- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #38.161
Aynen çok zorMerhaba anneler ve anne adaylari. Benim kuzum da bugun 10 gunluk oldu tam. Maalesef bizde de sarilik çıktı. Hem dee üst sınır 29da yazık cocugu bilemedik. Keskeee önceden götürseydik. Ben hep diyordum yüzü sari gibi diye. Ama annem ve esim abartma diyorlardi. Araya bayramda girdi. Ilk muayesine gidemedik. Ondan bilemedik herhalde.kizimi hemen yatisa aldılar. 2 gün beraber yoğun bakimda kaldik. Maaleseff yine çok ama çok zordu. Işık tedavisi gördü. Geceleri ben sifir uykuyla durdum. Tepemde sürekli bip bip oten makine vardı. Beynim oyuldu. Ama insallah Allah bir daha oralara dusurmez. Bende dua istiyorum. Insallah kizim sariligi tamamen atar. Dua edin ne olur. Allah kimsenin evladina da acı sızı vermesin.
Merak ettiğim siz de 2 saate bir emzirmek için uyandırıyor musunuz? Çok zor olmuyor mu?
Kendimi çok kasıyorum alttan muayenede inşallah bu kolay olur canım teşekkür ederim tavsiyelerin içincanim cati muaynesine uc parmakla kontrol ediyo rica edersen eldive jel surerse daha iyi olur kendini sıkma en acısız seylerden biri icine korku dusurme
40 hafta dolunca 9 ay 10 gün mü olmuş oluyor tam
Teşekkür ederim canım. Bez için ıslak mendile de dikkat edin. Islak mendili yikayip siliyorum ben. Yoksa direk silince pişik oluyor. Size de geçmiş olsun. Ben emziriyordum. Ama süt yeterli gelmiyor. Mama hic istemiyorum. Fakat doymasi için mecbur bir de ona baslayacazÇ
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar en kısa sürede.biz de de sarılık vardı .Birgün uyandıramadım emmedi sürekli uyudu doktora koştu yüzü göz bebeği sarıydı çok yüksek değil değeri şükür düşmeye başladı emziriyorum bol. Bir de pişik oldu poposu kıpkırmızı yandı dikkat edin bezi değiştirdik. Kızarıklık görürsesinz hemen bez değiştirin
Uyku denen bir şey kalmadı cidden. Bizde de ayni. 40 günden sonra da mi 2 saatte kalkmak zorunda acabaAynen çok zor
Ama mecbur öyle yapıyoruz 2 saatte bir yada 3 saatte bir emziriyorum uyku bölük pörçük maalesef.
Su sarılık donemi geçse kurtulsak
Bizde de var normal sınırda çıktı çok şükür ama cok yorucu işte iki saate bir emzir dur.
Allah hepimizi kime sağlık versin ne yapalım biz annelerde sağlık sabir
Aynen çok zor
Ama mecbur öyle yapıyoruz 2 saatte bir yada 3 saatte bir emziriyorum uyku bölük pörçük maalesef.
Su sarılık donemi geçse kurtulsak
Bizde de var normal sınırda çıktı çok şükür ama cok yorucu işte iki saate bir emzir dur.
Allah hepimizi kime sağlık versin ne yapalım biz annelerde sağlık sabir
Merhaba anneler ve anne adaylari. Benim kuzum da bugun 10 gunluk oldu tam. Maalesef bizde de sarilik çıktı. Hem dee üst sınır 29da yazık cocugu bilemedik. Keskeee önceden götürseydik. Ben hep diyordum yüzü sari gibi diye. Ama annem ve esim abartma diyorlardi. Araya bayramda girdi. Ilk muayesine gidemedik. Ondan bilemedik herhalde.kizimi hemen yatisa aldılar. 2 gün beraber yoğun bakimda kaldik. Maaleseff yine çok ama çok zordu. Işık tedavisi gördü. Geceleri ben sifir uykuyla durdum. Tepemde sürekli bip bip oten makine vardı. Beynim oyuldu. Ama insallah Allah bir daha oralara dusurmez. Bende dua istiyorum. Insallah kizim sariligi tamamen atar. Dua edin ne olur. Allah kimsenin evladina da acı sızı vermesin.
Merak ettiğim siz de 2 saate bir emzirmek için uyandırıyor musunuz? Çok zor olmuyor mu?
