- 11 Ocak 2017
- 4.507
- 7.022
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #23.501
Çok doğru bende böyle düşünüyorum sadece park yatak mı yoksa büyük ahşap beşik mi karar veremiyorum, iki üç yaşına kadar kullanabileceği beyaz bir ahşap beşik alsam sonra oda yapınca hem odaya uyar diyorum hemde odaya yatak alırım beşikte yatmaz diyorum park yatak alıp kullanıp gözden çıkartmakta var aklımda e ikisinin arasında ki farkta 200 300 lira bilmiyorum ya çok kararsızım. Ne tavsiye edersin ?
Ben neresini kurtaricam acaba yaBende sanki ikinci ye benZettim benimde şu an alın eşime burun bana benziyor gibi bende kaynana görümce ye benzeyecek diye korkuyorum çünkü hepsi birbirine benziyor açık alınlı neyse ki burnu kurtaracağız gibi
Bende 82Yarasin kuzumda 80 kilo oldum((((
Bende 82
En ozendigim sey hamilelikte zayif bir vücut ve bebekten olusan bir gobis malesef iki hamileligimde de topac gibi bisey oldum .ilkinde 27 kilo bunda 12 kilo aldim simdilik nerde 50 li kilolarim. Bemde kilolar cok zor gitti ilk bebeğim coklu gida alerjisiydi o da bende bircok seyden diyet yaptik ben emzirdigim icin. Sut ve sut urunu içeren tüm gıdalar yumurta ve yumurta iceren tum gidalar dana eti balik kuruyemis iceren bir sey yemedim 14 ay zeytin ekmek pilav kuzu eti gibi birkac cesitle beslendim emzirmeme ragmen 17 kilosunu verebildim 10u kaldi. He birde hastaneden ciktim 18 kilodan 2 si kaldi diyen tiplere hayranim
Yok canım boyum 172 ama kilo var bende ondan heral 92-93 lerde geziniyor kilomEvet benim de yemekten sonra daha çokçok erken başladık bu şikayetlere ya Allah hayır etsin sonumuzu. Sen de mi minyonsun? Sanırım kısa olduğum için rahim çabuk tırmandı kaburgalara doğru. Belki tam oraya kadar çıkmamıştır ama mideyi yukarı itiyo iste
Sebamed kullndım cok memnundum 3,5 yaşında oğluma hala onu kullanıyorum. Cocuk dr u da onu önermişti. Şimdi yine onu kullanıcam.KIZLAAAR KIZLAR...
Bebek bakım seti olarak hangi markayı düşünüyorsunuz?
sebamed?
mustela?
Bu para kime veriliyor çözemedim gitti.. Devlette çalışan kişiler için; 16haftalık yasal izin süremizde zaten maaşımız yatmıyor mu?Ben ilk Doğumda almıştım şimdi bunda çalışmıyorum ama gerçekten iyi gelmişti
Bende 82
En ozendigim sey hamilelikte zayif bir vücut ve bebekten olusan bir gobis malesef iki hamileligimde de topac gibi bisey oldum .ilkinde 27 kilo bunda 12 kilo aldim simdilik nerde 50 li kilolarim. Bemde kilolar cok zor gitti ilk bebeğim coklu gida alerjisiydi o da bende bircok seyden diyet yaptik ben emzirdigim icin. Sut ve sut urunu içeren tüm gıdalar yumurta ve yumurta iceren tum gidalar dana eti balik kuruyemis iceren bir sey yemedim 14 ay zeytin ekmek pilav kuzu eti gibi birkac cesitle beslendim emzirmeme ragmen 17 kilosunu verebildim 10u kaldi. He birde hastaneden ciktim 18 kilodan 2 si kaldi diyen tiplere hayranim
ayneeennn...Valla bende hayatimda ilk kez bu kiloya ciktim birden korktum acikcasi.ins verebiliriz yoksa yandik
Benim de 2+1 evim canım , Çocuk odası diye anılan odamda kitaplık var (iki tane dolap)Birde minder var ailelerden uzağız gelen olunca orayı yatak yapıyorum . Ama genelde boş yani ütü masam acık duruyor ütü yapıyorum , çamaşır askılığım var çamasır asıyorum kurutuyorum . . Ben beşik almayacaktım Dayımların bebeği var onlar biz verelim dayım sende abinlerin bebeğine verirsin inşallah bebek büyütsün dedi . Olur dedim .Güzelde beşik küçük beşiklerden yatak odası için ideal boyutu . Ama annemlerin ilk torunu anneanne olarak ben alacam beşik dedi .Anneme Tayinciyiz biz en fazla bir yıl daha buradayiz taşıma olmasın zor olur dedik .Tabi dinlemiyorya kızlar ben başta çocuk odası yapmıyayım dedim şimdi de yapsam mı diye düşünüyorum evim 2+1 çocuk odası yaparım dediğim oda da köşe takımı var ne yapıcağımı şaşırdım bi yatak bi dolap alsam köşe takımını ne yapcam yazları oda da oturuyoz balkonlu diye off çok karışık bir durum ya diğer oda da olmaz
Canım çilek den almıştın dimi bizde baktık sitesine beğendik %50 indirim var hem ne zamn bitecek biliyor musun , biz nisan gibi almayı düşünüyorduk da , kaça aldın bideBen mobilya beşik aldım. yanıma koycam şimdilik .
