2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Gecmis olsun cnm Bndede hemoroid var bide bu ciktii ;(

Arkadaşlar alt bölgede ağrı hissediyorum. Dr normal dedi. Ağrı afedersiniz tam dudak kısmında. Sizdeki de bu şekilde mi? Açılma olacak diye korkmaya başladım.

Kızlar nasıl gidiyor ?

Benim beni delirten kasık sancılarım var yatınca daha da azıyor

Doktor magnezyum verdi..

Sırtım belim kopuyor zaten yatınca kemiklerim birbirine giriyor sanki ...
Allah kolaylık versin canım. Geçmiş olsun. Bendeki ğrı şimdilik alt bölgede. Bir de karnım artık iyice gerilmeye başladı . Hamilelik artık başlıyor :) Keşke göbüşler hep minik kalsa. Bebişler büyüse.

Benimde öyle canım iste alta vuruyor bazen ağrısı korkumdan gittik doktora ama çok.sukur iyi dedi. Sadece zayıf olduğun için bu tur ağrıları erken hissedebilirsin bir sıkıntı yok dedi . Birde kafası aşağıdaydı oda baskı yapıyor ondan dedi ama sorun yokmus çok şükür . Magnezyum verdi iste.bakalkm. eğer için rahat etmezse sende bi kontrole git..

Kızlar bacak ağrısından uyyamiyorum gece bağırarak uyandım kaç kere alt bacağımın arka kısmı her iki bacakta da oluyor..
sanki kaslarımı biri tutup cekistiriyor gibi deli oluyorum geriliyor birden bire ve bir süre sonra geçiyor istemsiz şekilde bağırıyorum çok ağrıyor. Neden olur ki bu

Simdi napayim kullanmaya devammi edeyim her doktorda bisey soluyo anlamadimki
Doktor disinda boyle ilaclar tavsiye edilmemeli bence ama zarari olmayan aksine faydasi olan bi hormon suan bize ve bebegimizi korumamiz icin yardimci oluyor.doktorlardan birine de sorup onay alirsan kullanman iyi olur cok fazla bi uzunluk degil seninki arkadasin dedigi gibi sonradan baslatacaklarina smdi baslarsin.sonra acil durum oluyor ignesini vuruyorlar

Öyle oluyo gerçekten aldıkça alasi geliyor insanın ben ınternetten pek almıyorum dokunup görerek almak daha çok hoşuma gidiyor bide kargo beklemeyi sevmiyorum hemen eve götürmek istiyorum

aa bende tam ters heyecanla kargo beklemeye bayilirim:)) zaten bulundugum yerde ebebek yok ve bicok magaza.is yerine gelecek kargoyu beklemek benim icin buyuk zevk

Anladigim kadariyla kramp giriyor ilerde daha da artiyor diyorlar.magnezyum takviyesi veriyor doktorlar bu durumlarda kullaniyor musun sen de.kullanmiyorsan doktoruna danis bakalm ne dicek verirse baslar rahatlarsn iyi geliyor kramplara

Bana kv deme bir ksabusta bende var Allah yardimcimiz olsun inşallah biz onlar gibi anlayissiz olmayiz ilerde

Magnezyum eksikliğinden diye biliyorum canim

Aynen öyle ya allem edip kallem edip nedip nasilda kiviriyorlar hepte haksiz biz oluyoruz

Kızlar nasıl gidiyor ?

Benim beni delirten kasık sancılarım var yatınca daha da azıyor

Doktor magnezyum verdi..

Sırtım belim kopuyor zaten yatınca kemiklerim birbirine giriyor sanki ...
Aynı ağrıları yaşıyorum üç gündür, normalde bebeğim hep tersti dünden beri sanırım başı aşağı indi bi baskı var kasıklarımda
Arkadaşlar alt bölgede ağrı hissediyorum. Dr normal dedi. Ağrı afedersiniz tam dudak kısmında. Sizdeki de bu şekilde mi? Açılma olacak diye korkmaya başladım.
vajina da batma oluyor canım, hatta genellikle kabız olduğum da onun sancısı o şekilde iğne batar gibi oluyor alt tarafımda

magnezyum eksikliğinden oluyor ama magmezyum kullansan da geçmiyor o kramplar doğuma kadar sürüyor canım ben de hep sabahları olurdu uykudan bağırarak uyanırdım bunda tam olarak başlamadı ama yakındır

Arkadaşların dediği gibi magnezyum eksikliğinden kramp giriyor. Bana da sabahları iki kez oldu, doktoruma söyledim magnezyum kullan dedi.

Ya ilahi Allah kolaylık versin çok geçmiş olsun. Gelemez mi biraz yanına ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…