2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
canım kardesim benim dert ortaklarim walla kendim gibi sewindim gozun aydin guzelim allaha sukur rabbim daha hic ayirmasin kuzundan kendime dua ettim hep sanada ettim darısı bana ve biz gibi yawrularini bekleyenlere bol sütlü kakalı çişli aglamali gülmeli musmutlu gunler yasarsiniz insallah

galba ole canom ama insan caninin acisina icinin derdine herkesin hareketi batyo

Derin derin burnundan nefes alip ver. Insirah suresini ogrenmediysen ogren bol bol oku. Sancida bagirmak yerine nefes alip vermek daha etkili

Karından nefes ya da göğüsten nefes var ya acaba hangisini kullanmak gerek canım?hadi sancı çekerken kendimiz ona göre nefes alırız da ıkınma sırasında yanı Doğum başlayınca nasıl oluyor? Kimi doktor ıkınma hissi gelince anne ıkınmalı nefesini tutup da diyor,kimisi de Doğum sırasında 10a kadar sayıp nefesini tut şimdi ıkın diye anneye talimat veriyormuş. Ne yapmak gerek nasıl yapmalıyız bilemiyorum.

Spinal sezaryen olan arkadaslar birsey sorcam. Spinal mi yoksa genel mi uygun diye bakiliyormus, nasil bakiliyor? Ben spinal istedigimi soyledim doktoruma, benim de tercihim spinal anneyle ilk karsilasma onemli, anestezi uzmani tıbbi bir engel gormez ise spinal yapilir dedi. Anestezi uzmani nasil anliyor uygun olup olmadigini? Test gibi birsey mi yapiyorlar bunun icin?

Kızlar sezeryan yaramizlq batı onla pansuman yaptınız mı.doktorum benim şu gecirmez bandı çıkarıp yarından itibaren pansuman yapmamı istedi sizde yaptınız mı yaz günü olduğu için diyor açık tutup pansuman yapalım diyor

arkadaslar ilk nisanim geldi sorasinda dunden beri gelen pembe akintim var hastaneye gittim 2 defa ne sanci ne acilma ama surekli bi sulu pembe akinti geliyor cook tedirginim boyle birsey olan bilen varmi normalmidir

Burada arkadaşlar kan testi yapıldığını yazmıştı.. Tabi bazı hastaneler yapmış..

Rabbim bir avazda kurtarsın insallah cnm hayırlı dogumlarin olsun ...niye bu kadar eziyet ediyolar ki anlamadim madem öyle suni sancı versinler yazık sanada bebeğine de yahu..

Canım , Her iki türlü nefes alma tekniğini de doğumda kullaniyoruZ . Ilk sancı evresinde burundan nefes alıp göğsünü doldur Hava ile ve ağızdan ver, Bu sancıları daha rahat atlatmani sağlar, ikinci evrede de yani doğumun başlayıp ikinma evresinde burundan nefes alıp karnını dolduruyorsun hem ikinip hemde çeneni göğsüne dayayıp ağızdan nefes veriyorsun yavaşça. Ikincim de kolay olur inşallah. Sen de bu şekilde yapabilirsin.

acilma yok nstde sanci yok diyip gonderiyolar hani bole cok kanama olmadigi surece sorun degilmis ama ben rahat degilim ki niye bolre oluyor anlamiyorum nisan bikere gelmiyormu benim ilk nisan geldi sora surekli sulu pembe halada geliyor anlamadim.
Devamlılığı adet kanaması gibi mi? Bende tedirgin olurdum ya.. Her gün nst ye bağlansan mı acaba?

A aeengineer nasılsın canım, Ne alemdesin. Var mı sancı falan.
Ay hiçbirşeyim yok canım yaa.. Düzenli sancılar, adet sancıları gibi sancılar gitti hep.. Yalnız ben, benim oğlanın hareket ettiğini bilmem, bugün coştu.. Diyorum oğlum durdun durdun, şu bayramı da atlatalım..
Sen ne alemdesin canım? Bayrama hazırlık yapmışsın, yorulmuşsun

Canım benim ilk sezeryanda ne şu geçirmez bant taktilar ne de pansuman yaptım doğumdan bi gün sonra banyo yapabilirsin sadece yaranı kuru tut banyodan sonra saç kurutma makinasıyla kurut yeter dedi dediği gibide yaptım 10 güne herşey duzelmisti yine aynı doktora gidiyorum bakalım bunda ne diycek ...yalnızca kotseye izin vermemişti 40 dan sonra demişti ondan Sonrada ben takmadım kasindiriyor diye

acilma yok nstde sanci yok diyip gonderiyolar hani bole cok kanama olmadigi surece sorun degilmis ama ben rahat degilim ki niye bolre oluyor anlamiyorum nisan bikere gelmiyormu benim ilk nisan geldi sora surekli sulu pembe halada geliyor anlamadim.
Benimde aynı şekilde oldu canım sulu pembe akıntı. 2 gün öyle geldi dr um suni sancı verdi.acılmana baktılarmı? Benim açılma vardı. Dr beklemende sakınca görmüyosa beklemen daha iyi. Sancın gelince gidersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…