2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gogsu catlayip kanayan var mı
Garmastan alsam mı diyorum kullandınız mi
Allaha şükür kanama yok ama beyazladı hassaslaştı. Ilk ağzına verirken canım yanıyor. Kapaklar olmasa çok kötü olurdu eminim. Ben baya hor kullanıyorum bebek hep memede o uyurkende artsın diye sağıyorum çok normal bu halde olması

sütümün yetip yetmediğini nasıl anlıycam? maama verdiklerinde açlıktan çıkmış gibi içiyor biberondan.
Günde 6-7 yumurta ağırlığında çişli bezi varsa Kilo alımı iyi dediyse doktor sütünü z yetiyordur. Günlük 20 z30 gr almalı. Her emmesi açlıktan olmuyor benimki tok olmasına rağmen gazına sinirlenip deli gb memeye saldırıyor mesela

Sarılık 7 Gün peak yapıyor. Idrar kilo kan tahlili yapıldıysa benim coukşaırmda anne sütü sarılığı var ondan olabilir cnm. Doktor her tahlili yapıp sonra karar veriyor ilk cocugum da öyleydi 40 gün 2 ay falan sarılık değeri hep 10 du. Anne sütü sarılığı dediysem sakın emzirmekle alakalı olduğunu düşünmeyin. Yine de bol bol emcek dedi doktor

Benim de yanıyor bazen şimdide sa sa

Ben annemi çok kıra kıra söylüyorum İnan ki Sonucta bu benim cocugum diyorum. O da sağ olsun artık herseyi sorar.

Sık mama hazım zorluğu ve bol gaz yapar. Emzirme bile 2 saat olmalı diyor doktor en yakın gaz olmasın ve bebek son sütü çeksin diye

Evet kutuda hep taze hazırlayın yazıyor ben denedim birşey olmadı güneşte kalmadığı sürece kalabiliyor (ankara şartlarında) ama dışarı cıktıysam sıcak havada ne olur ne olmaz tazelerim. Kutuda 2_4hafts arası 90 ml yazıyor ama hep bu ölçüde vermiyorum sen de mi öyle yapıyorsun

Evet banada bol bol emzir dedi aç kalmayacak bn saat başını bırak devamlı emziriyorum ama çok sarı halen

Bebeğimin yüzünde sivilceler çıkmaya başladı sizde de varmı öyle şeyler kızlar doktor anne sütünden bebeğe hormonlar geçiyor normal dedi ama sürekli çıkmaya başladı kızlar
Benim bebeğimde de var, ben de normal diye biliyorum kendimde de sivilce var

Son dedigini anlamadim cnm?

Uyuyanlar uyumayanlar herkese hayirli geceler..benim oglan anca uyudu.agliya agliya yavrum helak oluyor su gazmidir nedir ddefolsa gitse artik ya... bu arada pazartesi gunu 2 aylik oluyor pasam nasipse❤anne ve kaynana krizleri bi bende yok anlasilan:/ herkes dertli

Kizlar bnim dikislerimin hepsi dustu .Ama kasimtim var ve dis dikisimde şişme kizariklik var Yarin k.doguma gidicem acile insallah onemli bi sey degildir

Aynen cnm ya bi bitse su gaz işi.Bnde cok yiprandm valla aglicak gibi oluyorm gazi cikmiyinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…