- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #39.821
Biberonla biraz sutunden ver bebek göğsünde iken sonra biberonu çek göğsünü ver doktor bana öyle yapmıştı alıştırmak için.ben de kendi sutumun fazlasıni bazen sagip veriyorirSinirlenip cok agladigi zaman memeyi reddettigi oluyor mu peki? Eger cok inat yapip agliyorsa memeyi veremiyorum ne yapsamda
Evolvia kullaniyoruz memnunum canim bir sıkıntı yasamadik hic.Kızlar sütüm az mama başladım aptamil verdim iki gün çok gaz yaptı herhalde önerdiginiz başka mama varmı acil yardımcı olursanız sevinirim
Çok şükür canım iyi olmana sevindim.. Bebeklerimizde şu günleri atlatsaydım bi..Daha yeni kendime geliyorum çok zor geçti gunlerim cnm sap iyi benim oğlumda kaka zor yapıyor geçen gün acile gttik haftasonu lahman yaptılar o derece gaz çıkarmaya çalışırken sürekli kusuyor oyle kusma degil baya bi kusuyordu dr mama aralığını uzat dedi çok beslemişsin dedi sap damla verdi ondakkika geçince beslenikten sonra gazını çıkar dddi ama kaka problemimiz var ben bebelac veriyorum aptamili içmedi duruyor dolapta hastanede 15 gün bebelac vermişler şimdilik memnunum buarada sutum hiç yok artık benim oğlum emmeye çalışıyor ama çığlık çığlığa bağırıyor süt gelmiyor mamaya alışmış durumumu sordugun için tesekkurler birde acı elma yagi ayak tabanın sur biraz bir r kasıklarına sur gaz için
Bende 4'ü ya da casual almayı düşünüyordum canım, sağolasın.. Keşke şu Litetrax'lar çift yönlü olsalardı.. Çok ideal arabalar..Benim çift yönlü değil ama oturma ünitesi ile çok rahat katlanıyor ve sürüşü çok rahat joie litetrax 3
Ayy Konyanın her yerinde yaşadım resmen.. Meram hariç tabi, uzaktı okula. Casual da listemde olan araba idi sağolasın canım.. Şu araba işini de halletse idim..Ben uc hafta once basladim canim gercekten cok lazim oluyordu ve cok kullaniyorum konyadan aldim casual markanin cadillac air safe 2018 modelini aldim memnunum.digerlerinin ana kucagi belediye cukuru gibiydi cocuk gocerdi icine bu iyi konyada geziyoruz bol bol kizimla.ilerde kullanacagim oturma unitesi kismi ile kapaniyor araba.bi cok ozelligi var.travellerin hepsi agir ne yazikki
Diger odalarda cocugun neyde durdugunu soran olmuş bizimki benim evde hamak yatak almstik ebebekten onda yatiriyorduk bide ana kucagi aldim ev tipi suan ona musait degil bence cocuk oturmaya basladiginda kullanilabilir.bi de konyaya da getrdigim reflu yatagi iyiki getirmistim hep onda yatiriyorum odalar ve evler arasi goturuyorum
Mama olarak cok memnunum ne gaz yapti yapti masaallah ne kusma golden goat.benm sutum gaz yapiyor benim kiza.gece bi kez veriyorum o surecte rahat uyuyor genelde.sabah dortten snra uyumuyor benmki emzirdikten sonra gazdan kivrana kivrana kakasini cok zor yapiyor
Benim oğlan da öyle canım.. Bir gün yapıyor, diğer gün yapmıyor.. Aşırı derecede gazı var.. Tabi ben doğum sonrası iki kez gittim doktora, 4. Ve 6. Gün.. Dolayısıyla normal mi soramadım doktora..Kizim 2 gundur kakasini yapamadi.. onceleri de gunde 1 kez zar zor kaka yapiyordu. Normal mi acaba bu durum? Doktora sorduk, 3 gunde 1 yaptigi da olur sorun degil dedi. Ama kimden duysam bebekleri cok kaka yapiyor.
