2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet benim annem de aç sanıyor.ben normalde 2saate uyanmaz goguslerimi sağiyorum.disarda isim falan olursa verir diye hazır olsun.ama aglayinca annem hemen biberondaki sutu vermek istiyor cunku ben stres yapıyorum bebekte .sütü verince rahatliyor ama ben emzirmek istiyorum.kendi sutumde olsa biz de annemle böyle bir kriz yaşıyoruz hemen biberonu getir diyor

Ayakta durcak halim kalmadı. Gece 4 ten bu yana ağlıyor. Memede kalırsa sorun yok ayrıldığı an çığlık kıyamet kopuyor. Çıldıracağım artık
Sanırım hepimizin sorunu canım, Hep memede Yoksa ağlıyor kıpkırmızı. Kucakta, koynumda vs farketmiyor ağlamaya devam, Sadece memede sakin. Tok olduğunu da biliyorum, altıda temiz ama olmuyor Kahvaltı bile yapamadık daha , Artık oğluma ne istersen dolaptan al Annem der oldum

Elimden geldiğince ilgileniyorum ama bir saat uyusam anneme bıraksam gidiyor bütün düzen sonra tekrar tutturmaya çalışıyorum. Normalde 60 içinde iki saate yakın 90 icince üç saate yakın uyuduğu oluyo. Mama 4 saat oda sıcaklığında dayanabilir mi? Kutularda hemen atın yaziyo

Him kiyamam ya bn onna minnosumm ❤Sut istiyor.Kurban oldugum mevlam keske butun annlere boyle dolu dolu sut verebilse.

Günlük 700 civarı beslenmesi lazım galiba senin kalanı süt demek ki

NasilYarDiyeyim sen mama olarak ne veriyodun. Evolvia ve hipp combiotik denedim ben ama kusma sorunu geçmedi. Büyuk tuvaletinide hergün yapmıyor. Mamasına günde 1 kez 2 damla saf zeytinyağı damlatıyorum zorlanmasın diye

zamanla duzeliyor ya benim bile sanki arada sızlıyor gibi oluyor halaa.benim dr. 6 hafta Sonra gel dedi ozamana kadar denize felan girmek cinsel iliski agir kaldırma hepsi yasak dedi. Benimki estetik degil demekki bakarsan gorursun dedi ama ben bakamadim hic valla.
Bende bakiyorum gazi var memede sakinlestiriyorum sonra bacaklarımı topluyorum onu oturtuyorum onume oyle masaj yapiyorum. Yatirinca benimkide huysuzluasiyor oturtunca gozune bakarak yapinca yaptiriyor. Umarim düzelir bu gaz isi en zoru oymus valla.

Bende dün şekerli su verdim sadece güneşe tutmadım onuda deneyeceğim bakalım bnde mama takviyesi yapıyorum cnm sütümü veriyorum ama doymuyo mecburen mamada vermek zorunda kaldım inşallah biran önce atlatır ya çok saol cnm

Bende ondan korkuyorum canım sonuçta sert uç bebeğe zarar verebilir ama kaşıkla da hava yutuyor gazı artıyor biberon da vermek istemiyorum napıcam bilemedim
Enjektör ile beslerken ağzına sok
al bendende o kadar mememde kahvaltı masasında eşim beni ben onu besliyorum eşim evde yokken zaten edemiyorum

Bebeğimin yüzünde sivilceler çıkmaya başladı sizde de varmı öyle şeyler kızlar doktor anne sütünden bebeğe hormonlar geçiyor normal dedi ama sürekli çıkmaya başladı kızlar

Allah yardımcımız olsun hepimizin . Benimde aynı kimse gelmedi ilk gün kendim supurge yaptım dikişli dikişli
Amin canım bende hastaneden çıktım evde şok oldum her yer dağılmış tüm evi temizledim ama öldüm.
Kızlar sezeryan olalı 1ay geçti ama dikişlerim ağıriyor sizde durum nasıl doktorum tatile çıktı daha gelmedi başka Dr gidecem eğer normalse sıkıntı etmeyim bilemedim

Canim bu içindeki ne siyah olan nerede satılıyor adı nedir yazarsan sevinirim

benim.agrim yok canim 18haziranda sezeryan olmustum.kontrolede gitmedim kisiye gore degisebilir agriida :/

Sarılık değeri kaç bol bol emzir 2 saati bekleme güneşe çıkartabilirsin cok fazla olmadan inş geçer en kısa sürede

15 dk sonra kendi mi bırakıyor bence o bırakan kadar emsin. 15 dk sonra meme değiştirme istersen 15 dakika sonra sütün yağlı kısmı geliyormuş bebekler hem kilo alırmış hem dayarmış.bi de en son hangi gögüs te kalırsan onunla devam et bir dahaki emzirmeye

Bebeğimin yüzünde sivilceler çıkmaya başladı sizde de varmı öyle şeyler kızlar doktor anne sütünden bebeğe hormonlar geçiyor normal dedi ama sürekli çıkmaya başladı kızlar
benimde kizimda cikti kirmizi benek benek gitikcede cogaldi yanagi kasi gozu 10dan fazlaydi kendiliginden geciyo suan 2 3 tane kaldi onlarda gecer. normaldir yani senin bebisinkide gecer cnm merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…