2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Maşallah size, denilene göre üç aydan sonra gaz azalıp bitiyormuş az kalmış sıkın dişinizi:)

Gaz-a en iyi sap damla günde 8 damla 4 defa veriyorum dr verdi en iyisiymiş iyi geldi öneririm

Aynı durumdayım içim gidiyor o kadar ağlayınca bağrımıza basıp uyutuyoruz hergun biriminde uyuyor

Gece uyumayan anneler arasında ben de varım. Dün akşamüstü saat 3 ten beri uyumayan cadı kızla uğraştım Sadece memede duran Onun harici Nereye bıraksam ağladı kızım , bütün gece de Saat başı uyandı. Bi anda değişti düzeni Insallah Bugün herşey normale döner

Oh ne güzel inşallah da hiç olmaz ağrın
benim.agrim yok canim 18haziranda sezeryan olmustum.kontrolede gitmedim kisiye gore degisebilir agriida :/
Evet kuzum teşekkür ederim seni etiketlemek istemiştim çok sağol hafta içi alıp öyle vermek istiyorum az olan sütü birakmasin diye inşallah yapabilirim.
Acep benimi etiketlemeye çalıştın, biberonun içindekini soruyosan 5 numara beslenme kateteri medikal malzeme satan bir yerden aldım
Ben 12haziranda doğurdum dikişlerin üst kısmı ve başiyla sonu yanıyor inşallah en kısa zamanda düzeliriz.
Benim de yanıyor bazen şimdide sa sa
Sarılık kan şekerinin düşmesi ile ortaya çıkıyor bol bol emzir onun dışında sütün gelene kadar mama ver karnı doyarsa sarılık geçer ben biraz dut pekmezi sürdüm oğlumun ağzına ama başkası yapar mı bilmem sonuçta çok sağlıklı birşey değil ama hemşire arkadaşım önerdi eskiden hep yaparlardı dedi bir cesaret verdim gitti insallah çabuk iyi olur
Evet banada bol bol emzir dedi aç kalmayacak bn saat başını bırak devamlı emziriyorum ama çok sarı halen

canım bebeği emziriyor gibi kucağına al emziği ağzına var göğsüne daya o şekilde emziği tutuyor sonra emziğini alınca yatırırsın ben böyle alıştırdım emziğe çünkü boş meme çekiyordu hem kucağımda terliyordu hem de benim canım yanıyordu şimdi alıyor emziği

Kızlar bebek arabalarınızı kullanmaya başladınız mı? Memnunum, iyi ki almışım diyen var mı? Ben hâlâ alamadım.. Artık baya lazım oluyor.. Kararsızım.. Çift yönlü, oturma ünitesi ile kapanan bir model arıyorum.

Bak bana öneride de bulunmadı hiç doktorum..
Ay inşallah geçer canım yaa.. Valla gece boyu sürekli ıhh ıhh dedi oğlum.. Hiç uyuyamadım.. Gazı çıkarıyor ama tekrar tekrar ıkınıyor.. Uykusuzluktan bittim yirmi günden..

Gaz-a en iyi sap damla günde 8 damla 4 defa veriyorum dr verdi en iyisiymiş iyi geldi öneririm
Sap simlex değil mi? Birde onu araştırayım canım, sağolasın.. Bende Aguline almıştım, kimyon ve rezene gibi bitkisel içerikli.. Ama yine de çok ıkınıyor oğlum..
Bu arada sen nasıl oldun? Zor geçmişti baya doğumun? Düzelebildin mi?

Ben tahmin efiyordum ac kaldigi saate gore gercektende kutida yazana uyuyor. Annemlere gelene kadar oyleydi yani

Daha yeni kendime geliyorum çok zor geçti gunlerim cnm sap iyi benim oğlumda kaka zor yapıyor geçen gün acile gttik haftasonu lahman yaptılar o derece gaz çıkarmaya çalışırken sürekli kusuyor oyle kusma degil baya bi kusuyordu dr mama aralığını uzat dedi çok beslemişsin dedi sap damla verdi ondakkika geçince beslenikten sonra gazını çıkar dddi ama kaka problemimiz var ben bebelac veriyorum aptamili içmedi duruyor dolapta hastanede 15 gün bebelac vermişler şimdilik memnunum buarada sutum hiç yok artık benim oğlum emmeye çalışıyor ama çığlık çığlığa bağırıyor süt gelmiyor mamaya alışmış durumumu sordugun için tesekkurler birde acı elma yagi ayak tabanın sur biraz bir r kasıklarına sur gaz için

Bel fıtığı değil de çok ağlamaktan ve ıkınmaktan göbek fıtığı olur aslında :)

Canım 15 dk sonra neden diğerini veriyorsun verme asıl sonradan yağlı kısım geliyor.
bebeğine o yarar meme iyice boşalana kadar sadece tek bir memeni ver. Bide mama da versen içiyorlar. Sütun yetse de içer yani

Benim çift yönlü değil ama oturma ünitesi ile çok rahat katlanıyor ve sürüşü çok rahat joie litetrax 3

Bende almadım
Almak istiyorum artık lazım bana da kirkimiz çıkıyor dışarıda çıkmaya başladık
Ben EBebek joi nitro alacağım
Memnun olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…