Valla her gittiğimde alttan bakılıyor bana.. Amin canım inşallah.. Senin birde vakit geçtiği için hayırlıca gelir inşallah..Peki nstde sancı çıktı mı? Beni daha hiç alttan muayene etmediler.. sancı olunca bakıyorlar burada. Ay yarın gidicem bende bir daha heyecanlandım şimdiüstteki mesajını şimdi okudum sancı da var demek Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin artık bizimki de gelsin inşallah yarın 40+5 olacak
Allah şifa versin canım, geçmiş olsun..Merhaba anneler ve anne adaylari. Benim kuzum da bugun 10 gunluk oldu tam. Maalesef bizde de sarilik çıktı. Hem dee üst sınır 29da yazık cocugu bilemedik. Keskeee önceden götürseydik. Ben hep diyordum yüzü sari gibi diye. Ama annem ve esim abartma diyorlardi. Araya bayramda girdi. Ilk muayesine gidemedik. Ondan bilemedik herhalde.kizimi hemen yatisa aldılar. 2 gün beraber yoğun bakimda kaldik. Maaleseff yine çok ama çok zordu. Işık tedavisi gördü. Geceleri ben sifir uykuyla durdum. Tepemde sürekli bip bip oten makine vardı. Beynim oyuldu. Ama insallah Allah bir daha oralara dusurmez. Bende dua istiyorum. Insallah kizim sariligi tamamen atar. Dua edin ne olur. Allah kimsenin evladina da acı sızı vermesin.
Benim günümün dolmasına üç gün var ama cuma tekrar gideceğim, sen gününden sonra gideceksin.. Sancın filan yok mu hiç, ara arada olsa?Benim de pazar günü günüm doluyor 40+0 oluyor bebek kanalda değildi acaba inecekmi meraktayim canım.p.tesi günü muayene edecek doktor açıklık var mı diye bakacak çatıya falan bakcak herhalde çatı muayenesi yapmadı çünkü ozaman yapacak neden doğmuyor diye kurcalariz dedi kurcalariz deyince acaba sıyırma mi yapacak diye düşündüm ben de
Aynen valla, sayılı gün geçer derler geçmedi.. Birde doğumlar Mayıs ayında başlayınca herkeste heyecan arttı.. Rabbim vaktinde, sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inşallah canım..A aeengineer valla ben de kendimden baya emindim erken gelir diye :)) oğlumda aklımda bile yoktu erken doğar mi dogsada sevsem falan diye, tecrubesizdim o zaman :)) baya baya son gününü bekliyordum eŞimdi de iki hafta erken gelsin bişey olmaz derken gün sayar olduk Şu 15 gün geçmez artık
Ya bu eşler de kendi kendilerine iş yapıyorlar ya şaşıyorum.. Üstelik anlatıyorsun anlatıyorsun buna rağmen yapıyorlar.. Boşuna konuşmuşum demek ki diyorsun.. Senin onları istemeyeceğini biz bile biliyoruz :) Benim eşim yanımda yok.. Ailesi geldi bana ama temiz evimi mahvettiler kibar tabirle.. En son bayram geliyor diye evlerine gittiler.. Ama giderken evime bir makine bile tutmadılar.. Halılar yamuk yumuk, her taraf toz pislik içinde.. Oturup ağlayacaktım ama yine şükrettim kendim temizledim.. Benim kocam ise annemlerde doğumda yanında olsunlar bari demeye başladı.. Ne işim var babanla, bacınla.. Bir kişi lazım diyoruz üç kişi geliyorlar.. Amaann canım.. Boşverelim yaa.. Düzelmez onlar..Kontrolden geldik bizim sirinenin keyfi yerinde, kilo almamış aynı duruyor. Nst normaldi. Anestezi doktoruyla görüştük tahlil verdim. Gerçi farketmeyecek genel anestezi yapılacak her türlü. Cuma sabahı 8 de yatış 9 gibi operasyon yapılacak inşallah. Çok heyecanlı bir o kadarda gerginim. Eşimle kavga ettim hastane çıkışı kardeşini arayıp bir gün önce annemler gelsinler muhabbetine girdi. Bende patladım emrivaki yapma ne işleri var diye, bu zamana kadar bir kez arayıp hayırlı olsun dememiş o kadar riskli hamilelikte hal hatır sormamış insanların sabahın köründe tepemde ne işleri var. Kalamazlar bende falan ara iptal et annemlerde kalır hastaneye ordan giderim. Sende yabancı gibi ailenle sonradan gelirsin dedim. Aradı kardeşinde kalacaklar ama sabahın köründe tepemde olacaklar yine onuda kendim surat asarak hallederim.
