- 16 Temmuz 2017
- 969
- 1.156
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #22.801
evet canım altlı üstlü takım bazılarında zıbında var yada şapka olanlar var bazıları tulum çıtçıtlı olandan..
evet canım ben internetten buldum birsürü şey.. eşim bazı arkadaşlarına ve bazı çok yakın akrabalara 10-15 adet 30-40 tl lik bazı hediye setler var.. onlardan alınacak.. uzak olanlara ise internette 4-5 tl ye buldum öyle takım setler var onlardan alacağız.. Yanı sıra lokum şerbet şeker vs gibi şeyler verilir heralde.. birde belki mevlüt yapınca yemek olacak illaki.. Başka ne olur bilmiyorum bana göre çok bile ama.. Bana kalsa herkese 4-5 tl lik setlerden verirdim
Arkadaşlar alt bölgede ağrı hissediyorum. Dr normal dedi. Ağrı afedersiniz tam dudak kısmında. Sizdeki de bu şekilde mi? Açılma olacak diye korkmaya başladım.
ben kokulu taş + küçük mantar şişelere kolonyağı + çikolata ve şerbet vermiştim hastanede; bu sene çikolata ve şerbet kesin olur bir de hatıra kalması için bir hediye düşüneceğim henüz hiç düşünmedim biraz kullanışlı bişi olsun istiyorum mesela küçük, kapaklı kutular olabilir içine badem şekeri koyup tülle süsleyebilirim sonradan içine takı konulabilir ama fiyat nedir bilmiyorum çok pahalıya gelirse başka bişi düşüneceğimKızlar bakın hastane için böyle bir set alsam yanına lokum çikolata ve şerbet versem.. bardak falan da olacak tabiki yeter heralde.. bana 30-40 kişiden fazlası gelmez heralde eşimin çalışanları gelecek olursa kızlar gelir 50-60 kişi olur heralde.. Başka ne verilir bunların yanında hastanede bilemiyorum.. diğer hediyelikleri eve ve mevlüde gelenlere özel yapılır zaten.. Herkeste küçük anı olmuş olur.
Siz ne dersiniz? Yada siz nasıl süslemeyi düşünüyorsunuz odanızı?
Eki Görüntüle 2114937
Valla biz üzüleceğimize onlar üzülsün, içimizde kalmasındansa söyleyip reddetmek en güzeli bence, benimde kv de görümcemi büyüttüğü 40yıllık battaniyeyi bana vermek istedi eskimiş yün.. astarını değiştiririm diyor bide, he bide benim kızım olucak battaniye koyu mavi. Üzeri incilerle süslenmiş :) dedim ki görümcemin oğlu olursa o kullansın hem bu inciler çocugun bogazına kaçabilir sagol istemiyorum. Çok bozuldu ben cocuklarımı büyüttüm hiçte bişey olmadı dedi.. zamane cocukları koparır bunları yok olmaz dedim. Aldı götürdü battaniyesini .. susarsak tepemize çıkıyolar en iyisi bu
Kavanozlu bebek şekeri gittigidiyordaa var tanesi 2lira falan.normalde denkavanozlarin kendisi 1tl .alıp kendimiz uğraşacak olsak degmez gibi geldi .yapacaktım ama hazır mı alsam diye düşünüyorumben kokulu taş + küçük mantar şişelere kolonyağı + çikolata ve şerbet vermiştim hastanede; bu sene çikolata ve şerbet kesin olur bir de hatıra kalması için bir hediye düşüneceğim henüz hiç düşünmedim biraz kullanışlı bişi olsun istiyorum mesela küçük, kapaklı kutular olabilir içine badem şekeri koyup tülle süsleyebilirim sonradan içine takı konulabilir ama fiyat nedir bilmiyorum çok pahalıya gelirse başka bişi düşüneceğim
Kızlar ben açıkçası başkası bebeğime bişey alsin istemiyorum ya her şey kendi zevkime göre daha içime siner. Mesela annem cırt yeşil bir kaç zıbın almış bir kaç tane üstünde halam beni seviyor falan yazan zibinlardan almış. Giydirmesem alınır giydirsem ben istemiyorum... Ama büyük masraflara yardım etseler iyi olurdu. Daha o konuda iki aileden de ses seda yok... Evlenirken de böyleydi zaten kendi gelinliğimi bile kendim aldim
İlkinde kullanmadım bilmiyordum ama bunda alacağım kullanıcı yorumları oldukça iyikızlaaarrr.
bebişler için reflü yastığı ya da yatağı konusunda ne düşünüyorsunuz?
ağlıcaksın zırlıcaksın aldıracaksın valla ana sözü dinlemesini biliyorsun diyeceksin ilk çocuğum gözümde kalmıcak diyeceksin günahı senin boynuna diyeceksin
Ya esin çok abartmış 200e beşik görmedim varsa da kalitesi tartışılır .madem böyle yapacaktı annesine niye tamam biz alırız beşiği dedi :/
Ya esin çok abartmış 200e beşik görmedim varsa da kalitesi tartışılır .madem böyle yapacaktı annesine niye tamam biz alırız beşiği dedi :/
Kargom geldiii kizimin tatlis kiyafetleri.biri hastane cikisi onlu biri besli takim
İcinde saglikla goruruz insaallah yavrularimizi.su tavsanlinin tulumunu buldum e bebekte aldim bugun int.den.hepsini geceden bitirmis anneler sabaha bişi kalmamisti e bebekte
Yani ilk çocuk biraz özensin alsın vvalla sen çok sabirlisin maşallah katlanılmaz bi durum .Bilmiyorum ama annesi bunu alacaksın dese 2 letmezdi çok zoruma gitti onun 200 e beşik var demesi çocuğuna onu mu layık gördün
Yani ilk çocuk biraz özensin alsın vvalla sen çok sabirlisin maşallah katlanılmaz bi durum .
Canım moralini bozma uzaktayken insan daha çok tartışıyor ortak bir yol bulursunuz yüz yüze konuşmak daha farklı olur emin ol senin bu kadar üzüldüğünü düşünmemiştir belkiAma ne yapiyim ki sabırsız olsam napiyim. Zaten uzakta telefonda birbirimizi yiyoruz. Burda degil ki yürü gidip alacaksın desem yani bilmiyorum kafayı yiycem.
Sen zaten her şeyim en pahalısını istiyorsun dedi bana. Ki ben öyle birisi değilim indirim deydi bu oyuzden istedim. Ve karnım büyüdü montum olmuyor bana.
başkasının montunu giyyorum al dedi almadım. O parayla çocuğa bişey alırız dedim. Bu sadece bir örnek canımm. Ben çocuğumun herşeyi iyi olsun isterim tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?