- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #22.641
Evet işte bu daha sinir bozucu o yüzden diyorum ne alsın ne istesinler kendilerine yetsinler yeter . birşey beklemiyorum canlari sağolsun kendi ailem ve eşim yeter.Kadında ki rahatlığı çözemedim valla ya daha yeni evliyiz kendi borcumuz bitmeden ilk önce yeni eve taşınacaz eşya yenilencek dediler sonra hac cıktı hacca gitcem dedi 15.000 borç buldu eşim göndermek için. Bi de hala utanmadan başka beşik alın diyo ay bide bugün gelecek inşalalh tutarım ağzımı.
Ben ilerisi için birşey almadım 3-6ay yani direkt doğduğu zaman giyecek şeyler var yenidoğan ve 0-3ay
Tontik olursa halimiz ne olur bilmem
Evet işte bu daha sinir bozucu o yüzden diyorum ne alsın ne istesinler kendilerine yetsinler yeter . birşey beklemiyorum canlari sağolsun kendi ailem ve eşim yeter.
İnsan tabi kendi ailesingibi heves etsinler birseyler bekliyor ama sonra diyorum kendilerine yetsinler başka birşey istemem
Canım yeni dogani iki arkadaşım sadece 15 gün giydirebilmis çok hızlı büyüyorlar o yüzden çok yenidoğan alma bence bende bi tane hastane çıkışı aldım . Dört tane çıtçıt body aldım iki tane de altlı üstlü takım aldım onbeş gün için ççok yeni doğana gerek yok benceOoo sen baya almissin cnim.sayarmisin zahmet olmazsa aldiklarini bana ya
2 ad hastane çıkısı aldım biri büyük geldi geri çevirmedimBiz 2tane 10lu hastane ciksiç aldık,6-7tane ayrı citcitli badi badi aldio,2ince tulum ,2tane de alt üst şapkalı takım var
Başlangıçta yeter zaten hediye de gelir
Canım yeni dogani iki arkadaşım sadece 15 gün giydirebilmis çok hızlı büyüyorlar o yüzden çok yenidoğan alma bence bende bi tane hastane çıkışı aldım . Dört tane çıtçıt body aldım iki tane de altlı üstlü takım aldım onbeş gün için ççok yeni doğana gerek yok bence
Benimde ablamin yeni bebeği var onunki erkek benimki kız ablamda ayırıyor giydirceklerim olcak mutlaka mevsim ters o kış biz yaz o biraz sikinti2 ad hastane çıkısı aldım biri büyük geldi geri çevirmedim
5 ad çıtçıtlı uzun kol aralarda yeni doğan 3-6 aylıklarda var
6 ad patikli alt var
8-9 ad sıfır kol var
3-5 tane yarım kol var
tabi bunların hepsi yeni doğan değil 3-6-9 aylığa kadar var
üstüne kv getirdi eltimin çocuklarının onların arasından 3-4 tanesini çıkarıcam lekeliler çaktırmadan
2 ad hastane çıkısı aldım biri büyük geldi geri çevirmedim
5 ad çıtçıtlı uzun kol aralarda yeni doğan 3-6 aylıklarda var
6 ad patikli alt var
8-9 ad sıfır kol var
3-5 tane yarım kol var
tabi bunların hepsi yeni doğan değil 3-6-9 aylığa kadar var
üstüne kv getirdi eltimin çocuklarının onların arasından 3-4 tanesini çıkarıcam lekeliler çaktırmadan
çok erkeksi değilse giydirilir bence kv getirdi mesela erkek torunlar onlarda beyaz var içinde neden almıyayım temiz olduktan sonraBenimde ablamin yeni bebeği var onunki erkek benimki kız ablamda ayırıyor giydirceklerim olcak mutlaka mevsim ters o kış biz yaz o biraz sikinti
40 imiz çıkınca firsat bulursak alırız ama işte bebeği bırakacak birileri varsa ailende ya da o anki duruma göre de değişir.ama ben sonra da alırım düşüncesiyle şimdilik bu kadar aldım ama daha doğuma çok var yine dayanamam gibiAcaba oyle mi yapmak lazim cnm?yani ilk giycekleri disinda almamak dahami mantikli?
evet evet hala alasım varda durduruyorlarHimm sen ilersi icinde almissin canim ondan cok
Aynen zaten nekadar giyiyorlar kiçok erkeksi değilse giydirilir bence kv getirdi mesela erkek torunlar onlarda beyaz var içinde neden almıyayım temiz olduktan sonra
40 imiz çıkınca firsat bulursak alırız ama işte bebeği bırakacak birileri varsa ailende ya da o anki duruma göre de değişir.ama ben sonra da alırım düşüncesiyle şimdilik bu kadar aldım ama daha doğuma çok var yine dayanamam gibi
Hastane çıkışı en önemli o zaten doğduğunda 2takim hastaneye götürmüştuk ablamda biri 10lu biri 5liydi zaten 1gece kaldı .hastanede birşey gerekmiyorAynen cnm.ama bakiyorum herkes giyim isini bitirmis.ilerde agirlasinca gidilmiyo diolar
Yani bi iki tane hastane cikisi alabilirsin bence 0-3 ay daha mantıklı . Bu arada ben de bi 3 aylık alt üst takım aldım başka almadım büyüdükçe almak daha güzel olacak. Ayrıca çok hediye geliyor . O yüzden kısa süre giyeceği çok fazla şey alma havlu penye battaniye muslin bez bunları kesin al hastane çıkışı da mutlaka al bir kaç altlı üstlü takım yada tulum alırsan yeterli bence03 aymi alalim daha cok yani.
bence de aklına düşeni al bence ben şimdi liste yapıcam neler eksik diyeAynen cnm.ama bakiyorum herkes giyim isini bitirmis.ilerde agirlasinca gidilmiyo diolar
bence de aklına düşeni al bence ben şimdi liste yapıcam neler eksik diye
biberon,bornoz,küvet,emzik,battaniye,vs gibi
Bornoz daha ilerde giyiyolar cnim.baslikli havlu yetiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?