- 12 Kasım 2009
- 2.324
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #39.661
benim bebeğim de var kırmızı kırmızı, normal ama geçer zamanlaBebeğimin yüzünde sivilceler çıkmaya başladı sizde de varmı öyle şeyler kızlar doktor anne sütünden bebeğe hormonlar geçiyor normal dedi ama sürekli çıkmaya başladı kızlar
Bizim kızdada var sıcaktan diye düşünüyorum ben pazartesi doktoruna soracağımBebeğimin yüzünde sivilceler çıkmaya başladı sizde de varmı öyle şeyler kızlar doktor anne sütünden bebeğe hormonlar geçiyor normal dedi ama sürekli çıkmaya başladı kızlar
Allaha şükür kanama yok ama beyazladı hassaslaştı. Ilk ağzına verirken canım yanıyor. Kapaklar olmasa çok kötü olurdu eminim. Ben baya hor kullanıyorum bebek hep memede o uyurkende artsın diye sağıyorum çok normal bu halde olmasıGogsu catlayip kanayan var mı
Garmastan alsam mı diyorum kullandınız mi
Acep benimi etiketlemeye çalıştın, biberonun içindekini soruyosan 5 numara beslenme kateteri medikal malzeme satan bir yerden aldımCanim bu içindeki ne siyah olan nerede satılıyor adı nedir yazarsan sevinirim
Günde 6-7 yumurta ağırlığında çişli bezi varsa Kilo alımı iyi dediyse doktor sütünü z yetiyordur. Günlük 20 z30 gr almalı. Her emmesi açlıktan olmuyor benimki tok olmasına rağmen gazına sinirlenip deli gb memeye saldırıyor meselasütümün yetip yetmediğini nasıl anlıycam? maama verdiklerinde açlıktan çıkmış gibi içiyor biberondan.
Sarılık 7 Gün peak yapıyor. Idrar kilo kan tahlili yapıldıysa benim coukşaırmda anne sütü sarılığı var ondan olabilir cnm. Doktor her tahlili yapıp sonra karar veriyor ilk cocugum da öyleydi 40 gün 2 ay falan sarılık değeri hep 10 du. Anne sütü sarılığı dediysem sakın emzirmekle alakalı olduğunu düşünmeyin. Yine de bol bol emcek dedi doktorBlackbluee1
Slm kızlar bende 4temmuz çarşamba günü saat 9da dogum yaptım cuma günü taburcu olduk çok zor geçti gerçekten yaş ilerledikçe zor oluyomuş yeni yeni toparlanıyoruz hiç duramadım bebişim sarılık geçiriyor degerleri yüksek çıktı hergün kan veriyorduk salı yine kontrol günümüz yarın 10 günlük olacagım ama sarılık geçmedi tavsiyeleriniz varmı yardımcı olursanız sevinirim bnm elimden şuan sadece bol bol emzirmek geliyor
Kızlar birşey soracağım. Lansinohun kremini silmeden sağım yapsam zararı olurmu krem silmeden emziriliyordu sorun olmaz heralde dimi
Benim de yanıyor bazen şimdide sa saAmin canım bende hastaneden çıktım evde şok oldum her yer dağılmış tüm evi temizledim ama öldüm.
Kızlar sezeryan olalı 1ay geçti ama dikişlerim ağıriyor sizde durum nasıl doktorum tatile çıktı daha gelmedi başka Dr gidecem eğer normalse sıkıntı etmeyim bilemedim
Annem çocuğun her aglamasinda ağzına mama tıkıyor ben bunu nasıl engellicem bana bir akıl verin ya
Mesele mama anne sütü meselesi değil. Oğlum doğduğundan veri emmedi çok uğraştım ama olmadı benim sütüm de artık yok 5 ml çıkıyor 20 dklik sagimda. Yani çocuk hep mama ile besleniyor ama mama aralığı 3 saate yakın olmalı. Öyle olmalı ki hazımsızlık olmasin. Ama annem her aglayisinda ağzına tıkıyor biberonu günlerdir anlatıyorum anlamıyor nasıl kırmadan söylerim biri akıl versin ya ben artık CC hesabı yapamıyorum bir biberon boşalıyor diğeri geliyor. Çok yediğinden değil ama her yarım saatte bir biraz biraz içiyor çocuk bu böyle olmaz ki kafayı yicem
Evet kutuda hep taze hazırlayın yazıyor ben denedim birşey olmadı güneşte kalmadığı sürece kalabiliyor (ankara şartlarında) ama dışarı cıktıysam sıcak havada ne olur ne olmaz tazelerim. Kutuda 2_4hafts arası 90 ml yazıyor ama hep bu ölçüde vermiyorum sen de mi öyle yapıyorsunElimden geldiğince ilgileniyorum ama bir saat uyusam anneme bıraksam gidiyor bütün düzen sonra tekrar tutturmaya çalışıyorum. Normalde 60 içinde iki saate yakın 90 icince üç saate yakın uyuduğu oluyo. Mama 4 saat oda sıcaklığında dayanabilir mi? Kutularda hemen atın yaziyo
Degeri 14 cnm bol bol emziriyorum bugün güneşe çıkarayım fedim yagmur yagdı anadolu yakasında şansımızaSarılık değeri kaç bol bol emzir 2 saati bekleme güneşe çıkartabilirsin cok fazla olmadan inş geçer en kısa sürede
Sarılık 7 Gün peak yapıyor. Idrar kilo kan tahlili yapıldıysa benim coukşaırmda anne sütü sarılığı var ondan olabilir cnm. Doktor her tahlili yapıp sonra karar veriyor ilk cocugum da öyleydi 40 gün 2 ay falan sarılık değeri hep 10 du. Anne sütü sarılığı dediysem sakın emzirmekle alakalı olduğunu düşünmeyin. Yine de bol bol emcek dedi doktor
Benim bebeğimde de var, ben de normal diye biliyorum kendimde de sivilce varBebeğimin yüzünde sivilceler çıkmaya başladı sizde de varmı öyle şeyler kızlar doktor anne sütünden bebeğe hormonlar geçiyor normal dedi ama sürekli çıkmaya başladı kızlar
15 dk sonra kendi mi bırakıyor bence o bırakan kadar emsin. 15 dk sonra meme değiştirme istersen 15 dakika sonra sütün yağlı kısmı geliyormuş bebekler hem kilo alırmış hem dayarmış.bi de en son hangi gögüs te kalırsan onunla devam et bir dahaki emzirmeye
Uyuyanlar uyumayanlar herkese hayirli geceler..benim oglan anca uyudu.agliya agliya yavrum helak oluyorsu gazmidir nedir ddefolsa gitse artik ya... bu arada pazartesi gunu 2 aylik oluyor pasam nasipse❤anne ve kaynana krizleri bi bende yok anlasilan:/ herkes dertli
Ben kullaniyorum gunde 3 defa 7-8 damla veriyorum.Kızlar nurse harvey's damla kullanan var mı kaç damla kullandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?