2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba kizlar benim de cezam bugun bitti dondum :)
Oncelikle bi kac bisey yazmak istiyorum. Disardan bir kac yorumu takip ettim. Bazi arkadaslar kendilerini cok da ilgilendirmedigi halde cok olumsuz yorumlarda bulunmuslar. Biz onlara demistik, yok iste yapmasalardi vs. gibi.
Aramizdan hic kimse kimseyi zorla bi yerden ekleyip zoraki numarasini almadi. Burda sohbetimiz muhabbetimiz var oyle olumsuz, sert uslup kullanarak yapilan yorumlar bana cok cocukca ve anlamsiz geldi belirtmek isterim. Mesela ben dahil olmak istemeseydim ve olmasaydm giden arkadaslae icin uzuntumu belirtirdim ve o kadar dedik anlamadilar falan gibi cok da beni ilgilendirmeyen konularda yorum yapmazdim. Kac yasinda insanlariz cezasi varmis cezasi da sadece bizi ilgilendirdi acikcasi.
O arkadaslar disinda bizim icin uzulen insallah bir an once gelirler diyip iyi niyetle yorum yapan tum kizlar cok tesekkurleer Sizi ozledim gercekten

Hayırlı kandiller kızlar, mi-nick maknemakin hoşgeldiniz mart ayını bitiremeyenlerden biride benim 31 martta kontrolüm var. İçim çok buruk geçen sene regaib kandilinde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrenmiştim. Annem normalde her yıl bizde pişi derler hamur kızartırdı. Hamuru yarıda bırakıp hastaneye gelmişti bu sene yapmayacağım dedi. 31 marttada kürtaj olmuştum. Bu sene aynı tarihte kontrolüm var Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin korktugumuza uğratmasın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Zor valla, hele 1-3 yaş grubu olunca daha zor hamilelikte, Tek tek ilgilenmek , giydirip bez vs. Bakalım hayırlısıyla bi atlatsak

reoc canım öğretmenle konuşman iyi olmuş.Şunu yap diyemem ama ben olsam çocuğumu bunu söyleyen arkadaşının kendisine olan davranışlarının doğru olup olmadı konusunda sorular sorup almaya çalışırdım.Yani arkadaşının söylediklerinin yanlış olduğunu ve eşyalarını çöpe atmasının yanlış olduğunu KENDİSİNİN bulmaya çalışmasını sağlarım.Kesinlikle direkt söylemekten bahsetmiyorum.Bunun farkına vardığı anda da zaten olay değişir.Ama arkadaşına tavır almaması içinde arkadaşına kızmamasını küsmemesini ve de zamanla onunda bu düşüncelerinin değişeceğini yada böyle kişilere yol göstermemiz gerektiğini söylerdim onun sıkılmayacağı anlayacağı şekilde. Çocuklara bu yaşlarda arkadaş seçimi konusunda yavaş yavaş yol göstermiş oluyoruz ya da arkadaşına örnek olmayı göstermiş oluyoruz böylelikle.

Zor valla, hele 1-3 yaş grubu olunca daha zor hamilelikte, Tek tek ilgilenmek , giydirip bez vs. Bakalım hayırlısıyla bi atlatsak
İnşallah canım çabuk atlatırsınız hemen.Kız ben 4-5 gurubuyla bile cinnet geçirmek üzereydim.Bir keresinde çocuk derste popusunu tutarak "tiçır tiçır tuvalete gidebilirmiyim" diye zıplayıp duruyor önümde daha ilk haftalar.dedim buraya yapacak öyle bir hali var yani.Git tabi tabi(ne ingce kaldı o panikle bende ne dinleme metni)Arkadan hepsinin çişi geldi hepsi kıvranmaya başladı,dersi bıraktık bütün sınıf wcye geçtik.Hatta ağlamıştım ilk ay o koşuşturma yüzünden.Ha bide 1-3 yaş nası ya o yaşta veriliyormuki kreşe,anem düşünemiyorum

Benimde kardeşimin istemesi olacak evde ondan bir elbise arıyorum ama bulamıyorum. Şöyle sade çok hamile hamile durmayan. Ama hep saçma sapan şeyler.
Yok canım bulamazsın çok zor istediğin gibi.Zahidenin kıyafetleri çok güzel ama LCWda yokki öyle.En iyisi al istediğin kumaşı terzide istediğin gibi diktir bence,Oh mis.Kumaş,Bursa kumaş pazarında çok güzel oluyor genelde her şehirde var.

