremiom wala ya
Allah rahmet eylesin cnmevet canım 5. günde kaybettik yavrumu.. Zaten tansiyon yüzünden tam gelişmemişti 1 kilo 100 gr doğdu ama yiyeceği ekmek bu kadarmış meleğimin..
Yarın gidicem bakalım yazarım burdan ilk defa yan alacak
annnaaammm valla oracıkta sokardım lafımı gıkını çıkaramazdı bana kıyafetler geldiğinde de geri verir istemezdim eşime de demezdim çünkü ters tepiyorlar nedense hep yanlış anlamışsındır oluyorKız bu kv hepsimi aynı olur sen hiç sıkma canını ailenden biri gelicek olursa ona getirt inadına onu kullan
Bende dün buna benzer bişey yaşadım kv ile benim görümce 1 ay sonra doğuracak onunkide kız dediki gidip bebeğe alışveriş yapalım tamam dedim bende gittik 7-8 parça bişey beğendi dediki bunları sana alıyorum dedim benim doğuma daha çok var biz diğer bebeğe alalım sonra bana alırız bu muhabbet yarım saat sürdü ben alma diyorum o alıcam diyor tamam dedim bi tane elbise beğendi onu alayım bu yeter dedim yok sana alıcam dedi kasaya gitti aldı kızının eltisi mağazada müdür o çok almış o yüzden bişeye ihtiyacı yokmuş anne sakın bişey alma demiş oda ben sadece hastane çıkışı zibinlar felan alıcam ona dedi bende artik tamam o zaman dedim sonra alis veriş bitti çıkarken bana aldiklarinida kızına aldiklarinida aynı poşete koydu kızım bunlara baksın içinden beğendiklerini alsın beğenmedikleri sana kalır demezmı allahım neye uğradığını şaşırdım bi sinir oldum yarım saat alma diye dil döktüm aldı sonrada kızı içinden secicekmis beğendiklerini alicakmis geriside bana kalicakmis eşime anlattım oda bana kiziyor sen bunu bana niye anlatıyorsun annem sana almis alsaydin hem benim annem cok saftir asla icinde kotuluk yoktur yine sen yanlis anlamissindir kadin iyi niyetinden yapmistir diye iyide aldida vermedikı yine haklıyken haksız duruma düştüm o yüzden korkulur bu kayinvalidelerden ben onu bilir onu soylerim
Anladım canım . Doktorun gerçekten ihmal etmiş . Benim de tek ayağım sisince bi böcek dediler o sırada internet e yazdım ppreeklempsi olabilir yazmıştı .korktum ama enfeksiyon çıktı yine de tansiyon olcurtmeye gittim normal çıktı.senin yaşadıkların aklıma geldi insan kendini değil bebeğini düşünüyor Rabbim onları korusun inşallahcanım tansiyonum çıkıyormuş ama ben farketmemişim.. benim tansiyon hiç belirti vermiyor malesef.. bende yoruldukça yorulmuşum ama bazı muayenelerde yüksek oluyordu ama doktorum önemsemedi.. çift taraflı çentiklenme vardı..Benim de ilk hamileliğimdi hiç anlamadım doktorum da farketmedi.. 28. haftada gittiğimde bebeğimde gelişme geriliği başlamıştı ona rağmen bana 3 hafta sonra gel dedi..Vücudum ödemden patlayacaktı.. ben o yüzden doktorumu suçluyorum zaten neden anlamadı diye.. tüm belirtiler başlamıştı ama o anlamadı.. şu hamileliğim sağlıkla geçsin de o işin peşini bırakmayacağım şimdi strese gerek yok.
Büyük küçük aldım vallaKizlar bana birisi solesin nekadar giysi yeter yenidogana yaaa
Sastim walla ne alcami ya biri bana sayabilir mi?
Biz 2tane 10lu hastane ciksiç aldık,6-7tane ayrı citcitli badi badi aldio,2ince tulum ,2tane de alt üst şapkalı takım varKizlar bana birisi solesin nekadar giysi yeter yenidogana yaaa
Sastim walla ne alcami ya biri bana sayabilir mi?
Böyle yapıp sonra da aldım demesinler iyice sınır olursunuz.Almasinlar daha iyi canları sağolsun.cok sukur alırız herşeylerini gölge etmesinler, kendilerine baksınlar bizden birşey beklemesinler yeter valla
Maşallah canım çok almışsın bizim bu kadar yok
Biz 2tane 10lu hastane ciksiç aldık,6-7tane ayrı citcitli badi badi aldio,2ince tulum ,2tane de alt üst şapkalı takım var
Başlangıçta yeter zaten hediye de gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?