aynı modelin dolabıda var..
Doğunca dolabını da alırız.
Biraz büyüsün sonra odasına taşırım beşiği. Boylelikle takim olur
insanın yemeyeyim dedikçe yiyesi geliyor.İnşallah kızlar bende çok kilo alana kızardım ne yemiş derdim "altı üstü bebek alacak kiloları sen niye tınıyorsunki" diye hayıflanırdım kilolu hamile bayanlara.Tabi pratikte hiçte öyle olmuyormuş maalesfİnşallah dediğiniz gibi olur kilolar uçar gider,emzirirken gidiyor deniyor ama ....
Kac kilosunbpeki cnm sen?kacla hamile kaldin?
Benim de 2+1 evim canım , Çocuk odası diye anılan odamda kitaplık var (iki tane dolap)Birde minder var ailelerden uzağız gelen olunca orayı yatak yapıyorum . Ama genelde boş yani ütü masam acık duruyor ütü yapıyorum , çamaşır askılığım var çamasır asıyorum kurutuyorum . . Ben beşik almayacaktım Dayımların bebeği var onlar biz verelim dayım sende abinlerin bebeğine verirsin inşallah bebek büyütsün dedi . Olur dedim .Güzelde beşik küçük beşiklerden yatak odası için ideal boyutu . Ama annemlerin ilk torunu anneanne olarak ben alacam beşik dedi .Anneme Tayinciyiz biz en fazla bir yıl daha buradayiz taşıma olmasın zor olur dedik .Tabi dinlemiyorbeşik alınıp odaya konulacak eeee bebek eşyaları içinde dolap lazım mecbur oda kurulus olacak bakalım nasıl yerleşecez Bizim düşüncemiz dayımların vereceği beşik yatak odasında biz tasınasıya kadar bebeğimizi büyütürdü .Tasıncagımız yerde de alırdık Allah nasip ederse.
Canım çilek den almıştın dimi bizde baktık sitesine beğendik %50 indirim var hem ne zamn bitecek biliyor musun , biz nisan gibi almayı düşünüyorduk da , kaça aldın bide
Ben de 7 kilo aldım 53 ten 60a55le kaldim 62kiloyum hizla devam kilo almaya
Birinci canım sanırım ikinciyi yaptırmayacağım. Takipli olduğum iki doktorda gerek yok demişti. Ben sıkıntı olmasın diye yaptırdım ama çekilecek çile değilBirincisi mi ikincisi mi benim ilki hiç acımadı bi tek üstüne yatınca falan
insanın yemeyeyim dedikçe yiyesi geliyor.
yemek üstüne tatlı üstüne çay üstüne meyveeee :)
55le kaldim 62kiloyum hizla devam kilo almaya
ayneeennn...
bende hayatımda ilk kez 70 kg oldum ..
İnşallah kızlar bende çok kilo alana kızardım ne yemiş derdim "altı üstü bebek alacak kiloları sen niye tınıyorsunki" diye hayıflanırdım kilolu hamile bayanlara.Tabi pratikte hiçte öyle olmuyormuş maalesfİnşallah dediğiniz gibi olur kilolar uçar gider,emzirirken gidiyor deniyor ama ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?