Sorma canim uzakta olsalarda yetişiyor lar . İnsan halinden anlamıyorlar ki biz onlarin annesiyiz birsey olsa en cok biz üzülürüz ama bir tek onlar düşünüyor uzülüyorlar ya . Benimde dogumdan sonra üç gün sütüm gelmedi kayinvalidem başımda yok meme ucun yok ,sütun gelmiyor , çocuk aç , cocuk cok ağlıyor erkek çocuğu bu aglatmayin yarım olacak , yok göbeği catlayacak sürekli bunlari dedi . Lohusaligim berbat gecti. 30 günlük kontrol de az kilo almis dedi . Doktorum bile anlayışla" "cok heveslisin hevesini kırmak istemiyorum bir ay daha bekleyelim sonra mamayi düşünürüz ""dedi . O gün gördüler hic kilo almamış bu çocuk ayni yok diger torunu bunun iki katiymis . Uzaktalar ama Dün kayinpederim eşimi aradı . Mama veriyor musunuz kilo almamış cocuk diyor

esimde baba çocuk antibiyotik kullandı ishaldi anca toparlayacak kendini diyor. Kuzenim çocuğunu örnek gösteriyor her şeyi yiyor diye. " örnek gösterdiği Cocuk 8 aylik bi zahmet yesin " . Telefonu kapattilar ağladım . " yeter artık Bebegim 35 günlük el kadar kimi örnek gösteriyorlar normalde kilosuna takmam cok şükür sağlığı yerinde , boyu uzamis demek kiloya degil boya gidiyor derim ama onlar yuzunden takıp üzülüyorum . Kilo alsın diye et , yumurta yiyorum süt icmem süt içiyorum , araştırıyorum okuyorum ne yapabilirim diye onlar ne yapıyor uzaktan karışıyor"
Emzikli insan üzülür destek olalım diyen yok canım.

bende kırılır diye bişey demedim şimdiye kadar ama çooook ďoldum.