2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Eczanede var cnm tek kullanacağın pişik krem markası çok iyi kendim için bile kullanırım yıllardır yüzüme bayada gidiyor çok yoğun alman patentli
Aklımda olsun ben kızimdanda Chicco kullandım pişik kremi de şampuanı da yalnız şampuan aynı seri bulmakta zorlandığı bazı yerlerde oyuzden Nivea Alican bu sefer hemde ekonomik

Gözün aydın canım çok sevindim :KK54:
Çoook teşekkür ederim canım:KK68:

Kızlar bebeklerimize emzik verecekmisiniz.
Ayrıca göğüs ucu için krem ne zaman kullanacaksınız yada hangi marka krem
Bebek bezi ne alacaksınız neye karar verdiniz
Birde banyo için şampuan ve losyon pişik kremi hangisini kullanacaksiniz
Kızimda emzik verdim almamıştı,bunda da verecem bakalım alacak mı. Göğüs ucu lansinoh krem kullandım pek faydasını görmedim ama yine onu alırım heralde. Emzirdikten sonra kendi sutumle siliyordum o daha faydalı oldu. Yine de lansinoh alırım dursun bakalım. Biberon avent yeni doğan kullandım cok memnun kaldım, emmeyi de bırakmadı kızım anne göğsüne yakın bı akma hızı vardı. 3 aylıkken çalışmaya başlamıştım sütümu sagip birakiyordum. Şampuan Dalin kullandım hep yine aynı devam ederim. Bebek bezi Prima yeni doganla başladık,sonra molfixe döndük. Islak mendil uni baby kullandım uzun bı süre

Emzikte damaklı aldim iki tane ilk başta veririm bu 3 bebeğim hep yaptiklarim bunlardı emzik olmadan olmaz en az 6 ay kullanıp birdende kesmiştim
Ben ilk kızimda aldimher marka ve hiç birini kullanmadı bayağı uğraştım ama ben hastaneden çıkar çıkmaz vermedim.hatam buydu sanirim bu sefer vereceğim ve dediğiniz gibi 6 aylıkken birden kesmek lazım sonra zor oluyor

Çoook teşekkür ederim canım:KK68:

Kızimda emzik verdim almamıştı,bunda da verecem bakalım alacak mı. Göğüs ucu lansinoh krem kullandım pek faydasını görmedim ama yine onu alırım heralde. Emzirdikten sonra kendi sutumle siliyordum o daha faydalı oldu. Yine de lansinoh alırım dursun bakalım. Biberon avent yeni doğan kullandım cok memnun kaldım, emmeyi de bırakmadı kızım anne göğsüne yakın bı akma hızı vardı. 3 aylıkken çalışmaya başlamıştım sütümu sagip birakiyordum. Şampuan Dalin kullandım hep yine aynı devam ederim. Bebek bezi Prima yeni doganla başladık,sonra molfixe döndük. Islak mendil uni baby kullandım uzun bı süre
Bende kızimda Prima kullandım hep pahalıydı ama bu sefer seelpy göbek bağı oyuntuluyla başlar devam ederim fiyatında iyi yumusakligida.bird aventin biberonu için tavsiyemiz aklımda çok iyi bir tavsiye benim icin

Valla ben emzik aldım.. Tecrübesiizm, kullanılmalı mı kullanılmamalı mı bilmiyorum.
Krem olarak lansinoh, şampuan olarak dalinin setini, pişik kremi olarak sudocrem (dalin setinde de vardı), bebek bezi olarakta prima ve huggies aldım.. Umarım ucuz olanı sever..
Huggies bez asla kullanan çok kalın ve laylonsu hemen pişik yapıyor bir paket kızma kullandım almıştım yarısına yetişmeyen attım pişkin yaptı mahvetti .birde neyele başlarsan onla devam et cildi bebeğin kabul etmiyor

Emzik vericem. Göğüs ucu kremi lansinoh 1ay önce başlarım. Bebek bezi prima premium care. Şampuan, losyon, pişik kremi sebamed.

