2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Daha war canim seninde alincak

benim de kv kalsa alma hiç birşey diyor çocukların varmış leeenn koca binaya kız torun getiriyorum zinciri kırıyorum heves yok arabasını bile aldım bir görseeee ne gerek var bu kadar pahalıya ooo söylenir de söylenir

Bizim kv ler bebek arabasını görünce gece uyuyamadılar fiyatını sorunca bende pat diye söyledim. Kalplerine iniyordu

Bu çok güzel duruyor nerden buldun canım
Ben de park yatak düşünüyorum ama atkafasimda var alma ben sana vericem diyor ben de şimdi değişik birşey mi alsam ya da yeni park yatak mi alsam karar veremiyorum kafam karıştı iyice .artık Nisan Mayıs'ta aliriz

Ozaman kizlar bi adet 10lu takim alsam yenidogan 2 tane 5li zibin seti alsam 10tane kisakollu citcitli badi alsam alt ust takim alsam 3lu takimlardan 2tane.2tane 0 3 ay pijama alsam bide 2 tulum alsam yetermi?
Artar bile canım zaten çabuk büyüyorlar hediyede alırlar

Bu çilekte şu an %50 de indirim de bunlar benim hoşuma gidiyor. Içine de güzel uyku seti yaparız burda pembe de ben maviş maviş koyarım çok hoş olur. Istersen altına çekmecesi de var çok tatlı

Ozaman kizlar bi adet 10lu takim alsam yenidogan 2 tane 5li zibin seti alsam 10tane kisakollu citcitli badi alsam alt ust takim alsam 3lu takimlardan 2tane.2tane 0 3 ay pijama alsam bide 2 tulum alsam yetermi?
Bence yeter canım zaten sonra yine alirsin cikamazsak da internetten aliriz

Bilemem ki canim hediyeye guvenemem ki buyuk alan olur kucuk alan olur.bide cok kusarsa cok degiscekbuzeri

Çok sıkıntı etme canım ihtiyaç durumuna göre esin gidip alır sen bile alabilirsin. Önemli olan ilk elbiselerden 2. 3 takım hazır yıkanmış olsun yeterli nasılsa alırız daha cokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…