- 28 Eylül 2017
- 229
- 270
- 33
- 36
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #26.041
Canım sizi de liste de göremedim yoksunuz sanırım.. bazılarınızın takvimi de yok
@prenses3520charmed88
@Dimplesbaby
@sevilesi
asymkrdg
@Umutt19
Ekle canım listeye
Yaa ben hiç duymadım şikayet olayını..
Bir de hepinizin cezasını geçici süreli saniyordum ya..
Sürekli bakıyordum profilelrinize açıldı mı diye.
Diğerlerinde süreleri yazıyordu. Ben direk cikarilmisim tamamen . Öyle olunca yeniden açtım .
Şikâyet meselesini de bi arkadaşin bani kalkınca o sormuş yöneticiye o söylemiş şikayet olduğunu.
Sağlık olsun herkes kendini belli eder.
Teşekkür ederiz canm bizi merak edenler
Yawas yawas digerleri de gelir bi benimki açılmıyor süresi yazmıyor o yuzden bu yeni hesabım
Yaşın canımyazdırmamıstım ben nolur nolmaz dıye soylıyım ıstersenız
cınsıyet erkek
son regl 13 eylul
beklenen dogum 19 hazıran
ısmı ayaz batın
yer ıstanbul
hafta 27
Ilk bebismiyazdırmamıstım ben nolur nolmaz dıye soylıyım ıstersenız
cınsıyet erkek
son regl 13 eylul
beklenen dogum 19 hazıran
ısmı ayaz batın
yer ıstanbul
hafta 27
34 yaşındayım rize de yaşıyorum 2.cocugum erkek bebek bekliyorum ismi Mustafa Asaf olucak inş
Başla bence bi şey olacaksa o haftalardan sonra da olur. Sonra çok sıkışırsın.Kizlar sizce bebek icin alisverise ne zaman baslamaliyim.Etrafimdakiler simdi baslama iyi degil diyip duruyolar.Bnde 32 33 haftalikkn hersey hazir olsun istiyorm.Kafam karsti
Olsun canım ya diğerleri de gelir insalah @LknrNkz 'ın ki de açılmış amaBabylicious hala kapalı. Ne fark var ki bazısı açıldı bazısı açılmadı. Onu anlayamadım.
Neyse sağlık olsun..
Kizlar sizce bebek icin alisverise ne zaman baslamaliyim.Etrafimdakiler simdi baslama iyi degil diyip duruyolar.Bnde 32 33 haftalikkn hersey hazir olsun istiyorm.Kafam karsti
Hıı ondan demek ki olsun canım napalimBazısının önceden de bani olduğu için açılma süresi uzamış die biliyorum.
Son adet tarihin ve tahmini doğum tarihini de yazar mısın canım
Çok geçmiş olsun canim en illet hastalık malesefSinir stres ve dikatsizlik yapar canım egzersiz mutlaka olmalı hayatımız da benim ailem de her iki tarafta var babam amcam annem teyzelerim çocukları falan kardeşim de bende varda var
Canım sizi de liste de göremedim yoksunuz sanırım.. bazılarınızın takvimi de yok
@prenses3520charmed88
@Dimplesbaby
@sevilesi
asymkrdg
@Umutt19
Hıı ondan demek ki olsun canım napalim
Evet canm.
Canm benim de ismi ekle tabloya zor karar verdik degistirmezsek Allahın izniyle yavuz selim olacak
Kizlar sizce bebek icin alisverise ne zaman baslamaliyim.Etrafimdakiler simdi baslama iyi degil diyip duruyolar.Bnde 32 33 haftalikkn hersey hazir olsun istiyorm.Kafam karsti
T tazeaanne2018 ay benim de ilk oğlum selim bayılıyorum bu isme :) şimdiki oğluma da isim bulamıyorduk serhan ismi hoşuma gitti geçen ufak tefek cinayetlerde dikkatmi çekti hemen galiba Serhan koyacağızAy bizim de selim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?