Oğlum emzik almamıştı ama bu sefer de ben vermeyeceğim kızıma sonrası zor oluyor.lansinoh göğüs için,bez prima kullanmıştım oğlumda , yaşadığım yerde çok fazla marka yoyok bir De kendi bez markaları var umarım bu bebeğimde onu kullanabilirim az kimyasalli. Şampuan olarak uenidogan kokusuz sampuanlar var onlardan kullanıyorum sonra dalin ile devam ederim. Biberon olarakta avent süper, oğlumda Hem emdi Hem avent ile sagdigim sütü verdim çok şükür Rabbime hiç reddetme falan olmadı, Hatta rahat geçirdik emzirme dönemini, gaz falan yapmıyor , kesinlikle avent diyorum biberonda, pişik kremi olarak bepanthen

Ben Philips aventin ultra soft emzigini aldim
Gogus ucu krem lansinoh, avent gogus ucu koruyucu,pisik krem sampuan vs bakim seyleri chicco setini aldm.bez hakkinda hic bi fikrim yok

Bez seçimi genelde bebekle alakalı, o yüzden bez stoğu yapmayın çünkü bazı bezler hatta bilindik markalar dahi bazı bebeklere pişik yapabiliyor maalesef. Bir de bez stoğu yapmanin dezavantajı da numaralar çok çabuk değişiyor İlk zamanlar, İlk bir hafta kullandığınız numara bir bakmışsın ikinci haftanın başında dar gelmeye başlamış olabiliyor :):emir_bebek:

Sıkı durun size en iyi pişik kremini yazıyorum anında etki rahatlama veriyor bebeğe saf zeytinyağı kesinlikle 2 bebeğime kullandım mükemmel sonuç ertesi gün derisi iyi oluyordu.bebek bezi Prima da aşırı kimyasal var özellikle kız bebeğe onerilmiyor biberon yerine kaşık kullanın hatta sütü hemen gelmeyen anneler bebeği göğse koyun biri yardım etsin kaşıkla mama döksün göğse bebek emdikce prolaktin yükseliyor süt salgılanıyor

Huggies bez asla kullanan çok kalın ve laylonsu hemen pişik yapıyor bir paket kızma kullandım almıştım yarısına yetişmeyen attım pişkin yaptı mahvetti .birde neyele başlarsan onla devam et cildi bebeğin kabul etmiyor
İyi yorumlar okudum birde arkadaşım var herşeyi denedi kızı huggies sevmiş.. Ne denediysem pişik yaptı, bebekten bebeğe değişiyor dedi.. Bende birer paket aldım sevmezse diye.. Bakalım ne olacak..

çok tatlısın ya :))
:KK200::KK36: beze giden paraya üzülürüm yaa:cool:

şeker yükleme sonucum 154 çıktı çok şaşkınım hiç beklemediğim bişeydi hatta çıkmıycagından okadar emindim yarın doktorumla görüşcem. şekeri yüksek çıkıp şuan bişeyler uygulayanlar varmı aceba? bebeğin gelişimide geriden geliyor inşallah yanlış ölçümdür haftaya tekrar bakılcak.

şeker yükleme sonucum 154 çıktı çok şaşkınım hiç beklemediğim bişeydi hatta çıkmıycagından okadar emindim yarın doktorumla görüşcem. şekeri yüksek çıkıp şuan bişeyler uygulayanlar varmı aceba? bebeğin gelişimide geriden geliyor inşallah yanlış ölçümdür haftaya tekrar bakılcak.
canım benim ilk muayenede şekerime bakılmıştı değer 73 çıktı . ben de dün şeker yüklemesi yaptırdım. şuana kadar 5 kilo almama rağmen açlık 116 1. saat 267 2. saat 201 çıktı. korkunç ya. ama işte olabiliyor napalım. ben pazartesi dahiliyeye gideceğim. şeker ölçüm cihazı ve diyet listesi verecekmiş. 2 haftada düşmezse ünsilin kullanacakmışım. ama şükret ki seninki benimki kadar yüksek değil. muhtrmelen diyet önereceklerdir.
bi de 154 nedir? açlık 1. saat 2. saat?

Back
X