- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #22.821
Erkekler bu konulara çok uzak oldugu için böyle yorumlar yapabiliyorlar.gidip daha pahalilarini görünce ve 200luk olanları beğenmeyince yola gelir canım.
Canım moralini bozma uzaktayken insan daha çok tartışıyor ortak bir yol bulursunuz yüz yüze konuşmak daha farklı olur emin ol senin bu kadar üzüldüğünü düşünmemiştir belki
Ohhh kv ortaligi karistiriyor sonra kenara cekiliyor. Ya benimde kavgalarin cogu su kv den cikio Allah islah etsin onlariYok çok tartıştık emin ki düşünmüştür ama umrunda değil
Benimki de hep pahalı şeyler alıyorsun diyor emzik ve biberon ebebek indirimdeyken aldık beş liraya bi sürü emzik biberon var illa pahalı alalacaksın dedi bende onlar neden yapılmış belli değil dedim erkeklerin kafası bu konulara çok çalışmıyor gibi . Doğumda mi gelecek eğer öncesinde gelirse yüz yüze ikna edersin belki . Huzurunu bozma canım yine deAma ne yapiyim ki sabırsız olsam napiyim. Zaten uzakta telefonda birbirimizi yiyoruz. Burda degil ki yürü gidip alacaksın desem yani bilmiyorum kafayı yiycem.
Sen zaten her şeyim en pahalısını istiyorsun dedi bana. Ki ben öyle birisi değilim indirim deydi bu oyuzden istedim. Ve karnım büyüdü montum olmuyor bana.
başkasının montunu giyyorum al dedi almadım. O parayla çocuğa bişey alırız dedim. Bu sadece bir örnek canımm. Ben çocuğumun herşeyi iyi olsun isterim tabi ki
Ohhh kv ortaligi karistiriyor sonra kenara cekiliyor. Ya benimde kavgalarin cogu su kv den cikio Allah islah etsin onlari
Benimki de hep pahalı şeyler alıyorsun diyor emzik ve biberon ebebek indirimdeyken aldık beş liraya bi sürü emzik biberon var illa pahalı alalacaksın dedi bende onlar neden yapılmış belli değil dedim erkeklerin kafası bu konulara çok çalışmıyor gibi . Doğumda mi gelecek eğer öncesinde gelirse yüz yüze ikna edersin belki . Huzurunu bozma canım yine de
Sabir canim az kaldi hem doguma hem esinin gelmesine. bende illallah ettim bu mikser anasindan birde bir seyi bire bin katip anlatmasi yok mu sinir hastasi etti beni. İnsAllah birazda bizim hakkimizi gorup bizi savunir eslerimiz onlarda kendi hasetleriyle bas basa kalirlarAmin ya ne guzem Biz kendimizce anlamıştık o beşik alın dedi diye esim beni tersledi sen sus ben alırım dedi. Sonra bende o zaman bundan al dedim Şimdi de böyle yapıyor . Artık patlıcam ama ne zaman bilemiyorum.
Yok tatlım yaa, o başka bir ilde çalışıyor.. Haftasonlarıda nöbet yazıyorlar sağolsunlar.. Gelsede bir buçuk gün.. Onda da çamaşırını yıka, ütüsünü yap, poaça börek yap, canım çıkıyor.. Gelmese daha iyi valla..Ya ilahiAllah kolaylık versin çok geçmiş olsun. Gelemez mi biraz yanına ?
Sabir canim az kaldi hem doguma hem esinin gelmesine. bende illallah ettim bu mikser anasindan birde bir seyi bire bin katip anlatmasi yok mu sinir hastasi etti beni. İnsAllah birazda bizim hakkimizi gorup bizi savunir eslerimiz onlarda kendi hasetleriyle bas basa kalirlar
ben kokulu taş + küçük mantar şişelere kolonyağı + çikolata ve şerbet vermiştim hastanede; bu sene çikolata ve şerbet kesin olur bir de hatıra kalması için bir hediye düşüneceğim henüz hiç düşünmedim biraz kullanışlı bişi olsun istiyorum mesela küçük, kapaklı kutular olabilir içine badem şekeri koyup tülle süsleyebilirim sonradan içine takı konulabilir ama fiyat nedir bilmiyorum çok pahalıya gelirse başka bişi düşüneceğim
Canım kv'ne de ki; "görümcemden sonra benim evide hallet anacığım".. Bu kadar.. Ne gidip temizleyeceksin???İyi geceler kizlar ben yatayım çok yoruldum bugün
Yok tatlım yaa, o başka bir ilde çalışıyor.. Haftasonlarıda nöbet yazıyorlar sağolsunlar.. Gelsede bir buçuk gün.. Onda da çamaşırını yıka, ütüsünü yap, poaça börek yap, canım çıkıyor.. Gelmese daha iyi valla..
Sen onu nasil anlayacakmissin ki
Canm en kötü ameliyatla yukari kaldirirlar . Kendiligindrn düzelmizti benim anneminki
Ya aslında çok duygusal biriyim, çok kolay ağlarım ama kimse yokken ve çok dolduğumda.. Olayı, durumu çözmek için ne lazımsa onu yaparım.. Birde ben insanlara yardım etmeyi, eksiklerini gidermeyi çok severim ama kimseden birşey rica edemem.. Mesela eşim, hayat arkadaşım ama daha bir eksiğimi bilmez.. Hastaneye gideriz ben öderim, bebeğe alışverişi ben yapıyorum, kürtaj oldum ben verdim.. Ne bileyim beklemem onu.. Üniversitede de öyle babam biletimi alsın filan yapmadım hiç.. Param yoksa oturdum, babama derslerim var dedim.. İyi mi kötü mü bilmiyorum ama beklentisiz olmak en iyisi bence..Sen aramızda ki en güçlü anne olabilirsin zira ben olsam çoktan oturup zırlamıştım
Canım çok geçmiş olsun yaa.. İlk defa duyuyorum böyle birşeyi.. Başka doktora gittin mi?Ya cnm gercekten mi bnimkide iceri girmis sanki elle hissedemiyorm Insallah bnimkide kendiliginden duzelir
yastık mı. yatak olanını mı alacaksın canım?İlkinde kullanmadım bilmiyordum ama bunda alacağım kullanıcı yorumları oldukça iyi
Doktorun bişey demedi mi benimki de baş aşağı ama dr korkulcak yerde değil yeri gayet iyi daha çok döner dediKizlar biraz once doktordan geldim.bebegin basi asagidaymis rahim agzinda yani.bole olan varmi?biraz tedirgin oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?