Benimde 15 marttı kürtaj tarihim seni çok iyi anlıyorum şuan sana şunu yazarken bile gözlerim doldu.Bende bi tuhaf duyguyla geçirdim 15 martı.Gerçi benim nisanda da mayıs sonunda da kürtajım var ama onlar parça kalması yüzündendi.15 mart çok kötü kazında hafızama.Allah bir daha yaşatmasın kimseye de yaşatmasın.Hayatta herşey varmış insan bunu öğreniyor,şimdi bu mutluluğu yaşıyoruz Allah mutluluklarımızı daim etsin yarıda bırakmasın inşallah

Selam kızlar cezam bitti tekrar aranıza katıldım, aldığım cezaya anlam veremedim ama neyse...

Dışardan takip ettim sizi, hayırlı kandiller herkese..

Hayirli kandiller guzel haziran anneleri
Hoşgeldiniz kızlar,özledik valla

şekeri olan arkadaşlar bugün ölçüme başladım ama tokluk hep yüksek çıkıyor diyete de uyuyorum zamanla düşer mi tavsiyesi olan var mı?
Kaç çıkıyor canım değerlerin

Hoşgeldin canım,kimse kötü niyetli yazmamıştır onu. Hani gittiginize üzüldük,keşke olmasaydı gibisinden yazmışlardır

Rukiyeyi mi diyosun acaba :) bildigim o vardi yikayip seren :)

Merhaba kizlar öncelikle kandilimiz mübarek olsun.

Ben rukiyemustafa nickli olan grubu kurdum die sikayet edilip bazilari tarafindan tamamen sitemden uzaklastirilmami sağlayanlara duyrulur . Yiyosa şimdi de şikayet edin de gorim.
Hak ettiler biz demistik diyenler siteden uzaklastirldigimiz söylenince o yazıyı beğenenler balık gibi atlayanlar teşekkürler sizi alkışlıyorum

Bizi çok merak edenler özleyenler yerimizi arayanlara da çok çok teşekkür ediyorum iyi ki sizin gibi kalbi olanlar war

Ben burdayım yeniden geldim bi kaç gün açıklama yapmayı bekledim . Diğer arkadaşların geri dönüşü war ama benim olmadığı için yeniden açtım .

U Ucmevsim in de dediği gibi sen istemiyorsan ses etme ne şikayet ediyon

kaju Ayy canm beni sormuşsun kiyamam o kıyafetleri ben yikayip serdiydim bida da yikicam 30 32 felan oluyum da. Miss gibi kokluyorym şimdi icinde yawrum warms gibi kokusuna ölürüm dogsaydi bi .

Sizleri de özlemişim arada yorumlara baktm

Hepimiz insaAllah sag salim kucağımiza almayı nasip etsin inşaAllah Rabbim

Kandilin yüzü suyu hürmetine Rabbim tüm günahlarımızı affetsin dualarımızı kabul buyursun insaAllah sevgiler ⚘⚘⚘⚘⚘

Yaa ben hiç duymadım şikayet olayını..
Bir de hepinizin cezasını geçici süreli saniyordum ya..
Sürekli bakıyordum profilelrinize açıldı mı diye.

Kizlar sizce bebek icin alisverise ne zaman baslamaliyim.Etrafimdakiler simdi baslama iyi degil diyip duruyolar.Bnde 32 33 haftalikkn hersey hazir olsun istiyorm.Kafam karsti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…