- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 83
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #23.521
aaa ben o kadarcık yemek ile duramaaaaamm..Benim içim hiçbirşey almıyor. Öğlen menemen yedim toplamda 4 kaşık belki üzerine soda içtim. Aksamda ayni oluyor. Açlık sınırında yasayabilirim. 84 85 kilo arasıyım bende hamilelikte 1 kilo aldım. Öncekiler tedavi yüzünden
ama bebek istiooooo :)Oy oy bogazi napcasss bilmem :/
normal bence55le kaldim 62kiloyum hizla devam kilo almaya
Yok canım kahvaltıda yeşil zeytin 4 5 çatal peynir biraz ekmek yedim. Öğle yemeklerinde normalde sadece çorba içebiliyorum. Arkadaslar evden konserve domates sos getirmiş menemen sağlıklı ye dediler diye zorla az birsey yedim soda içtim. Şu an gayet tokum aksamada acıkmam ama mecbur yiyeceğimaaa ben o kadarcık yemek ile duramaaaaamm..
ben bugün sabah domatesli, salatalıklı, yeşil ve siyah zeytinli beyaz peynirli bazlamalı bir kahvaltı yaptım.
1 yeşil elma yedim
yarım avuç leblebi.
öğlen tavuklu sandviç ve bir büyük ayran.
şu anda işteyim eve gidince ne yesem onu düşünüyorum.
HeraldeGenelde o birden doğumda giden kilolar yağ olmuyor şişlik oluyor heralde o yüzden hemen gidiyor ama kilolari yag olarak alınca zor gider tabi :)
İnsallah canimValla bende hayatimda ilk kez bu kiloya ciktim birden korktum acikcasi.ins verebiliriz yoksa yandik
Aynnen canim gecen hafta da aynisini yasamistim serum yemistim. Du ngece gene berbat haldeydim acile gittim eşimle serum yedim gene valla birsey yemeye icmeye korkar oldum.. 2 gun rapor aldim dinlenemye calsiiyorum..geçmiş olsun canım mide ekşimesiyle birlikte ishal olduğu zaman genelde üşütmeden kaynaklı oluyor yada yediğin bişey dokunmuş belli ki dikkat et canım bende de geçen hafta sonu oldu öyle bir mide ağrısı öyle bir karın ağrısı yaşamamıştım berbattı
maşallahh canım Allah esirgesin inşallah çok tatlı :)
benim de ağrım vardı yazmıştım hatta buraya da regl ağrısı gibi değildi ama ne oturabildim ne kalkabildim günlerce sürdü dr kontrolde bebek yada onun pozisyonuyla ilgili değil ağrıların gebeliğin büyümesine bağlı olabilir dedi, son bi iki gündür sanki azaldı ve bende farkettim ki belim daha da kalınlaşmış, sanırım onun ağrısıydı
Dun ben gene acillik oldum mesela canim ishal arti kusma vardı cok fenaydim gece yarisi serum yedim ayrica nst ye bagladilar ishal bile rahmi sancilandirip erken dogumu tetikleyebiliyormus onlem amacli baktilarYok ya okadar hastaneye gittim hicbiri bagliyalim demedi ilac verip yoluyolar anca
Ben 4.5 yıl önce 130 tl gibi bir şey almıştım. 37. haftaya kadar çalıştım ve Emekli Sandığı 'na bağlıyım. Acaba o yüzden mi az aldım?Sana yatan sigorta ile alakalı canım sanırım tam hatırlamıyorum ama 4 bin civarı almıştım sanırım toplu değil ama ben her ay böldürüp almıştım
55le kaldim 62kiloyum hizla devam kilo almaya
slm hamis arkadaslar .bebek hickiriklarini hissediyormusunuz artik...benim cok oluyor gecen hafta sadece geceleri hissediyordum bu hafta gunduzde hissediyorum
Decaviti dimi canım ? Sadece decavit mi alıyorsun ?
ama bebek istiooooo :)
aşırı abartmamak şartı ile bence yiyeceklere imrenecek kadarda kendimizi sınırlamamalıyız.
evet bende hiç hoşnut değilim. bu kiloda olmaktan ama bebek taşımak kolay değil. biraz irade biraz bünye işi bu hamelikte kılo alma işi.
hayırlısı ve sağlıkla doğumdan sonra yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcazzz hatta bazen hiç yatamıcaz :) vercez kıloları hayırlısıyla. :)
Kızlar bende dün akşam ölüyorum sandım oturamadım kalkamadım yatamadım resmen hastaneye gittik nst soktular birşey çıkmadı sonra serum verdiler rahatladım sanırım gaz sıkışması yaşadım medicale gittim sözde acilde ultrason yoktu bakmadılar doğumhaneye aldılar eğer orda sancı falan olsaymış Alttan vajinal muayene edeceklermiş allahtan olmadı öyle birşey medicalde iyice gözümden düştü idrarım da temiz çıktı
evet bazen hissediyrum :)slm hamis arkadaslar .bebek hickiriklarini hissediyormusunuz artik...benim cok oluyor gecen hafta sadece geceleri hissediyordum bu hafta gunduzde hissediyorum
Bilmiyorum ki canım neymiş ben diyorum gaz diye idrar testi yapıldı o kadar nst temiz çıktı resmen karnımda birşeyler kopuyordugeçmiş olsun, gaz sancısımıymış? benim de hamilelik başındna beri inanılmaz gazım var kendimi hiç böyle görmemiştim ya utanıyorum bazen kendşmden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?