- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #39.681
Maşallah size, denilene göre üç aydan sonra gaz azalıp bitiyormuş az kalmış sıkın dişinizi:)Uyuyanlar uyumayanlar herkese hayirli geceler..benim oglan anca uyudu.agliya agliya yavrum helak oluyorsu gazmidir nedir ddefolsa gitse artik ya... bu arada pazartesi gunu 2 aylik oluyor pasam nasipse❤anne ve kaynana krizleri bi bende yok anlasilan:/ herkes dertli
Maşallah size, denilene göre üç aydan sonra gaz azalıp bitiyormuş az kalmış sıkın dişinizi:)
Pamuk ve kaynamış suyla sil cnm benimde bebeğinde oldu oyle sildim gttiBebeğimin yüzünde sivilceler çıkmaya başladı sizde de varmı öyle şeyler kızlar doktor anne sütünden bebeğe hormonlar geçiyor normal dedi ama sürekli çıkmaya başladı kızlar
Gaz-a en iyi sap damla günde 8 damla 4 defa veriyorum dr verdi en iyisiymiş iyi geldi öneririmGeçti canım çok şükür yaa.. Normal doğum oldu ama anca geçti ağrısı sızısı.. Ama yine de evde aktif değilim. Sabaha kadar saatte bir kalkıp emziriyorum. Böyle olunca sabaha elimin, kolumun dermanı kalmıyor.. Hem uykusuzluk, hem sömürülme beni bitiriyor valla..
Gaz için bende güya karnına masaj yapıyorum.. Bizimki elletmiyor ki.. Benim dikişlerde estetik dikişmiş, doktor görülmez demişti.. Böyle olunca zaten anlayamıyorum :) ayna ile baktım, ayrıklık var. İnşallah kırk çıkana kadar düzelir.. Birde bana doktorum gel filan demedi. Doğumdan sonra gitmiştim, tekrar krem verdi. Ne zaman geleyim dedim, gerek yok dedi..
Öyle mi? Onu da araştırayım canım.. Myhsa'nın dediği de mantıklı geldi, gaza da iyi gelmesi. Sağlık ocağına danışayım bi.. Teşekkür ederim
Allah Allah.. Al mamayı sakla canım.. Doktorun yanında özellikle sor.. Her yarım saatte mama vermeye çalışıyoruz, kusuyor Vs diye.. Annelerin ısrarını anlamıyorum
Risk değerinin altında sanırım inş düşer bizimki de 5 e düşmüş hala sıfırlanmadı 1 aylık olduk geçecek inş zamanlaDegeri 14 cnm bol bol emziriyorum bugün güneşe çıkarayım fedim yagmur yagdı anadolu yakasında şansımıza
Şurup aldık doktor şurup demiş sürüp ta dereotu.kimyon var bitkisel bugün başladık yazık oğlum çok ıkınıyor minnacık dahaBen kullaniyorum gunde 3 defa 7-8 damla veriyorum.
Sağ gögüs 1 kere emzirip bıraktın demi 2. Kez emzirmeyecek yine sağ görüşten başlaSon dedigini anlamadim cnm?
Aynı durumdayım içim gidiyor o kadar ağlayınca bağrımıza basıp uyutuyoruz hergun biriminde uyuyorUyuyanlar uyumayanlar herkese hayirli geceler..benim oglan anca uyudu.agliya agliya yavrum helak oluyorsu gazmidir nedir ddefolsa gitse artik ya... bu arada pazartesi gunu 2 aylik oluyor pasam nasipse❤anne ve kaynana krizleri bi bende yok anlasilan:/ herkes dertli
İnşallah cnm ya düşerler biran önceRisk değerinin altında sanırım inş düşer bizimki de 5 e düşmüş hala sıfırlanmadı 1 aylık olduk geçecek inş zamanla
Evet kuzum teşekkür ederim seni etiketlemek istemiştim çok sağol hafta içi alıp öyle vermek istiyorum az olan sütü birakmasin diye inşallah yapabilirim.benim.agrim yok canim 18haziranda sezeryan olmustum.kontrolede gitmedim kisiye gore degisebilir agriida :/
Ben 12haziranda doğurdum dikişlerin üst kısmı ve başiyla sonu yanıyor inşallah en kısa zamanda düzeliriz.Acep benimi etiketlemeye çalıştın, biberonun içindekini soruyosan 5 numara beslenme kateteri medikal malzeme satan bir yerden aldım
Sarılık kan şekerinin düşmesi ile ortaya çıkıyor bol bol emzir onun dışında sütün gelene kadar mama ver karnı doyarsa sarılık geçer ben biraz dut pekmezi sürdüm oğlumun ağzına ama başkası yapar mı bilmem sonuçta çok sağlıklı birşey değil ama hemşire arkadaşım önerdi eskiden hep yaparlardı dedi bir cesaret verdim gitti insallah çabuk iyi olurBenim de yanıyor bazen şimdide sa sa
Evet banada bol bol emzir dedi aç kalmayacak bn saat başını bırak devamlı emziriyorum ama çok sarı halen
canım bebeği emziriyor gibi kucağına al emziği ağzına var göğsüne daya o şekilde emziği tutuyor sonra emziğini alınca yatırırsın ben böyle alıştırdım emziğe çünkü boş meme çekiyordu hem kucağımda terliyordu hem de benim canım yanıyordu şimdi alıyor emziğiEmziği atıyor canım durdurmuyor kesinlikle. Gaz desem sürekli çıkarıyor düzenli olarak damlasını veriyorum. Mamasını yedikten sonra fazlasını çıkarıyor karnıda tok anlamadım derdini. Hiç uyutmuyor sürekli memede zaten sütüm yok boş çekmesinden sızlıyor artık
Bak bana öneride de bulunmadı hiç doktorum..zamanla duzeliyor ya benim bile sanki arada sızlıyor gibi oluyor halaa.benim dr. 6 hafta Sonra gel dedi ozamana kadar denize felan girmek cinsel iliski agir kaldırma hepsi yasak dedi. Benimki estetik degil demekki bakarsan gorursun dedi ama ben bakamadim hic valla.
