- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #2.721
Bazıları emen çocuğu zehirler hormonlar diye bıraktırıyolar ama fasa fiso heralde onlar :) eskiler hep ard arda doğururmuş eminim ki sütten kesmemişlerdir bebekleri
Ben oyle birsey oldugunu sanmiyorum yurt disinda emzirmek ki digeri dogunca ikisini birden emziriyorlar gayet normal sadece son haftalarda kolostrum icin biraz ara veriliyor sonra devam ediliyor. Rabbim korur bence bebeklerimiziBazıları emen çocuğu zehirler hormonlar diye bıraktırıyolar ama fasa fiso heralde onlar :) eskiler hep ard arda doğururmuş eminim ki sütten kesmemişlerdir bebekleri
Valla ben de öyle biliyodum canım da arkadaş söyleyince biraz araştırdım gayet de herkes emzirmiş hiçbişey de olmamış.. Allah'a emanetGenelde bu sebeple kesmisler aslinda. Annem de ben nerdeyse zehirleniyormusum dedi Bir de kizdan sonra erkek, erkekten sonra kiz olursa zehirler gibi inanis var.hurafe olabilir
Aynen,emzirmeye devamValla ben de öyle biliyodum canım da arkadaş söyleyince biraz araştırdım gayet de herkes emzirmiş hiçbişey de olmamış.. Allah'a emanet
Kızlar aranızda sigara kullanan var mıııı??
Valla ben de bulanıyorum ama yiyorum canım bulanıyorum diye yememezlik yapmıyorum yani.. Yemekleri içimde tutabilmek için bi süre tuvalete gitmiyorum.. Ama tuvalete her gittiğimde klozeti görür görmez bi küçük kusma yaşıyorumBulanti yasayanlara gecmis olsun,ben de tam tersiyim, acayip istahim acik. Kilo da almak istemiyorum simdiden
Bende ayni igneyi vurulmaya basladim daha dogrusu kendim vuruyorum 34 hafta nasil gecicek boyle ignede sikinti yok ama yakiyo ilacvalla ben de az vesveseli sayılmam zaten ben de hibor vuruyorum canım ama genetikteki sonuca göre bunu verdi hatta hibor yakıyor diyince clexane 4000 yazdı ama eczane bu aralar clexane piyasada yok diyince çıktık doktora raporu hibor 3500 olarak yazdırdı tekrar .. herhangi bi değere falan bakmadan verdi yani bak şimdi pimpiriklendim niye değer bakmadan verdi bana sana pıhtılaşma zamanı testi falan mı yaptı?
yaa ben çok içiyodum 1,5 paket falan bırakamadım valla doktor da birden kesme 5 taneye kadar iç dedi 5 i geçmiyorum bazen 4 de kalıyorum
Daha birakamadin mi yoksa?
her gün aynı saatte yapman önemli canım aman dikkat etBende ayni igneyi vurulmaya basladim daha dogrusu kendim vuruyorum 34 hafta nasil gecicek boyle ignede sikinti yok ama yakiyo ilacbide benim saatim yok kafama gore yapiyorum dr bisey demedi hic
Ayy o da cok kotu ama neyse ki bir kac aya bitecek bu bulantilarValla ben de bulanıyorum ama yiyorum canım bulanıyorum diye yememezlik yapmıyorum yani.. Yemekleri içimde tutabilmek için bi süre tuvalete gitmiyorum.. Ama tuvalete her gittiğimde klozeti görür görmez bi küçük kusma yaşıyorum
agzıma bile sürmedim ben içmiyorumKızlar aranızda sigara kullanan var mıııı??
yaa ben çok içiyodum 1,5 paket falan bırakamadım valla doktor da birden kesme 5 taneye kadar iç dedi 5 i geçmiyorum bazen 4 de kalıyorumagzıma bile sürmedim ben içmiyorum
sende sakın içiyorm deme
Senin kac haftalikti keseyi gordunuz mu? Seni diger topikten hatirliyorum 5. Haftandasin sanirimkızlar yaa bendede su sıkıntı var ben bazen inanmıyorm karsıdaki insnlara
buna pinpiriklik yada vesvese diyelim hamileyken olan bişey
cocgumla ilgili olunca
doktor iğnenin dozunu ayrladımı dogru baktımı degerlerime
kalabalıkta gözünden kaçtımı dikkatini verdimi
yaaa bu iğne dozu yanlıssa
diye kafam karısıyor
dünde sormayı unuttum eşim yedik naneyi diyor huyumu biliyor ya:))
der duru kızım diyor artık annen arabada kaç kere tekrarladım bunu eve gelene kadar
5+0 da gördüm canım değerim 7500 civarıydıKızlar keseleri kaçıncı haftalarda gördünüz doktorum beta 1000 2000 olmadan kese gözükmez dediO yüzden çarşambaya verdi randevuyu betam 850
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?