Hangi termosu aldın canım?Termos aldım e bebekten yaklaşık 12 saat suyu sıcak tutuyor. Kaynatıp azıcık soğumasını bekleyip termosa koyuyorum suyu. Mama hazırlarken hala çok sicaksa manayı hazırlayıp biberonu akan suyun altına tutuyorum. Bebegn icebilecrgi sıcaklığa getiriyorum. Bütün işlem 1 dakika sürüyor yaklasik
Canım sarılık için kan mı alıyorlar? Kıyamam ona.. Hem bizim ilk 13 tü, sonra 8 olmuştu.. Doktor, demek sütün yarıyor dedi bir daha da çağırmadılar..O kan alımı kadar kötü birsey yok sarılık için 3 yada 4 defa kan verdik birde kolay alamıyorlar damarları çok küçük insan dayanamıyır biçimde sarılık devam ediyor 5 ti en son ama dahada arttı gibi geldi bana yüzü sarardı tekrar
Canım aynı benim oğlan.. Benimkide saatte bir kalkar.. Eeee emzir, tekrar yatır yarım saat gidiyor.. Yarım saat kırk beş dk sonra geri kalkıyor.. Uykuda sürekli ses çıkarıyor.. Birşey oluyor diye uyuyamıyorum.. Bazen gündüz 2 saat uyuyabiliyor.. Dediğin gibi en başta süt var sonra yumuşuyor göğsüm ama vermeye devam ediyorum.. Kimi zaman 10 dk emiyor kimi zaman yarım saat oyalanıyor. . Benimde süt az çıkıyor sağınca ama mama vermiyorum ben ..Aynen benim de sen gibi canım. Kendi sütümle uyursa 1saat uyumuyor bile. Emzirip ardından mama verdim dün 2saat uyudu. Demek tek kendi sütüm yetmiyor diye düşünüyorum doğal olarak. Bazen emiyor 15dk sonra uyanıyor. Deli oluyorum resmen. 7-24 göğüslerim açık gezsem yine yetmiyor oğluma. Sağarken de ikisinden toplamda 30cc çıktı canım. Başta fazla geliyor tazyikli gibi hatta. Sonra yavaşlıyor iyice. İncecik geliyor. Biraz masaj yapıyorum diğerine geçiyorum. Onu sağıp tekrar öbürüne dönüyorum. Öyle dinlene dinlene ancak o kadar çıkarıyorum. 30cc yi de 2dk da içiyor oğlum. Ben yarım saat uğraşıyorum nerdeyse.. Nasıl olacak bu emzirme işi ben anlamadım. Mamaya alışıp sütüm yetmezse diye korkuyorum artık.
Canım benim oğlan da bir gün yapar bir gün yapmaz, az yapar.. Ben meyve yememe rağmen öyleKızlar ya benim oğlan bol bol çiş yapıyor ama kaka haftada 1 yapıyor hatta geçen hafta dr fitil verdi öyle yaptı kakası katı değil sıvı. Dr a söylediğimde sadece fitil ver dedi başka yorum yapmadı. Ne yapabilirim? Siz hergün düzenli meyve yiyor musunuz? Ben sebze yiyorum ama meyve olarak kuru incir hurma dut yiyorum. Kv benim meyve yemediğim için tuvalete çıkmadığını söylüyor.
Benim korkum da bu yönde, önceleri sütümü arttırayım mamadam vazgeçer diye düşünürken şimdi de mama alırsa alsın memeden vazgeçmesin diyorum, hala sütü arttıramadım ve emzirme zamanlarını ayarlayamadım bu arada bir aylık olduk üstüne kolik de eklendi oh mis :)
Şap smilexsDamlanin ismi ne cnm?
Ben pilips avent küçük biberonunh aldim anne sütü akışında gaz yapmıyor mamayı birde kaşıkla karıştırıyorum gaz olmaması için cnmMama takviyesi yapan arkadaslar, biberon mu yoksa baska bir yontemle mi veriyorsunuz mamayi? Emziriyorum fakat sutum az, Genelde 3-4 satte bir 40-60 cc mama veriyorum biberonla. Kaşikla cok zor olacagindan biberon kullaniyorum ama memeyi reddetmesinden de korkuyorum. Madela'nin biberonu varmis anne memesine en yakiniymis, anne memesini emdigi gibi vakumlamasi gerekiyormus ondan almayi dusunuyorum. Ürünle alakali bilgisi olan var mi?
ıkına ıkına mosmor olyo hic mutlu bi cocuk degil bizim tosbacık. herseye vız vız kucak gaz cok zorluyo uyku hic yokkk dencek kadar az dolanyo kucagimda uyuyo koyuyorum yirtiyo etrafi ole canim iste ama sukur iyi havalardanda olyo iste sicak daha iyi olcaz insallah hepimiz
Evolvia kullaniyoruz memnunum canim bir sıkıntı yasamadik hic.
Ben de avent kullaniyorum canim, ufak cam olanindan. Ama anne sutu akisi gibi gelmiyor bana. Memeyi daha zor cekiyor biberon cokur cokur gidiyor masallah.. medela'nin biberonunu merak ettim ama kararsizim alip almamaktaBen pilips avent küçük biberonunh aldim anne sütü akışında gaz yapmıyor mamayı birde kaşıkla karıştırıyorum gaz olmaması için cnm
Insallah kullanmazsin canim. Valla 4.kutuyu bitirdik bizZaten en iyi mama evolviaymis cnm.bende ondan aldim.ama kullanmiom suan
Evolvia kullaniyoruz memnunum canim bir sıkıntı yasamadik hic.
