2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ömürlü olsun inşallah allah bağışlasın geçmiş olsun

Kizlar dun aksam kontrolum vardi. Nstde 25e kadar cikan duzenli sancilarim vardi. Doktorum 3 saat sonra da gelebilirsin, 5 gun sonra da dedi. Yani artip artmayacagi belli degil ama duzenli sancilar. 18 haziran sezeryan gunum insallah bekler o tarihe kadar. Boyle sancilari cikip bekleyen var mi bir sure daha dayanir mi acaba. Nst goruntusunu eklemeye calistim ama ekleyemedim

Kızlar ben dün yani 11 haziranda doğum yaptım bebeğime kavuştum çok şükür.geçmişi okuyamadım Blackbluee1
Gozunuz aydin canim anali babali buyutun. Sezeryan oldun degil mi? Nasil hissediyorsun kendini? Bebis nasil, kilosu icin tedirgindin hep, soyledikleri gibi mi yoksa yanilmislar mi?

İnşallah canım. Onu görünce zaten rüm sıkıntılarımı unutuyorum. Bir aksilik olmazsa yarın çıkacak inşallah. Solunumu da iyiymiş. Sütlerimi de içiyormuş tosbiğim. Kanında enfeksiyondan bahsetti dün dr. Nereden çıktığını anlamadım. İlk gün öyle bir şey dememişlerdi.

Allah sabırlar versin canım Mekanı cennet olsun inş.

Başın sağolsun canım bebişi düşün biliyorsun 1 gün bile kalsa kardır inşallah doğurmadan önce dönerler

Basiniz sagolsun, Allah sabir versin canim. Ama bebegin icin biraz saglam durmalisin, bebegini strese sokma kafani dagitmaya calis canim. Arkadasina falan haber versen, gelip yaninda bulunsa.

Başınız sağolsun benim de kaynanam kalp krizi geçirmiş aynı sehirdeyiz gerçi ama dogum da yakın olunca bide insan kendini mi düşünsün onu mu bilemiyor

Allah razı olsun kızlar dünden bu yana çok kötüyüm. Cenazesine gitmeyi istedim yoldamı doğurmak istiyorsun diye engellediler. Çok severdim doyasıya ağlayamadım bile çocuğa birşey olur korkusundan. Geçen ay memleketten gelmişti beni görünce sevinçten ağlamıştı. Torunum doğsun ben onun elini öpmeye geleceğim demişti göremedi çok zoruma gidiyor.

Canim maalesef hayat bizim planlarimiz dışında ilerliyor .Bebegimi goremedi diye hayiflanma .Allah mekanini cennet etsin insallah .Bebegin dogunca kendini iyi hissedince mezarini ziyaret edersin .

AnneAslan drdan bilgi alabildin mi tekrar? Lütfen kendine dikkat et. Bebeğin birkaç gün sonra çıkacak inşallah ama sen kendini toparlayamazsın böyle yaparsan. Ödemler canını yakar. Sütün azalır. Psikolojin bozulur. Bunları düzeltmen zaman alır. Bebeğin her şeyi atlatmış olur ama sen verimsiz şekilde devam edersin. Böyle bir sonla karşılaşmayı mı istersin yoksa bebeği çıkana kadar kendini toparlayıp yavrusuna tüm gücüyle destek olan sağlıklı ve mutlu bir anne olmayı mı? Drumun bana söylediği bir şey var hep: 1 hafta 10 gün kuvözde kalıp sonrasında canınıza okuyan, her yeri dağıtan canavar gibi sağlıklı bir bebek olması mı yoksa sağlıksız doğan bir bebek mi? Bırak kuvözde kalsın derdi hep. Haklı da. Sürekli ağlayarak ve neden diye sorarak Allah'a da isyan etmiş oluruz. Şeker hastasıyım. Yavrum sapasağlam doğdu. Ben buna şükredeceğime 5 6 gün kuvözde kaldı diye sızlanırsam Allah verdiği nimetleri benden almaz mı? Kendine gelmen için biraz sert yazdıysam affola. Senin iyiliğin için. Sana üzüldüğüm için yazdım.

Ahh canım görüyordur onlar birbirini kendini üzmemeye çalış zor biliyorum ama rabbim sabır versin

Kizlar karniniz asagi indi mi? Benim yaklasik 1 haftadir karnim asagida. Ay 1 hafta daha dursa gununu beklese diyorum ya. Bebegim gecen hafta ters makat dönmustu, dunku kontrolde bebegimin yine bas gelis pozisyonunu aldigini ogrendik. Kendisi de kararsiz yavrum :) Bizi durmadan sasirtiyor. Doktorum normal mi istersin dedi yok dedim zaten gun de verildi sezeryan olsun. Bebegime kordon dolandigi icin goze almak istemedim. Kizlar bebegimin başı baya inmiş asagiya ve 1 haftaya yakin karnim asagi indi. Bekler mi dersiniz 6 gun daha.

Son düzenleme:
Selam kızlar sabahtan hastaneye geldim yatisim yapıldı sezeryana karar verdim kordondan dolayi. Önlüğümü giydim bebegime kavuşmayı bekliyorum dua edin lütfen sağlıkla kavusalim
Allah yardimcin olsun, saglikla gelsin melegin canim. benim de kordon dolanmis durumda bebegime. Sezeryan mi olsam diye dusunuyorken gecen hafta bebegimin ters dondugunu makat gelis oldugunu gorduk. Dr.sezeryan icin gun verdi hayirlisi buymus demekki dedim.. Dun yine kontrolum vardi 1 hafta icinde yine normal dogum pozisyonuna gecmis bebegim cok sasirdik hatta basi da baya asagi inmis dedi dr. Normal mi istiyorsun dedi, kordondan dolayi goze almak istemedim yok hayir sezeryan dedim. Simdi 18 hazirani bekleyecegiz ama bebegin basi asagida ve karnim asagi indi artik. Gununu beklemeyip gelmek isteyecek diye cok tedirginim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…