Bende bakiyorum gazi var memede sakinlestiriyorum sonra bacaklarımı topluyorum onu oturtuyorum onume oyle masaj yapiyorum. Yatirinca benimkide huysuzluasiyor oturtunca gozune bakarak yapinca yaptiriyor. Umarim düzelir bu gaz isi en zoru oymus valla.
Sap simlex değil mi? Birde onu araştırayım canım, sağolasın.. Bende Aguline almıştım, kimyon ve rezene gibi bitkisel içerikli.. Ama yine de çok ıkınıyor oğlum..Gaz-a en iyi sap damla günde 8 damla 4 defa veriyorum dr verdi en iyisiymiş iyi geldi öneririm
Ben tahmin efiyordum ac kaldigi saate gore gercektende kutida yazana uyuyor. Annemlere gelene kadar oyleydi yaniEvet kutuda hep taze hazırlayın yazıyor ben denedim birşey olmadı güneşte kalmadığı sürece kalabiliyor (ankara şartlarında) ama dışarı cıktıysam sıcak havada ne olur ne olmaz tazelerim. Kutuda 2_4hafts arası 90 ml yazıyor ama hep bu ölçüde vermiyorum sen de mi öyle yapıyorsun
Daha yeni kendime geliyorum çok zor geçti gunlerim cnm sap iyi benim oğlumda kaka zor yapıyor geçen gün acile gttik haftasonu lahman yaptılar o derece gaz çıkarmaya çalışırken sürekli kusuyor oyle kusma degil baya bi kusuyordu dr mama aralığını uzat dedi çok beslemişsin dedi sap damla verdi ondakkika geçince beslenikten sonra gazını çıkar dddi ama kaka problemimiz var ben bebelac veriyorum aptamili içmedi duruyor dolapta hastanede 15 gün bebelac vermişler şimdilik memnunum buarada sutum hiç yok artık benim oğlum emmeye çalışıyor ama çığlık çığlığa bağırıyor süt gelmiyor mamaya alışmış durumumu sordugun için tesekkurler birde acı elma yagi ayak tabanın sur biraz bir r kasıklarına sur gaz içinBak bana öneride de bulunmadı hiç doktorum..
Ay inşallah geçer canım yaa.. Valla gece boyu sürekli ıhh ıhh dedi oğlum.. Hiç uyuyamadım.. Gazı çıkarıyor ama tekrar tekrar ıkınıyor.. Uykusuzluktan bittim yirmi günden..
Sap simlex değil mi? Birde onu araştırayım canım, sağolasın.. Bende Aguline almıştım, kimyon ve rezene gibi bitkisel içerikli.. Ama yine de çok ıkınıyor oğlum..
Bu arada sen nasıl oldun? Zor geçmişti baya doğumun? Düzelebildin mi?
Neden bilmeden konuşuyorsunuz sizi burda dinleyen de ağlatacak umursamiycak. Abimin oğlu ablanın oğlu ikisinin de ağlamaktan pipisi inmiş . Hani buyukler ağırlık kaldırınca karnı düşüyor ya ondan olmuşlar. Türkçesini bilmiyorum. Bebeği ağlamaya birakmayiniz sakin .basladiysa hemen sebebini kontrol ediniz.alti temiz karnı tok uykusu yoksa bile gezdirip konuşturun balkona çıkarınız .turkiyede o yüzden 5 kişiden 3 de bel fitiği var
Kizlar doktor bize dun gliserin verdi popodan yapilan.birde damla verdi ismi hyper flatuben.kullanan warmi bu gaz damlasini???oglum b3ni emiyor 15 dk sag gigsumu 15 dk sol gogsumu.2 satte bir emziriyorum doktor oyle dedi.ama hala araniyor ve surekli agliyo hemde biyerini kopariyolar gibi.bugun mama verdim azicik onuda yedi sasirdim kaldim :// biras sakinledi sora gene aglamaya basladi.napcaami bilmiom
Benim çift yönlü değil ama oturma ünitesi ile çok rahat katlanıyor ve sürüşü çok rahat joie litetrax 3Kızlar bebek arabalarınızı kullanmaya başladınız mı? Memnunum, iyi ki almışım diyen var mı? Ben hâlâ alamadım.. Artık baya lazım oluyor.. Kararsızım.. Çift yönlü, oturma ünitesi ile kapanan bir model arıyorum.
Bende almadımKızlar bebek arabalarınızı kullanmaya başladınız mı? Memnunum, iyi ki almışım diyen var mı? Ben hâlâ alamadım.. Artık baya lazım oluyor.. Kararsızım.. Çift yönlü, oturma ünitesi ile kapanan bir model arıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?