Baby plus kisa boylu tombul termosEmzirme zamanını ayarlamak istiyorum olmuyor. Uykusu günü gününü tutmuyor çünkü. Bi plan yapamıyorum. Mama ne zaman versem bilemiyorum. Beslenme düzeni diye bişey yok ortada. Stres oluyorum böyle düzensiz olunca da. Doktora sorcam cuma günü nasıl yapıcam beslenme işini diye. Düzgün uyusa ona göre ayarlarım belki de olmıyor ama.
bugun en son yeri yumrukladim walla sinirim boşaldi resmen canim kendimi cok caresiz hissettim. aglaya aglaya mahfoldu yawrum. emerken homurdaniyo süt agzina doluyo yutmuyo sinirleniyo. uykusuzluktan sütüm bu stresten azalyo. uykusuzluktan tansiyonum dustu. yemegi arslan kucagimda yaptim. yiyemedim istahimda kalmadi kucagimda hala uyuyo kendi kendine uyanyo. insallah 3 aya hersey yerine oturur cok zor oldu bu bebeler allahim sabrimizi kolayliqimizi wersin cok uzuluyorumAynen harfi harfine bizimukide oyle cnm ya.ins 3 aya daha iyi oluruz hepimiz ya
Avent kullanıyorum canım memnunuz, gaz yapmıyor.Mama takviyesi yapan arkadaslar, biberon mu yoksa baska bir yontemle mi veriyorsunuz mamayi? Emziriyorum fakat sutum az, Genelde 3-4 satte bir 40-60 cc mama veriyorum biberonla. Kaşikla cok zor olacagindan biberon kullaniyorum ama memeyi reddetmesinden de korkuyorum. Madela'nin biberonu varmis anne memesine en yakiniymis, anne memesini emdigi gibi vakumlamasi gerekiyormus ondan almayi dusunuyorum. Ürünle alakali bilgisi olan var mi?
benim çözümün silikon ile emzirmek, medelanin silikon göğüs ucu var bende , Hep onunla emziriyorum ve biberon ile de sagdigim sütü veriyorum iyi gidiyor şimdilikKızlar bgn 20 günlük olduk ve bebeğim meme reddi yapmaya başladı mama günde 2 kez veriyoruz aventin biberonuyla ona alıştı şimdi beni emerken birden çığlığı basıyor memeyi ağzından atıyor ama aranıyorda napcamı şaşırdım şırıngayla vermeye karar verdim ama inşlah unutur bu durumda olan varmı çözüm buldunuz mu
Çok yorgun uykusuz degilsem biberonla değil eds yöntemiyle kateterle veriyorum mama yada sağdıgım sütü. Bazen yorgunluktan tükeniyorum o zaman biberonla verdiğim oluyor. Dr browns ve avent var bende anneyle aynı olduğuna inanmıyorum ama. Eds ile emzirme kadar sürede mama bitiyor biberonla hemen iciyor o iş yalan yaniKızlar bgn 20 günlük olduk ve bebeğim meme reddi yapmaya başladı mama günde 2 kez veriyoruz aventin biberonuyla ona alıştı şimdi beni emerken birden çığlığı basıyor memeyi ağzından atıyor ama aranıyorda napcamı şaşırdım şırıngayla vermeye karar verdim ama inşlah unutur bu durumda olan varmı çözüm buldunuz mu
anne sutunun hazmedimi hem daha kolay hem daha hizli o yuzden erken uyanyo canim bebis emen cocuk mama alandan daha cabuk uyanirBen de senin gibi göğsü boşalttığını anlamıyorum kendisinin bırakmasını bekliyorum Sonra diğerine geciyorum onu da bırakmasını bekliyorum kendi sütümle uyuyakalırsa az uyuyor, meme ardından mama alırsa iki üç saat uyuyor. Senin sağdığım süt miktarı cok iyi bana göre ben 20cc bir iki kez gördüm :) sağarken ilk beş dakika süt geliyor sonra gelmiyor sende nasıl oluyor
Bende chicco yeni çıkardığı ürün var çekmeden süt gelmiyor medela ya göre daha uygun fiyatlı ben o biberon u kullanıyorum meme de gayet alıyor birde ona bak istersenMama takviyesi yapan arkadaslar, biberon mu yoksa baska bir yontemle mi veriyorsunuz mamayi? Emziriyorum fakat sutum az, Genelde 3-4 satte bir 40-60 cc mama veriyorum biberonla. Kaşikla cok zor olacagindan biberon kullaniyorum ama memeyi reddetmesinden de korkuyorum. Madela'nin biberonu varmis anne memesine en yakiniymis, anne memesini emdigi gibi vakumlamasi gerekiyormus ondan almayi dusunuyorum. Ürünle alakali bilgisi olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?