2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Erkekler bu konulara çok uzak oldugu için böyle yorumlar yapabiliyorlar.gidip daha pahalilarini görünce ve 200luk olanları beğenmeyince yola gelir canım.

Canım moralini bozma uzaktayken insan daha çok tartışıyor ortak bir yol bulursunuz yüz yüze konuşmak daha farklı olur emin ol senin bu kadar üzüldüğünü düşünmemiştir belki

Yok çok tartıştık emin ki düşünmüştür ama umrunda değil

Benimki de hep pahalı şeyler alıyorsun diyor emzik ve biberon ebebek indirimdeyken aldık beş liraya bi sürü emzik biberon var illa pahalı alalacaksın dedi bende onlar neden yapılmış belli değil dedim erkeklerin kafası bu konulara çok çalışmıyor gibi . Doğumda mi gelecek eğer öncesinde gelirse yüz yüze ikna edersin belki . Huzurunu bozma canım yine de

Ohhh kv ortaligi karistiriyor sonra kenara cekiliyor. Ya benimde kavgalarin cogu su kv den cikio Allah islah etsin onlari

Amin ya ne guzem Biz kendimizce anlamıştık o beşik alın dedi diye esim beni tersledi sen sus ben alırım dedi. Sonra bende o zaman bundan al dedim Şimdi de böyle yapıyor . Artık patlıcam ama ne zaman bilemiyorum.

Ne zaman geleceği belli değil ki bilmiyorum insan da biraz da olsa heves olur.

Amin ya ne guzem Biz kendimizce anlamıştık o beşik alın dedi diye esim beni tersledi sen sus ben alırım dedi. Sonra bende o zaman bundan al dedim Şimdi de böyle yapıyor . Artık patlıcam ama ne zaman bilemiyorum.
Sabir canim az kaldi hem doguma hem esinin gelmesine. bende illallah ettim bu mikser anasindan birde bir seyi bire bin katip anlatmasi yok mu sinir hastasi etti beni. İnsAllah birazda bizim hakkimizi gorup bizi savunir eslerimiz onlarda kendi hasetleriyle bas basa kalirlar

Ya ilahi Allah kolaylık versin çok geçmiş olsun. Gelemez mi biraz yanına ?
Yok tatlım yaa, o başka bir ilde çalışıyor.. Haftasonlarıda nöbet yazıyorlar sağolsunlar.. Gelsede bir buçuk gün.. Onda da çamaşırını yıka, ütüsünü yap, poaça börek yap, canım çıkıyor.. Gelmese daha iyi valla..

Inslalah canım benim cabuk geçer inşallah bu günler

Ya canım bu çikolata karı-koca-çocuk hepsine veriliyor değil mi?
Bende çikolata ve kokulu taş düşündüm.. İkisinden de aynı adet alacaktım, şimdi aklıma geldi.. Herhalde çocuklara, adamlara alma diyecek halimiz yok.. Dolayısıyla çikolata sayısı fazla olmalı..

Benim eşimde 10yıldır çalışıyor, her arkadaşının çocuklarını görmeye hastaneye gitmiş, evlerine gitmiş.. Öyle hastanelerde dediklerin olmadı hiç diyor.. Hoş bende iki tanesine şahit oldum, cidden hiçbirşey yoktu.. Böyle görmeyince ikna da edemiyorsun adamları.. Neyse ki elimizde paramız varda alıyoruz..

Sen aramızda ki en güçlü anne olabilirsin zira ben olsam çoktan oturup zırlamıştım

Sen aramızda ki en güçlü anne olabilirsin zira ben olsam çoktan oturup zırlamıştım
Ya aslında çok duygusal biriyim, çok kolay ağlarım ama kimse yokken ve çok dolduğumda.. Olayı, durumu çözmek için ne lazımsa onu yaparım.. Birde ben insanlara yardım etmeyi, eksiklerini gidermeyi çok severim ama kimseden birşey rica edemem.. Mesela eşim, hayat arkadaşım ama daha bir eksiğimi bilmez.. Hastaneye gideriz ben öderim, bebeğe alışverişi ben yapıyorum, kürtaj oldum ben verdim.. Ne bileyim beklemem onu.. Üniversitede de öyle babam biletimi alsın filan yapmadım hiç.. Param yoksa oturdum, babama derslerim var dedim.. İyi mi kötü mü bilmiyorum ama beklentisiz olmak en iyisi bence..
Zaten çocuğuma ben bakabilirim dedim ve Allah layık gördü.. İnşallah sonunu da getiririz hayırlıca.. Bu psikolojide olduğum için; buram ağrıyor, yemek yapanım yok, evi temizleyenim yok vs vs vs yapmıyorum.. İnsanoğlu yalnız gelir, bu dünyadan da yalnız göçer.. Elimden insanlar için ne gelirse yaparım ancak kendi ayaklarımın üzerinde dururum.. Allah yıkmasın..

Biz geldik kontrolden, var olan çentik için dr hiç bişey demedi sadece takip edilcek dedi ve bana benim bildiğim riskleri saydı.

sata göre 22+4 üz ama usg 21+6 çıkardı kilosuna da 456 gram dedi, halbuki 21.haftada 22+1 gözüküp kilosu da 476 gramdı... dr gayet iyi dedi ama canım sıkıldı tabi, 3 hafta sonra tekrar muayene ve şeker yüklemesi istedi.

Bel ağrımdan bahsettim gebeliğin ilerlemesine bağlı ağrılar dedi, kasıklarımda ki baskı tam da tahmin ettiğim gibi bebişimin baş aşağı olmasından kaynaklı, baş aşağı ama yeri güzel kanalda değil daha çok döner dedi.

Öyle böyle bugünü de atlattık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…