2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ictim canim evet ama alerji olunca ara vermistim. Tekrar deneyeyim.

Canım hangi müzikler bunlar örnek verebilir misin ? Bizimki de maalesef kucak dışında yatmıyor
Dinlendirici yoga müziği, bebek uyku müzikleri ve dinlendirici doğa/su sesi açıyorum ben . Bir de fischer price ın müzikli projektoru var şimdilik onunla başladım emzirirken çalıyor hafif su sesi , Bir kaç ay sonra kendi kendine müzikle uykuya gecise başlarıbaşlarım.

Müzikle uyutmak için şu anda erken sanırım genelde uzmanlar ilk üç ay bebekleri bi şeye alistiramazsiniz 4.ay başlayın diyor

Kızlar uzun zamandır giremiyordum bebekten dolayı geçmişe biraz baktım herkesin gaz şikayeti var bizim de öyle gündüz özellikle çok gazı oluyor çıkarsa da bi dakika sonra yine başlıyor. Inşallah bu dönem çabuk geçer gündüz hiç uyumuyor diyebilirim tam uyuyor besigine koyunca uyanıyor öneriniz var mi

Mama takviyesi yapan arkadaşlar bebekleriniz kaç saat uyuyor. Bugün öğlen 12 de yattı 4 te kaldırdım mesela yada dün gece 10 da uyumuştu 3 e kadar uyumuş bende uyumuşum. Bu kadar uzun uyuması normalmi

Ayağını da kesinlikle sıcak tutun. Büyükler diyordu da inanmıyordum. Zıbınla gezdiriyordum. Şimdi patik li alt üstüne ince küçük Çorap giydiriyor um. Daha rahat gaz çıkarıyor
Ay valla canımm, elma yağını sen yazıyordun değil mi? Kronik_unutkan işe yaradı deyince bende aldım, o an işe yaradı cidden.. Sağolasın.. Kaç saatte kullanmak gerek bunu?

Müzikle uyutmak için şu anda erken sanırım genelde uzmanlar ilk üç ay bebekleri bi şeye alistiramazsiniz 4.ay başlayın diyor
Evet canım erken daha, zaten emerken uyuyorlar genelde, ben sadece emzirirken dinletiyorum yada abimizin bağırış seslerini bastirsin diye açıyorum hafif :) a 3 aydan sonra farkına varirlar iyice

Toplam 6 lt su cok fazla canim ya su zehirlenmesi diye bisey var dikkat et derim. En az 3 lt.diye biliyorum ben. Ben de emzirmeyi ve sagmayi arttirdim ama sutumun arttigi yok hala
Valla heralde hem alttan kanamayla hem terle hem süt üreterek o suyu tüketiyorum normalde ben günde 2 bardak suyu zor içen insandım

Sma mama al canım bence ben onu kullandım hiç kabızlık olmadı hatta her bezinde kaka var

Kızlar işleri nasıl yapıyorsunuz bgn ilk kez yalnız kaldım ben bittim bgn öğlen kahvaltıyı onda da çikolatalı ekmeği zor yedim siz nasıl yapıyorsunuz bgn ağladım resmen emzirirken sinirlerim bozuldu tam yatırıyorum wc gitçem ağlamaya başlıyor annelik cidden çok zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…