- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.233
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #2.761
çoğu kişi coraspin kullanıyo aslında neden bebe aspiririne çevirdi ki senin doktor? Zararı mı var dedi?Benimde genetikte ortaya cikti.. coraspirin kullanmay baslamistim bebek olunca bebe aspirinine cevirdi dr
Sıkma canını haftada duyuluyomus genellikleMerhaba arkadaşlar doktordan geldim bu sefer araştırma hastanesine gittim alttanda baktiysada kalp atışını ne görebildi ne bebegi gorebildi oluşum var gibi dedi kese 1.40kusur cm olmuş ama 5+5ile uyumlu dedi moralin çok bozuldu
cok cok amin sagolun sizde saglicakla kucaginiza alirisnkz insAllah
Bilmiyorum ki 100luk bebe aspirini kullan dediçoğu kişi coraspin kullanıyo aslında neden bebe aspiririne çevirdi ki senin doktor? Zararı mı var dedi?
keseyi nezaman gorebiliriz doktora randevu almadim daha acilde baktirdim beta hCg :)
Merhaba arkadaşlar doktordan geldim bu sefer araştırma hastanesine gittim alttanda baktiysada kalp atışını ne görebildi ne bebegi gorebildi oluşum var gibi dedi kese 1.40kusur cm olmuş ama 5+5ile uyumlu dedi moralin çok bozuldu
degeriniz kaç çıktıkeseyi nezaman gorebiliriz doktora randevu almadim daha acilde baktirdim beta hCg :)
nescafe içmeyinnnnn diyorlar :/
yoksa bana da gebelikten önce iyi gelirdi nescafe.
bakalım akşama tüm yolları denicem
Evet o acidan cok iyi,sigara kokan insanlar yanima gelince midem bulanirdi benim de, nasil iciyorlar fln derdimEvt canım çok içtiğim için zaten sanırım hemen bırakma stres olursun dedi yavaş yavaş azalt dedi 3 aydan sonra kesinlikle hiç istemiyoruz dedi.. Ben 3 aya kadar kalıcağımı düşünmüyorum zaten bu mide bulantıları da içmeme engel oluyo iyi oluyo aslında :)
305cikti degerim adetik 2gun gectidegeriniz kaç çıktı
Mesajları da bulamadım acaba ben yanlış uygulamayı mı kulanıyorumCanım mesajlarım var ya ordan görebilirsin
insAllah duyarsinizAyyy kalbim firlayacak şimdi. Doktordayim sıra bekliyorum. İnşallah kalp atışını duyarım kızlar
canım Allah korusun ne dış gebeliği dış gebelikte artış aşırı olur diye biliyorum ben bi dur bakalım hiç belli olmaz stres yapıp bebeği üzmeağlamaktan canım çıktı adet günümden 2 gün önce 48 degerim 2 gun sonra 115 oldu bu güzel artıştı sonra 2 gun arayla yaptırdıgım 190 270 ve 390 oldu 7gün oldu adet geçikmem boş yada dış gebelik demi
canım sen keseyi ne zaman görmüştün peki? Geç döllenme olamaz mı?Merhaba arkadaşlar doktordan geldim bu sefer araştırma hastanesine gittim alttanda baktiysada kalp atışını ne görebildi ne bebegi gorebildi oluşum var gibi dedi kese 1.40kusur cm olmuş ama 5+5ile uyumlu dedi moralin çok bozuldu
Ayyy kalbim firlayacak şimdi. Doktordayim sıra bekliyorum. İnşallah kalp atışını duyarım kızlar
canım 5+5se duymaması normal 6+3den sonra falan duyuluyor ,ya da 7+larda o yüzden stres yapma lütfen.Merhaba arkadaşlar doktordan geldim bu sefer araştırma hastanesine gittim alttanda baktiysada kalp atışını ne görebildi ne bebegi gorebildi oluşum var gibi dedi kese 1.40kusur cm olmuş ama 5+5ile uyumlu dedi moralin çok bozuldu
bence normal canım benimde 2 gün geçmişti 3. gün baktırdım 850 çıktı değerimadetim 2gun gecti 305cikti gec dollenmemi acaba normalmi bu sayi
Mesajları da bulamadım acaba ben yanlış uygulamayı mı kulanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?