- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #22.661
Ben de bitirdim kızlar giyim işini artık ayaklarım şişiyor çok gezince.
Şimdilik eksikleri havlu tarak tırnak makası yatak yorgan nevresim küvet seti.
Benim için süt pompasi
Lohusa pijamalarım bu kadar
Ha bir de beşik cıktı bir de beşik kızlar bu bile çok fazla allahtan kiyafet isini hallettim
Bebek bezini de unutmayalım gerçi o her zaman alınabilir
Bi bitmedi allahtan zaman var :)Daha war canim seninde alincak
Kızlar aranizda aileniz de yakınlarınız da sepet beşik kullanan var mı hiç ?
benim de kv kalsa alma hiç birşey diyor çocukların varmış leeenn koca binaya kız torun getiriyorumzinciri kırıyorum heves yok arabasını bile aldım bir görseeee ne gerek var bu kadar pahalıya ooo söylenir de söylenir
Benim arkadaşım almıştı ama çok kısa yatırmışlar hatta almamışlar bir tanıdıkları vermişti.hareketlenince bebek kullanışlı olmuyormusKızlar aranizda aileniz de yakınlarınız da sepet beşik kullanan var mı hiç ?
Ne alıcaz o zaman yaaBenim arkadaşım almıştı ama çok kısa yatırmışlar hatta almamışlar bir tanıdıkları vermişti.hareketlenince bebek kullanışlı olmuyormus
Ne alıcaz o zaman yaapark yatak istemiyorum artık
En kullanisi uzun olan o canim.bende park yatak alicam besik olarak sadece
Bu çok güzel duruyor nerden buldun canımEki Görüntüle 2114698
Böyle bişey nasıl olur
Artar bile canım zaten çabuk büyüyorlar hediyede alırlarOzaman kizlar bi adet 10lu takim alsam yenidogan 2 tane 5li zibin seti alsam 10tane kisakollu citcitli badi alsam alt ust takim alsam 3lu takimlardan 2tane.2tane 0 3 ay pijama alsam bide 2 tulum alsam yetermi?
Bu çilekte şu an %50 de indirim de bunlar benim hoşuma gidiyor. Içine de güzel uyku seti yaparız burda pembe de ben maviş maviş koyarım çok hoş olur. Istersen altına çekmecesi de var çok tatlıBu çok güzel duruyor nerden buldun canım
Ben de park yatak düşünüyorum ama atkafasimda var alma ben sana vericem diyor ben de şimdi değişik birşey mi alsam ya da yeni park yatak mi alsam karar veremiyorum kafam karıştı iyice .artık Nisan Mayıs'ta aliriz
Artar bile canım zaten çabuk büyüyorlar hediyede alırlar
Bence yeter canım zaten sonra yine alirsin cikamazsak da internetten alirizOzaman kizlar bi adet 10lu takim alsam yenidogan 2 tane 5li zibin seti alsam 10tane kisakollu citcitli badi alsam alt ust takim alsam 3lu takimlardan 2tane.2tane 0 3 ay pijama alsam bide 2 tulum alsam yetermi?
Ben de bakayım güzelmiş bayaBu çilekte şu an %50 de indirim de bunlar benim hoşuma gidiyor. Içine de güzel uyku seti yaparız burda pembe de ben maviş maviş koyarım çok hoş olur. Istersen altına çekmecesi de var çok tatlı
Bilemem ki canim hediyeye guvenemem ki buyuk alan olur kucuk alan olur.bide cok kusarsa cok degiscekbuzeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?