2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sinirlenip cok agladigi zaman memeyi reddettigi oluyor mu peki? Eger cok inat yapip agliyorsa memeyi veremiyorum ne yapsamda
Biberonla biraz sutunden ver bebek göğsünde iken sonra biberonu çek göğsünü ver doktor bana öyle yapmıştı alıştırmak için.ben de kendi sutumun fazlasıni bazen sagip veriyorir

Mama takviyesi yapan arkadaslar, biberon mu yoksa baska bir yontemle mi veriyorsunuz mamayi? Emziriyorum fakat sutum az, Genelde 3-4 satte bir 40-60 cc mama veriyorum biberonla. Kaşikla cok zor olacagindan biberon kullaniyorum ama memeyi reddetmesinden de korkuyorum. Madela'nin biberonu varmis anne memesine en yakiniymis, anne memesini emdigi gibi vakumlamasi gerekiyormus ondan almayi dusunuyorum. Ürünle alakali bilgisi olan var mi?

Çok şükür canım iyi olmana sevindim.. Bebeklerimizde şu günleri atlatsaydım bi..

Benim çift yönlü değil ama oturma ünitesi ile çok rahat katlanıyor ve sürüşü çok rahat joie litetrax 3
Bende 4'ü ya da casual almayı düşünüyordum canım, sağolasın.. Keşke şu Litetrax'lar çift yönlü olsalardı.. Çok ideal arabalar..

Ayy Konyanın her yerinde yaşadım resmen.. Meram hariç tabi, uzaktı okula. Casual da listemde olan araba idi sağolasın canım.. Şu araba işini de halletse idim..

Kizim 2 gundur kakasini yapamadi.. onceleri de gunde 1 kez zar zor kaka yapiyordu. Normal mi acaba bu durum? Doktora sorduk, 3 gunde 1 yaptigi da olur sorun degil dedi. Ama kimden duysam bebekleri cok kaka yapiyor.
Benim oğlan da öyle canım.. Bir gün yapıyor, diğer gün yapmıyor.. Aşırı derecede gazı var.. Tabi ben doğum sonrası iki kez gittim doktora, 4. Ve 6. Gün.. Dolayısıyla normal mi soramadım doktora..

Hangi termosu aldın canım?

Canım sarılık için kan mı alıyorlar? Kıyamam ona.. Hem bizim ilk 13 tü, sonra 8 olmuştu.. Doktor, demek sütün yarıyor dedi bir daha da çağırmadılar..

Canım aynı benim oğlan.. Benimkide saatte bir kalkar.. Eeee emzir, tekrar yatır yarım saat gidiyor.. Yarım saat kırk beş dk sonra geri kalkıyor.. Uykuda sürekli ses çıkarıyor.. Birşey oluyor diye uyuyamıyorum.. Bazen gündüz 2 saat uyuyabiliyor.. Dediğin gibi en başta süt var sonra yumuşuyor göğsüm ama vermeye devam ediyorum.. Kimi zaman 10 dk emiyor kimi zaman yarım saat oyalanıyor. . Benimde süt az çıkıyor sağınca ama mama vermiyorum ben ..

Canım benim oğlan da bir gün yapar bir gün yapmaz, az yapar.. Ben meyve yememe rağmen öyle

Emzirme zamanını ayarlamak istiyorum olmuyor. Uykusu günü gününü tutmuyor çünkü. Bi plan yapamıyorum. Mama ne zaman versem bilemiyorum. Beslenme düzeni diye bişey yok ortada. Stres oluyorum böyle düzensiz olunca da. Doktora sorcam cuma günü nasıl yapıcam beslenme işini diye. Düzgün uyusa ona göre ayarlarım belki de olmıyor ama.

Ben pilips avent küçük biberonunh aldim anne sütü akışında gaz yapmıyor mamayı birde kaşıkla karıştırıyorum gaz olmaması için cnm

Aynen harfi harfine bizimukide oyle cnm ya.ins 3 aya daha iyi oluruz hepimiz ya

Kizlar yaaa sezeryan olanlar bi baksin.bugun 61.gunu sezeryanin hala tam gecti diyemem ya sizde de olemi yaa??gece saga sola donerken filan ne bilim vi hassaslik war ameliyat yerimde.sizlerin nasil?ameliyat yerimin tam ust tarafina yani gobegime dokununca aciyor.bugun doktoruma gttim.40in ckinca gel demisti ama biras gec kaldim dedim.birde kizlar hala kahve leke geliyo benden bi gun gorunuyo bigun yok.yada acik pembe leke gelio peceteye.doktorum simdiye gecmesi gerek bitmesi lazim dedi.tahlil olucam yarin bakalim.ne cikcak???

Ben pilips avent küçük biberonunh aldim anne sütü akışında gaz yapmıyor mamayı birde kaşıkla karıştırıyorum gaz olmaması için cnm
Ben de avent kullaniyorum canim, ufak cam olanindan. Ama anne sutu akisi gibi gelmiyor bana. Memeyi daha zor cekiyor biberon cokur cokur gidiyor masallah.. medela'nin biberonunu merak ettim ama kararsizim alip almamakta

Baby plus kisa boylu tombul termos

Kızlar bgn 20 günlük olduk ve bebeğim meme reddi yapmaya başladı mama günde 2 kez veriyoruz aventin biberonuyla ona alıştı şimdi beni emerken birden çığlığı basıyor memeyi ağzından atıyor ama aranıyorda napcamı şaşırdım şırıngayla vermeye karar verdim ama inşlah unutur bu durumda olan varmı çözüm buldunuz mu

Aynen harfi harfine bizimukide oyle cnm ya.ins 3 aya daha iyi oluruz hepimiz ya
bugun en son yeri yumrukladim walla sinirim boşaldi resmen canim kendimi cok caresiz hissettim. aglaya aglaya mahfoldu yawrum. emerken homurdaniyo süt agzina doluyo yutmuyo sinirleniyo. uykusuzluktan sütüm bu stresten azalyo. uykusuzluktan tansiyonum dustu. yemegi arslan kucagimda yaptim. yiyemedim istahimda kalmadi kucagimda hala uyuyo kendi kendine uyanyo. insallah 3 aya hersey yerine oturur cok zor oldu bu bebeler allahim sabrimizi kolayliqimizi wersin cok uzuluyorum

Avent kullanıyorum canım memnunuz, gaz yapmıyor.
benim çözümün silikon ile emzirmek, medelanin silikon göğüs ucu var bende , Hep onunla emziriyorum ve biberon ile de sagdigim sütü veriyorum iyi gidiyor şimdilik

Çok yorgun uykusuz degilsem biberonla değil eds yöntemiyle kateterle veriyorum mama yada sağdıgım sütü. Bazen yorgunluktan tükeniyorum o zaman biberonla verdiğim oluyor. Dr browns ve avent var bende anneyle aynı olduğuna inanmıyorum ama. Eds ile emzirme kadar sürede mama bitiyor biberonla hemen iciyor o iş yalan yani

anne sutunun hazmedimi hem daha kolay hem daha hizli o yuzden erken uyanyo canim bebis emen cocuk mama alandan daha cabuk uyanir

Bende chicco yeni çıkardığı ürün var çekmeden süt gelmiyor medela ya göre daha uygun fiyatlı ben o biberon u kullanıyorum meme de gayet alıyor birde ona bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…