- 27 Aralık 2015
- 316
- 547
- 53
- 32
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #37.361
Ömürlü olsun inşallah allah bağışlasın geçmiş olsunKızlar çok şukur ben doğum yaptım.
Allah'a binlerce kez şükürler olsun bebeğimde bende iyiyyiz.uzun zaman sonra tekrar anne oldum.
Küçük bebek ozlemisiz.cok güzel bir duygu.dogum yapacaklara şimdiden bol şans.
Korkmayın oluyor bitiyor.allah bebeğinize de sizede sağlık versin
Gozunuz aydin canim anali babali buyutun. Sezeryan oldun degil mi? Nasil hissediyorsun kendini? Bebis nasil, kilosu icin tedirgindin hep, soyledikleri gibi mi yoksa yanilmislar mi?Kızlar ben dün yani 11 haziranda doğum yaptım bebeğime kavuştum çok şükür.geçmişi okuyamadımBlackbluee1
İnşallah canım. Onu görünce zaten rüm sıkıntılarımı unutuyorum. Bir aksilik olmazsa yarın çıkacak inşallah. Solunumu da iyiymiş. Sütlerimi de içiyormuş tosbiğim. Kanında enfeksiyondan bahsetti dün dr. Nereden çıktığını anlamadım. İlk gün öyle bir şey dememişlerdi.Ay canım ya çok tatlı anlatmışsın,bayıldım.Ben şuan tamda o duygular içindeyim bir taraftan doktorların baskısı yok efenim 40. haftadan sonra alalım.Bende sen gibi 40 dolduruncaya kadar beklemek istiyorum ama inatla beklemeyelim tarih verelim diye uğraşıyorlar resmen.Benimkide 4 yakın olacak heralde 40. haftada buda korkutuyor beni ya bıdığıma birşey olursa diye biraz korkuyorum açıkçası.Bir taraftanda dediğin gibi sezaryen yapıp kucağıma alıversemmi ne zaman gelecek sancılar nasıl olacak diye düşünmesemmi diye düşünüyorum.Duygularıma resmen tercüman oldun canımcım
reoc canım sağolasın açıklamaların için.Çok geçmiş olsun 35ten 39 a kadar gelmesi bile büyük birşey,insan çünkü erken doğum riski olunca diken üstünde oluyor,İnşallah hemencecik geçiverir hastanede geçirdiği vakit yavrunun hemen getiriverirsin evine.Bütün bunları unutturuverir yaşadığın mutluluk inşallah
Basiniz sagolsun .Uzulmemek elde değil ama daha sakin atlatmaya calismalisiniz bebek icin .Her duygunuz ona geçiyor. Riske atmayin bebeginizi .Size iyi gelecek bir arkadasiniz falan varsa onla görüşün yalniz kalmayin .Aksam uzeri gücünüz varsa biraz yürüyüse çıkın. Rahatlarsiniz.
Ben bir kez cok ağlamıştım o kadar cok kasilmistim ki düşününce hala vicdanim sizliyor.
Allah sabırlar versin canım Mekanı cennet olsun inş.
Başın sağolsun canım bebişi düşün biliyorsun 1 gün bile kalsa kardır inşallah doğurmadan önce dönerler
Basiniz sagolsun, Allah sabir versin canim. Ama bebegin icin biraz saglam durmalisin, bebegini strese sokma kafani dagitmaya calis canim. Arkadasina falan haber versen, gelip yaninda bulunsa.
Başınız sağolsun benim de kaynanam kalp krizi geçirmiş aynı sehirdeyiz gerçi ama dogum da yakın olunca bide insan kendini mi düşünsün onu mu bilemiyor
Allah razı olsun kızlar dünden bu yana çok kötüyüm. Cenazesine gitmeyi istedim yoldamı doğurmak istiyorsun diye engellediler. Çok severdim doyasıya ağlayamadım bile çocuğa birşey olur korkusundan. Geçen ay memleketten gelmişti beni görünce sevinçten ağlamıştı. Torunum doğsun ben onun elini öpmeye geleceğim demişti göremedi çok zoruma gidiyor.Canım başın sağolsun,Mekani cennet olsun,çok zor bir durum bebegin için sakin kalmaya çalış.esin arkadaşların elbet biri yanında olur ama sen sakın ol yeterli hem daha zamanın var hatirladigim kadarıyla moralini bozma
Canim maalesef hayat bizim planlarimiz dışında ilerliyor .Bebegimi goremedi diye hayiflanma .Allah mekanini cennet etsin insallah .Bebegin dogunca kendini iyi hissedince mezarini ziyaret edersin .Allah razı olsun kızlar dünden bu yana çok kötüyüm. Cenazesine gitmeyi istedim yoldamı doğurmak istiyorsun diye engellediler. Çok severdim doyasıya ağlayamadım bile çocuğa birşey olur korkusundan. Geçen ay memleketten gelmişti beni görünce sevinçten ağlamıştı. Torunum doğsun ben onun elini öpmeye geleceğim demişti göremedi çok zoruma gidiyor.
