2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Setlerde neler var canım ?

ben kokulu taş + küçük mantar şişelere kolonyağı + çikolata ve şerbet vermiştim hastanede; bu sene çikolata ve şerbet kesin olur bir de hatıra kalması için bir hediye düşüneceğim henüz hiç düşünmedim biraz kullanışlı bişi olsun istiyorum mesela küçük, kapaklı kutular olabilir içine badem şekeri koyup tülle süsleyebilirim sonradan içine takı konulabilir ama fiyat nedir bilmiyorum çok pahalıya gelirse başka bişi düşüneceğim

ne güzel yazmışsın valla her harfine katılıyorum... bende karışan yok çok şükür ama olsaydı hayatta susup kendimi üzmezdim

Kavanozlu bebek şekeri gittigidiyordaa var tanesi 2lira falan.normalde denkavanozlarin kendisi 1tl .alıp kendimiz uğraşacak olsak degmez gibi geldi .yapacaktım ama hazır mı alsam diye düşünüyorum

evet doğru diyorsun... kibarca bu talebini iletebilirsin

Kızlar birşey sorayım sizlere...biliyorsunuz nasipse yaz bebekleri olacak ben tam takım hastane çıkışı istemiyorum tulum olacak içine inçe zıbın mı olur yoksa çıtçıtlı askılı ya da kısa kollu body mi??

Kargom geldiii kizimin tatlis kiyafetleri.biri hastane cikisi onlu biri besli takim
İcinde saglikla goruruz insaallah yavrularimizi.su tavsanlinin tulumunu buldum e bebekte aldim bugun int.den.hepsini geceden bitirmis anneler sabaha bişi kalmamisti e bebekte

Eklentiler

• Screenshot_2018-02-23-12-48-17-799_com.miui.gallery.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 104
  • Screenshot_2018-02-23-12-48-03-637_com.miui.gallery.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 109
ağlıcaksın zırlıcaksın aldıracaksın valla ana sözü dinlemesini biliyorsun diyeceksin ilk çocuğum gözümde kalmıcak diyeceksin günahı senin boynuna diyeceksin

Ya esin çok abartmış 200e beşik görmedim varsa da kalitesi tartışılır .madem böyle yapacaktı annesine niye tamam biz alırız beşiği dedi :/

Ya esin çok abartmış 200e beşik görmedim varsa da kalitesi tartışılır .madem böyle yapacaktı annesine niye tamam biz alırız beşiği dedi :/

Bilmiyorum ama annesi bunu alacaksın dese 2 letmezdi çok zoruma gitti onun 200 e beşik var demesi çocuğuna onu mu layık gördün

Çok güzelmiş canım inşalalh güle güle giysin bebisin

Canım cıvıl de ve joker de sanırım 200 229 tl agashi beşik var ben ondan almaya karar verdim bi bak istersen

Yani ilk çocuk biraz özensin alsın vvalla sen çok sabirlisin maşallah katlanılmaz bi durum .

Ama ne yapiyim ki sabırsız olsam napiyim. Zaten uzakta telefonda birbirimizi yiyoruz. Burda degil ki yürü gidip alacaksın desem yani bilmiyorum kafayı yiycem.
Sen zaten her şeyim en pahalısını istiyorsun dedi bana. Ki ben öyle birisi değilim indirim deydi bu oyuzden istedim. Ve karnım büyüdü montum olmuyor bana.
başkasının montunu giyyorum al dedi almadım. O parayla çocuğa bişey alırız dedim. Bu sadece bir örnek canımm. Ben çocuğumun herşeyi iyi olsun isterim tabi ki

Canım moralini bozma uzaktayken insan daha çok tartışıyor ortak bir yol bulursunuz yüz yüze konuşmak daha farklı olur emin ol senin bu kadar üzüldüğünü düşünmemiştir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…