2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Ben mobilya beşik aldım. yanıma koycam şimdilik .
aynı modelin dolabıda var..
Doğunca dolabını da alırız.
Biraz büyüsün sonra odasına taşırım beşiği. Boylelikle takim olur

Son düzenleme:
Ben neresini kurtaricam acaba ya
Esim de saclarinin ozellkle bana benzemesini istiyor saclarim cok gur simsiyah bi de banyodan da ciksam dumduz. Kayinvalidemin saclari da asiri kivircik kabarik baglasa bile bas edemiyo saciyla eger saci da ona benzerse kendimi nerden atsam acaba

Yarasin kuzumda 80 kilo oldum((((
Bende 82
En ozendigim sey hamilelikte zayif bir vücut ve bebekten olusan bir gobis malesef iki hamileligimde de topac gibi bisey oldum .ilkinde 27 kilo bunda 12 kilo aldim simdilik nerde 50 li kilolarim. Bemde kilolar cok zor gitti ilk bebeğim coklu gida alerjisiydi o da bende bircok seyden diyet yaptik ben emzirdigim icin. Sut ve sut urunu içeren tüm gıdalar yumurta ve yumurta iceren tum gidalar dana eti balik kuruyemis iceren bir sey yemedim 14 ay zeytin ekmek pilav kuzu eti gibi birkac cesitle beslendim emzirmeme ragmen 17 kilosunu verebildim 10u kaldi. He birde hastaneden ciktim 18 kilodan 2 si kaldi diyen tiplere hayranim

Genelde o birden doğumda giden kilolar yağ olmuyor şişlik oluyor heralde o yüzden hemen gidiyor ama kilolari yag olarak alınca zor gider tabi :)

Yok canım boyum 172 ama kilo var bende ondan heral 92-93 lerde geziniyor kilom ymeek yemesem agrımıyacak diyom ama yemeden nasıl duracam olmuyor .ÇEkiyorum artık Allah yardımcımız olsun . Benim hem acıyor hemde ateş gibi yanıyor kaburgam göğsümün tam alttındaki kemikler, karnım acık durdum dün gece yanmasından ne yapacagımı şaşırıyorum artık.

Valla bende hayatimda ilk kez bu kiloya ciktim birden korktum acikcasi.ins verebiliriz yoksa yandik

İnşallah kızlar bende çok kilo alana kızardım ne yemiş derdim "altı üstü bebek alacak kiloları sen niye tınıyorsunki" diye hayıflanırdım kilolu hamile bayanlara.Tabi pratikte hiçte öyle olmuyormuş maalesf İnşallah dediğiniz gibi olur kilolar uçar gider,emzirirken gidiyor deniyor ama ....

Benim de 2+1 evim canım , Çocuk odası diye anılan odamda kitaplık var (iki tane dolap)Birde minder var ailelerden uzağız gelen olunca orayı yatak yapıyorum . Ama genelde boş yani ütü masam acık duruyor ütü yapıyorum , çamaşır askılığım var çamasır asıyorum kurutuyorum . . Ben beşik almayacaktım Dayımların bebeği var onlar biz verelim dayım sende abinlerin bebeğine verirsin inşallah bebek büyütsün dedi . Olur dedim .Güzelde beşik küçük beşiklerden yatak odası için ideal boyutu . Ama annemlerin ilk torunu anneanne olarak ben alacam beşik dedi .Anneme Tayinciyiz biz en fazla bir yıl daha buradayiz taşıma olmasın zor olur dedik .Tabi dinlemiyor beşik alınıp odaya konulacak eeee bebek eşyaları içinde dolap lazım mecbur oda kurulus olacak bakalım nasıl yerleşecez Bizim düşüncemiz dayımların vereceği beşik yatak odasında biz tasınasıya kadar bebeğimizi büyütürdü .Tasıncagımız yerde de alırdık Allah nasip ederse.
Ben mobilya beşik aldım. yanıma koycam şimdilik .
aynı modelin dolabıda var..
Doğunca dolabını da alırız.
Biraz büyüsün sonra odasına taşırım beşiği. Boylelikle takim olur
Canım çilek den almıştın dimi bizde baktık sitesine beğendik %50 indirim var hem ne zamn bitecek biliyor musun , biz nisan gibi almayı düşünüyorduk da , kaça aldın bide

insanın yemeyeyim dedikçe yiyesi geliyor.

yemek üstüne tatlı üstüne çay üstüne meyveeee :)

Orda çalışan personel şu an da bu indirim şubat için martta ne olur bilemiyorum dedi.
Üstelik biz aldık ama teslim tarihi te nisan 28 inde. Yani nisanda mayısta alsaydım yanmıştım. mecburen gidip başka yerden alicaktim
biz 500 e aldik canım beğenerek aldım gelince de inşallah memnun kalırız

Benim içim hiçbirşey almıyor. Öğlen menemen yedim toplamda 4 kaşık belki üzerine soda içtim. Aksamda ayni oluyor. Açlık sınırında yasayabilirim. 84 85 kilo arasıyım bende hamilelikte 1 kilo aldım. Öncekiler tedavi yüzünden
insanın yemeyeyim dedikçe yiyesi geliyor.

yemek üstüne tatlı üstüne çay üstüne meyveeee :)

Ins gider cnim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…