Gözün aydın sağlıkla büyüt evladını bol bol süt olsunKızlar ben dün yani 11 haziranda doğum yaptım bebeğime kavuştum çok şükür.geçmişi okuyamadımBlackbluee1
Ahh canım görüyordur onlar birbirini kendini üzmemeye çalış zor biliyorum ama rabbim sabır versinAllah razı olsun kızlar dünden bu yana çok kötüyüm. Cenazesine gitmeyi istedim yoldamı doğurmak istiyorsun diye engellediler. Çok severdim doyasıya ağlayamadım bile çocuğa birşey olur korkusundan. Geçen ay memleketten gelmişti beni görünce sevinçten ağlamıştı. Torunum doğsun ben onun elini öpmeye geleceğim demişti göremedi çok zoruma gidiyor.
Allah yardimcin olsun, saglikla gelsin melegin canim. benim de kordon dolanmis durumda bebegime. Sezeryan mi olsam diye dusunuyorken gecen hafta bebegimin ters dondugunu makat gelis oldugunu gorduk. Dr.sezeryan icin gun verdi hayirlisi buymus demekki dedim.. Dun yine kontrolum vardi 1 hafta icinde yine normal dogum pozisyonuna gecmis bebegim cok sasirdik hatta basi da baya asagi inmis dedi dr. Normal mi istiyorsun dedi, kordondan dolayi goze almak istemedim yok hayir sezeryan dedim. Simdi 18 hazirani bekleyecegiz ama bebegin basi asagida ve karnim asagi indi artik. Gununu beklemeyip gelmek isteyecek diye cok tedirginim.Selam kızlar sabahtan hastaneye geldim yatisim yapıldı sezeryana karar verdim kordondan dolayi. Önlüğümü giydim bebegime kavuşmayı bekliyorum dua edin lütfen sağlıkla kavusalim
Benim de aşağıda canım aylardır kafa hep aşağıda sıkıntı etmeKizlar karniniz asagi indi mi? Benim yaklasik 1 haftadir karnim asagida. Ay 1 hafta daha dursa gununu beklese diyorum ya.
Ben de eşime dedim gireceksin doguma ne çektigimi gör falan diye.
oda yok ben giremem dayanamam sana dedi. Sonra doğum günü doktora dedi ki ben de girebilir miyim diye..
doktor atarlandı dedi ki lütfen yaaaa hayır yaaaaerkekler girmesin artık şu doğumaaa eşim de niye ki dedi. Sonra düşüp bayılıyorsunuz fenalık geciriyosunuz doğum yapan kadını bırakıp sizle ilgileniyoruz dedi almadı. Öyle deyince bizim ki daha bi fena olfu girmedi..
Tabi o sancıyla umrumda olmadı. Iyi ki de girmemiş gercekten ben bile dogum masasından kalkıp arkamı dönüp masaya bakinca başım döndü. Ama kapının dibinde beklemiş herşeyi duymuş.
Bu arada ben doğumdan çıktığım da ebeler üstümü giydirirken titremeye başladım 1 saat boyunca yatakta titredim. Herkes diyo üşüyor musun diye ama üşüdüğüm için değil kendimi tutamıyordum istemsiz heryerim titredi. Sizde de olmuşmuyduQUOTE]
Ben de doğumdan sonra titreme olmadı ama doğum yaptığım odam baya sıcaktı zaten, Sadece ayağa kalktığımda bacaklarım hafif titriyordu sanırım o da kasmaktan :)
Evet benimki de başini yerlestirmis ve basi da baya inmis asagi artik.6 gun daha sabretsek super olcak insallah.Benim de aşağıda canım aylardır kafa hep aşağıda sıkıntı etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?