kuzular icin o kadar buyuk acılar durumlar yasiycaz yasiyoruz ki canim emin ol olup gecince yawrunuda kucagina alinca kendi guclulugune hayret etceksin kendineKendimi çok kasıyorum alttan muayenede inşallah bu kolay olur canım teşekkür ederim tavsiyelerin için
Gecmis olsun canim allahim yardimcin olsun kuzun hemen toparlansin insallahMerhaba anneler ve anne adaylari. Benim kuzum da bugun 10 gunluk oldu tam. Maalesef bizde de sarilik çıktı. Hem dee üst sınır 29da yazık cocugu bilemedik. Keskeee önceden götürseydik. Ben hep diyordum yüzü sari gibi diye. Ama annem ve esim abartma diyorlardi. Araya bayramda girdi. Ilk muayesine gidemedik. Ondan bilemedik herhalde.kizimi hemen yatisa aldılar. 2 gün beraber yoğun bakimda kaldik. Maaleseff yine çok ama çok zordu. Işık tedavisi gördü. Geceleri ben sifir uykuyla durdum. Tepemde sürekli bip bip oten makine vardı. Beynim oyuldu. Ama insallah Allah bir daha oralara dusurmez. Bende dua istiyorum. Insallah kizim sariligi tamamen atar. Dua edin ne olur. Allah kimsenin evladina da acı sızı vermesin.
canim bende sezeryan yaptim kremle tentirdiyot wermis bana onlari kullanyorum jel degil benimki bide dikisim sis sis benim hic duzgun degil gibi agriyo sag tarafimda bole bi problem ilkte yasamadim sende kizarma falan warmidoktoruma sordum dermatix jeli sabah-akşam 3 ay kullanacakmışım
Tahin üzerindeki yağı sürdüm ben.birde emmeye başladığında hemen süt gelmediginden çok çekiyordu çok canım yaniyordu onada şöyle çözüm buldum emdirmeden önce sıcak suyla yikiyorum goguslerimi sonra emmeye başlamadan az sıkıyorum süt geliyor göğsün kahverengi kısmını tamamını aldirmaya çalış bebise. Agzina gogsunu degdir cok acinca agzini besmele sonrada ver sakin ucunu kaptirma cok acır.biraz sabır acı azalacak. Şimdi benim ilk aldığında az acıyor emerkenki dayanilmayacak değil çok şükürKizlar yazamadim kizim hic durmuyor cok agliyor gaz icin onereceginiz neler var birde göğüs uclarim emziremiyorum ağlamaktan
Nst de sancılarım çıktı onlar oluyor arada ama doktor doğum sancısı değil dedi.80-100 sancılarım çıktı bana göre 3tane ama doktor yok dedi bekliyorum ben de nasıl birşey bilmiyorum da kanala da girmemis ondan mı önemsemedi acaba çıkan sancilariValla her gittiğimde alttan bakılıyor bana.. Amin canım inşallah.. Senin birde vakit geçtiği için hayırlıca gelir inşallah..
Allah şifa versin canım, geçmiş olsun..
Benim günümün dolmasına üç gün var ama cuma tekrar gideceğim, sen gününden sonra gideceksin.. Sancın filan yok mu hiç, ara arada olsa?
Doktor ya sıyırmayı ya da suni sancı gibi izleyeceği yolu kastetmiştir canım.. Biraz açılmadan sonra sıyırma yapılıyor galiba.. İnşallah kendi sancın gelir, vakitli kavuşursun..
Aynen valla, sayılı gün geçer derler geçmedi.. Birde doğumlar Mayıs ayında başlayınca herkeste heyecan arttı.. Rabbim vaktinde, sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inşallah canım..
Sagolun size de gecmis olsun. Emziriyorum da doymuyor kiii. Hala araniyor. Uykuyu da evet benim kaldirmam nadir oluyor zaten. Kendiliginden kalkıyor cogu zaman. Sanirim uyku duzeni zamanla otururValla yat kalk dua et canim o zaman :)
Benim ilk kizim uyandirmadan uyanirdi zaten.Acayip uykusuzduk.
Hic sevmezdi uykuyu,gunduz uykularinida erken birakti,hala da sevmez gece bile yatarken söylenir neden herkes uyuyormus diye :))))
Ikinciden cok umutluyum
Bide emzirdikce atlatirsiniz sariliginida.
Gecmis olsun
canim bende sezeryan yaptim kremle tentirdiyot wermis bana onlari kullanyorum jel degil benimki bide dikisim sis sis benim hic duzgun degil gibi agriyo sag tarafimda bole bi problem ilkte yasamadim sende kizarma falan warmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?